Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9752 Потребителят е офлайн   Leonardo da Bay Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 November 2009 - 11:21 AM

Лео много обича да тича и може да го прави с часове...незнам как не се уморява :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9753 Потребителят е офлайн   Leonardo da Bay Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:23 AM

тук Лео е мъничко топче на 3-4 месеца :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9754 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 11:36 AM

Здравейте сладурки,как сте?Ние продължаваме с разходките в дъждовното време,Пуфата е много щастлива,а и аз за сега защото още не е студено и с удоволствие кръстосваме улиците ab_041.gif ,просто се отбих да ви пожелая лек и весел ден af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9755 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 03:52 PM

Здравейте от нас с Линда!
smile.gif
Моята хубостница не си пада по дъжда, та ми се налага да дебна пролуки в облаците, за да я изведа и да поджапаме по локвите. На тоя сезон най-лошото му е, че е "ерата на калните лапи". И то не само лапи - коремче, потурки, гушка, опашка ... че й муцунка, щото моята най-обича, ама със страхотен кеф, да се почеше едно ху-у-убаво с калната лапа, за да се омаже цялата. dh_188.gif
Днес ходихме с Линда на дълга "градска разходка" - имахме работа из града и я взехме с нас. Мина Линда по култовите места на София - "остърга се" по градското стъргало - по "Царя", поклати потурки по "Графа", посети градинката при "Дома на покойника". Държа се много прилично и възпитано, кротичко си ходеше помежду ни и зяпаше, гласа й не чух.
af_089.gif
На връщане по "Графа" стана една смехория. Линда не се плаши, общо взето, от градските шумове - даже когато беше малка, сега пък съвсем не очаквам това от нея, ама на - случи се!
Една стилна дама вървеше по тротоара на високи токчета и си возеше изискано куфара на колелца. То хубаво, ама с нашите разбити плочки ... такъв шум вдигаше, все едно е магарешка каручка по калдъръм. И то - плътно зад гърба ни, върви си дамата след нас, а оня ми ти куфар подире ни гърми-трещи, токчетата трак-трак... като че танковата бригада минава! ud_009.gif
Линда се уплаши, сви ушите, провеси опашка - мале-е-е, какъв е той звяр, дето ме преследва? На светофара куфарът паркира до нея и тя подскочи от страх, скри се зад гърба ми и протегна оттам любопитна муцунка - "Уф, дали все пак да не подуша звяра?"
Хем страх, хем и любопитството ще я изяде да разбере какво е!
db_046.gif

Поздрави на всички!
Утре е петък, ура!
af_089.gif

#9756 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 12 November 2009 - 07:40 PM

Здравейте и от нас.Как сте момичета? Как са прекрасните ви кученца?Ние с Айс сме супер до вчера бяхме на вилата тичаше на свобода,играехме си,водих го насам-натам.Общо взето веселба е при нас.Новия подфорум е стахотен всякаква информация можеш да намериш ,ако незнаеш нищо за породата или си решил да избереш кученце от тази порода.Браво на Дури справила се е супер. Много поздрави и целувки от нас af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9757 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 11:05 AM

Много е хубав батко Айс. А Линда отнове е имала весела случка. Римела никога не скучая с вашите истории. Дори има моменти в които се връщам назад и си ги чета. Винаги ми оправят настроението. Иначе при нас също е весело. Напоследък уча Айси да ме чака кротко и послушно пред хранителният магазин без да го връзвам. И понеже всеки път излизам с кренвирш за него, бързо усвои урока. Понякога се вдига на задни лапички и поглежда през витрината на магазина дошъл ли е моят ред. За радост на продавачките, които го познават и клиентите, които за първи път го виждат. И хитреца като тръгнем към дома, върви, върви няколко метра, па току седне без команда. Знае, че така получава наградка. Обикновено кренвирша бива изяден преди да стигнем до в къщи. Иначе дъджът не ни пречи. Вярно е обаче, че миенето след това е задължително. Обикновено е опръскан целият. А като се отъркаля един, два пъти и гърбът му става на петна. До скоро го миех на мивката като малко дете. Но той се дърпа и сърди. Разбрах, че не му харесва начина, а не самото миене. Вече седи на пода в банята, а аз го мия с душа. И той доволен и аз, че доста ми понатежаваше напоследък. Ще трябва да го претегля. Но изглежда прекрасен без да е дебеличък та затова не съм се сещала. Утре ставаме на 9 месеца. Радвам се, че е събота и няма да съм на работа. Просто ще сме повече време навън. Нали до първата годинка всяка месечинка ни е празник.
Хубав ден момичета на вас и прекрасните пухчета. Мегииии появи се и ни зарадвай със снимки на Изата и Тиса.
User's Signature

Качена снимка

#9758 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 01:01 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Nov 13 2009, 09:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...уча Айси да ме чака кротко и послушно пред хранителният магазин . ...

Внимавай като го оставяш сам , преди няколко дена имаше случка за откраднато хъски и направо ми настръхва косата,защото пред самата стопанка са отмъкнали кучето й ud_009.gif Мен даже и в двора ме е страх сам да го оствям, има всякакви нещастници способни на всичко като си набележат нещо.Добре че повечето хора ги е страх от Киара,защото тя има сърдита муцка и ръмжи на непознати, докато нашия Роро само една мила дума или отворена врата на кола е готов.

Тъкмо го бях приучила Мишока да спи без да се качва на леглото при мен и развалих дисциплината...Попринцип коша му стои в хола,но всички врати на етажа са отворени за да си обикаля той където поиска,понякога спи в стаята при мен до спалнята ми, друг път си остава в кошчето или на дивана (където не му е позволено също,но топките косми го издават smile.gif ).
Преди два дена подпря муцка на леглото и ме гледа втренчено около 5 мин и аз му викам-Айде скачай !
Повече от половин година не е спал в леглото и сметнах че една вечер нищо му няма.Обаче не е така...Вчера се залисах с четенето във форума и гледам станало 1 вече.По навик търся с очи къде е заспал Роро, ама никъде го няма.Погледнах в коша - няма го, на дивана, под масата , на столовете - никъде го няма.Влизам си в стаята и той блаженно си заспал на спалнята,като предвидливо е оставил моята половинка празна.Само ме погледна с един заспал поглед сви ушенца назад и пак затвори очи.Какво да го правя?! Казах му строго,че ще е само тази вечер и се гушнахме wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9759 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2009 - 07:17 PM

Цитат(kamkata @ Nov 13 2009, 01:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
....Казах му строго,че ще е само тази вечер и се гушнахме wub.gif

Хихи, само ти така си мислиш! db_046.gif
Тая вечер ще го намериш пак там, и то протегнал пробно лапки и в твоята половинка от кревата. ab_041.gif
И си пази възглавницата - че няма да остане място за главата ти...
Поне при нас имаше такъв период на пълзяща инвазия и се наложи да действам по метода на избутването.
Сега вече има мир - поне докато заспя де...
md_064.gif
Големи са образи тия шпицове!
wb_052.gif

#9760 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 November 2009 - 07:44 PM

Цитат(rimela @ Nov 13 2009, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хихи, само ти така си мислиш! db_046.gif

Знам ab_041.gif , аз съм "мека Мара"! За възглавницата-той си присвои една още вчера smile.gif

Защо има мир докато заспиш??? Тя те чака да захъркаш и се намества ли???

ПП Преди 2 секунди отивам до стаята и намерих следи от огромно повръщано на леглото zz_020.gif Кой знае какви боклуци пак си е намирал и е ял.Одавна не беше го правил , но вчера като му чистих коша намерих под меката възглавничка камък и някакви клечки си е носил и си е крил! eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9761 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2009 - 08:01 PM

Ами при нас последните дни ритуалът е следният - докато се приготвям за лягане, някои вече са си полегнали на моето място. ab_041.gif
Следва команда "Къш" и Линда се премества невъзмутимо, за да ми направи място - от нея да мине, ама не за дълго. Докато спя тя пак се примъква, събуждам се по някое време и промърморвам "Уф, ти пак ли си тука? Къш, ма Линдо-о-о!"
af_089.gif

ПП Ако й се случи на моята да повръща - не й давам да яде известно време, докато се успокои стомаха.

Цункай беладжията!
smile.gif

#9762 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 11:14 AM

Цитат(rimela @ Nov 13 2009, 08:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ПП Ако й се случи на моята да повръща - не й давам да яде известно време, докато се успокои стомаха.

Току що имахме същият проблем. Само стомашни сокчета, но ми е жал за него. И аз не давам да яде известно време.
Авно само моя Айси не иска да спи при мен. Въпреки, че го котках няколко вечери като стане време за сън и угася осветлението в кухнята, става и директно се насочва към легълцето си в коридора. А когато го взема при мен, сам слиза от леглото и се настанява под него. Понякога през ноща се покатерва, ноо в краката ми или настрани от мен. Всъщност като се замисля така е по-добре. Нека си знае мястото момчето ми.
User's Signature

Качена снимка

#9763 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 01:47 PM

Момичета до вчера не вярвах че петък 13 е гаден ден, ама сега вече съм убедена че е ...
Седим си вечерта аз на комп-а(разбира се) кучетата се укротили и заспали, приятеля ми готви на камината,топличко и хубаво - уют.
Изведнъж какво стана, дъното на съда в който готвехме се пръсна за 2 секунди всички стаи се напълниха с дим, аз си взех кучетата и изтичах на двора.Приятеля отваря прозореца за да започне да проветрява и корниза с пердето падна върху него ud_009.gif След около час на студа в двора докато излезе гъстия дим, най щастливи бяха кучетата защото играха като луди все едно нищо няма!
Накрая измислихме нещо друго за вечеря и аз докато се мотая в кухнята нашия Рори се качил с предни лапи на масата в трапезарията и си хапва сладко, сладко от яденето ... eg_033.gif Уажааассс за първи път го прави и не беше хич времето сега ,когато и ние се облизвахме гладно над изтеклото ядене по пода.
Както и да е мина тази вечер, но на сутринта нещата продължиха- приятеля излиза с Киара за работа оставя я в работещата кола докато затвори вратите на гаража.Муцката минава на предните седалки и натиснала бутона за заключване на 4-те врата ab_041.gif ( той се намира между двете предни седалки и действа при работеща кола).
И така минаха 10 минути в молене,викане и тропане от едното стъкло на другото , за да може тя да мине пак от същия път и да натисне копчето.Накрая успя af_089.gif Аз заспах вече спокойна с малкия калпазан.
User's Signature

Качена снимка

#9764 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 14 November 2009 - 10:47 PM

Ани,днес на обяд в бързината, забравих да те поздравя и тебе за вчерашния ти празник ....Да ти е живо и здраво детенце,и много радост да ти носи! va_010.gif

Камка,не е било заради петък 13-ти,а просто не добре стекли се обстоятелства.Нали вече е минало и всички сте добре ae_085.gif

Между другото,Тисата вчера отново показа рогцата си ...Направих тортата и я оставих на масата в кухнята.Затворих вратата предвидливо /имах си едно на ум/ и се заех с ежедневните космаци из къщата.Обаче,докато съм се вихрила с прахосмукачката в другия край на апартамента,калпазанката е успяла да отвори дверите към свещеното лакомство и беше вилняла преди "официалното духване на свещичките".Една четвърт от тортето липсваше ue_072.gif ...Добре,че имах продукти вповече,та замазах положението.Вярно,че даде и на Изито да си лизне малко,но от момента,в който Тисата си го подпука,"сладкиша" си беше неин и само неин.Не успя да хапне кулинарното творение наведнъж,затова легна до него и около час и нещо не се помръдна.А,се приближи мацата -а, наставаше яко ръмжане ud_009.gif .Не миряса,докато неопустоши всичко и чак тогава прояви желание да излезем навън,за да почерпим приятелчетата и.
Егати характерчето има тази муцунка .... Много е своенравна понякога,но много я обичам wub.gif.
Та,така с нас ...

Хубава вечер и спокойна нощ на всички! fe_079.gif gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9765 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 November 2009 - 11:05 PM

ками,голям екшън е имало при вас,но и аз като меги не го отчитам на датата-просто неприятно стечение на обстоятелствата,не си мисли такива работи погледни го от забавната страна-има ли сте по различна и динамична вечер af_089.gif на мен 13 петък ми е много любима дата-тогава е родено детето ab_041.gif така,че споко не се напрягай и бъди спокойна smile.gif
меги,мерси поздрава,да ти се връща многократно smile.gif целувки на тиска,изи,рори и на всички други пухчовци gb_023.gif gb_023.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9766 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2009 - 03:18 PM

Здравейте, шпицове и шпиц-стопани!
Поздрави от нас с Линда!
Къде се изгубихте?

При нас - нищо ново, ако изключим новите глезотии на моята хубостница. Последното, което измисли - отказа да яде гранулките си, овкусени с варено пилешко. Омръзнало й ужасно - не искала повече, щяла да почне да кукурига вече от това пилешко! Две вечери подред ми въртя нос и отказваше да яде - "намазаха" кварталните котета. ab_041.gif
Та се видях в чудо с тая лигла и реших да пробвам позабравената рецепта за овкусяване с ... цаца!
Изкиснах добре няколко рибета и изхвърлих първата вода след завирането - нали я продават леко осолена, та да се обезсоли, после още 4-5 минути в микровълновата, намачках я и обърках гранулите с нея.
Боже, само да бяхте видели как лапа - злоядата гад, мляскайки, изяде вси-чко! af_089.gif
После дойде при мен да ми покаже, колко е доволна, като въртя езика и се облизваше, а след малко се се върна при празната паничка да завърти и там още един език - дано пусне още малко от тая вкусотия! ab_041.gif

Та от няколко дни сме на "рибено" меню, а в рибата - казват - имало фосфор, полезен за акъла.
Оказва се - вярно е! ae_085.gif
Седя си аз в стаята, пристига Линда и лае насреща ми, само с глас не ме кани да я последвам в кухнята, а там какво да видя - манджата ми изкипяла на котлона. ab_041.gif
Умница ми е тя! Още малко рибка да хапне - и ще се научи да пуска сама пералнята! md_064.gif

Целувки на всички и весели разходки през оставащите хубави и топли дни.
Ние сме в парка всеки ден - гоним топката и лаем по катеричките!
af_089.gif

#9767 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 09:02 PM

Цитат(rimela @ Nov 18 2009, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Умница ми е тя! Още малко рибка да хапне - и ще се научи да пуска сама пералнята! md_064.gif

ab_041.gif Аз ще съм доволна и само ако затваря вратата след себе си. За Айси думам, не за Лндето. Тая лудетина. А сега някой ще им обясни ли снощната пакост на моя разбойник. От един месец съм с нови домашни чехли. Старите ви е ясно къде са и какво им се случи. Розови, пухкави, мечта. И нито веднъж Айси не се опита да ги опита на вкус. Ееееее добре му се понакарах преди това и ясно заявих, че това никак няма да ми хареса. И снощи идва една приятелка у нас. Давам аз моите чехли (щото и тези за гости ги сполетя същата съдба като старите ми) и час по-късно се оказва, че мунчо е отмъкнал единият и сладко, сладко го е лишил от петичка. eg_033.gif
Изводът на моите крака са неприкосновени. На краката на някой друг общи. eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9768 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2009 - 09:32 PM

Чехлите миришат на "чуждо" - значи са били "обезчестени", вече не са от "нашите" - и трябва да бъдат наказани = изгризани!
wb_052.gif
Това си е шега, разбира се - казва ли ти някой какво тайно мисли един шпиц?
Но по мои наблюдения имат силно развито чувство на селекция "свои - чужди".
И тежко им на чуждите в нашия си дом...

marapepelia6ka, не се карай на "мунчо" ab_041.gif - той е защитил честта на дома ви. Както си го разбира момчето...
Успех с новия чифт чехли! ba_025.gif
Целувки на Айси!
smile.gif

#9769 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 11:31 PM

Цитат(rimela @ Nov 18 2009, 09:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но по мои наблюдения имат силно развито чувство на селекция "свои - чужди".
И тежко им на чуждите в нашия си дом...

хахахаха затуй ли изгриза гръцките скъпи сандали на братовчедката живеща в чужбина и маратонките made in USA на приятелката ми. ab_041.gif А аз мислех, че не харесва моите родно производство. Нацелувах го от теб, сега ще лягаме, че стана късно.
Спокойна нощ на всички момичета и техните пухчовци.
User's Signature

Качена снимка

#9770 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 09:56 AM

Честно да ви кажа Роро ,мои чехли никога не е гризал - ама виж на майка ми и сестра ми ab_041.gif Даже и дрехи беше докопал. Сега скоро се опита да гризка малкото килимче в спалнята, а като му се развиках той ме погледна с едни ококорени очи .Откъсна си една ресничка от килимчето , ама много бързо и избяга в хола там да я довърши smile.gif Аз гледах няколко секунди така ud_009.gif и после ми стана смешно.Голямо диваненце ей, винаги напук да ми прави.
Между другото две поредни нощи незнам как но докато спи пада от спалнята и ме гледа неразбиращо все едно аз съм го бутнала,даже не помръдва от позата в която е паднал , след това сърдито си отива в кошчето и спи там. Но аз наистина не съм го бутнала,той се върти като луд просто. Тази вечер всичко си беше спокойно,никой не е падал.

ПП Освен това майка ми ми каза че като вдигнала да изнася едно от леглата, на което спеше сестра ми видяла че най вътрешния крак на леглото е толкова оглозган , че се държи на косъм да не се пречупи ab_041.gif А аз си мислех че Мишо обича да си спи под леглото
User's Signature

Качена снимка

#9771 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 11:43 AM

Цитат(kamkata @ Nov 19 2009, 10:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Между другото две поредни нощи незнам как но докато спи пада от спалнята и ме гледа неразбиращо все едно аз съм го бутнала,даже не помръдва от позата в която е паднал , след това сърдито си отива в кошчето и спи там. Но аз наистина не съм го бутнала,той се върти като луд просто. Тази вечер всичко си беше спокойно,никой не е падал.

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ,много смешно ми стана като прочетох как пакосника пада от леглото,оправи ми настроението за седмици напред ab_041.gif ,да се включа и аз в темата за чехлите,няма как да пропусна просто,в къщи нещата стоят така,винаги ама винаги само мойте чехли са потърпевши,до сега Пуфата ми е изяла 3 чифта,особено едни големи ,от тези плюшените кучета,ама за един ден докато сме били на работа и ги разнищи,дори сега последните ми пантофи много я дразнят,като ги обуя и започва да ги яде не мога да мръдна от нея,а тези на мъжът ми не ги закача,аз му обясних причината неговите са ''миризливи'' ab_041.gif,и сега си ходя по чорапи,няма да нося пантофи eg_033.gif лек ден на всички и много усмивки af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема