ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 01 April 2009 - 07:48 AM
Хубав ден на всички. И много целувки на малките палавници.
Публикувано: 01 April 2009 - 09:59 AM
Добре дошли на Айс и стопанката му в нашата компания!
Искрено се радвам на още един член от нашето семейство запленен от тази невероятна порода.
Желая ви да имате страхотни моменти заедно. Шпицовете са невероятни същества, в повечето случаи дори надминават хората, така че ви поздравявам с избора. Сигурна съм, че ще откриете какво всъщност означава шпиц, а ние винаги ще бъдем до вас и ще помагаме с каквото можем.
Приятен и успешен ден на всички!
Публикувано: 01 April 2009 - 10:32 AM
Публикувано: 01 April 2009 - 12:04 PM
Цитат
marapeplia6ka,незнам какво да ти кажа може би го прави като на игра.рони е точно обратното обърне ли му някой внимание е много доволен и започва да се омилква.по принцип шпицовете не са агресивна порода,по скоро мисля,че е нещо моменто,а и айси е още много малък ,за да кажем че характерът му е такъв,мисля,че всичко ще отмине

Публикувано: 01 April 2009 - 06:26 PM

Публикувано: 01 April 2009 - 07:37 PM
Ето малко снимки от разходката ни днес.
Като по чудо го опазих чист и неизкалян.
По случайност излизам от вкъщи и какво да видя мият улиците.....работника насочил маркуча към нас добре че реагирах навреме.....Малко ме окъпа мен по краката но вдигнах Тоби и него не успя.
Днес бяхме доста раздразнени заради кварталните котки които се опитваше да докопа но аз не му позволявах.Беше му много нервно.
А ето и обещаните снимки:
Публикувано: 01 April 2009 - 07:52 PM
Кога и ние ще пораснем така? Днес направихме първата ваксина. На 14 ще е втората, на 28 третата. Тогава и ние ще се разхождаме в Морската Градина. Вет каза, че макар и от една порода поведението на всички кученца е различно. Така, че предстои да видим нашият нрав какъв ще бъде. Благодаря за отговорите. Извинявам се предварително ако задавам глупави въпроси, нали сега се уча?Вчера започнахме със сресването да свиква с гребена, засега не се сърди и няма нищо против. Виждам козинката и космите ще са част от ежедневието ни.
Да са ви живи и здрави сладурковците и вие за да им се радвате.
Публикувано: 01 April 2009 - 08:23 PM

Публикувано: 01 April 2009 - 08:24 PM
marapeplia6ka, в Apr 1 2009, 07:52 PM, написа:
Извинявам се предварително ако задавам глупави въпроси, нали сега се уча?....
От това не се притеснявай - всички сме минали по тоя път!
Като я взех на времето моята хубостница (боже, каква въшка беше тогава!) - страх ме беше да я пипна, да не я повредя и да не сбъркам нещо, нали съм си новобранка...!

Вярно е, че всяко кученце си е с характерчето, ама като си го гледаш с любов - всичко си идва на мястото. Най-важно е да е здраво палето - няма начин да не порасне страхотен куч!

Целувки на бебока от мен и леля Линда!

mi6ka_88, в Apr 1 2009, 08:23 PM, написа:
Мишка, готви са за периода "грозното пате" - докато сменят козинката от пухче на истинска шпицовете няколко месеца са ... ами супер смешни са! Да не говорим, че отделните части на телцето им растат непропорционално - по едно време гледаш огромни уши на малка глава или къси крачета... А в един момент от грозното пате става ... лебед! Така че не се притеснявай от нищо - в този период всичко си е нормално!

Публикувано: 02 April 2009 - 10:04 AM

Меги ние сме били на 100 % С Роро живеем в този район.Сега като ми обясни се сетих че аз всеки ден минавам покрай тази книжарница,но не съм обърнала внимание!
Времето вчера беше направо за плаж!Направихме си няколко часова седянка в Борисовата и хванахме тен с малкия

Време е ми се струва да си организираме шпиц срещата

Поздрави !
Публикувано: 02 April 2009 - 01:04 PM
Целувки от мен и Айси с пожелание за много усмивки днес.
Публикувано: 02 April 2009 - 01:59 PM
mi6ka_88, в Apr 2 2009, 02:40 PM, написа:

Мишенка, Айси го открих след дълго търсене по нет обява. Не исках от магазин, не заради цената. Исках да видя майката и бащата. Попаднах на един малък развъдник за шпицове точно в уличката срещу старото топливо. Беше последен и обещан на други хора. Те обаче не се обадиха на собственика и така се оказа моето късметче. Струваше 350 лв и ми е подарък от моите приятели за рожденният ми ден, който предстои. Ветеринарите при които ходим са Д-р Добрев и съпругата му в кварталният веткабинет. Общо взето отзивите са различни, но тъй като освен резонните ваксини за друго не сме ги търсили имам добри впечатления. Налагало се е да звъня на мобилните им телефони заради хъскито Цезар и винаги са откликвали. Дано не се налага да ги търся за Айси по никакъв повод. Виждам, че и ти си от Варна. Можем да се уговорим другият месец за една обща разходка в Морската Градина.
Публикувано: 02 April 2009 - 02:11 PM

Публикувано: 02 April 2009 - 02:16 PM
Линче идеята за форумна разходка ми допада и на мен. Така, че спокойно можем да се организираме. Ей къде е Шумен.
Публикувано: 02 April 2009 - 06:10 PM
Lincheto, в Apr 2 2009, 05:45 PM, написа:
Стига бе мацко, как да не зная къде е Шумен. нали това имах в предвид "ей къде е" на 20 мин път.
Предната неделя ходихме с Цезар на разходка в стара Плиска.

извинявам се за спама, че слагам снимка на хъски