Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9481 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Икона за мнението  Публикувано: 25 August 2009 - 08:39 PM

Хей момичета как сте? Ние с Айс постоянно пътуваме насам натам и нямам време да пиша в темата ни.. :( Като гледам добре сте си прекарали на моретоо със сладуритее.. if_147.gif Поздрави от мен и Айс gb_023.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9482 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 06:44 AM

здравейте на всички,страхотни морски снимки,моята пуфи не иска да яде от 3 дни,в смисъл яде но много малко,не като преди,иначе е весела играе,скача,хапе и пие много вода,случвало ли се е при вас защото малко ми е притеснено dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#9483 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 28 August 2009 - 02:44 PM

Здравейте,муцурани и муцунчовци!

Чух,че имало преброяване в нашия форум mc_004.gif и тъй като мина доста време от последния ми пост,днес се нацуцах да се отметнем и ние с присъствие ob_173.gif .

Камката и Бобче добре са си изкарали на морето с такава четиринога лудница покрай тях ug_119.gif.Надявам се,че не сте имали никакви проблеми с недолюбващи животните хора.Чудни снимки сте направили!

Ани,Рони е разкошен!Много добре се е стъкмил сред китките,пък и тиквички си е отгледало момчето ac_007.gif .

Сладката бесовица Линда много усърдно копае ... Римелка,тази щуротийка,освен попови прасета и мишки,скоро може и да изрови някое имане,да знаеш mc_004.gif .

Мара Пепеляшка,кой на снимката е пуснал халогенките,Айси или Рокси? ac_007.gif

Зойче,нормално е при тези жеги,кучовците да ядът по-малко.Щом Пуфи е жизнена и весела,няма място за притеснение.

При нас нещата текат монотонно ...засега.Никъде не сме ходили на почивка,защото няма на кого да оставя Изито,а и честно да си кажа-нямам и желание.Само дъщеря ми беше на море за около десетина дни,а за нас с Тиса и Изи гьола е на балкона в един голям леген gm_168.gif. Аз търча по мои си задачи,а двете калпазанки през деня спят,а през ноща вдигат гюрунтия и никой от фемилито не може да заспи до към 2-3ч. сутринта.Голяма веселба настава с техните игри bp_099.gif ac_007.gif .
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9484 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 02:52 PM

Ето и малко снимчици от нас aa_002.gif

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Поздрави и много целувки за всички! wub.gif

User's Signature

#9485 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 04:29 PM

Меги много се зарадвах на вашата поява. А последната ви снимка искрено ме развесели. Какво място само е намерил Изи да почива. Напомни ми на Малечка Палечка и нейното легло от черупка на орех. А на последната ни снимка светят очичките на Рокси. Иначе вече сме колкото нея големи. Я да ви покажа всъщност...

Днес нашият приятел хъскито Цезар става на 9 месеца. И за първи път уверено си свърши работата с високо вдигнат крак. Айси още кляка като момиченце, та исках да попитам кога ще се научим и ние така?
Поздрави и целувки на всички.

пп голям АЙС е много красив. Специални гушки за него.
User's Signature

Качена снимка

#9486 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2009 - 10:33 AM

УАУуууу,Мара Пепеляшка,Айси наистина много е порастнал! Няма и помен от малката хаплива топка ...и си гледа вече като мъж,а и скоро ще се научи да вдига крак като такъв ab_041.gif. Сега като бацне и прекрасната,пухена яка,ще се чудим-кой е "малък" Айс и кой-голям Айс mc_004.gif. Специални гушки и целувки за двамата адаши wub.gif!
Специални пожелания за здраве,дълъг и щастлив живот за другарчето ви Цезар! aa_002.gif
А,Изито наистина е като Малечка Палечка,когато си полегне в амфората.Това е любимото и място за сладка дрямка.Когато си я донесох вкъщи,се криеше там ...беше толкова мъничка и си мислеше,че никой не я вижда r_181.gif.
Заемаше едва четвърт от дъното,а сега запълва целия съд.
При нас на дневен ред беше баня за Тисата.Сутринта,докато гонеха една пеперудка из балкона с Изито,цопна без да иска в инпровизирания гьол,в който имаше морски пясък,водорасли,вода и мидички.Като размъти водата,се разнесе наистина воня на гьол zz_020.gif ...пфуууу ...и нашето моренце замина по канала на клек-бара /без пясъка и мидите/,а калпазанката се сдоби с обилна доза шампоан.Сега спи,защото банята си е много изморително преживяване se_128.gif ...мда-даааа ac_007.gif .
Чакаме си така обещаните снимки от Ивето и Аресито bi_051.gif .

Много хубав ден и целувки от нас за всички вас wub.gif !

User's Signature

#9487 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 August 2009 - 11:36 AM

Ето,какви финтове прави Тисата след баня ....
....Това и е естествения сушуар ab_041.gif

Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка

А,тука вече е омаломощена от бръмчане и заспива блажено ...
Прикачена снимкаПрикачена снимка

А,пък така,Изито се прави на страшна ef_097.gif ac_007.gif

Прикачена снимка

Извинявам се за качеството на снимките,ама с телефон-толкова! aa_002.gif

User's Signature

#9488 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 06:43 PM

момичета вече мога да се похваля че от днес съм горд собственик на женски 3 месечен лабрадор. за ииме още немога да кажа а снимки малко по късно .
целувки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9489 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2009 - 09:35 AM

ето я и нея

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9490 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 09:45 PM

Здравейте всички и от нас с Линда! smile.gif
Чудни снимки сте пуснали, разгледах ги с кеф!

Боби, на морето наистина си е било голям купон, а сега с черната лабка в къщи май купона ще продължи. wb_052.gif Много харесвам черните лабрадори, а в двойка с бял шпиц си е класика - "Black&White"! ba_025.gif Разкажи как се разбират с Бари - по снимките май са си приятелчета вече?

marapepelia6ka, Айси наистина е невероятно пораснал, направо нямаше да го позная на снимка, че е той! Да ти е жив и здрав, истински мъж е станал! wb_052.gif

Много се смях на "къпаните" снимки на Тисата! af_089.gif Меги, и при нас е същото, ама аз не смея да пусна Линда в стаята, че тук е бъкано с техника, която не търпи водни пръски, та съм разработила система... Всяко къпане на Линда неизбежно е свързано с акция по хигиенизиране на коридора - мия, търкам, чистя до блясък. От банята директно я пускам там и затварям вратата! ab_041.gif Няма как да снимам, но е ясно какво става там - след края на акция "изтръскване" пода и стените (фурнир от дърво) са във вода! Чакам да се набеснее, после отварям, гушвам я с хавлията и я отнасям на леглото за сушене със сешуар - доколкото ми разреши де... Понякога, срам не срам, се налага да я подкупвам с лакомства, за да мирува. ab_041.gif Хич не обича животинката тия процедури, ама като види, че няма отърване - мирува! mb_060.gif

Ние се преселихме временно - в жегите - на дачата, занесохме си лап-топите и там си бачкаме, а Линда ... ами живот си живее! Скръстила лапки - кой е като нея...
Прикачена снимка
Лежи си, дреме и дебне - ако някъде нещо шумне - "джаф-джаф".
Следва - "Линда, ТИХО! Поду ми главата - имам работа - млъкни най-сетне!" eg_033.gif
С една дума - кучешки живот!
Комшиите са там с внучето си и човекът сподели, че малкия вече наричал всяко срещнато куче "Линда" - явно решило детето, че това е нарицателно...
ab_041.gif
Най-смешното е, че кой знае защо хубостницата реши, че тревясалия и буренясал двор за нея е "табу" за вършене на естествените й нужди и ни принуди ... да я разхождаме по два пъти на ден за санитарни цели! ud_009.gif Вчера я изведох на разходка по пътя, като се оглеждах нервно да не изскочи от някъде глутницата бездомни махленски "владетели на територията", а коконата ми душеше тук и там и все не можеше да си хареса място за "свещенодействието" - дрискане. md_064.gif Не миряса, докато не ме завлече пред портите на местния "тузар" с къща на три ката, двуметрова ограда, два джипа и злобно куче-пазач, което виеше неистово зад дувара, докато Линда клечеше невъзмутимо пред вратите им. ab_041.gif
Е, грях не грях - избягах позорно, без да почистя след нея, че като си представих как онова там отвътре намира дупка в оградата... ud_009.gif

Поздрави на всички! re_037.gif

#9491 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2009 - 10:47 AM

еми какво да кажа веселба е секи се закача лае и яде нещо ... сега ядем спалята ... ud_009.gif и кабелите . с бари много се разбират какво да кажа за нещ много е сладка на почти 3 месеца и казва се чара и за др в момента не се сещам
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9492 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2009 - 02:14 PM

Бобче,да ти е честита чаровницата Чара!Да сте живи и здрави всичките,и да имате много щастливи моменти цялата тумба!Много ще ви е весело af_089.gif! Особено,когато преодолеете етапа с яденето и гризането на мебели ae_085.gif.

Римелка,като спомена за "табуто" на Линдините нужди,се сетих,че когато водехме нашата четирикрака дружинка на вилата ни,Ника и Чара също не искаха да правят нищо в двора.Над мястото ни има борова гора и двете фръцли ни караха да ги водим там за "свещенодействията им".Някои кучета имат много силно развито чувство за принадлежност към оградена територия и си го приемат за дом,а щом е такъв ....,значи клек-бара е на друго място ...така си мисля.
За Тисата няма такъв проблем.Като я напъне големия зор,хич не и дреме къде ще сладкарства,стига да е под открито небе и после да бъде почистено след нея ab_041.gif.
Поздрави и целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

#9493 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2009 - 02:56 PM

Хе, сега поне вече знам, че не сме единствени с тоя проблем!
Моята хубостница последните месеци ми се извъди такава чистофайница - първо на Родопите отказа да си върши работите на поляната, където ни беше бивакът, та я водехме на разходки - т.е. малко по-нататък в гората. А сега реши, че и дворът е "апартамент"...
Лошото е, че там на вилата няма къде да я разхождам освен по черния път между парцелите, където въпросният тузар си извежда песа - естествено без повод. И тя е женска и супер злобна - веднъж скачаше по колата ни, та Иван се принуди да спре, за да не се сблъска с нея - над 50 кила е! ud_009.gif Ако ни докопа с Линда - ще закуси и с двете ни ... zz_227.gif
Та всеки с проблемите си - някои реват, че не могат да научат кучетата си да не цапат в къщи, аз пък се оплаквам, че трябва да водя моята през девет земи в десетата, за да одобри място за клек-бар! ab_041.gif
То няма добро на тоя свят... wb_052.gif

#9494 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 August 2009 - 09:36 PM

боби,честито ново съкровище и от нас с рони smile.gif
както гледам добре се разбират сладурите да са ти живи и здрави.
меги,много ми хареса снимката на изито в саксииката,голяма сладурана е af_089.gif
римелка,а линда се е излегнала като царица- ех, живот,живот ab_041.gif
при нас няма нищо ново все старите кучешки истории-разходка,хапване и чат пат полайване dog.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9495 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 07:56 AM

Цитат(марея @ Aug 31 2009, 10:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
чат пат полайване dog.gif

Откак заприличахме повече на шпиц отколкото на плюшена играчка лаем все по-често. От най-малкият шум (затваряне на врата или стъпки на преминаващ съсед) започва едно звънко лаене, което може да скъса нервите и на най-спокойният човек. Много често и през ноща лае. Ужасна аларма е. Вече се чудя как да му говоря. Карам се, пошляпвам, гушкам....нищо не помага. Понякога както си лежи и спи до мен, скача и започва да лае. Не мога да чуя новините като хората от него. А как ме стряска да не коментирам. Явно освен най-красивото куче на света ще е и най-лаещото. Дано като порастне още малко спре да се стряска и от най-малкият шум. Съседите още на са се оплакали. Но в къщи се затварят и двете входни врати, и прозорците. Само и само нищо да не предизвиква този кънтящ лай.

БОБИ да е жива и здрава малката госпожица. Много е красива.
User's Signature

Качена снимка

#9496 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 10:59 AM

благодаря на всички за хубавите пожелания ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9497 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 12:27 PM

Здравейте мили момичета,
моят сладур вчера направо ми искара акъла: дрискане чак до вода че и малко кръв накрая, повръщане след това започна да се пени абе чудо цял ден бягам по вет.клиники. Съмняваха се че е интоксикиран, но в крайна сметка заложиха повече на раздразнен стомах. Днес нещата са малко по спокойни и обнадеждаващи, но все още ми е доста притеснено- не повръща, хапна малко, но още не се е изходил за да видим как е положението. Сега спи като заклан миличкия.
А онзи ден пък без малко не го блъсне кола, хукна да гони едно кокерче и на шосето, добре че се е спрял на милиметри преди да го блъсне колата. Чудо!!!
Направо ми се вгорчи чудесната лятна почивка, която изкарахме с него.
Стига съм ви дотягала с моите притеснения, а да ви пусна малко снимки от морето
За съжаление не можахме да го накараме да влезе във водата но пък беше беснеене по брега:то не бяха дупки, футбол, та и малко от художествена гимнастика упражнения вкара

ето ни двамата как си разговаряме ab_041.gif

колко е щастлив след като се е овъргалял в миризливия пясък

наблюдава някой да не дойде от терасата

"мръсен или не моята мисия е да паза багажа"

любимата поза за сън

любов необяснима

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9498 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 12:35 PM

А тук скачаше като кенгуру по тревата. След като прочетох поста на Римелка ми светна че най-вероятно се е правел на скакалец.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9499 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 12:53 PM

Здравейте на всички ! Съжалявам че ви пиша рядко ама много не се застоявам на компютъра. Новини от Фокси
Опрерирахме го имаше брадавица на устана и на задните крачета израснали 5ти и 6ти присти та и тях махнахме
Фокс е много добре сага трябва да го водя на лекар пак щото на единия крак почти си е махнал шева и се е отворила
дупка :(:( ама не го боли тича си лае си :д .Ве4а се запознахме с един бял шпиц като него и с един мини шпиц
Много се зарадвах 4е той е много дружелюбех към кучетета от неговата порода :):) . Ето ви малко снимки от Рожен и от Смолян . Много поздрави и приятед слънчев ден ae_085.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9500 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 01:21 PM

здравейте на всички,пепа73,страхотно кученце,много е красиво,не искам да те плаша,но не е добре щом кученцето ака кръв,заведи го пак на ветринар,иначе и аз ви писах,че пуфи не яде от няколко дни,оказа се че има гастрит,аз и купувах консерви за малки кученца ,различни марки и се оказа че в тях има само консерванти и затова и се развали коремчето,ветринарят я сложи на диета,само пилешки булони и супичка,седем дни,дори пие глукоза вместо вода,но сега се храни супичките и харесват,а аз съм я мъчила с тези храни,иначе е луда игрива и лаеща,кажете ми моля ви с какво да я храня препоръчайте някоя храна,без гранули,защото не ги яде,вие с какво храните вашите сладури,само супи не може да яде,ще и писнат,чакам съветите ви за храната,благодаря и весел ден на всички ab_041.gif ......целувки от мен и пуфата af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема