ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 February 2009 - 01:44 PM
Ние до сега бяхме на вън. Просто нямаше как в това чудесно време да не излезем. Слънцето е уникално, а и Аресито отличи подобаващо достойствата на времето на вън.
В прекрасен ден като този съм толкова щастлива, а и фактът, че това същество до мен прелива от енергия и любов допълнително ме карат да се усмихвам.
Пожелавам слънчев ден на всички!
Публикувано: 21 February 2009 - 04:02 PM
Публикувано: 22 February 2009 - 09:23 AM
Публикувано: 22 February 2009 - 12:27 PM
Като видях, че на вън отново вали сняг и лощо ми става, а и снощи чух че температурите ще спаднат до - 15 градуса - Егати
Ани, имам снимчици, но не мога да ги кача, защото все още нямам програма, с която да ги намалявам. Наскоро се наложи да преинсталираме компа, но обещавам скоро да пусна.
От няколко дни ми прави впечатление в нашия квартал все повече хора разхождащи кучетата си се движат и с пръчки. Явно глутниците с бездомни кучета се е увеличила доста. До нашия блок поне три женски са родили, което не е особено приятно. А и ги виждам как се катерят по кофите и измъкват боклуци. Зад нашия блок е нещо страшно, все едно живеем в някой катун - пълно е с боклуци от контейнерите. Не ми се мисли какво ще стане като се стопли времето. Най- ме е страх от болестите, които могат да тръгнат. Но за съжаление не виждам да има някакво разрешение на проблема. Когато ходя до кварталния зоо магазин винаги идва някой, който купува храна за бездомните кучета и си задавам въпроса, правилно ли е това?
А преди няколко дни мъжа ми извел Арес и какво да види: кучето, което ни нападна пуснато и търчи озъбено към него и Арес готово да ги нападне. Добре, че били близо до колата. Той вкарал Арес в колата и започнали да се разправят отново. Явно жената няма да спре, а и не си е взела бележка от нападението на кучето й.
Заринах ви с глупостите си, но тези неща си мисля от няколко дни и реших да ви ги споделя.
Приятен ден ва всички ;)
Публикувано: 23 February 2009 - 12:48 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 02:33 PM
благодаря меги,тези пози знаеш ли с колко тренировки се получиха
мони,поздрави и целувки на айс да го нагушкаш от мен,а на сняг няма ли фотоси :P пустия му сняг много си го обичам :D
Публикувано: 23 February 2009 - 02:35 PM
Megian, в Feb 23 2009, 01:26 PM, написа:
Публикувано: 23 February 2009 - 04:42 PM
Я-я, колко снимки! :D Линда ги разгледа със завист - как волно си се разхождате, а нещастната затворничка :( ...

А тези са от хубавите времена, когато си играеше в парка.

Нищо, и на нашата улица ще изгрее слънце! :P
Поздрави на всички и весели разходки! :)
Публикувано: 23 February 2009 - 08:16 PM
Гледам аз колко много сте се разписвали тези дни а нас никакво ни няма!
Снимките ви са много сладки, а особено последната на Римела,ме закопа просто :D
И на мен като на повечето хора ми стана лошо като видях снега на вън, не за друго ами заради Роро!
Като видя дъжд и особено сняг беснея,защото още му е червена козината на крачката,а пък с тези обувки нито може да тича ,нито нищо
На всичкото отгоре от няколко дни Роро проявява някакъв странен характер срещу мъжките и много ме дразни, защото повечето го скастрят и аз търча като луда по него
Иначе като оставиме повечето неща настрана сме добре!
Поздрави,целувки гушки!
Публикувано: 24 February 2009 - 07:45 PM

Вход

Горе
Цитиране +