Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9172 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 June 2009 - 10:47 AM

С тези алергии направо е :eg_033:
Ужас!
А защо преди това като си му давала мляко не е имало нищо? Или не се знае?
User's Signature

Качена снимка

#9173 Потребителят е офлайн   adetoo Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 12:01 PM

MOoolq nqkoi ako ima nemski 6pitz jenski da mi pi6e, 4e si tursime jena :)))))

#9174 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 12:47 PM

Показване на мнениетомарея, в Jun 29 2009, 10:28 AM, написа:

надявам се всичко вече да е ок, от тук нататък

Oт сърце ти го пожелавам. Честно да ви кажа момичета напоследък изобщо нямам доверие на млечните ни продукти. Зимата бях малко на диета и всеки ден ядах млека. После като гръмна скандала за маслеността на млякото не бях сигурна какво всъщност съм консумирала и тотално го спрях. Добре, че бързо сте реагирали и вече сте добре. Нагушкай и от мен сладкия пухчо. Милинкия. Дано не му се случват повече такива неща. Всъщност като се замисля аз не знам какво бих сторила в такава ситуация. Такава паника съм. Господ да ми е на помощ.

Хубав ден и от мен на всички.
Целувки от Айси.

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9175 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 June 2009 - 01:06 PM

и аз си нямам представа защо друг път не е ставало така,странна работа,но вече без никакви млека.честно казано и аз съм голяма паника като шугава се въртях вкъщи,добре че беше мъжо,намери и лекар въпреки ,че не беше толкова лестно в този час,добре бързо се размина още след инжекцията се почувства по добре и всичко отмина,може би и бързото отреагиране оказа влияние за да няма последствия,защото можелу да се получи и подуване на ларингса :ud_009: дет се вика малкия дявол :smile:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9176 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 09:47 PM

Уф, ама че история... :dry:
Ани, съчувствам ти за неприятностите и за кой ли път се питам - какви ли боклуци ядем и в каква ли "екологична" среда живеем, щом нещо толкова безобидно като прясно мляко може да предизвика такива реакции. :ud_009:
То да не знае човек вече нито какво сам да яде, нито с какво да си храни кучето! :dh_188:
Гледам я и моята хубостница как пак се чеше от няколко дни насам и си блъскам главата от какво ли ще е, ама казва ли ти някой? Аман от проблеми... :sf_101:

Ние се стягаме за заминаване, днес Линда беше безпощадно изкъпана, утре ще минем през вет-а за Адвантикс против комарите, дето разнасяли дирофилариоза - новомодна болест в Бг, само тя ни липсваше. :ud_009: За тая моята, дето от водата не излиза - нито пудра, нито спрей вършат работа против паразити, след всяко мокрене трябва да се третира отново, а като язовира е на две крачки - няма как да я опазя, освен да я вържа на синджир... :ab_041:
Е, ще опъна и каишката Килтикс за реактивиране и тръгваме смело в горите тилилейски - стискайте ни палци! :wb_052:
Дано нямаме премеждия, че там най-близкия вет е на километри.
Все пак този път е по-добре, че миналата година беше и разгонена - мале-е, що страхове брах! Ама така си е то с момите...
:db_046:

Показване на мнениетоadetoo, в Jun 29 2009, 12:01 PM, написа:

MOoolq nqkoi ako ima nemski 6pitz jenski da mi pi6e, 4e si tursime jena :)))))

Любезни adetoo, тук е форум на любителите на животни, а не сайт за доги-запознанства. И писането на маймуница, и обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане са забранени от правилата на форума, с които не е зле да се запознаеш, преди да пишеш - ПРАВИЛА

Поздрави на всички! :re_037:

#9177 Потребителят е офлайн   adetoo Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2009 - 05:40 PM

Zdraveite. Az imam nemski 6pitz na 5 godini, koito si tursi jena. Ne e bil s jenska dosega i mnogo iskam da si imame malki. A ko nqkoi iska, moje da mi pi6e :) Moje i na e-maila - adi4ko@abv.bg. Blagodarq predvaritelno :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9178 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2009 - 05:49 PM

Цитат

Любезни adetoo, тук е форум на любителите на животни, а не сайт за доги-запознанства. И писането на маймуница, и обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане са забранени от правилата на форума, с които не е зле да се запознаеш, преди да пишеш - ПРАВИЛА

Здравейте сладури!

Съжалявам, че не присъствахме на срещата, но ние сме от по-далечко и решихме, че е по-добре да изчакаме за друг ден с по-хубаво време. Много хубави снимки сте направили и си личи, че сте изкарали добре!
Марея, радвам се, че всичко е минало добре с Ронито. Много са кофти тези алергии, а и мъничетата не могат да си кажат като им има нещо. Дано да нямате повече такива неприятни емоции!
Ние в неделята също заминаваме малко на почивка. Ще озвучим плажа на Царево с малко шпиц-симфония! :db_046:

Малко снимки да не ни забравите!

Франи се мисли за плюшена играчка и всеки път разбутва конкуренцията...
Прикачена снимка

И една оранжева усмивка, с пожелания за приятна вечер!

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9179 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 07:32 PM

Здравейтеее! Извиняваме се за дългото ни отсъствие (много дълго :Д ) но ве4е свърших у-ще и ще имам много време
да си пишеме ! Трябва да излеземе на разходка на Витоша някои ден с ку4етата . Новини около Фокс .. Ваксинирахме
го скоро. Много му се скубеше козината , но му давам витамини и се оправи . Ще ви прата негови нови снимки .Много
смешно си играе с котката ни :Д .Да знаете 1 ден ( Фокс нали много оби4а да лае по хората дето минават по улицата)
отиде до оградата оба4е не лаеше а душеше нещо. Като погледнах видях едно ку4енце йоркширски териер със
син ластик на главата мхого изплашено.Беше се загубило. :dog: И аз тамън го гушнах да го прибера и една жена от края на
улицата ми махна . Тя е била тук на гости и ку4енцето се е изплашило от някакви ку4ета и е избягало . Много ми
стана готино 4е съм помогнал. Но от друга страна щеше де е супер да си го задаржиме и Фокс да си има френд4е , с
което да си играе . Разказвайте какво интересно се е слу4вало до като "ни е нямало" ( :д) . Виждам , 4е май имаме
нови хора във форума така , 4е привет и от нас с Фоксу . Пращам ви снимки .

п.с Другото ку4е на сминките с Фокс е най-добрия приятел на Фокс- Кай (лабрадор е ( знаете де ))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9180 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2009 - 10:26 PM

привет на групата как сте абе исках да попитам гледам във княжево на спирка шипка има един шпиц на 4 етац някои от форума ли е ???
User's Signature

Качена снимка

#9181 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 08:10 AM

Joro_Fox.94 -пусни повече снимки на Фокси де :smile:

adetoo-написа ти се любезно че форума не е създаден за тази цел,с която го използваш.Ама ти явно не разбра?!?! Спри вече с тези постове,че дразниш!
Освен това всички тук пишем на КИРИЛИЦА!!!
User's Signature

Качена снимка

#9182 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2009 - 08:26 AM

Така ето ни и нас със малко снимков материал :af_089: Прикачена снимка
Рокси ми помагаше за курсовата ми работа беше много съпричстна :ae_085: Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимкаа това е любимият ни чехъл

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9183 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 01 July 2009 - 12:57 PM

Здравейте на всички! :smile: Как сте? Много сладки са станали всичките кученца от любимата ни тема.. Като гледам от снимките срещата е била супер забавна за сладурковците а ?Снимките са много хубави.. :) Поздрави и целувки на всички.. :*
User's Signature

Качена снимка

#9184 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2009 - 07:21 AM

Здравйте отново :ab_041: искам да направя едно съобщениетце... във събота на 04.07.09 :) ще направим всичко възможно със marapepelq6ka да направим една шпиц среща и за Варна срещата ще бъде около Пантеона към 17 часа ще има и уточнения поканени са абсолютно всички пухчовци и техните стопани естествено :af_089:
и също да ви предам едно съобщение от marapepelq6ka предава ви много поздрави на всички понеже има проблем със влизането и чака отговор за отстраняването му
User's Signature

Качена снимка

#9185 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:36 AM

Здравейте мили момичета. Ето ме отново. С трета регистрация, но със същият сладур Айси. По късно ще вляза да сложа отново снимката и линийката си. Целувки и хубав ден от мен.
User's Signature

Качена снимка

#9186 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 02 July 2009 - 10:39 AM

Здравейте,компанията! :re_037:
Жорко,крайно време беше да се обадиш.Чудехме се как я карате с Фокси,а той е станал невероятно красив шпиц .... Двамата с Кай са супер тандем :wub:.Надявам се,че вече по-честичко ще ни радваш с техни снимки! :oc_171:
Мадамчето Рокси :gb_023: да внимава с химикалките,за да не изцапа курсовата работа на Мишето!Мише,успех в учението! :ba_025:
На Римелка и Ани пожелавам пълноценна почивка и богат улов,и да изцапат яко тиганите :oc_191:,за да могат Линдето и Ронката да си хапнат прясна рибка!Ще чакам с нетърпение разказчетата ви от летуването.Сигурно двата пуха ще сдиплят много изпълнения и сладки пакости :ac_007: .
Мара Пепеляшка,какво го закъса с тези регистрации?Паролата ли си забравяш?Важното е,че пак сте си ти и сладкия Айси :aa_002: .
При нас няма нищо ново.Тисата ми е малко тъжничка,защото не може да тича свободно.Извеждаме я само на повод и много набързо. Имаме си много обожатели и става страшно.Даже ми се наложи да използвам метла,която взех назаем от един магазин в блока,за да разгонвам четириногите пичове :zz_031: .И да ви се похваля .... Изито ми се падна едно много умно,добро и "говорещо" коте.Голяма идилия са с Тиса :wub: .
Благодаря на всички за пожеланията към дъщеря ми!Учи много детето и показва отлични резултати.Дано,когато живот и здраве завърши,да се реализира успешно!
Мони,радвам се,че писа,но кажи как сте ти и Айс!Добре ли сте?
Джиджафчице,Франи има много чаровна оранжева усмивка.Направо трепе конкуранцията от плюшки :gd_044: .
Надявам се скоро да имам повече време пред компа и да ви зарадвам с нови снимки на моите космати момиченца.
Поздрави и много целувки за всички! :gb_023:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9187 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 02:12 PM

Показване на мнениетоMegian, в Jul 2 2009, 11:39 AM, написа:

Мара Пепеляшка,какво го закъса с тези регистрации?Паролата ли си забравяш?

Не милинка Меги. Моите пароли са навскяъде едни и същи. Незнам защо, но като изчистя компа си от кукита (на месец, два веднъж) и като ми се изтрие настройката автоматично да влизам, повече не ме пуска софтуера. Пише невалиден или неактивен потребител. Писах на администраторите, но отговор нямам. И тъй като ми харесва много тук при вас просто се регистрирам наново. Добре, че имам повече от един мейл. :ab_041:

Сега да ви се похваля. Днес сладката ми беля Айси съвсем по мъжки беше устискал до сутринта. За първи път вместо да размахвам стирката излязохме на разходка. Напоследък му се поскарвам повечко като пишка в къщи. Голямо момче е, време му е да се научи. С нетърпение чакам съботната разходка с Мишка и нейната хубавица. Ако има варненци, които четат тук ще се радвам да се присъединят към нас. За сега се уговорихме за 17 часа около Пантеона. Задължително ще заредя батериите на фотоапарата. Няма начин да не документираме запознанството.
Поздрави и целувки на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9188 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 03 July 2009 - 05:50 PM

Показване на мнениетоMegian, в Jul 2 2009, 08:39 AM, написа:

Мони,радвам се,че писа,но кажи как сте ти и Айс!Добре ли сте?[/left]

Да добре сме с Айс.Вие как сте?Не пиша във форума ,защото не сядам много на компа,а и до преди 1 седмица имах изпитвания,оформяния и по цял ден навън с приятели и не ми остава време.. :) Ние заминаваме утре за вилата ни,ше поседим 1седмица малко на спокойствие и ше направя много снимки. Пуснете някоя снимчица на пухчовците,че ги забавих.. :( Ето няколко на мен и Айс да не ни забравите.Поздрави и много целувки от нас :*

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9189 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2009 - 07:38 AM

Ей, че красавец голям Айс. И аз ще ви пусна малко снимчици на мъника Айси. Повечето са с нашият приятел Цезар.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Последните две са от преди месец. За мен поне разликата е очевидна. Абе расте ми момчето. И да се похваля от три дена нито веднъж не е направил локвичка в къщи. Но излизаме веднага щом даде сигнал, че има нужда. Ще се научим ей. Много му се радвам. Днес сме на разходка с Мишка. Очаквайте нови снимки по късно.
Целувки и хубав ден на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9190 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 July 2009 - 10:08 PM

Здравейте ! Утре (5ти) заминавам на море и 2 седмици ще ме няма . За съжаление няма да вземем Фокс , защото там където отиваме (Обзор) ни чака лабрадора Кай и сигурно се досещате какво ще стане ако вземем и Фокс (т.е Goodbye почивка),
но баба ми ще го гледа в нас и се надявам да се справи.
Поздрави и хъгчета на вси4ки . До след 2 седмици . Бай-бай :Д

#9191 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2009 - 08:38 AM

Момичета здравейте!

Роро е на антибиотик,защото жлезата му не е добре.Промиха я и сега е на хапчета в четвъртък сме на прфилактика.Освен това от тези капки 2 семдици,които ми казаха да му ги слагам за уши,му е изгоряла кожата окло ушите и се бели :eg_033: Ще му взимат и някаква си посявка да видим,защо е започнал да се чеше толкова.И най-накрая,но не на последно място -точно на прегледа му открих един огромен кърлеж на бузата :zz_020: ,а бях сложила фронтлайн точно преди седмица :sad:
Нямам думи и малко съм ядосана,но както и да е.

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема