Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#10041 Потребителят е офлайн   anelka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 February 2012 - 07:23 PM

И Лъки си ядеше акото по едно време и питах ветеринарите, казаха че или е от липса на витамини и калции или е просто защото е малък и всички го правят. Купих му витамини и той след около седмица спря, явно е било от това. :smile: Давах му и обезсолена извара. Сега вече само ги души и подминава... Но за сметка на това почна да яде всякакви други боклуци и беше нещо страшно :ab_041: Според мен по - скоро е защото са малки и така опознават света като опитват от всичко, опитай се да я следиш и в момента който се опита да лапне ако или какъвто и да е друг боклук веднага казваш едно строго не, за да разбере че не трябва да го прави. И разбира се не пречи да купиш и витамини :smile:
User's Signature

<~> ...Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните... <~>

#10042 Потребителят е офлайн   ultima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ветеринарна медицина, немски овчарки, обучение, генетика, кинология

Публикувано: 19 February 2012 - 07:52 PM

Показване на мнениетоanelka_, в 19 February 2012 - 07:23 PM, написа:

Показване на мнението4ара, в 18 February 2012 - 11:12 AM, написа:

Oх,имам неприятен проблем с Дара.Напоследък като направи беля в къщи и няма никой край нея си яде акото.Не знам как да я отуча.Случвало ли се е с вашите кучовци и дали е временно явление?

И Лъки си ядеше акото по едно време и питах ветеринарите, казаха че или е от липса на витамини и калции или е просто защото е малък и всички го правят. Купих му витамини и той след около седмица спря, явно е било от това. :smile: Давах му и обезсолена извара. Сега вече само ги души и подминава... Но за сметка на това почна да яде всякакви други боклуци и беше нещо страшно :ab_041: Според мен по - скоро е защото са малки и така опознават света като опитват от всичко, опитай се да я следиш и в момента който се опита да лапне ако или какъвто и да е друг боклук веднага казваш едно строго не, за да разбере че не трябва да го прави. И разбира се не пречи да купиш и витамини :smile:

Наистина кучетата си ядат изпражненията (собствените), когато изпитват недостиг на нещо. Виж защо от време на време хапват и чуждо ако по време на разходка не мога да ви кажа. Ние не сме имали подобен проблем, но аз на Шейн си му давах калции до към 7-8месец по таблетка дневно (1 хапче = 5кг.), защото въпреки че ушите му се бяха изправили като го взех - бяха и смачкани.... ще сложа снимка за да видите какво имам в предвид.
Качена снимка
Тъй като има лек спор във ветеринарните среди дали наистина калция помага за изправянето на ушите или не - не знам дали това даде благоприятния ефект или така ли иначе щеше сам да си оправи ушаците. В момента ушите са му перфектни - е добре де по-големи са отколкото трябва, но нали знаете "моето гардже си е най-хубаво".
4ара нищо не печи да давате на Дара по таблетка калции дневно може и по таблетка витамин С и В-комплекс би трябвало да реши проблема. Това, че си яде акитата също може да е свързано с храната, което яде - с какво я храните?
rimela да бяха много готини, защото вечно си играеха и закачаха, но съквартирантката ми се изнесе и сега сме си само двамата с Шейн. В началото много се притеснявах, че ще страда и плаче защото 8 месеца е живял с друго куче и буквално си порасна с него, но за щастие вече 10 дена сме сами и нямаме проблем :ab_041:
User's Signature

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...
Качена снимка Качена снимка

#10043 Потребителят е офлайн   4ара Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 February 2012 - 11:13 PM

Aми всъщност,не знам дали е от липса на витамини защото давам на Дара Витагарил-мощен имуностимулатор.Ветеринарят и го изписа заради съмнителната и диагноза,за която съм сигурна вече,че не е вярна.Във Витагарил има всички нужни витамини и минерали.Храня я пак по негова препоръка с първокласна холандска гранула(на,която не знам името,тъй като е насипана в готови пликчета) и по един път на ден консерва с хапки от Кауфланд.Дара по принцип си е постоянно гладна и не знам дали пък не я прехранвам от страх,че може да не и достига.Четох.че при прехранване, не се смила добре храната и се изхвърля в изкушаващ за хапване вид! :zz_020:
Дано бързо се отучи,че е доста неприятно!Поздрави на вашите сладурчовци!

#10044 Потребителят е офлайн   ultima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 February 2012 - 01:54 AM

4ара за съжаление не са митове и легенди историите за недоброжелателни ветеринари. Колкото и да ми се иска да говоря приказки за пухкави кученца, котенца, цветя и рози за тази професия (тъй като съм се насочила в тази сфера) хора има всякакви. Проверете името на храната и направете бърз интернет рисърч по въпроса.... или пък се консултирайте с някой от съфорумниците. В най-добрия случай аз греша и съм мнителна към всичко и всички, в най-лошия ще поправите една грешка. Имайте предвид, че понякога и много хубавата и качествена храна не се отразява добре на всички кучета - имам 1 премиер с куче с много лоша реакция към Royal Canin, която в България буквално се пласира като най-добрата храна. Аз напоследък храня моя дзвер с Equilibrio и за сега отзивите ми са добри.
Качена снимка
User's Signature

#10045 Потребителят е офлайн   pufy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2012 - 01:36 PM

Здравейте приятели, имам един въпрос и много ще се радвам ако някой ми отговори. На каква възраст трябва да е мъжкото куче за да става за разплод? Понеже моя красавец стана вече на една година, а една дама много си го иска и си го чака и се чудя дали вече е удачно. Струва ми се, че още е мъничък. Какво ще ме посъветвате, да изчакам още или е дошло времето да стане истински мъж :md_064:

#10046 Потребителят е офлайн   ultima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2012 - 03:15 PM

Показване на мнениетоpufy, в 05 April 2012 - 01:36 PM, написа:

Здравейте приятели, имам един въпрос и много ще се радвам ако някой ми отговори. На каква възраст трябва да е мъжкото куче за да става за разплод? Понеже моя красавец стана вече на една година, а една дама много си го иска и си го чака и се чудя дали вече е удачно. Струва ми се, че още е мъничък. Какво ще ме посъветвате, да изчакам още или е дошло времето да стане истински мъж :md_064:

минимума е 15 месеца, но моето лично мнение е че към 2-рата година е най-добре.
User's Signature

#10047 Потребителят е офлайн   pufy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2012 - 08:17 PM

Много благодаря за отговора. Значи имаме още доста да чакаме. Хайде поздрави на всички пухчовци.

#10048 Потребителят е офлайн   anelka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2012 - 10:10 PM

Дали може да споделите шпицовете как преживяват жегата, защото Лъки вече е с много козина и му е страшно топло. Изкарвам го само вечер на дълга разходка, но дори и тогава му е много топло. Всеки ми казва да го подстрижа, но аз знам че тази порода не се подстригват и не знам какво да го правя.
User's Signature

<~> ...Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните... <~>

#10049 Потребителят е офлайн   mishonka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 June 2012 - 11:07 AM

И на нашия Арчи му е доста топличко вече,но съм много против подстригването,то в козината им е красотата на тези кучета.Разкарваме се само сутрин и вечер,студена вода задължително в купата и след разходка се поразхлаждаме под душа :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10050 Потребителят е офлайн   STRL Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 June 2012 - 07:56 PM

Показване на мнениетоmishonka, в 19 June 2012 - 09:07 AM, написа:

И на нашия Арчи му е доста топличко вече,но съм много против подстригването,то в козината им е красотата на тези кучета.Разкарваме се само сутрин и вечер,студена вода задължително в купата и след разходка се поразхлаждаме под душа :db_046:

A az sam sutrin kato sipq voda na Bary,slagam malko led v kupata,za da e studena.Ne e greshka,nali?
A tova,che e golqm,Bary si e moeto bqlo bedstvie- golqm ili malak.No sam govorila sas selekcioneri i mi kazaha,che e normalen na visochina.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10051 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 20 June 2012 - 08:22 PM

не е хубаво водата да е ледена,а с нормална температура.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#10052 Потребителят е офлайн   STRL Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 June 2012 - 12:22 AM

Blagodarq!Shte popravq greshkata s leda.

#10053 Потребителят е офлайн   STRL Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 June 2012 - 11:26 AM

Искам да попитам,колко време отнема смяната на козината при шпицовете?Защото в момента вкъщи все едно има снежна виелица.

#10054 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2012 - 09:15 PM

Показване на мнениетоrenny_yang, в 12 November 2012 - 05:35 PM, написа:

Здравейте, съфорумници, аз съм нова тук и се надявам да се разбираме! :)
Отдавна следя темичката ви, защото още от съвсем малка винаги съм искала кученце, и ето че вече мечтата ми е напълно осъществена и вкъщи едно пухче като вашите размахва щастливо завъртяната си опашка! Казва се Ейнджъл. Купихме я за малък шпиц, във ветеринарната клиника я помислиха за померан, но понеже толкова дебел померан или малък шпиц няма, мисля, че по-скоро клоним към стандартния. Вчера навършихме три месеца и сме 3.097. Нестандартен цвят сме, после ще покажа снимки и ще ни видите лисичата муцунка. :db_046:
Има 100 хиляди играчки, обича да си краде чорапи, да дърпа нещо, да гони топка, пищящите играчки и най-вече обича лакомства. Би изоставила стопанката си, заради едната пръчица :ab_041: Уж сме научени на три команди, но едната сме я позабравили, сега я повтаряме: "Седни", "Стой", "Пусни" и "НЕ". Също така донася топката, когато ѝ я хвърля. Даже днес буквално ми я донесе в ръката, пусна я и хукна да я чака :ab_041: Отначало имахме големи проблеми с възпитанието, ама големи! Не слушаше, хапеше, не от игра, а от агресия, много лошо се озлобяваше, и нямахме идея какво да правя. Гледам я напълно сама, но тя хапеше цялото семейство. Бях се регистрирала тук, но от онзи профил не можех да пиша. Питах в друг форум, там ми казаха какви ли не неща: Да размърдам шише, пълно с камъни, да я пръскам с вода в лицето, да си намажа ръцете с нещо лютиво и какви ли не неща. Майка ми я беше ударила с вестник веднъж (после много сериозно си бяхме поговорили, защото предварително бях забранила да я бие), но накрая помогнаха само лакомствата. Всъщност главния проблем не беше в нея, а в мен. Аз сбърках в играта. Но промених начина и чрез играчки се научихме. Лакомства, игра, игрнориране и всичко се подреди. Сега е много по-добре. Вече започна да гризе обувки, е, не точно гризе, по-точно да ги разнася. Дърпа панталони и чорапи, но едно-две "пусни" и спира. Сега проблемът ни е в спането. Леглото ѝ е до моето, но тя се научи да се качва на леглото и иска да 'спи' при мен. :ab_041:
Мисля, че изписах наистина много, извинявам се. Между другото аз съм на 14 години, това ми е първото кученце, така че се надявам да ми помагате. :be_107:
Ето и нейна снимка: http://prikachi.com/...07/5427607V.jpg
Извинявам се за станалия спам, моля да бъдат изтрите другите ми коментари..

Добре дошли и в тази тема!
Мисля, че вече си разбрала главното - животът с куче-шпиц е едно приключение :ab_041: и като стопанка на вече 5-годишна хубостница мога да ти кажа, че всичко най-хубаво ти предстои. Колкото повече растат - толкова по-мили, весели, умни, забавни, послушни ( е-е, не чак толкова де :md_064:) стават и все повече се убеждава човек, че не е сбъркал, като е избрал такова кученце за свой любимец. С много любов, търпение и, разбира се - пълен джоб с лакомства за наградки - всичко се постига! :ae_085:
Поздрави от нас и чакаме да ни разкажеш повече за Ейнджъл.
Rimela&Linda

#10055 Потребителят е офлайн   renny_yang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Tigers. Big cats. Dogs.

Публикувано: 13 November 2012 - 10:28 PM

Благодаря на всички! Прегледала съм всички кученца в галерията и на повечето съм изтеглила всички снимки, абсолютно всяко пухче ми е в някоя папка и си ги гледам и се надявам някой път моята рижка да стане като тях! А Линда ми е такава душичка..
С моите кратки наблюдение мога да заключа, че всички шпицове обожават топки. Не знам дали и при вас е така, но моето обожава пищящи играчки, особено като ги задъвче късно вечер и рано сутрин.. Страшна е! Обича стопаните си, обича да краде бельо, да посреща, когато се звънне на вратата, да проверява съдържанието на торбите, да влиза на забранени места... и да гони заека. Любима цел - опашката му. Много го харесва, но, милата, няма идея как да си играе с него.. Гони го, бута го с лапичка, първоначално го ближе, но близането при нас е предупреждение за захапка от радост и действително започва да го хапе после.. Голям проблем имаме с това, но мисля, че като почнем да излизаме ще прави разлика (?). Другият ѝ любим деликатес - храната на зайчето, тоалетната му и понякога барабонките.. Не звучи вкусно, но кой знае - шпицешка му работа :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#10056 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 November 2012 - 10:18 PM

Хихи, представям си картинката - шпиц и зайче!:ab_041:
Опитай да ги снимаш заедно - сигурно са забавна двойка!
На мен мечта ми е да окомплектовам Линда с едно домашно коте за приятелче, ама не ми се получава -няма кой да се грижи за него, когато отсъстваме, и не се решавам да си взема. Кучето е винаги с мен, ама и коте ... няма как. А иначе купонът в къщи щеше да е на МАКС - сигурна съм.
Навън Линда гони котките, ама само ако те бягат - иначе е готова да се запознава. С едно безстрашно коте на един дувар даже се подушиха и тя беше много удивена, че не бяга от нея. Гони и катеричките в парка и не съм сигурна дали прави разлика между тях и котките - нали са и те опашати! :ab_041:

А за топката - не знам за другите шпицове, ама моята я обожава! Взех й "хвъргачка" за топки и с нея й я мятам в парка доста надалеч. Тя я търси - души, рови в преспи сняг или купчини листа, по миризмата я намира и ми я носи. Голяма скица е като претърсва поляната - като истинско куче-следотърсач е. Голяма игра пада и не й е омръзнала вече толкова години.
Щом и твоята обича топки - препоръчвам ти горещо тази игра, когато започнете разходките.

#10057 Потребителят е офлайн   renny_yang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2012 - 03:43 PM

Щом е толкова интересно - ще направя със сигурност. Само не знам как да я накарам да спре да го гони. То са крясъци, дърпане, команди, тя ляга, но в момента, в който зайчето хукне нанякъде, тя е след него, качва се върху него и аз тогава най-се притеснявам... Страх ме е да не му се пръсне сърчицето от страх и се надявам да се оправи всичко след време и само да го ближе, а не първо да го ближе и после да го хапе :ab_041: Другият ни проблем е, че когато го пускаме, отваряме клетката и той сам си излиза, но клетката е отворена през цялото време, за да влиза там, да си пийва водичка, да похапне. Обаче пък смешното ми куче най-обича да му яде дарадонките, тоалетната и гранулите.. Отврат! :ab_041: Цирк е вкъщи, няма как..
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#10058 Потребителят е офлайн   tasheff Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 November 2012 - 03:45 PM

Ще ми се и нашия да почне да връща топката и да я търси и намира. Засега най-голям успех имаме с кестени - с тях много се забавлява и тича и ги търси и ги връща. Няколко пъти сам си намери кестен и ни го донесе да го мятаме. Но с топката е различно - тича след нея, хваща я, и после я пуска по пътя където си реши....

НО сме само на 7 месеца, така че имаме време :)

#10059 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2012 - 04:56 PM

Хе, моята хубостница я научих да ми носи топката бартер за наградка - че кой в наше време прави нещо безплатно? :ab_041:
Знам, че не е "по науката" за апортирането, но ние и сега така си играем, при това интригата за Линда е как да отмъкне хем наградката, хем и топката, която току-що ми е донесла. Ако успее е невероятно горда със себе си, ляга някъде по-далече с топката до нея и си яде с кеф наградката - най-банална гранулка или резенче кренвирш, ама друго си е да си я отработиш, а супер пък е да я отмъкнеш с хитрост от туткавия стопанин - под езика, при това с топката в устата! Е, като нямам наградки - и без тях ми носи топката, но иначе е доста по-ентусиазирана.
:dog:
Рени, и на мен хем ми е смешно, хем ми стана жал за зайчето! Играе му се на кученцето, ама на заю едва ли му е толкова весело...
А за заешките "дарадонки" - не се учудвам, моята като малка на котешки налиташе, като ги намери на двора.:zz_020: Много й се карах, вадех й ги от устата (фу, гадост!) и няколко "пляс-пляс зад врата" е изяла (не че е редно, ама ми е "кипвал чайника") - та накрая й минаха мераците.

С тези кученца никога не е скучно - винаги има емоции! :ab_041:

#10060 Потребителят е офлайн   renny_yang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2012 - 08:16 PM

Цирк да е, щом всички са добре и все още опазени - значи всичко е наред!
Днес бяхме на първа разходка! Беше просто приказно! Не знам дали помните първата разходка на вашите пухчовци, но аз тази НИКОГА няма да я забравя! :wub: Ако нямате нищо против, бих искала да разкажа, понеже този момент беше незаменим и искам да го споделя с вас, които със сигурност са имали подобни моменти.
След днешния ми урок, мама дойде, оставихме колата, сресахме я, (все пак - първа разходка - трябва да е най-хубавото кученце!) сложих каишката и излязох. Оставих вратата на колата отворена, за да слезе сама, не исках да я насилвам. Подсвирнах веднъж (звучи странно, но тя така идва при мен, командата "ела тук" не действа при нас :ab_041: ) и тя веднага направи опити да дойде, въпреки че трепереше от страх. Първо прескочи едната седалка и после слезе от колата. Казвам ви, такова нещо не съм очаквала точно от нея, която като я разхождах вкъщи аз бях в едната стая, а тя в другата, но тя започна да поскача от радост! Толкова беше щастлива малката ми душичка. Подскачаше, бягаше, правеше кръгчета около мене, душеше, вреше се в краката на хората, на личицето ѝ беше изписано щастието, душичката ми се стопли! Много ме беше страх, защото имах чувството, че ще я блъсне някоя кола, защото тя не се спря. А преди да отидем в Морската градина, трябваше да пресечем една улица. Напълно беше забравила командите "седни" и "стой", но пресякохме благополучно. Оттам нататък се почна едно бягане, душене, гонене, радване, беше такава красива картинка! Който минеше покрай нас, казваше, че е много сладка, всички много ѝ се радваха. И как да не ѝ се! На зелена полянка с опадали листа в оранжево, жълто и червено, да бяга едно дребно пухченце в лисичи цвят - истинска красота! Както е казал народът - мойто гардже е най-хубаво :wub: Първото куче, което видя беше един лабрадор на напреднала възраст. Като се задърпа тоя господин, стопанинът му не можа да го удържа, та малката взе, че се уплаши :ab_041: После си взехме с мама по една кофичка с царевица и седнахме на една пейка на една осамотена градинка. Малката се качи на пейката и настояваше да ми опита обяда, но не ѝ дадох! Само лъжичката ми, но след като се нахраних. Скочи от пейката и тръгна да бяга с лъжицата в уста, голяма скица беше :ab_041: Протегнеш се да я погалиш и тя тръгва на другата страна, голям образ беше. Скочих и аз и тръгнахме да се гоним из цялата пейка, но поне едно време тя ме настигна и се оплетохме доста. Аз тичах, за да се разплетем, а тя ме гони, бяхме големи смешки, който минеше около нас се подсмихваше :ab_041: Хванахме я, оправихме се и си починах малко, та аз се изморих да го гоня това диване! Мама пита какво ли щяло да стане, ако я пусна и аз я пуснах. Естествено, първо се огледах дали няма хора, след които може да тръгне. Бяхме почти самички. Пуснах я, дадох ѝ да подуши една пръчка и в момента, в който си отвори устата, за да я захапе, аз я хвърлих и тя тръгна да я гони. Беше пълно с листа и ѝ беше малко трудничко да я намери, но нали си ми е хрътка по душа, използва нослето си и все я намираше. Голяма гонитба беше, за да я взема от устата ѝ, че да я хвърля пак, общо взето все гоненици бяха на тая полянка :ab_041: Беше страшно забавно, имам клипче, бих могла да го постна, ако има интерес. Да видите как се гоним. Ту аз нея, ту тя мен.
После дойде една жена с един мъжки пекинез. Пожела да се запознаем и аз бях много щастлива! Отначало малката я беше много страх, защото 'баткото' беше много настоятелен и много искаше да я подуши, ама като разбра, че е още бебе, я остави. Ей тогава тя реши да се заиграе с него, но нали си ми е бъзливка, само подскачаше около него :ab_041: После си тръгнахме, отидохме на друга полянка, там имаше три кучовци - две домашни и един бездомник. Един домашен дойде при нас, но беше голяма порода, милата, пак се уплаши, но се подушиха като хората, после и той се отказа, нали е бебе, не е разгонена женска.. Другото куче беше немска овчарка, пък като ги знам какви са игриви се отказах да ходя при стопаните, че туй малкото щеше да описка света от страх :ab_041: Тръгнахме си и оттам. На два пъти я настъпах без да искам, тя постоянно ми се вреше из краката и каквото е дребно... Първият път я гушнах и питах "Къде боли, миличко, кое краченце настъпах?" и тя лиглата си вдигна лапичката и така жално погледна.. :ab_041: Прибрахме се пеша вкъщи, но като си тръгнахме от Морската не беше много щастлива.. Е, не може все по полянки да ходим, я! По стълби се качва без проблем, много е смешна, но не ѝ пречат. Но асансьора във входа ѝ е най-големият ужас. Хем исках сама да си влезе, хем пък тя не искаше. Е, подмамихме я с лакомство и влезе, но беше уплашена. Обаче имахме лек проблем - разходката беше четири часа, като се има предвид, че тя преди това не беше ходила до тоалетната, и все пак не се изпиша навън! Много ѝ се пишкаше, милата, само скимтеше като минаваше из дървета, плачеше, беше ясно, че стиска.. Отделяхме много време на всяко дърво, но тя като клекне, тъкмо да кажа 'браво' и тя става. И утре е ден, надявам се да се изпишка. Като се прибрахме - право към памперса! Аз бях малко болничка и веднага си легнах на леглото и тя след мене - скочи, сгуши се някъде и заспа, сладураната. Мама дойде при мен, сгушихме се трите и като я видяхме каква е изтощена започнахме да я мачкотим. И под мачкотим имам предвид, че я галихме, чесахме ѝ коремчето, целувахме си я. А по принцип тя не дава много-много, защото имаме проблем с хапането. Но този път беше толкова уморена, че дори не можеше зъбктие да си покаже! Даже в момента се е излегнала на леглото ми, мижа и мама я гали :ab_041: Глезанка.
Мерси на тези, които прочетоха супер дългият ми разказ! Снимки ще кача във фотогалерията! (При интерес, естествено.)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 501
  • 502
  • 503
  • 504
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема