Margokk много жалко, горкото кученце, дано нещо лошо не му се случи
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 May 2009 - 10:44 AM
Margokk много жалко, горкото кученце, дано нещо лошо не му се случи
Публикувано: 10 May 2009 - 05:56 PM
Позабравихме се вече, но с това училище нямам никакво време да пиша..
Вие как сте? Има ли нещо ново при вас?
Времето е страхотно и е само за разходка
Не бях къпала Сузи от доста време и вчера реших, че е добре да я изкъпя (или по скоро тя мен
А и като заговорих за любими хобита, ще ви кача и нова фотосесия от нас
Целувки на всички и не ни забравяйте.. че с това писане веднъж месечно
...
Публикувано: 10 May 2009 - 06:54 PM
Хубава вечер и спокойна нощ на малките пухчовци.
Тази е едничка нова.
Публикувано: 10 May 2009 - 09:00 PM
С кеф разгледах всички снимки на красиви и щастливи шпицове, всички добре са се забавлявали, а и вие с тях - не се съмнявам!
Започва сезона на големите разходки, край на зимното зъботракане, ако знаете откога го чакам...
При нас новото е, че в парка се появи млад нюф - много красив, много голям, много черен и много добродушен. Линда се завъртя при него, подушиха се, макар че на моята и се наложи да се надигне на пръсти, за да стигне до второто място за душене след муцуната
Но ще се отчета и аз с малко снимки от днес.

Целувки на всички и успешна нова седмица!
Публикувано: 11 May 2009 - 08:02 AM
Снощи се върнах около 2 години назад във форума. Видях някои от вас като мъници. А къде е ДУРИ. Виждам, че с много любов е започнала темата и с много инфо и снимки за шпица. Попаднах на снимка на спрей за козинката. Вие ползвате ли такъв? Айси е къпан само веднъж до сега с шампоан за бяла козинка. Taber, pelo blanko. Така пише на на него, препоръча ми го нашият вет. И въпреки, че отдавна не му течкат очичките останаха малки кафеви петънца. Да търся ли с нещо да ги избелвам или самички ще се оправят като мине време? Май пак задавам много въпроси...И с разходките имаме проблем. Не винаги пишка и ака навън, а все пак и на това трябва да се научи. Явно не улучвам времето, въпреки, че гледам да излизаме в едни и същи часове след като го нахраня. Зная, че се иска време и търпение затова не му се карам, но пък винаги го хваля и поощрявам като си свърши и тази работа. Сресвам го всеки ден да свиква и да е красив. Засега ми позволява и изобщо не се дърпа. Само понякога се опитва да захапе гребена. Имаме и четка, но с гребенчето май по му харесва. То е от тези с въртящите си зъби. Вече е 3,5 кг. Нали не е прекалено тежък. Аз се радвам като расте. Пусти мерак да стане по едричък. Но не искам и да го прехранвам. Яде гранулки на ПроПлан объркани със сварен ориз. друго почти не му давам само от време на време от някоя пържолка много малко. Като си поиска. Ако някой се сети нещо нека ме съветва. Вие сте големи и красиви.Както винаги снимките ви са ПРЕКРАСНИ и аз много им се радвам.
Хубав ден и много прегръдки на всички.
Публикувано: 11 May 2009 - 04:45 PM
rimela Линда е страхотна голяма сладурана, дано и моя мъник стане такава красавица!
marapelia6ka666 мъникът предполагам още малко ще му трябва и ще свикне къде се вършат тези работи. Аз моята Шанел в момента се опитвам да я науча в банята, защото имаме почти месец до 3-тия за да започнем да излизаме и уж се спавяме ама не винаги....
Искам да питам вашите сладури хапят ли или хапеха ли като малки? Моята мадама уж си играе ама така стиска,
Публикувано: 11 May 2009 - 09:02 PM
anizi, в May 11 2009, 05:45 PM, написа:
И ние така. Учих го в банята, но понякога стига само до вратата. Днес обаче се справи чудесно и сутринта, и вечерта. Вече е много по уверен. Бяга навсякъде и смело си играе с хъскито, и бигйгъла, нашите приятели.
Момичета днес му купих нагръдник. И о чудо. Няма никакъв проблем. Тича си закачен за повода и не се и опита да го гризе. Каишката засега ще подаря на щерката към метълските аксесоари.
За хапането хапе. В началото много по често и силно. Щерката много се оплакваше. Навсякъде я преследваше . Не може да го погали без да я ухапе, понякога доста силничко. Аз все още си пия кафето седнала по турски на дивана. Надявам се като смени зъбите да поспре или поне да го прави по гальовно.
Лека вечер на всички.
Публикувано: 12 May 2009 - 10:42 AM
Публикувано: 13 May 2009 - 07:49 AM
Публикувано: 13 May 2009 - 09:42 AM
Публикувано: 13 May 2009 - 10:52 AM
Мисля трескаво какво можем да направим и ще помоля приятелчетата от Варна да се включат, за да обсъдим какво бихме могли да сторим за тази клета душица. Най- вероятно трябва да се говори с жената, ако няма възможност да го гледа с дружни сили да намерим на мистър шпицоне нов дом. А както всички знаем, щом става въпрос за шпиц ще има опашка от желаещи.
Така, че включвайте се и да действаме!
Публикувано: 13 May 2009 - 11:53 AM
Публикувано: 13 May 2009 - 11:56 AM
margokk, в May 10 2009, 11:17 AM, написа:
Ако може този, който ти е разказал за жената да каже нещо повече за нея. Поне къде живее....
Публикувано: 13 May 2009 - 04:31 PM
НАписах на Margokk тъй като лицето зад този ник, една страница назад е написало най- вероятно за същата ситуация. Очаквам да получа отговор на лични, та ако можем да разберем повече.Ако до сега вече някой не си го е приютил. Ама на такива хора така. То здрави и прави хора съм виждала да си пускат кучетата сами да се разхождат, а какво да коментираме една възрастна жена.
Благодаря ти Пепеляшка (вече си ФЕЯ) отново!
Ива
Публикувано: 13 May 2009 - 09:57 PM
margokk, в May 13 2009, 07:05 PM, написа:
Моля те питай хората, които ти разказах за възрастната жена дали незнаят повече за нея. Готова съм да го прибера това куче. Със сигурност има местенце където да го приютим и да се грижим за него.
Момичета наистина не е поза. Нашият малък "бъдещ вълк" както го наричат приятелите ми вече наистина е една голяма част от нас. През деня влизам поне по 10 пъти във форума за да науча повече за породата и да се порадвам на снимките. Може би малко късно открих любовта си към кучето, но от ден на ден се влюбвам все повече в него. Не ми тежи нито да почистя след него, нито да прибирам разхвърляните играчки. Колкото и уморена да се върна след работа винаги с желание излизам на разходка и съм готова да го гушкам, галя, да си играя, да го сресвам. А дъщеря ми говори само за него. Предполагам разбирате какво се опитвам да ви кажа. Наистина усещането е невероятно.
Публикувано: 13 May 2009 - 10:42 PM

Вход

Горе
Цитиране +