ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 07 February 2009 - 11:44 AM
Роро е прекалено зает да търчи по някоя мацка и няма време да се замисли за копаене ;D!
От седмица е Флюбен ;D в една Нюф-ка.И е готов да ме зареже :(
Меги не съм мама още,ама имам сестра на 5 месеца и Роро на 10 месеца и е весела лудост у нас :yahoo:
Моя мишок иска да е до нея и много и се радва или пък гледа да й краде бибата или играчките!
На нея пък кучето и е интересно и иска да го пипа :blink:
Вие как сте? Няма ли предложения за Борисовата?
Ние почти всеки ден сме там ама няма засечки :-
Поздрави и хубави почивни дни! :wub:
Публикувано: 07 February 2009 - 01:51 PM
Какво научавам за Роро? :o Да те зареже заради една нюф-ка? А не е ли - хм - малко едричка за него? ;) Ама какво ли питам - и ние си падаме по големи и черни, сърцето не пита! ;D

И ние ходим чат-пат в Борисовата, но май ще зачестим, че в нашия парк вече е супер пренаселено! По алеите в час-пик е като ... първомайските манифестации, за тия, дето ги помнят. ;) Оправи се времето и народът изпълзя - младо, старо - деца с автомобилчета и колелета, бебета в колички, баби с бастуни, ученици с биричките... Като беше студено само хахавите "кучкари" обикаляха парка! ;D
Та си маршируваме с Линда "редом", не смея и ролковия повод да отпусна! :( Е, поне тревните площи все още са наши и пада луда игра, ама до кога ли? ;)
Та надявам се да се засечем... :blink:
Поздрави на възмъжалия Роро! :wub: И да не яде бебешки чорапи - наградките са по-вкусни, ама само ако слуша! :P
Хм, то моята уж вече не прави такива бели, ама оня ден ми нагриза една шнола за коса... :(
Публикувано: 08 February 2009 - 12:12 AM
Публикувано: 09 February 2009 - 09:03 AM
Най- накрая да успея да пиша. Преди няколко дни имаше проблеми с влизането във форума, а от вчера компа в къщи се бъгна от някакви вируси и трябваше да бъде преинсталиран.
Много ви се радвам. И ние сме всяка вечер толкова кални, но се мием и на другия ден пак така. При нас няма нищо интересно, но пък и лошо няма, така че сме добре. Арес си гледа неговите си работи и е щастлив. Мама ни беше за известно време на гости и той беше най- доволното и щастливо куче на света, защото тя го глези чак прекалено, сега страда ама това е положението. Изумена съм, че последната играчка, която му купих още не му е омръзнала - демек фризбито, за което ви писах. Търчи каго хала и много се забавлява. Дори когато се приберем се сърди, че не му го давам да си играе с него и в къщи.
Това е за сега от нас.
Успешен ден и приятна седмица на всички ви!!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 February 2009 - 09:13 AM
Публикувано: 09 February 2009 - 11:04 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 10:07 AM
на всички пухкави,облечени и съблечени пухчовци!
Ние засега сме добре,Парис все гледа през прозореца за нейните приятели дали са ги извели.Да ви кажа и кучешкият живот не е лесен,макар и всичко да й е поднесено на тепсия.Знаете ли кога се разгонват женските за първи път?И какво да и слагам на дупето,за да не цапа навсякъде?
Публикувано: 12 February 2009 - 05:33 PM
Позабравихме се с вас, но за съжаление бях извън България доста дълго време и нямах възможност да ви пиша :'(
Вие как сте? Как са вашите любимци!?
Виждам, че има още хора, присъединили се към форума! Добре дошли на всички и дано да ни обсипвате със снимки, за да ви се радваме :P
issa85 твойта пухкавка Найса е прекрасна.. направо останах без думи.. да я нацелуваш от мен :wub: :P
Колкото до мойта Сузи.. вече мога да се похваля с обилно окосмяване. Много е пухкавка, а и доста порасна. Скоро ще ви пусна и снимки :wub:
Искам да ви попитам за някакви хапчета, предотвратяващи разгонването, защото Сузи май е в точно такъв период :rolleyes: Бих била мн доволна да ми препоръчате някакви и г/д на какви цени са!?
Благодаря ви предварително и приятна вечер :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 February 2009 - 10:56 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 11:44 PM
Естествено ние сме почти добре!Вие как я карате?
Роро е започнал май да сменя козината,незнам кога трябва да стане това попринцип.Предцених защото вчера като се започна уж само малко да го среша,а се свърши с това че ме заболя ръката и изхвърлих един плик с пухена козина :o а си имаме още мноооого...
Друго няма нищо ново около нас,пък не сме се и снимали да ви пуснеме някоя снимка-значи е ваш ред тогава ;)
Цитат
Какво научавам за Роро? :o Да те зареже заради една нюф-ка? А не е ли - хм - малко едричка за него? ;) Ама какво ли питам - и ние си падаме по големи и черни, сърцето не пита! ;D
Линдето и то се насочило на там :rolleyes: И аз се чудя как става така?!Ама противоположностите се привличат ;D
Поздравчета и целувки! :wub:
Публикувано: 13 February 2009 - 11:09 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 09:00 AM
колкото до витаминките аз на рони му давам "петнил" +рибено масло и съм много доволна почти нямахме падане на козинка,няма как да се увреди кучето с тези витамини първите са с черен дроб,а вторите всички сме чували за тях .
gLaMoUrSpArK ,без документ за родословие няма как да го запишеш.там откъдето е взето ,ги помоли да ти издадат. ;)
Публикувано: 14 February 2009 - 06:55 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 15 February 2009 - 12:51 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 03:38 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:32 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:46 PM

Вход

Горе
Цитиране +