ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 14 December 2007 - 08:43 AM
Публикувано: 14 December 2007 - 09:01 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 09:22 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 09:29 PM
Цитат
Ооо много съжалявам. :'(Дано както казваш е на по-добро място :kisel: :palec:.А съжалявам че те питам и дано не те натъжавам но как се разбираха двете кучета.Имаше ли кавги или се държаха като братче и и сестриче.
Публикувано: 14 December 2007 - 11:39 PM
Публикувано: 15 December 2007 - 12:02 AM
Честно да си кажа, настръхват ми косите, като си помисля, че трябва да ходим при вет - страх ме е точно от такива "грешки"! Така преди години си отиде котето ми... А днес Линда ми изкара акъла - повръщаше цял ден, беше унила. Просто не знаех какво да правя - страхувам се да отида на лекар, а аз не мога да и помогна с нищо... Слава богу, привечер "навири гребена" - размина се този път с доктора!
Публикувано: 15 December 2007 - 02:07 AM
Цитат
Публикувано: 15 December 2007 - 10:21 AM
Много ми е мъчно за ротвайлера. Пожелавам ви да бъдете силна, за да превъзмогнете загубата. Дори и не искам да си мисля за какво става на въпрос. Но както при хората, така и при животните винаги е имало и ще има некадърници. Докторите са много странна порода хора, те никога няма да си признаят, че са объркали нещата или пък че знанията не им стигат да се справят с даден проблем. Това го казвам от опит, тъй като 7 години се лекувам от нещо, което не се знае точно какво е. Ходих при какви ли не светила и всички са един дол дренки.
Но стига съм ви занимавала с моите неща. Жалко е че по такъв нелеп начин загубвате любимото същество.
Успех :blink:
Вчера Арес направи 10 месеца и имахме нещо като мини рожден ден. А днес сутринта направо побесня в снега, толкова много го обича. Аз малко поизмръзнах, ама какво да се прави. Трябва да се правят жертви.
Пожелавам на всички приятен ден и много усмивки :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 15 December 2007 - 02:32 PM
Губила съм дългогодишен, 4 лап приятел и зная какво е усещането.
Никога няма да го забравиш.Никога няма да спре да ти липсва..
Остават, и слава Богу че е така, хубавите спомени, радостните мигове преживяни заедно..
За съжаление, ветеринарната медицина ( изобщо медицината ) не е точна наука като математиката например и много болести имат сходни прояви..
Моята болонка почина на системи в клиника.
През ноща ходих да го видя, слязох от таксито и го чух как лае високо, пронизително..
Викаше си ме, за да се сбогуваме..
На сутринта телефона иззвъня и..научих най - лошата вест.
Отидох да взема трупа му..не знаеха от какво е починал..
Само човек влюбен в животните знае какво ми е било в този момент.
Минаха месеци..през които често плачех и се терзаех..
До сега ми липсва.Често го сънувам..
Останаха хубавите ни спомени, безброй смешни случки и преживяното заедно.
..
Публикувано: 15 December 2007 - 02:50 PM
Вечер, когато се унасям в леглото, а те се сгушват край мен заспивам със следната мисъл:"Ето още един безценен миг заедно.."
И заспивам усмихната..