Здравейте и от нас с Линда!
За кучешките травми - преживяхме още няколко, докато Линда беше малка, но за щастие дреболии без последствия, покуцука малко и й мина. Единия път я контузиха при игра с няколко големи кучета, та оттогава и аз като Ками не я пускам да играе с повече от едно по-едро от нея куче - ако е едно, няма проблеми, не може да я настигне

, ама ако са две и повече става едно меле ... абе не си е работа.
А моята хубостница напоследък се е разиграла-разбесняла, все едно втори пубертет кара!

Оня ден покани на игра на гоненица две немски овчарки, които имаха вид на недобре закусили

- направо си търси белятя! Естествено, привиках си я бързо, ама ми се наложи да компенсирам с хвърляне на топката ... рамото ме заболя да мятам, то няма мирясване!
Видях в парка кучкари ползват едни приспособления - "хвърлячки" за топки, ще си търся такава. Мятат надалече без много усилие - какво ли не измислят хората?
Цитат
Римелке вземи си котенце,по малко грижи изисква и е много забавно
Ох, Зойче - не бъркай, сестро, с пръсти в раната ми!

Споделяла съм ви - аз съм си по душа "коткарка", имах котенце много години и още не мога да го прежаля.

Реших да си взема куче най-вече защото не си представях, че мога да имам друга котка след моята, а исках домашен любимец - и се реших на радикална промяна, с име Линда, порода среден шпиц.

Ами супер е, ама ако можеше и едно котенце... вече съм готова за това, дано и обстоятелствата ми го позволят. Коте и куче в къщи - супер комбинация!
Е, Линда гони котките ( и катеричките - не знам дали прави разлика между тях, все са опашати и се катерят по дърветата

), но с домашно коте ще се сприятели, сигурна съм.
Е, един ден и това ще стане - надявам се!
Зойче, пускай снимки на Пуфата и Ориндж - страхотно е, че сте се намерили с котенцето, явно - съдба е да сте заедно всички!
Поздрави на всички шпицарки и четириногите им любимци!