Прибрахме се - слава Богу, живи и здрави, макар че не липсваха приключения. Времето ни прецака - валеше всеки ден
Но пък е толкова красиво там - просто е като приказка!
Линда се запозна с язовира, хареса го и ... хоп вътре!
А после, разбира се...
С изключение на времето всичко друго беше супер - всеки ден се разхождахме и Линда тичаше като бясна по баирите, просто не знам откъде толкова енергия да се катери по урвите и да скача по камъните - все едно имаше моторче под опашката!
Разбира се, после беше гроги и хъркаше на тревата или на любимото си място - познайте къде?
А плуването в язовира - е, нямаше по-щастливо куче от нея, когато пляскаше с лапки във водата - кеф! А играта с топка - "Линда, донеси топката!" се трансформира в "Линда, донеси шишарката"
По въпроса с рибата - докладвам: има риба в язовира!
... резултатите не закъсняват!
Тук на снимката Линда само дето с глас не пита - "А за мен ще има ли рибка?"
Освен тази, дето си я изяде в паничката - изпроси си и от софрата...
В гората намерихме огромна гъба, а Линда се запозна с растението "радостта на туриста".
Накрая се наложи да се изнесем по спешност, защото от дъждовете пътя се превърна в блато и ако бяхме останали още ден - можеше да не успеем да се измъкнем на свой ход.
Не мога да не похваля моята хубостница - държа се перфектно, не създаваше никакви проблеми, просто куче-мечта! Ходеше подире ми като залепена, а най-смешното беше, че не искаше да пишка на полянката - чакаше си разходките!
Целувки на всички от мен и послушната Линда!

Вход

Горе
Цитиране +