Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8921 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 May 2009 - 10:44 AM

Мони специални поздрави от мен-Ани и от Шанел! Благодаря ти за бързия атгавар-значи все пак ще си се гледаме в къщи-е какво да се прави ще си побърша-нали си я обичкам няма начин! Да нацелучаш Айс от мен защото наистина е голям сладур :wub:
Margokk много жалко, горкото кученце, дано нещо лошо не му се случи :unsure: и на жената явно и е трудно-гадна работа......

#8922 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 May 2009 - 05:56 PM

Здравейте на всички :friends:

Позабравихме се вече, но с това училище нямам никакво време да пиша.. :ob_173: Сузи също не е много доволна, защото няма кой да я разхожда тези дни, а за нея една разходка се равнява на цял ден тичане :af_089:
Вие как сте? Има ли нещо ново при вас?
Времето е страхотно и е само за разходка :oj_088:
Не бях къпала Сузи от доста време и вчера реших, че е добре да я изкъпя (или по скоро тя мен :ab_041: ).. та къпането мина сравнително добре, доста е послушна, явно това ще е едно от любимите и хобита :zz_211:
А и като заговорих за любими хобита, ще ви кача и нова фотосесия от нас :oc_171:

Целувки на всички и не ни забравяйте.. че с това писане веднъж месечно :fj_151: :fj_151: :fj_151: :gd_044: :bl_110:
...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8923 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2009 - 06:14 PM

Ето малко снимки и от нашата разходка: :da_005:

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8924 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2009 - 06:50 PM

Здравейте,
Тъй като имам нов снимков материал се включвам, за да ви ги покажа.
Добре дошли на Шанел и стопанката й. Надявам се да ви е приятно с нас!
Сузи е много пораднала. Вече е истинска дама. Много е красива!Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8925 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2009 - 06:54 PM

Здравейте приятели. И ние днес направихме една страхотна разходка. Върнахме се преди час. Айси още спи. За първи път днес срещам в Морската Градина среден шпиц. Порастнал. Много красив, 2 годишен. Позволи ми дълго да го галя. Беше един такъв кротък. И сякаш с достойнство. А Айси през това време лудя с цяла глутница хъските. И тичаше при мен да се крие ако някое случайно го отрази по остро със зъби в пухкавата козинка. С две думи изкарахме страхотно. Но нови снимки не успях да направя. В момента в който вдигна фотоапарата към него и си обръщаше дупето или просто хукваше на някъде. Трудна работа....но другата седмица ще опитам. Нали тогава ще сме навършили вече 3 месеца.
Хубава вечер и спокойна нощ на малките пухчовци.

Тази е едничка нова.
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8926 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2009 - 09:00 PM

Поздрав и от нас с Линда на всички шпицове и шпиц-стопанки, добре дошли на Ани и малката Шанел!
С кеф разгледах всички снимки на красиви и щастливи шпицове, всички добре са се забавлявали, а и вие с тях - не се съмнявам! :fs_158:
Започва сезона на големите разходки, край на зимното зъботракане, ако знаете откога го чакам...
:if_147:
При нас новото е, че в парка се появи млад нюф - много красив, много голям, много черен и много добродушен. Линда се завъртя при него, подушиха се, макар че на моята и се наложи да се надигне на пръсти, за да стигне до второто място за душене след муцуната :ab_041:. Не знам как разбра, че е дечко и душко-добродушков, ама първо му се накара едно хубаво, после го покани да я гони и като хукнаха! :af_089: Още ме е яд, че нямах фотоапарат да ги снимам как се гонят, ама ще пробвам следващия път - страхотна двойка са! :ft_159:
Но ще се отчета и аз с малко снимки от днес.

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Целувки на всички и успешна нова седмица!
:gb_023:

#8927 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2009 - 08:02 AM

И от мен успешна нова седмица!!!
Снощи се върнах около 2 години назад във форума. Видях някои от вас като мъници. А къде е ДУРИ. Виждам, че с много любов е започнала темата и с много инфо и снимки за шпица. Попаднах на снимка на спрей за козинката. Вие ползвате ли такъв? Айси е къпан само веднъж до сега с шампоан за бяла козинка. Taber, pelo blanko. Така пише на на него, препоръча ми го нашият вет. И въпреки, че отдавна не му течкат очичките останаха малки кафеви петънца. Да търся ли с нещо да ги избелвам или самички ще се оправят като мине време? Май пак задавам много въпроси...И с разходките имаме проблем. Не винаги пишка и ака навън, а все пак и на това трябва да се научи. Явно не улучвам времето, въпреки, че гледам да излизаме в едни и същи часове след като го нахраня. Зная, че се иска време и търпение затова не му се карам, но пък винаги го хваля и поощрявам като си свърши и тази работа. Сресвам го всеки ден да свиква и да е красив. Засега ми позволява и изобщо не се дърпа. Само понякога се опитва да захапе гребена. Имаме и четка, но с гребенчето май по му харесва. То е от тези с въртящите си зъби. Вече е 3,5 кг. Нали не е прекалено тежък. Аз се радвам като расте. Пусти мерак да стане по едричък. Но не искам и да го прехранвам. Яде гранулки на ПроПлан объркани със сварен ориз. друго почти не му давам само от време на време от някоя пържолка много малко. Като си поиска. Ако някой се сети нещо нека ме съветва. Вие сте големи и красиви.Както винаги снимките ви са ПРЕКРАСНИ и аз много им се радвам.
Хубав ден и много прегръдки на всички.
User's Signature

Качена снимка

#8928 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2009 - 04:45 PM

Здравейте сладурки и от мен т.е.от нас :ae_085: ! Успешна нова седмица ви пожелавам изпълнена с много красими моменти!
rimela Линда е страхотна голяма сладурана, дано и моя мъник стане такава красавица!
marapelia6ka666 мъникът предполагам още малко ще му трябва и ще свикне къде се вършат тези работи. Аз моята Шанел в момента се опитвам да я науча в банята, защото имаме почти месец до 3-тия за да започнем да излизаме и уж се спавяме ама не винаги.... :zz_224:
Искам да питам вашите сладури хапят ли или хапеха ли като малки? Моята мадама уж си играе ама така стиска, :zz_220: че чак ми сепреплаква аз вече и викам голямата уста ......

#8929 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2009 - 09:02 PM

Показване на мнениетоanizi, в May 11 2009, 05:45 PM, написа:

и уж се спавяме ама не винаги.... :zz_224:

И ние така. Учих го в банята, но понякога стига само до вратата. Днес обаче се справи чудесно и сутринта, и вечерта. Вече е много по уверен. Бяга навсякъде и смело си играе с хъскито, и бигйгъла, нашите приятели.
Момичета днес му купих нагръдник. И о чудо. Няма никакъв проблем. Тича си закачен за повода и не се и опита да го гризе. Каишката засега ще подаря на щерката към метълските аксесоари. :da_005: Естествено го пускам и сам да си бяга. Но шосето прекосяваме закачени и много внимателни.

За хапането хапе. В началото много по често и силно. Щерката много се оплакваше. Навсякъде я преследваше . Не може да го погали без да я ухапе, понякога доста силничко. Аз все още си пия кафето седнала по турски на дивана. Надявам се като смени зъбите да поспре или поне да го прави по гальовно.

Лека вечер на всички.
User's Signature

Качена снимка

#8930 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 May 2009 - 10:42 AM

Ужас с това хапане направо ме изяде :zz_228: като се събуди и хуква към някого с отворената си уста! Като спи обаче или като и се доспи мого да я правя каквото си искам! И аз до попитам има кафевичко като на плачещите булонки докога ще и текат очичките, изобщо нормално ли е и ако не е какво да правя? Извинявам се предварително ако този въпрос е задаван вече, а аз не съм го видяла!

#8931 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 07:49 AM

Здравейте,извинявайте че ви се меся в темата по преди малко на път към работа буквално се разминах с един спиц,беше сам без каишка и леко мръсен,което ме навя на мисълта че може да е загубен.Интересното беше че не се луташе а си знеше сякаш пътя защото вървеше в бърза крачка без да се оглежда,на сфетофара си спря докато ме минаха всички коли.Може и да е пуснат сам да се разхожда,но за мен това е страшно безодговорно.Видях го до музея до общината и въвеше в посока стоматологията.
User's Signature

Качена снимка

#8932 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 09:42 AM

Дано да не е бездомен миличкия! Ама пък ако си има стопанки те явно са супер безотговорни, защото някой ден той може просто да не се прибере! :eg_033: Дано да се намерят добри хора, които да го приберат и да се грижат по-добре за него! Всяка малка душичка има нужда от любов! :wub:

#8933 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 10:52 AM

От снощи тази новина ми мъчи съзнанието. Преди няколко дни пак имаше пост за шпиц, който е собственост на някаква възрастна дама, която имала някакъв проблем и го пускала да се разхожда сам. Най- вероятно става въпрос за същото куче.
Мисля трескаво какво можем да направим и ще помоля приятелчетата от Варна да се включат, за да обсъдим какво бихме могли да сторим за тази клета душица. Най- вероятно трябва да се говори с жената, ако няма възможност да го гледа с дружни сили да намерим на мистър шпицоне нов дом. А както всички знаем, щом става въпрос за шпиц ще има опашка от желаещи.
Така, че включвайте се и да действаме!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8934 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 11:53 AM

Ако някой може да ми каже къде живее жената се ангажирам да ида да поговоря с нея. Или поне малко повече информация как да я открия. На работа съм от 9 до 19 и няма как да ида в района разчитайки случайно да го срещана кученцето. Иначе съм съгласна да се включа и да намерим начин да го приютим.
User's Signature

Качена снимка

#8935 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 11:56 AM

Показване на мнениетоmargokk, в May 10 2009, 11:17 AM, написа:

Един щпиц обикаля по цял ден улицата на която работя (Варна), а тя е доста натоварена. Вече на няколко пъти му се разминава на косъм. :ug_114: Кучето не е бездомно - принадлежи на една възрастна жена, която през зимата е претърпяла злополука и не може да излиза, затова го пуска само навън. Не познавам жената - само ми разказаха за нея.

Ако може този, който ти е разказал за жената да каже нещо повече за нея. Поне къде живее....
User's Signature

Качена снимка

#8936 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 04:31 PM

Марапепеляшка,

НАписах на Margokk тъй като лицето зад този ник, една страница назад е написало най- вероятно за същата ситуация. Очаквам да получа отговор на лични, та ако можем да разберем повече.Ако до сега вече някой не си го е приютил. Ама на такива хора така. То здрави и прави хора съм виждала да си пускат кучетата сами да се разхождат, а какво да коментираме една възрастна жена.

Благодаря ти Пепеляшка (вече си ФЕЯ) отново!
Ива
User's Signature

Качена снимка

#8937 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 May 2009 - 06:05 PM

Вероятно е същото куче да. Кучето още се мота по улиците
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#8938 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2009 - 06:28 PM

Какво става с тези хора? Как може да си оставят любимците така? :eb_068: Санела не можахме да я спасим, но се надявам този мъник да не стигне нейната съдба! Аз съм от София, но ако се нуждаете от някаква помощ само кажете, на среща съм!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8939 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2009 - 09:57 PM

Показване на мнениетоmargokk, в May 13 2009, 07:05 PM, написа:

Вероятно е същото куче да. Кучето още се мота по улиците

Моля те питай хората, които ти разказах за възрастната жена дали незнаят повече за нея. Готова съм да го прибера това куче. Със сигурност има местенце където да го приютим и да се грижим за него.

Момичета наистина не е поза. Нашият малък "бъдещ вълк" както го наричат приятелите ми вече наистина е една голяма част от нас. През деня влизам поне по 10 пъти във форума за да науча повече за породата и да се порадвам на снимките. Може би малко късно открих любовта си към кучето, но от ден на ден се влюбвам все повече в него. Не ми тежи нито да почистя след него, нито да прибирам разхвърляните играчки. Колкото и уморена да се върна след работа винаги с желание излизам на разходка и съм готова да го гушкам, галя, да си играя, да го сресвам. А дъщеря ми говори само за него. Предполагам разбирате какво се опитвам да ви кажа. Наистина усещането е невероятно.
User's Signature

Качена снимка

#8940 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 13 May 2009 - 10:42 PM

Здравейте,шпиц-дружина! :re_037:
Дано за варненското пухче всичко се нареди благоприятно!Стискам палци!Виждам,че отново има фото-репортажи и много ми е кеф,когато ги разглеждам :ha_081: .Иве,на тиферич се отваря голям апитит,затова-внимавай! :ac_007: :gb_023: Мара Пепеляшка,напълно те разбирам какво изпитваш покрай малкия Айси и дано тези чувства винаги да са в тебе!Усещането е невероятно! :gd_044: Сега ще се изтипосаме и ние малко,за да ни видите какви сме калпазанки.
Когато излизаме от входа,преценяваме много внимателно обстановката
Прикачена снимка Прикачена снимка
После душим тревата за скрити "бомби"
Прикачена снимка
Обаче,тук няма!Затова отиваме зад блока и ооооо,ЧУДО! :ac_007:
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Цели две! :ad_018: :zz_031: След това няма да се показваме на какво приличаме,защото ни е срам :bm_008:
Но много се обичаме! :hb_027:
Прикачена снимка
Прегръщаме ви и ви целуваме всичките,с пожелание за здраве и много хубави преживявания! :fe_079: :gb_023:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема