Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9881 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 February 2010 - 11:12 PM

Здравейте!
Как сте в тези снежни дни ???

Ние сме добре.
Преди два дни Рорски ходеше със затворено око и го дразнеше много, слагах му капки за 2 дни и сега вече е наред.Направи ми впечатление че го дранеше лявото око и лявото ухо също dry.gif Сега когато окото е добре и ухото нищо му няма ( държеше го някак настрани)

За Facebook - нямах регистрация там , ама щом ще правим шпицешка дружинка ще се рег.
На мен ми беше интересно , защото сестра ми влиза специално да си нахрани кучето dog.gif Но пък за нея например виртуално куче е най- добрия вариант ab_041.gif

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9882 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 February 2010 - 09:31 PM

момичета,защо я няма опцията за качване на снимки dry.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9883 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 09 February 2010 - 09:53 PM

Ами щото форумното духче дет отговаря за таз опция ви е намусено - обещали сте да пращате много, ама много снимки, а само някои изпълняват db_046.gif ab_041.gif

#9884 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 11:04 PM

Някои си имат поне емотикони - други си нямаме... :-(
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!

А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...

#9885 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 February 2010 - 12:03 AM

рони, е същия сяда и започва да ги дърпа от козината,а като се приберем веднага влиза в банята и ме чака,знае хайвана,че ще има миена с топла водичка:)вече нямам и емотикони пълен срив.:).
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9886 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 February 2010 - 08:08 AM

Усмихнат и позитивен да е денят ви стопани на най - красивите кучета!

#9887 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 February 2010 - 08:14 PM

Цитат(rimela @ Feb 9 2010, 10:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някои си имат поне емотикони - други си нямаме... :-(
Проблемчета с форума - обещават да ги оправят още днес!

А Линда си няма проблеми - животът си живее! Тича си животинката по заснежените поляни и е щастлива.
Впрочем не - и тя си има проблеми. Днес се беше тотално ... заледила! След тичане в пръхкавия сняг от козината й висяха снежни топки на цели гроздове, а тя, горката, сядаше насред пътя и се опитваше да си ги чисти със зъбите, ама не успяваше да се справи, та те си оставаха да висят... накрая беше окичена с тях цялата, дойде при мен да ми се оплаче!
Та всеки с проблемите си...

Здравейте и от нас! Как стее? af_089.gif Римела и при нас е същата работа,като излезнем навън и се разхождаме,друг тича.. :d И Айс става целия на топки на крачетата и постоянно спира и се опитва да си ги махне и с нетърпеие чака да му измия крачетата с топла воичка и вече е щастлив! Големи сладури са всички!!! wub.gif Поздрави: Мони и Айс
User's Signature

Качена снимка

#9888 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2010 - 09:56 PM

Здравейте и от нас с Линда! smile.gif
Зимните разходки, виждам, са в разгара си! ae_085.gif
Днес на обед моята "фурийка" се натича добре в гората на Борисовата градина - че утре обещават дъжд и топене на снега, което мен по принцип ме радва (не обичам зимата! zz_020.gif ), ама нея - едва ли, нали е севернячка...
Прибрах я днес накичена със снежни топки по козината като коледна елха, последва топъл душ за размразяване и "госпойцата" се оттегли в покоите си за следобедна дрямка.
Ех, живот ... лайф! smile.gif
Ама какво да я правя, като ми е слабост? За друго не бих тракала зъби в парка - ама като гледам колко е щастлива милата, когато цепи преспите - загръщам се в палтото и й се радвам! Впрочем парка днес си беше наш, срещнахме само десетина човека. Половината бяха забързани минувачи, а другата - хахави кучкари като нас! af_089.gif

Да се похвалим - вече си имаме и ние хвърлячка за тенис-топки, подарък за Линда от Дури gc_040.gif На цвят е червена - както се полага за момиченце! ba_025.gif
Та чакаме да се стопи снега, за да я изпробваме на далечно хвърлане! Щото блондинката ми, общо взето, надушва топката, потънала в преспите сняг, ама ако се разсее по някоя катеричка - познайте кой гази сняг да колене да търси изгубени топки... ab_041.gif
Поздрави и целувки от нас на цялата шпиц-глутница!
gb_023.gif

#9889 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2010 - 11:09 PM

Ей и ние ставаме на заснежени фрътлеци. Айси напоследък нещо не ме слуша много. Преди две вечери буквално избяга и три пъти обиколих блока да го търся. Накрая се появи от някъде дъвчейки някакъв боклук. Много се уплаших. Едва тази вечер посмях да го пусна от повода за по-дълга разходка. Явно дяволчетата го бяха напуснали, защото нямах проблеми и послушно дойде да го закача като го извиках за прибиране. Новото при нас е подаване на лапичките като му слагам нагръдника. Вдига първо едната, после другата и сяда да го закопчея на гърба. Душката сладка ме разсмива и вечер. На щерката леглото е на два етажа. Обикновено се качвам на горното да чета книга. И той вече знае това и се катери по стълбичките да ме търси. Но пусти страх стига до последната и толкоз. Започва едно жално скимтене все едно ми вика: знам, че си там, вземи ме при теб. А през деня като съм на работа скачал и ме търсел пак там. На вторият етаж. В неделя ще направи една година. Вече ще празнуваме на 14.02. троен празник у нас. За почитателите на виното - Трифон Зарезан, за влюбените - св. Валентин. А за цялото семейство Рожден Ден на този малък разбойник. Помагайте момичета. Слагайте вашите рецепти за торта в темата. Още мисля каква да е за да е различна от тази на Цезар.
User's Signature

Качена снимка

#9890 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2010 - 11:40 PM

Хе, не се и съмнявам, че ще измислиш най-оргиналната и "вкусна" рецепта за тортата на Айси. Кой си го може - може си го! ba_025.gif Пробвай някоя смела идея и пусни инфо - че ние пък сме през април, с лакома рожденничка... wb_052.gif
А самият Айси най-вероятно го е хванал яко пубертета - за това чат-пат не слуша, бяга и се прави на мъж! md_064.gif Ама иначе гледа дечкото да се присламчи в кревата при стопанката, ако ще и на петия етаж да е! ab_041.gif
Хубав празник - св.Валентин и Трифон Зарезан! Всеки да си празнува, каквото му е на душата - а защо не и двете? Плюс рожден ден на домашния любимец - направо си е 3 в 1, как да не кажеш "Наздраве"! md_064.gif
af_089.gif

#9891 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2010 - 03:56 PM

Цитат(марея @ Mar 1 2010, 10:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
а след банята идват космите ,все съм се чудила защо толкова косми пуска след къпане dry.gif хайде целувки на рорко!

И при нас днеска всичко е в бели облаци, въпреки че вчера го изресвах и суших 1000 часа .През ноща се беше намъкнал незабелязано на спалнята и не можах да си позная чаршафите сутринта.Споглеждаме се с Калоян , брадата му цялата в мъх от Мишока, а аз в устата , по косата , все едно нарочно сме го скубали Роро и сме се замеряли с козина му.Сутринта пак го ресах , а то пада ли , събрахме да облечеме още един Роро ab_041.gif
Ама няма начин, с това негово "рядко щастие" се беше оклепал ужасно много.
То даже и двамата са с такива стомаси , защото предната вечер не искаха да си ядат сухата храна , а гледаха с жадни очи Калоян как яде, на него му стана жал и им надроби боб от неговия ea_103.gif и сутринта в 7 .00 изненадааааа, 2 торти посредата в хола zz_020.gif После цял ден само торяха двора dry.gif Като му е жал , после събира "миризливици " .

С къпането направихме експеримент , Рори го къпех с един специален шампоан за чувствителна кожа , против изсушаване и т.н.(Beaphar) Обаче няма особен ефект.Чешеше се като луд.Сега взехме катранен шампоан и е все едно друго куче.Има добър ефект.

Поздрави! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9892 Потребителят е офлайн   danielaveli4kova Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 02 March 2010 - 10:56 AM

Здравейте и от нас с Чочи, не сме влизали от Януари...и колко промени...снимала съм го много и той се промени, порасна...стана мъж md_064.gif .На 6 месеца сме вече, все още си гризка всяко нещо оставено на земята..по някога му викам, че ще го изхвърля навън, а той ме гледа един...с присвити уши db_046.gif и сигурно си вика: "Да бе да, ще издера вратата и ще ме пуснеш!!!" be_107.gif .
Преди около две седмици, какво му беше станало..нощем ме будеше по няколко пъти да излиза навън да пика...(аааа, викам си аз като кърмачка ставам през 3 часа ea_103.gif ),но спря...сега пак си поспива до късничко с мен..Бихме и третата ваксина, понесе я много добре..при предишната имаше треска, глезльото..то беше лигавене и скимтене..но сега я прие добре..
Ами това е за сега...ще кача снимки да го видите как се рови в дълбокия сняг....мноооого сладък....
И забравих, много е сладка новата чернушка... ae_085.gif , толкова е мъничка..и чаровна..да е здрава и да радва стопаните си и дано да е първото бебче, което не нагризва всичко по земята..(щото нашия разбойник една нощ ми прегриза кабела за интернета... ud_009.gif )

#9893 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 March 2010 - 11:34 AM

Здравейте danielaveli4kova!
Липсвахте ни!
wub.gif
Римела,
поздравления за пълните с позитивна енергия, весели снимки в парка!
Прегръдки и усмивки! gb_023.gif

#9894 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2010 - 12:43 PM

Хубав да е денят ви, въпреки снега, задръстванията, бъдете усмихнати!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9895 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 March 2010 - 10:20 AM

Искам да съобщя на всички заинтересовани, че апарата за извършване на BAER-тест е вече ремонтиран и следващата седмица ще бъде в БГ. Тестът се извършва от д-р Николай Лалев (Пловдив), тел. 0887695145.

User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#9896 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 12:41 PM

"Тестът за слух, известен като BAER улавя електрическата активност в охлюва на ухото и в слуховите пътища в мозъка на същия принцип, по който антената улавя радио- или телевизионни сигнали или по който ЕКГ-то улавя електрическата активност на сърцето .."
Благодаря ти Деси за информацията, но Слава на Бога ГЛУХОТАТА не е всред породните болести при немските шпицове.
Е не, че не може да се случи, но съвсем други са "нашите породни заболявания".
Хубав ден!
ae_085.gif
п.с.по - скоро немските шпицове имат "избирателно чуване", а виж там никакви тестове няма да помогнат, може би освен един :парченце вкусна хапка. md_064.gif

#9897 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 March 2010 - 02:35 PM

Спирам да пиша в тази тема ! И в темите на Немски среден шпиц!
Моля и постовете и снимките ми да се изтрият( ако може) !

User's Signature

Качена снимка

#9898 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 07:15 PM

Ок Камката, ти си преценяш, няма да те питам какво е станало, че пишеш такива неща, дано всичко е наред.
Всички твои 445 постинга+ снимките да изтрия?!
ВСИчКИ.. ud_009.gif
*Не знам дали имам право.Дали е редно.
А й как се трият едно по едно толкова съобщения?!
Ако искаш да си закриеш профила в дог.бг по - добре пиши на дог.
Бъдете здрави, дано всичко е добре с вас!

#9899 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 13 March 2010 - 11:19 PM

"Ние", тоест аз, не съм избирала да отхвърлям когото й да било, Пази Боже.
Слях старата тема с новата говорилня.
Мисля, че така ще е по - добре.
Ако не ви харесва, кажете, ще отделя старата тема?
ВСЕКИ е добре дошъл в този подфорум.
ДОРИ ДА НЯМА КУЧЕ ОТ ПОРОДАТА.
ДОРИ ДА Е САМО ФЕН НА ПОРОДАТА.
А кой, къде, колко ще пише това всеки решава сам за себе си.
Дури

#9900 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2010 - 03:14 PM

Хубав неделен ден приятели на средните шпицове!
wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема