Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9861 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 January 2010 - 02:52 PM

Цитат(rimela @ Jan 13 2010, 10:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А моята хубостница напоследък се е разиграла-разбесняла, все едно втори пубертет кара!

Какво да кажа като на нас не ни е минал пубертета още. Ако знаете как ме изтормози тази сутрин. Три пъти се припотих, такъв номер не ми беше спретвал. Понеже го разхождам преди да изляза за работа. В 9:30 ме взема служебната кола от входа. В 9 излизам днес (по-принцип готова облечена само ботушите са тези, които сменям) и Айси един такъв спокоен, ходи си, душка си, пишка си. Дойде време да се прибираме и като хукна това куче. Направо побесня. Ела тук, виж какво ще ти дам, хайде да си ходим да ядеш. Нищооо ама нищо не помага. Идва на половин метър до мен, аха, аха да го хвана и с един скок изчезва. Тичах, молих, се, карах се, мамих го с пръчки, с топката, ръкавиците си даже развявах по едно време, че много обича да ги дъвчи. Няма и няма. Дойде колата, колегата почака, почака десетина минути и излезе да помага. Пфууу каква гонитба беше. Хванах го накрая ама и боя си отнесе. Така му бях сърдита. Не можах да го позная. Някакъв дявол се беше вселил в него сякаш. Моят Айси дето иначе до като кажа - ела тук, веднага идва.

Римела аз имам хвърлячка, много е удобна. Освен, че хвърля топката надалеч без особени усилия от твоя страна, после много удобно я вземаш от земята без да се навеждаш и цапаш когато е кално. Всъщност нашата е подарък от Фредо за Цезар. Но ние му я приватизирахме защото и без това топката му идва малка. ab_041.gif Вземи си ужасно ще ти хареса.

Поздрави на всички пухчовци и много целувки от нас.
User's Signature

Качена снимка

#9862 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 05:39 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Jan 14 2010, 01:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някакъв дявол се беше вселил в него сякаш. Моят Айси дето иначе до като кажа - ела тук, веднага идва.

Май шпицешкия дявол ab_041.gif
Аз вчера имах подобна случка и обикалях двора гонейки Роро да го прибирам че вече беше късно и аз съм настинала, ама кой те пита. Пикл..то търчеше като бесен,накрая взех един плик от чипс и започнах да шумкам , като дойде близо до мен го зграбчих и айде вътре на топличко af_089.gif Той е хитър,ама аз понякога съм повече от него.

Станал е много говорящ напоследък,понякога чак се налага да го "съветвам" с вестника.От най малкото тропване или от нищото през ноща като започне , аз подскачам на метър от леглото ud_009.gif Много ми е гръмогласно момченцето smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#9863 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2010 - 09:27 PM

Цитат(kamkata @ Jan 14 2010, 05:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Станал е много говорящ напоследък,понякога чак се налага да го "съветвам" с вестника.От най малкото тропване или от нищото през ноща като започне , аз подскачам на метър от леглото ud_009.gif Много ми е гръмогласно момченцето smile.gif

Оооо ние така и не се научихме да говорим тихо. Не само аз, цялата фамилия подскачаме по няколко пъти по нощите. Добре, че съседите не са започнали още подписка за интернирането ни от входа. ab_041.gif А напоследък имам чувството, че гледа тв. И понеже у нас често се гледа Дискавъри винаги нещо не му допада и започва здраво облайване. Значи викаш с вестника. Хм ще пробвам този метод на съветване.
User's Signature

Качена снимка

#9864 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2010 - 10:15 PM

Сладурчета! ad_018.gif
Много сте готини, посмях се добре, като си представих картинките, дето ги описаха marapepelia6ka и kamkata! Нали не се съмнявате, че мога да си ги представя съвсем нагледно? md_064.gif

Спомних си как на времето - Линда беше малка тогава - я пусках да тича в парка, а аз врясках и препусках подире й, щото тя тотално оглушаваше. Особено видеше ли друго куче и да се заиграят или пък намереше ли някой кокал да го захапе - моментално я губех като слушател за команди, молби, призиви, вопли и заклинания...
По едно време - о, чудо! - започна уж да слуша, идваше, като я повикам, плюеше боклуците - и аз ( о, свещена простота! dh_188.gif ) си "навирих малко носа" - имам си вече послушно куче, каквото си мечтаех да имам! Дотолкова се вживях в заблудите си, че в един момент се осмелих да реализирам най-смелата си мечта, легнала ми на сърцето от първия ден, когато тръгнахме на разходки в парка - аз да си вървя, Линда да си тичка до мен и да ме следва! ae_085.gif
Взех си кафе от лафката, запалих си цигарка - КЕФ! Кученцето си е до мене - тичка си, душка, припишква - прелест! Викам я, идва - да я разцелува човек!
Да, да ... ама не! dry.gif Сатаната дебне и наказва самозабравилите се! ee_017.gif
Появи се дяволската съблазън в облика на малко джак ръсел териерче - любима порода за игра! И ... хукнаха да играят и да се гонят, ама за зла участ стопанката му явно бързаше да се прибира, защото се отдалечаваше от мен по алеята, кученцето й я следваше, а Линда ... ами и тя подире им!
Викам, крякам - нула внимание. Тръгвам след тях, като хем ги държа под око, хем гледам да не се залея с кафето, а цигарата определено ми пречи - какъв ти кеф! И гледам уж да запазя достойнство на печена "кучкарка", да не се нервя... ама къде ти! dh_188.gif Викам я тая моята - нула внимание, все едно не съществувам!
Мале-е-е, като ми "кипна чайника" - захвърлих на една страна чашката с кафето, на друга - цигарата, и като я погнах! eg_033.gif Как съм я докопала - не помня, ама ... пипнах я някак за гушката и пометох алеята с нея! ef_097.gif
Сега като се сетя - смешно ми е, ама тогава - хич не ми беше до смях!

Та така с "шпицешкия дявол" - все гледах да я "коткам" някак, да я залъжа с нещо, че да слуша мен, я не "дяволските нашепвания" - ама не винаги е достатъчно. След тази и още няколко подобни случая - кротна, вече не ми върти тия номера, пък и порасна момичето - слуша вече, ама знам ли? md_064.gif
Че то дяволът си няма работа - кога ли пак ще й влезе под кожата? ud_009.gif

Е, важното е да са ни живи и здрави - ще изгоним някак "дяволите"! Пък и не ни оставят да скучаем... ab_041.gif

Целувки на палавите сладурчета от мен и "кротката" Линда!
gb_023.gif

ПП За лаенето - ние си имаме команда "Тихо". Знае я, разбира чудесно какво значи! Ама за перфектно изпъпнение ... има още много да тренираме! wb_052.gif

#9865 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 January 2010 - 12:37 PM

ох,Римелка искренно ме разсмя с вашите патила или е по редно да кажа -патила за теб,а веселба за
Линдето af_089.gif
Не знам как сте го постигнали този номер без повод,но при нас още от детската възраст не се получаваше ,ама хич ud_009.gif като малък съм го пробвала,но видеше ли себеподобно и духваше яко дим,дори детето го гони около квартала близо 15 минути,а около нас постоянно хвърчат коли,как оцеля този хайван,незнам,господ сигурно ми го пазеше,голям пердах изяде после и от тогава само на каишка,пускам го на заградено wb_052.gif
Лек и спокоен ден от мен и приятни почивни дни smile.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9866 Потребителят е офлайн   hinati4kb Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 03:06 PM

Здравейте,всички горди притежатели на Немски шпицове! Аз се казвам Глория и съм на 16 години от град Ямбол.
Искам да ви представя моето съкровище което е на 1 месец и 20 дни.
При мен едва от 2 дни а вече не мога без нея! Името й е Луми. smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9867 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 03:46 PM

Добре дошли Глория и Луми! hd_198.gif

#9868 Потребителят е офлайн   hinati4kb Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2010 - 08:43 PM

Благодаря Дури! ^^ Много ще се радвам да научавам още нови неща за шпицовете от вас. :)
User's Signature

Качена снимка

#9869 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 January 2010 - 09:02 PM

Добре дошли на Глория и Луми и от нас!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9870 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 09:14 PM

Цитат(марея @ Jan 15 2010, 12:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам как сте го постигнали този номер без повод

Никаква заслуга нямам, но е факт, че Айси от малък се разхожда без повод. Най-странното е, че когато цялата кучешка глутница пред входа е навън, пак си играе самосиндикално. Може би защото е най-малък и до четвъртият месец често беше събарян по гръб и надлежно овъргалван в праха. И сега като ни посреща ноякой от съседските кучовци прави един пълен кръг на поляната и тогава се присъединява към играещите. Повечето ми съседи чакат да излезе някой за да се присъединят като гаранция за достатъчно игра, движение и съответно умора. Ние не се нужадем от компания. Тича сам, гони си топката и е щастлив, че просто е навън. ab_041.gif Изключение прави единствено Цезар. Него си го търсим и чакаме с едно такова постоянство, което ме кара да си мисля, че дори и в приятелството са по-верни от нас хората.

Хубава вечер пухчовци.
Добре дошла на Луми и от нас. Да е жива и здрава, и често да ни радвате със снимки и весели емоции. wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9871 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 16 January 2010 - 12:08 PM

Здравейте от нас ! af_089.gif
Добре дошли на Глория и Луми ab_041.gif Да ти е живо и здраво кученцето. Скоро ще разбереш, че то ще бъде важна част от живота ти..
Благодаря на Марея и Дури за всичко smile.gif
Днес Арчи като спеше в ъгълчето (дивана ни е ъглов " Г " и той спеше в ъгъла; на земята) и аз гледах някакъв филм .. изведнъж той джаф-на и скочи целия ab_041.gif Милото .. толкова жално ме гледаше, сякаш не знаеше къде се намира ab_041.gif
Забелязвам колко бързо расте ud_009.gif Козината му се сгъстява, вече и вратите не можем да държим претворени, защото застава на задни лапи и ги бута ab_041.gif А това води до влизане в стаята, а там ще яде или кабели или цветя. Един път бяха порастнали гъби в на майка ми цветето (3гъби) и дой ги изял .. Щях да убия майка ми :@
Не може да понася да бъде сам някъде, като в коридора например, въпреки че е огромен wb_052.gif
Ветеринарката ни каза да не излизаме за повече от 1 час до 3та ваксина, която ще е на 28.01, но ние леко нарушаваме правилата. Когато е хубаво времето и излизам с приятели го взимам, а той така се радва. Вече 2 пъти пикае навън ab_041.gif Виждаме и много шпицове. Видяхме един мини шпиц и попитах стопанката му нещо и стана на въпрос, че нейното е померан, а не беше eg_033.gif Така ме ядоса тази... Померан друг път.. Померана не е толкова голям.. Ама както и да е ab_041.gif
Други забавни случки имаме, когато всеки 2ри се спира с думите "Малеее колко е сладкоооо" , "Лисичка ли е? Канадска лисичка? " , "Болонка ли е?" , "Самоед ли е?" имало е дори и "Пудел ли е?" "Мини пинчер ли е?" ... "Това е толкова красиво кучееее... Чихуахуа е нали" dry.gif dry.gif dry.gif
Само като се замисля как расте dh_188.gif Още не може да се качва на дивана и на леглата, но може да скача от тях. Като застане на задните си лапи е толкова красив!! После ще кача някакви снимки..
Отивам да го храня db_046.gif
Поздрави от нас,
за всички вас!!

wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9872 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 17 January 2010 - 01:28 PM

Новите снимки на Арчи започват от тук http://archieeee.sni...461320.16972026
парола: ku4ence af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9873 Потребителят е офлайн   hinati4kb Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2010 - 01:35 PM

Прекрасен Арчи! <3 Има толкова миличка и сладка муцунка. ^^ wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9874 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 01:20 PM

Добре дошли на Глория и Луми и от нас с Пуфата wub.gif ,моля всички да погледнат галерията ни,вижте Ориндж,Пуфи..........и още нещо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9875 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 10:40 PM

Цитат(зоя @ Jan 20 2010, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре дошли на Глория и Луми и от нас с Пуфата wub.gif ,моля всички да погледнат галерията ни,вижте Ориндж,Пуфи..........и още нещо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

На мен не може да ми зареди галерията dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#9876 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 January 2010 - 08:14 PM

Цитат(hinati4kb @ Jan 17 2010, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Прекрасен Арчи! <3 Има толкова миличка и сладка муцунка. ^^ wub.gif

Мерси много !!
Ками и на мен не ми се отваря оная галерия ab_041.gif
wub.gif wub.gif
Целувки от нас с Арчи!

User's Signature

Качена снимка

#9877 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 03:35 PM

коя галерия не ви отваря?,,снимки на нашите шпицове ли''?,при мен се отваря без проблем wa_048.gif wa_048.gif wa_048.gif
User's Signature

Качена снимка

#9878 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2010 - 06:03 PM

Как сте момичета?
При нас все едно и също , по цял ден скучаеме с Рори. Аз съм болна и не излизам никъде , накрая ще откача.Само Роро има късмета да бъде извеждан.От няколко дни Роро се прибра с черно петно на главата, пак е правил любимото му -да се завира под колите.Незнам какво толкова търси там?!
За разлика от мен , на него студа му понася много добре.По цял ден ми скимти да го пускам на вънка.Обикаля целия двор и облайва и въздуха, взел се е за кучето -пазач .Ама това си е от породата smile.gif

Меги - никакви ви няма ...

зоя - не съм те разбрала.Мислех че за твоята лична говориш smile.gif
Мацинката е много хубава , добре си пасват в игрите с кучо ,като гледам по снимките ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#9879 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 February 2010 - 12:14 PM

Здравейте стопани на най - красивата и хармонична порода в света - стандартния шпиц!
Как сте в тези преспи?
Ако на нас хората снега носи повече неудобство то, сигурна съм, шпицленцата ни са предоволни, нали?
Искате ли да си направим конкурс за най - весела снимка? oc_171.gif
Снежни поздрави,
Дури и Волфи zz_225.gif

#9880 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 01 February 2010 - 01:55 PM

Здравейте,сборна дружина от стопани на снежна лавина! md_064.gif

Добре дошли на новото попълнение!Много сладки бебоци wub.gif !Да са живи и здрави!

Цитат(kamkata @ Jan 22 2010, 06:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Меги - никакви ви няма ...

Тука сме,Ками....,ама си трайкаме ... няма с какво да се похвалим dh_188.gif .Номерата на Тисата и ги знаете,а скоро не е правила магарии.Белите започна да ги прави Изито,защото не се удържа в затворено помещение в това време и щурее като прави золуми всякакви.

За себе си,какво да ви кажа ...кризата ме настигна и мен.Стоя си вкъщи,шетам и като не мога да копам на друго място,копам из нивите на Facebook ac_007.gif .Голяма шуга били тези виртуални игри ...Ако някой иска да станем дружки там и да си садим и жънем задружно,нека ме потърси-Madlen Tsvetkova ... ще ме познае по снимката с Тисата.

Успешна седмица и много прегръдки за всички вас,и за кучовци! wub.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема