Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9061 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2009 - 08:23 AM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 9 2009, 04:12 PM, написа:

Но и хубава страна си има - веднъж ни спря един КАТаджия за проверка. Е, нашата такова лаене заформи, че оня много бързичко се отказа да проверява и ни отпрати да се махаме по-далече, че му се поду главата! :ab_041:

:ab_041:
И Роро вчера беше във фаза и накрая приятеля ме пита:
-А бе Камелия защо си купи такова крещящо куче :smile:
Той има шарпейка и на нея глас не й се чува,ама нашите луди глави ... :ab_041:

Преди месец си спомням че така Роро и аз провалихме на компанията един горски излет със скара и пийване... :fc_026:
Вече беше тъмно и незнам какво му стана на това мое момче,започна да лае към едни огромно храсти като луд да се крие зад стола ми,а като го гушнах в мен тотално откачи.
Светихме с фарове,с фенери, даже пиратка изнамерихме и хвърлихме ако има нещо да избяга.
Ама не,моя не се спря и мен като започна да ме обзема едно чувство на страх и пред очите ми се виждаха да скачат от храстите глигани,вълци и какви ли не динозаври :ud_009:
Свихме се двамата гушнати на стола и дадохме зор да се прибираме.Хората ни се сърдиха малко :sad:
Ама вярно си беше страшно,още се чудя какво имаше там :ab_041:

Поздрави
User's Signature

Качена снимка

#9062 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 10:42 AM

Римелка, паднах да се смея с вас-представям си каква картинка сте били на светофара....а какви емоции за хората :af_089: :ab_041: :af_089: :ab_041:
Камка предполагам, че не имало нищо в храста ама те като ги хване шубето от нещо и нямат успокояване. Моята Шанел например една сутрин ме събуди с лаене от страх и бяг насам натам да се чуди къде да се завре.....и от какво мислите това....от страшната жена, която я гледа от стената :ud_009: ....т.е. от гоблена ми "Циганка с дайре".... та така смели кучове си имаме :af_089: :ab_041: :af_089:

#9063 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 08:31 AM

Здравейте мили момичета. Целувки на всички пухчовци тук. Хубавото време явно ни изкара навън и по-малко стоим пред компютрите. И ние сме така. Когато не съм на работа сме някъде на разходка. Днес за първи път ще водя Айси на гости на нашата баба на село. Да видим как ще се разберат с болонката Тара там. Утре ставаме на 4 месеца. Вече сме 5 и половина килограма и доста височки. Но момичетаааааа съвсем ми оголя момчето. От пухкавата ни козинка не остана почти нищо. Като го погаля напипвам му телцето и от пухкава топка се превърна в дрипаво циганче.Мислех, че смяната става едновременно с поникването на новата. Но явно първо ще се "съблече", а после ще се "облече" отново. И така е най-красивото куче за мен, но е много различен и на допир, и на вид. Главичката му изглежда по-голяма на фона на цялото му тяло. А като го сресвам, а аз го правя всеки ден за да премахна бодличките и клечките от него пада на цели топки. Особено от гръбчето му. Е поне няма да му е толкова топло през жегите. Ще видя колко време ще е нужно за трансформацията от грозното патенеце към красивият лебед.
Хубави почивни дни за всички и много весели емоции от мен и Айс.

пп Не помня казах ли ви как го нарича щерката като му се ядоса. Обикновено като и открадне някой чорап или сутиен. Или пък като я хапе, когато иска да си играят, а тя не му обръща внимание. Много смешно вика след него: Айсимиреееееееееее върни ми гооооооооо :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#9064 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 13 June 2009 - 10:51 AM

Здравейте и от мен шпицурани и шпицуранковци! :wub:
Много ни запустя темата, но май на никой не му се седи вкъщи пред компютъра... :ab_041: Всички по вили, разходки и т.н. Позабавлявах се с вашите историйки. Римелка я разбирам напълно, защото и аз редовно го изживявам като водим Франи на дълъг път. Малките пухчета са като алармена сирена.... да се чуди човек от къде вадят тоя глас! :dc_202:
Ками, мойта глезла лае и пощурява от най-малкия шум. Гущер да е, ще го изкара динозавър! Нищо чудно някоя малка гадинка да е шумуляла из храстите. :db_046: Даже, в началото като я взех заставаше в коридора и лаеше като луда, чудихме се по какво и защо и накрая разбрахме, че просто се вижда в огледалото в коридора! :ab_041: Та, шпицовете са си малко нерваци и лесно създават смут и паника. Свиква се! :ae_085:
marapelia6ka666, това "Айсимиреееееееееее" много ми харесва! Хем, звучи българско, хем, сладко! :flagbg:
Сега да направя едно малко представяне на бъдещ член на нашия малък шпиц-отбор тук. Наскоро се запознахме с един много сладък и чаровен среден шпиц. И той е карамелчо като нас! :wub: :be_107: Най-накрая си имаме компания за игра! :db_046: Казва се Роби и живее близко до нас! Двамцата с мойта пакостница са си даже набори, делят ги две седмици разлика! :be_107: Скоро стопанката му ще се регистрира и ще ви сподели повече за този чаровник!
Франи му беше за малко на гости и ето няколко...опашки... на снимки ( извинявам се предварително за снимките, защото не се виждат много, много муцунки- повече опашки, но те не се спираха и за секунда :blink:)

Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка

Това е за сега от нас! При следващата ни среща с Роби ще се опитам да направя по-хубави снимки! :smile:

Много целувки от нас и пожелания за един слънчев и топъл уикенд!

П.П. И по разходките и излетите не забравяйте фотоапаратите! :db_046:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9065 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 13 June 2009 - 10:53 AM

Здравейте,мили дружки!
Голямо джавкане е паднало из форума,с тези наши гласовити сладури.Когато са ни спирали катаджии и на мене ми е идвало да лая,така че напълно я разбирам Линдето :ac_007: .Да ви се оплача ...Тисата тези дни се сби яко с един мъжки сетер.Това е много непривично за нея,защото по принцип е голяма флиртаджийка.Явно не и хареса пича да препикава невените в една от градинките ни пред блока.
Тези жеги,не знам на вас,но на мен ми се отразяват много размързелуващо.Вкъщи е много топло,а и все още чакам да ми обезопасят балконите заради мацата,та не смея и да отварям много.След разходка се бухаме с Тисата в банята /Изито,и тя се намъква с нас да гледа,защото е малко дяволито воайорче/,вземаме си душ и се опъваме пред телевизора ...нищо друго не ни се прави.
Айсимирееееее :ac_007: , съвсем скоро ще имаш прекрасна премяна.Мама да не се шашка много :mc_004:!
Хубав ден от нас и много целувки за всички! :gb_023: :fe_079:
п:п: jijafka,Франито е голяма късметлийка с това другарче за игра!Карамеленият отбор нараства :ac_007: :gb_023: .

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9066 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 12:35 PM

Ей как се зарадвах на бързото ви включване.
jijafka снимките са много хубави. И аз се радвам, че сте намерили другарче за игра. А както сте се снимали с кучовците добивам и реална представа за размера им. Защото аз съм все така нетърпелива да видя какви и колко големи ще станем.

Меги надявам се да е нямало поражения след битката за Тиса. А жегите и на нас така ни се отразяавт. Навън лежим по някоя кола на сянка, а вкъщи беснее из всички стаи. Обаче ми прави и друго впечатление. Вече е по-спокоен и послушен. Докато си пия кафенцето лежи на кухненската пейа до мен и кротко си гризе нещо. Обикновено винагио намира какво. Отказах се да се карам за всяка сдъвкана дреболия. Изяде ми едно кожено портмоне, два, три чифта стари маратонки, краката на единият стол, а за килима да не казвам. просто ще си купя нов. Може да съм прекалено мека, но смята, че щом имам домашен любимец ще има и сторени поразии. Не искам да превръщам кучето си в някакво послушно подобие на плюшена играчка. Искам го жив и щастлив. А и чак такива непоправими пакости не прави. Сутринта го хванах да яде от пуканките забравени от щерката в купа на масата. Погледна ме очаквателно дали ще му се скарам. Вдигнах купата на високо и го погалих. Не мисля, че няколко пуканки ще му навредят, но му казаах, че не бива да се катери по масата така. И сякаш наистина ме разбира. като кажа не, просто ляга до мен и ме гледа с големите си очи с толкова много обич в тях, че просто ми иде да го смачкам от прегръдки.
Много го обичам това животно. Просто е образ неземен.
User's Signature

Качена снимка

#9067 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 07:05 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Радвам се, че всички сте добре и си прекарвате чудесно.

Големи сладурани са двете "карамелки", ще чакаме новата приятелка на Франи да се появи във форума!

marapelia6ka, козинката пониква за около месец, че и повече (поне по моите спомени), така че се въоръжи с търпение. А за беличките на малките шпицлета - много си права, че не се ядосваш! :wb_052: А "Айсимир" звучи супер! :af_089:

Меги, надявам се, че не е пострадала Тисата... Явно обича и тя цветята като теб и не е съгласна да ги припикава Сульо и Пульо! :ab_041: Моята хубостница и тя си пада флиртаджийка. Голям смях падна в петък в Борисовата - жалко, че не снимах. Срещнахме по пътечката сред поляните нагоре към паметника един мъж с куче - мъжкарче, поне 25 кила имаше, мъкне се с изплезен език подир стопанина си. Линда го подуши и реши, че става за игра и включи отработената си програма. Първо поклати потурки, завъртя се и му завря опашката си в муцуната. Онзи я подуши и прояви интерес. Последва съблазнителна поза - приклякане с изпънати предни крака и с широка усмивка. :gc_040: Понеже кавалерът малко бавно загряваше, наложи се и да му обясни "Джаф!" :gl_165:
Най-сетне момчето "захапа въдицата" :ab_041: и хукна да я гони, без шансове да я стигне - Линда си е спринтьорка, на къси дистанции трудно я настигат. Ами разиграва го завалията по цялата поляна, оня тича с изплезен език, моята му се измъква под носа с резки завои. Стопанинът на кучето се хилеше с глас, пляскаше с ръце и насърчаваше своя. Накрая пристигнаха при нас уморени, кавалерът - съвсем гроги, се простна на тревата, а Линда се зае да му гризе ушите! :ab_041: Естествено, всичко това с дяволите физиономия, че и "белтъци" мята - точно флиртаджийка! :ga_082:

Ама пък като не хареса някого ... мале-е-е! Днес пак на връщане от вилата трябваше да минем покрай оня сфетофар. Не знам как разбра, че приближаваме, ама започна да се "разпява" два километра прди него. :ud_009: А когато пристигнахме - чакаше ни цяла глутница, явно личната й врагиня си беше довела подкрепление, заобиколиха колата отвсякъде. Наложи се да затворим прозорците, докато ония беснееха отвън, а Линда - вътре, в невероятна стойка върху телевизорчето на задната седалка! :ab_041: Добре, че светна бързо зелено...

Е, аз се разбъбрах... Пускам и малко снимки за настроение и изчезвам!
Така се спасяваме от жегите в града:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

А тук сме на вилата:
Прикачена снимка Прикачена снимка

Спокойна вечер и сладък сън! :gd_044:
Прикачена снимка

#9068 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 June 2009 - 12:49 PM

привет на компанията :ab_041:
май всички все по малко се задържаме в къщи при това хубаво време и то си личи най вече по снимките ви :af_089:
римела,франи си е намерила шпичешка компания,урааааааааа :ab_041: ще чакаме роби да се присъедени към нас :zz_223:
а,сега ето и от нас малко снимки,бяхме на риболов на яз.батак,имаше и рибка и хубави поляни за тичане на воля :ab_041:
а,линда всеки път ме удивлява много ми хареса как се е намърдала в фонтана,браво на нея намерила хладинка :ab_041:

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
имахме си и компания :smile:
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9069 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 June 2009 - 10:28 PM

извинявам се ,но нета нещо не ми е фред :ud_009: и половината ми пост не се побликува,а сега като погледнах и от възхвалите на линда в шадравана ми е останало само името на римелка :ab_041: много е готина тази линдичка и винаги е в интересни пози и на интересни места :ab_041: целувки на всички пухчовци от нас :smile:
User's Signature

#9070 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2009 - 10:49 PM

Хе, марея, аз пък мисля, че възхвалите на Линда са и в повече, тя даже май си "навири носа", докато четяхме двете с нея темата, освен че завидя на Рони за язовира и полянките! :wb_052:
Наистина ли има риба на Батак? :wa_048:
Живот и здраве - в началото на юли ние сме на Широка поляна, чакайте весели снимки. :af_089:

А специално за теб, да се посмееш - Линда след посещението на фонтана...
Малко преди това се изтръска и намокри две почтенни дами, които се разхождаха чинно по алеята - добре, че се оказаха с чувство за хумор! :ab_041:
Прикачена снимка

Целувки на всички!
:gb_023:

#9071 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 June 2009 - 08:56 AM

много ме кефи линда как смело си влиза във водата,къде в шадраванче,куде в язовирче :ab_041: на широка поляна ще е рай за нея,хем полянка,хем водичка(най-вече) :ab_041: :ab_041: :ab_041:
рони,определено не смее да влиза в вода,вижда му се страшно на горкия и за това много и се радам на госпожицата с нейните мокри преживявания :smile:
а,колкото до рибата и за наша голяма изненада този път риба имаше :ud_009: и то доста богат улов,ние 5-6год.подред почиваме на батак, но толкова риба за един ден никога не сме хващали
лек и спокоен ден на всички от нас
User's Signature

#9072 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2009 - 10:04 AM

Здравейте момичета!
Напоследък нямам време за писане, но пък задължително хвърлям по едно око, за да се информирам как сте!
Римелка, страхотни сте с Линда. Тя е толкова чаровна, но и ти си специалист в снимките, стила ти на писане допълнително обрисува случващото се с вас, така че на човек му е трудно да не си престави случващото се. Възхитена съм от начина ти на изразяване и писане - много ми е забавно и винаги ставам от компа с усмивка. За, което ти изпращам моето голямо Благодаря.
Онзи ден в нашия квартал видях бял мител шпиц. Направо откачих от радост, но ми беше неудобно да заговоря стопаните. Единствената утеха ми остава факта, че пазаруваме от един и същ зоомагазин, та на Арес може и да му излезе късмета да се срещне със себеподобен. Вие м/у другото сте много несериозни. Хайде стегнете се и да организираме една шпиц среща. Зимата ни беше студено, най- вероятно сега пък ще ни е много топло. Има доста места, на които ще е приятно да се отиде дори и в жегите. Ръкавицата е хвърлена.
Има един проблем, който вече доста време не ми дава спокойствие. На поляната където ходим е все по- нетърпимо, а ние няма къде да отидем на друго място. Мисля и не мога да измисля друг вариант. Идват все нови и нови хора, взели си куче, но като ги гледаш не можеш да разбереш защо им е. Хора, които се радват, че кучето им се е сбило или пък е предизвикало някакъв конфликт. Наскоро бях шокирана след като разбрах, че една лекарка, която идваше при нас с хъскито си - смятайте хъскито си е самостоятелна бойна единица, тя не можеше да му повлияе по никакъв начин. Кучето драсва и тя на следващата седмица си взема ротвайлерче. След 1 месец хъскито се връща, хора от кучкарската компания го познават и го хващата. Сега тази жена е изпратила хъскито си на село, гледа си рота, само че... Като знам с хъскито за какво ставаше на въпрос, предполагам, че ще се разбягваме като пилци като поотрасне ротчето.
От известно време не мога да си отговоря на въпроса - Какви са тези идиоти? Да прехвърлят жалките си комплекси върху животинките, за които всъщност те носят отговорност, но май не го знаят?
Занимах ви с глупостите си, но къде на друго място да си кажа кучешкия проблем.
Хубав и усмихнат ден на всички!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9073 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 16 June 2009 - 09:38 PM

Здравейте,дружки!
Римелка,много обичам,когато се разбъбриш така :ac_007:.Линдето има пълното право да си вири носа.Чаровница голяма е,а и тези изпълнения,дето ти спретва,са точно в десятката.Когато чета за сладките и магарийки,си припомням лудориите на Тисата в по-младата и възраст .... Е,все още прави калпазанщини,но някакси уляга слънчевото ми момиченце.Никой не пострада при боя с мъжкия кучо,но случката определено ме озадачи. :gm_168:.
Ани,май не само риба има на Батак,но и жабета,щом сте си намерили щъркел за компания ...Това е добра поличба :mc_004:.Много сте хубави с Рони на снимките!
Мара Пепеляшка,колкото повече расте Айси,толкова по-голям образ неземен ще става и все повече ще го обикваш! :mf_069:
Моите душички са добре.Само жегата им идва в повече.Докато Тиса се настанява на хлад в банята,Изито гледа да се скътае в гардероба ми.Вечер,когато си легнем всички,писанка се намърдва до лицето ми,пали моторчето и започва да преде,а Тисата хърка.Това ми е преспивната песен ...на два гласа :me_065:.
Слънчеви усмивки и много целувки за всички! :gb_023: Лека ....

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9074 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:33 PM

Здравейте момичета и кучета!

Ние с Мишока едва дишаме по тези жеги,особено той.В един момент чак се замислих да го стрижа,че ми стана жал :smile:
Имаме много голяма и цветна градина у нас, има пчели и естесвено се сещате кой ги гони :dog:
Следя го постоянно да не го жилне някоя гадинка.
Изял е цветята на баба,но сутрин докато тя си пие кафето в градината той ходи да й се мазни като се качва на пейката си слага главата в скута й да го гали.
Точно до нас е близо Панчаревското езеро,но там не ходим да се плискаме във водата.
Пред къщата минава река Искър и там приучавам Роро към водата,защото ще ходим на море заедно и все пак той трбва да влиза с мен :ab_041:

rimela- къде е този фонтан дето Линдето се пльоска така готино?

Позамислете се за шпиц-срещата :ab_041: Ние с Рори чакаме.

Поздрави!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9075 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 05:37 PM

Ах, тези жеги! Бягайте към морето! :db_046: Ние, живот и здраве, в началото на другия месец пътуваме към Царево с двамата ни калпазани! :af_089:
Римелка и Линдето, открили сте перфектен вариант за жегите в града - във фонтана! :be_107: А, пък Марея и Рони тотално са успяли да се спасят от горещото слънце! Полянка за Рони и хлад за всички! Много сте готини! Както винаги много се радвах на историите и снимките!
Радвам се, че и Тисето е добре! Нашичките може да са дребни, но не им ли хареса някой стават като лъвове! :ab_041:

Прочетох за шпиц-среща.... Аз съм с две ръца ЗА! :ae_085:

Поздрави и целувки!

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9076 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 09:29 PM

Поздрави от нас с Линда! :re_037:

Камка, цунки за сладура Роро, как сладко гризка бабините китки! :ab_041:

jijafka, хареса ми фотомонтажа - снимката на Франи върху цветето! :ba_025: Май ще се амбицирам и аз на стари години да го изуча тоя Фото-шоп... :wa_048:

Иве, много е жалко, че кварталната ви кучкарска общност вече не е тази, за която пишеше някога тук в темата - как ви е приятно на стопаните да се срещнете на полянката, докато кучетата ви си играят и се забавляват.
Честно - завиждах ти тогава благородно! Явно вече не е така при вас... :wa_048:
Супер гадно е да се налага да съобразяваш времето за извеждане на кучето си освен с неговите потребности и собствените си възможности - и с графика на разходки на някой безотговорен идиот и агресивния му пес!

Не знам какви са вашите наблюдения, но по моите броя домашни кучета расте, поне в София. Това си е чудесно, ама много хора си вземат куче, без хал-хабер да имат как трябва да го отглеждат! На какво съм се нагледала - да не разправям - то не че аз съм експерт, ама поне искам да се науча, ама на някои хич не им пука, че са тотално невежи, те това не го разбирам... :ud_009:

Е, сега делово - всички софиянци са за шпиц-среща, ама никой нищо не предлага конкретно!
Ами баба ви Римела да се престраши - предлагам среща в Борисовата градина!
Бих ви поканила и в кварталния ни парк "Оборище" с опция - обучение на шпицове по плуване във фонтан с преподавател - Линда (носете си хавлийки за след банята! :ab_041:), ама ни е малко паркчето, а в почивни дни и час-пик се пълни с хора, деца, кучета... изнервя се обстановката!
За това предлагам Борисовата градина - ще се намери там място и за шумна джафкаща шпиц - компания! :smile:
Ако правим нещо - правим го до края на месеца, че юли е месец на отпуските...

Та предлагайте и вие, а ако приемате предложеното място - дайте идея за ден и час на срещата, ние с Линда сме на линия! :wb_052:

Поздрави! :ae_085:

#9077 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 12:37 AM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 17 2009, 10:29 PM, написа:

jijafka, хареса ми фотомонтажа - снимката на Франи върху цветето! :ba_025: Май ще се амбицирам и аз на стари години да го изуча тоя Фото-шоп... :wa_048:

Малък подарък от мен и Франи за теб и Линда! :md_064:

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Поздрави! :ae_085:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9078 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 07:59 AM

Ей, че сте красиви всички. Страхотни снимки правите момичета. Ние сме добре. Аз съм малко по ангажирана напоследък, но сутрините и вечерите са за моето момче. Козинката ни вече не пада толкова интензивно очаквам до месец и новата премяна. В момента са ни голям проблем осилите. Полянките около блока са осеяни с тях, та се рахождаме по асфалта с повода, че има и коли. Айси никак не е очарован, че не го пускам да бяга, но докато се качи на поляната и става като таралеж. Целият набучен в осили, които после дълго и с много такат (сърди се и се дърпа) почиствам. Иначе е все същият маймун. Сега се научи като се прибирам и щерката ми отваря вратата още до като съм пред входа (с домофон сме) да слиза на бегом да ме посреща, лаейки със силно опънати назад ушички. Следват 10 минути радост и неистово поскачане около краката ми, които завършват с голямо гушкане и носене на ръце по стълбите. Изобщо любовта е двупосочна. И става все по-голяма.
Хубав ден момичета и пухчовци. И да заредите добре батериите на фотоапаратите си за да ни предложите много снимки от предстоящата шпиц среща.
User's Signature

Качена снимка

#9079 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 12:10 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 17 2009, 11:37 PM, написа:

Показване на мнениетоrimela, в Jun 17 2009, 10:29 PM, написа:

Малък подарък от мен и Франи за теб и Линда! :md_064:

:ba_025: Много сладки снимките!

То не остана много време до края на Юни, само две седмици ! На мен и събота и неделя са ми свободни ,предлагайте един от четирите дни които остават както и час , за мен отново няма проблем и часа.
Взимаме апарата и сме на срещата :mg_062:

Поздрави !
User's Signature

Качена снимка

#9080 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 01:53 PM

zdraveite, kazvam se borislava i imam nemski sreden 6pic na ime bari . toi e na 1 godinka i se nadqvam ako ima sre6ta da se zapoznaem

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • Последна »