ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 15 February 2009 - 07:56 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 10:22 PM
Лека нощ! ;)
Публикувано: 16 February 2009 - 12:34 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 02:06 PM
Цитат
Публикувано: 16 February 2009 - 10:44 PM
Шпиц-привет на бебоците, да са живи и здрави и да радват стопаните си! :wub: Много полезна информация за отглеждането на малко куче има тук във форума - съветвам всички да потърсят и прочетат, има теми за всички важни неща. :palec:
Моята хубостница днес ме изненада - май е решила да се разгонва "предсрочно"! :( По мои сметки трябва да е след 2 седмици, ама днес в Борисовата градина едно кокерче се залепи за нея, въртейки опашленцето като перка на хеликоптер - стопаните му се видяха в чудо да си го хванат мераклийчето. ;D Друг един уличен красавец ни изпрати до къщи през три квартала... Та не знам - наистина ли се разгонва или само е пуснала "предварителна информация" в ефира? :( Питах я - гледа невинно и мълчи! ;)
Миналия път мъжкарите я надушиха една седмица предварително и бързаха да се запишат в "листата на чакащите". ;D
Последния път Линда ми се разгони лятото, точно бяхме на почивка в едно хотелче в Родопите. Тя милата на терасата плаче да я пусна да си тича на поляната и да се къпе в язовира, долу ергените строени, седят си на опашките, вирнали муцуни към терасата и лигите им текат, а аз ... пера в банята изцапаните чаршафи от леглото! Мъка-а-а... :'(
Поне това лято ще сме рахат! :yahoo:
Та така е при нас... :P
Поздрави!
:blink:
Публикувано: 17 February 2009 - 09:19 AM
Намирам малко време да драсна някой ред. При мен центрофугата действа отново с пълна сила. ;D
И аз по примера на Римелка да поздравя новодошлите и да им пожелая да са много щастливи и усмихнати с малките си пухкави топки.
При нас отново се случи неприятен инцидент, но този път не сме нахапани (слава на Бога). Един черен лабрадор нападна Арес точно на рождения му ден. Нали пък порастнахме с още една годинка на 14.02. Та той получи егати подаръка. Вече си преставях как отново се вкарваме в джаза, но ни се размина. Надявам се да съм замазала положението с лакомства и подаръка за празника. Много си хареса пискащата топка, и я влачи навсякъде със себе си, само дето на нас вече ни вибрират ушните миди ;D, но важното е детето да е добре ;)
Незнам при вас какво е положението, но ние започнахме да се скубем. Купих му едни витамини надявайки се тайничко, че мога да понамаля процеса, но не би...
Римелка, според мен вие си имате фен клуб и без да сте в деликатното състояние, като я знам красавицата, а пък си представям сега какво ще бъде ;)...
Това е за сега от нас.
Поздравявам ви всички и ви желая приятен ден! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 February 2009 - 07:38 PM
Много ви благодаря за пожеланията към Арес. И аз се надявам да ми е жиев и здрав!!! :)
Римелка, благодаря за тортата, НЕВЕРОЯТНА Е, както и на Ани за картичката. Много ви целувам и ми прегръщам!!! ;)
Надявам се и вие да сте добре и да се забавлявате в снега със съкровищата. Аз не съм много очарована от времето на вън, но естествено никой не ме пита.
Днес за първи път влизам в обновения сайт и ми е малко странно, но ще свикна. Много ми е едно ново...
Това е за сега от нас. Навличам се и изчезвам, че стана време да се извеждаме...
Публикувано: 20 February 2009 - 08:06 PM
Публикувано: 20 February 2009 - 08:10 PM
не съм ти писала от толкова много време... радвам се, че Тисата е добре. Благодаря за пожеланията !!! Вие сте за мен като мое второ семейство, защото само с вас мога да обсъждам теми, по които съм сигурна, че само вие бихте били адекватни, т.е всичко свързано с нашите кученца.
Много ви обичам всички!!!
Ива и Арес
Публикувано: 20 February 2009 - 08:27 PM
Тоооооолкова отдавна не съм влизала във форума, че чак сте го променили.
Сега докато му науча тънкостите ше мине сума ти време....
Апък и колко неща имам да чета докато наваксам....
А, за малко да забравя .... КАК СТЕ МОМИЧЕТА С ПРЕКРАСНИ КУЧЕТА ...Извинявам се на всички , чиито празници съм пропуснала, но винаги съм си мислила за вас с най-добри чувства.
Божееее, неуспявам да кача картинка-поздрав ,но ще го разуча това чудо...
До скоро и от Пуфлета
Публикувано: 21 February 2009 - 01:16 PM
Тоя Малък Сечко на мен хич не ми харесва с тия студове - бях се настроила вече на пролетна вълна и хич не ме кефят сега тия снежни преспи. :(
Така беше на 10-ти февруари...
На Линда й е все тая - стига да е навън! Ама за жалост се налага да й огранича разходките, че в нашия квартал са се появили една улични ергени - по 50 кг всеки - ужас! Представете си как се разхождаме по улицата с ескорт от 4-5 такива юнаци...
Та я извеждам основно в двора, той е ограден. Жалко, че не носех вчера апарата да снимам как се бяха построили мераклиите пред вратата...
Та така я караме за сега. Малко ми е тъжна момата, ама това е положението!
Марея, целувки от нас на хубавеца Рони, това със завирането на главата в снега и ние го можем! :D
Поздрави на всички! :P

Вход

Горе
Цитиране +