ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 28 August 2009 - 02:44 PM
Чух,че имало преброяване в нашия форум
Камката и Бобче добре са си изкарали на морето с такава четиринога лудница покрай тях
Ани,Рони е разкошен!Много добре се е стъкмил сред китките,пък и тиквички си е отгледало момчето
Сладката бесовица Линда много усърдно копае ... Римелка,тази щуротийка,освен попови прасета и мишки,скоро може и да изрови някое имане,да знаеш
Мара Пепеляшка,кой на снимката е пуснал халогенките,Айси или Рокси?
Зойче,нормално е при тези жеги,кучовците да ядът по-малко.Щом Пуфи е жизнена и весела,няма място за притеснение.
При нас нещата текат монотонно ...засега.Никъде не сме ходили на почивка,защото няма на кого да оставя Изито,а и честно да си кажа-нямам и желание.Само дъщеря ми беше на море за около десетина дни,а за нас с Тиса и Изи гьола е на балкона в един голям леген
Публикувано: 28 August 2009 - 04:29 PM

Днес нашият приятел хъскито Цезар става на 9 месеца. И за първи път уверено си свърши работата с високо вдигнат крак. Айси още кляка като момиченце, та исках да попитам кога ще се научим и ние така?
Поздрави и целувки на всички.
пп голям АЙС е много красив. Специални гушки за него.
Публикувано: 29 August 2009 - 10:33 AM
Специални пожелания за здраве,дълъг и щастлив живот за другарчето ви Цезар!
А,Изито наистина е като Малечка Палечка,когато си полегне в амфората.Това е любимото и място за сладка дрямка.Когато си я донесох вкъщи,се криеше там ...беше толкова мъничка и си мислеше,че никой не я вижда
Заемаше едва четвърт от дъното,а сега запълва целия съд.
При нас на дневен ред беше баня за Тисата.Сутринта,докато гонеха една пеперудка из балкона с Изито,цопна без да иска в инпровизирания гьол,в който имаше морски пясък,водорасли,вода и мидички.Като размъти водата,се разнесе наистина воня на гьол
Чакаме си така обещаните снимки от Ивето и Аресито
Публикувано: 30 August 2009 - 09:45 PM
Чудни снимки сте пуснали, разгледах ги с кеф!
Боби, на морето наистина си е било голям купон, а сега с черната лабка в къщи май купона ще продължи.
marapepelia6ka, Айси наистина е невероятно пораснал, направо нямаше да го позная на снимка, че е той! Да ти е жив и здрав, истински мъж е станал!
Много се смях на "къпаните" снимки на Тисата!
Ние се преселихме временно - в жегите - на дачата, занесохме си лап-топите и там си бачкаме, а Линда ... ами живот си живее! Скръстила лапки - кой е като нея...
Лежи си, дреме и дебне - ако някъде нещо шумне - "джаф-джаф".
Следва - "Линда, ТИХО! Поду ми главата - имам работа - млъкни най-сетне!"
С една дума - кучешки живот!
Комшиите са там с внучето си и човекът сподели, че малкия вече наричал всяко срещнато куче "Линда" - явно решило детето, че това е нарицателно...
Най-смешното е, че кой знае защо хубостницата реши, че тревясалия и буренясал двор за нея е "табу" за вършене на естествените й нужди и ни принуди ... да я разхождаме по два пъти на ден за санитарни цели!
Е, грях не грях - избягах позорно, без да почистя след нея, че като си представих как онова там отвътре намира дупка в оградата...
Поздрави на всички!
Публикувано: 31 August 2009 - 02:14 PM
Римелка,като спомена за "табуто" на Линдините нужди,се сетих,че когато водехме нашата четирикрака дружинка на вилата ни,Ника и Чара също не искаха да правят нищо в двора.Над мястото ни има борова гора и двете фръцли ни караха да ги водим там за "свещенодействията им".Някои кучета имат много силно развито чувство за принадлежност към оградена територия и си го приемат за дом,а щом е такъв ....,значи клек-бара е на друго място ...така си мисля.
За Тисата няма такъв проблем.Като я напъне големия зор,хич не и дреме къде ще сладкарства,стига да е под открито небе и после да бъде почистено след нея
Публикувано: 31 August 2009 - 02:56 PM
Моята хубостница последните месеци ми се извъди такава чистофайница - първо на Родопите отказа да си върши работите на поляната, където ни беше бивакът, та я водехме на разходки - т.е. малко по-нататък в гората. А сега реши, че и дворът е "апартамент"...
Лошото е, че там на вилата няма къде да я разхождам освен по черния път между парцелите, където въпросният тузар си извежда песа - естествено без повод. И тя е женска и супер злобна - веднъж скачаше по колата ни, та Иван се принуди да спре, за да не се сблъска с нея - над 50 кила е!
Та всеки с проблемите си - някои реват, че не могат да научат кучетата си да не цапат в къщи, аз пък се оплаквам, че трябва да водя моята през девет земи в десетата, за да одобри място за клек-бар!
То няма добро на тоя свят...
Публикувано: 31 August 2009 - 09:36 PM
както гледам добре се разбират сладурите да са ти живи и здрави.
меги,много ми хареса снимката на изито в саксииката,голяма сладурана е
римелка,а линда се е излегнала като царица- ех, живот,живот
при нас няма нищо ново все старите кучешки истории-разходка,хапване и чат пат полайване
Публикувано: 01 September 2009 - 07:56 AM
Откак заприличахме повече на шпиц отколкото на плюшена играчка лаем все по-често. От най-малкият шум (затваряне на врата или стъпки на преминаващ съсед) започва едно звънко лаене, което може да скъса нервите и на най-спокойният човек. Много често и през ноща лае. Ужасна аларма е. Вече се чудя как да му говоря. Карам се, пошляпвам, гушкам....нищо не помага. Понякога както си лежи и спи до мен, скача и започва да лае. Не мога да чуя новините като хората от него. А как ме стряска да не коментирам. Явно освен най-красивото куче на света ще е и най-лаещото. Дано като порастне още малко спре да се стряска и от най-малкият шум. Съседите още на са се оплакали. Но в къщи се затварят и двете входни врати, и прозорците. Само и само нищо да не предизвиква този кънтящ лай.
БОБИ да е жива и здрава малката госпожица. Много е красива.
Публикувано: 02 September 2009 - 12:27 PM
моят сладур вчера направо ми искара акъла: дрискане чак до вода че и малко кръв накрая, повръщане след това започна да се пени абе чудо цял ден бягам по вет.клиники. Съмняваха се че е интоксикиран, но в крайна сметка заложиха повече на раздразнен стомах. Днес нещата са малко по спокойни и обнадеждаващи, но все още ми е доста притеснено- не повръща, хапна малко, но още не се е изходил за да видим как е положението. Сега спи като заклан миличкия.
А онзи ден пък без малко не го блъсне кола, хукна да гони едно кокерче и на шосето, добре че се е спрял на милиметри преди да го блъсне колата. Чудо!!!
Направо ми се вгорчи чудесната лятна почивка, която изкарахме с него.
Стига съм ви дотягала с моите притеснения, а да ви пусна малко снимки от морето
За съжаление не можахме да го накараме да влезе във водата но пък беше беснеене по брега:то не бяха дупки, футбол, та и малко от художествена гимнастика упражнения вкара
ето ни двамата как си разговаряме
колко е щастлив след като се е овъргалял в миризливия пясък
наблюдава някой да не дойде от терасата
"мръсен или не моята мисия е да паза багажа"
любимата поза за сън
любов необяснима

Публикувано: 02 September 2009 - 12:53 PM
Здравейте на всички ! Съжалявам че ви пиша рядко ама много не се застоявам на компютъра. Новини от Фокси
Опрерирахме го имаше брадавица на устана и на задните крачета израснали 5ти и 6ти присти та и тях махнахме
Фокс е много добре сага трябва да го водя на лекар пак щото на единия крак почти си е махнал шева и се е отворила
дупка :(:( ама не го боли тича си лае си :д .Ве4а се запознахме с един бял шпиц като него и с един мини шпиц
Много се зарадвах 4е той е много дружелюбех към кучетета от неговата порода :):) . Ето ви малко снимки от Рожен и от Смолян . Много поздрави и приятед слънчев ден
Публикувано: 02 September 2009 - 01:21 PM

Вход

Горе
Цитиране +