Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#5961 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 December 2007 - 08:15 PM

За игра сме винаги готови! :wub:

#5962 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 08:19 PM

Пускайте бтв дават"СНЕЖНИ КУЧЕТА"!
Разсипвам се от смях и кеф  :yahoo:
А големите братя - хъскитата са невероятно красиви!

#5963 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2007 - 09:04 PM

Охоо есетствено.Този филм го гледам за десети път и ще продължавам да го гледам защото е супер.Даже го имах на диск ама къде изчезнааа... :huh:
А относно обърквацията на половете-аз съм от страната на Дури.Ричи постоянно го бъркат с момиче.Може би защото е бял...незнам.Почти всеки ден възрастни жени ме спират и ме питат-"Момиченце или момченце?И аз имам едно такова...!" а някой даже не питат за пола-"Ох каква си ми беличка и сладичка.Пу!Да ви е жива и здрава.Как се казва?" моя отговор е "Ричи." а те-"Ооо ама то било момченце.Пу!Да ви е жив и здрав." и такива най-различни. ;D
User's Signature

Качена снимка

#5964 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 09:11 PM

Заради тая Линда изтървах половината филм! Обяви, че е гладна и не може да чака нито минута! А аз и давам, по препоръка на доктора, варен в бульон ориз с разтвореното прахче - познайте как се казва! ДИАР СТОП! ;D А проклетият ориз не искаше да увира ... Но сега сме сити и доволни!

#5965 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2007 - 09:13 PM

Цитат

здравеите ас имам 6пиц казжа се сани но е мини а не среден но ж един друг блок йивее среден 6пуц 6те пусна снумки  B)

san4eto1 имаш страхотна красавица.Видях е в темата на мини шпица.Но не разбрах тя мини или среден шпиц е.Тук и в темата на мини шпица пишеш че е мини шпиц.Току що погледнах в темата на померана където пишеш:здравеите,ас сам голям почутатал на померана ас са6то имам такожа ро6аво бонбон4е но е среден 6пиц...
:-
Ще ми кажеш ли каква порода.Иначе е голяма сладурана. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5966 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2007 - 09:20 PM

Дури , magi1999 ме помоли да ти предам че ти е писала на ЛС.
User's Signature

Качена снимка

#5967 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 09:39 PM

Ей, много готино филмче! Благодаря на Dury, че го рекламира - аз не бях го гледала. Хъскитата са супер! А и аз научих нещо полезно - как да се справя с инатесто куче от 5-та група. Просто трябва да ухапя Линда за ухото...

#5968 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 09:53 PM

Ейй че гоот!И се посмях от сърце и си поплаках, и настръхвах на моменти..
Полегнахме си с кучетата на леглото, Алекс спа през целия филм, а Волфи се разчекна да се глези край нас.
Супер готско филмче!Не го бях гледала, а Демон и Нана ми станаха любимци от раз.
Направо ми се до щя да си взема едно демонично момиче.. ;D
Моя колежка от клуба за северните кучета има развъдник за хъски и съм се удумала да им ходя на гостиии!
Еха..представяте ли си какви снимки ще направя.. :yahoo:

p.s. rimela, майтапа настрана ама аз съм гризвала и двамата по ушляците и..при мен проработи!
Още като беше мънечък, големият ми кучелин веднъж ..бая се репчеше..скочих и инстинктивно го захапах за ухото..Дивотия!
Но..ефекта бе поразителен!
Пробвах и върху котенце дали ще има същия ефект и успеваемост резулата бе = нулев.. :kotence: :sarkastichen: :kuchence:

#5969 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 10:01 PM

Маги, мило момиче моля те не ме заливай на лични съобщения с писма, на които като ти отговоря ти пускаш нова тирада, че си забравила какво си ме питала..
Последно това ми написа, че не си спомняш какво си ме питала.
Първо ме помоли да ти пусна на лични всички снимки, които съм слагала в темата на кучета среден шпиц, после ме пита как да подреждаш неща на твоя компютър.
Виж, аз не разбирам от компютри, не мога да те съветвам за неща относно тях.
Добре, че имам кой на мен лично, на живо да ми показва и подрежда нещата иначе съм загубена.
Дори за колажите питах rimela как точно ги прави и както сами виждате все още не съм се научила как се прави колаж върху картичка..
Обръщам се към всички пишещи и четящи в темата ако някой иска и може да помога за неща относно компютри, подредба и прочее моля ви помагайте на magi1999.
..
Ама филма беше мега - як, а! :yahoo:

#5970 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 11:20 PM

p.s. rimela, майтапа настрана ама аз съм гризвала и двамата по ушляците и..при мен проработи!
Още като беше мънечък, големият ми кучелин веднъж ..бая се репчеше..скочих и инстинктивно го захапах за ухото..Дивотия!
Но..ефекта бе поразителен!
Пробвах и върху котенце дали ще има същия ефект и успеваемост резулата бе = нулев.. :kotence: :sarkastichen: :kuchence:

Чудно! И аз ще пробвам - само да сложа "кастанетките" и съм готова! ;D Завиждам на Линда - боже, какво й расте в устата! Да имах и аз такива зъбки - що народ бих изпохапала! ;D

#5971 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 11:26 PM

Хихии!Наскоро мой близък приятел ми показа една нова книга, която си е купил за Ози Озбърн ( или негова автобиографична, разсеяно го слушах като ми говореше за книгата).
Разсмях се, когато ми каза, че Ози имал табела на входната си врата:
"Забрави за кучето, пази се от стопанина!" ^_^
Цитирам по памет, но си е мега яка фраза, нали? :P

rimela, като каза"кастанетите"..
Познай от кого получих новогодишна картичка( майка ми я донесе, беше в плик и т.н. - истинска картичка!) ;D

#5972 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 11:32 PM

За табелата - добре звучи! Аз съм намислила да сложа една на врата на Линда - с надпис "Не съм гладна!" ;D
А за картичката ... не знам. Жокер?

#5973 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2007 - 11:41 PM

The dentist, зъболекаря дет ми прави пломби за последноо!
Ама това га беше..ей това виж не помня!Интересното бе, че се бях размислила върху необходимостта скоро да посетя пак тези..така нужни и така омразни лекари..
И както си мислех за зъболекаря - БУМ!майка ми носи картичкаа от когоо?
;D
Аз например дотам не понасям манипулациите по слагане на пломба, почистването на зъба преди това и прочее, че винаги настойчиво моля да ми слагат..упойка!
И като говорим за зъбкиии - rimela миеш ли зъбките на Линдичка? ;D
**
"Аз съм намислила да сложа една на врата на Линда - с надпис "Не съм гладна!"

Хахаа!Сложи надпис при пощенските кутии предполагам имате си табло за съобщения, там барни една дизайнерска табелка:
"Скъпи съкооператори, с огромна радост искам да ви отправя следното съобщение:нашата, ваша, любима Линда порода немски среден шпиц не е гладна днес!
Благодаря ви за помоща в нейното изхранване, неоценим и незабравим жест от ваша страна, но от тук надире позволете ни тегобата по нейното угояване да тежи на съвестта на остатъците от нашата трапеза!
Весели празници" :kuchence: :sarkastichen:

#5974 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2007 - 11:58 PM

Миналата година също даваха този филм "Снежни кучета" и реших да пробвам с ухапването.Ричи тогава беше мъничък и затова съвсем лекичко го захапах ама нищо не му стана даже не разбра че съм го ухапала.Ама сега ако направи някоя беля... ;D
User's Signature

Качена снимка

#5975 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 12:13 AM

Май всички сме си мислили едно и също. Гаранция това ще сполети и Арес при първия удобен случай. Да пробвам може и да стане.
Утре идва дългоочаквания момент, заминаваме за РИла. Арес вече е изкъпан, изсушен и след малко ще се разресваме. Надявам се искрено там да има сняг, за да се забавляваме. Ще бъдем заедно с едно наше приятелче - немска овчарка и май ще падне игра. А после искате - неискате ще ви затрупвам със снимки.
И понеже днес ми е последното влизано до 01.01.08
Желая на всички Новата Година да ви донесе здраве, щастие, късмет и любов. Нека усмивките не слизат от лицата ви, а кучовците ви все така да ви радват и да имате незабравими мигове заедно.
Обичам ви много и ви благодаря, че ви има, защото благодарение на вас, живота ми стана по- различен :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#5976 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:15 AM

Весело изкарване Ива!Със сигурност ще има сняг и Арес ще си потича на воля.
До нови срещи, до година - до амина в новата 2008г. :yahoo:

#5977 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2007 - 12:20 AM

:izcherven: Като четох се осмелявам и аз да разкажа нещо за ухапването по ушето.Така...като съм бях  по-малка и сме гледали бултериери(не става въпрос за породата) женската е родила малки,обаче те като порастнали и знаета как са със зъбките малките кученца и че всичко дърпат,късат и само за игра и папане мислят.Та едно от кученцата ме е ухапало леко,ама аз като съм била малка и нищичко не разбирам ;D съм взела да се правя на куче и съм го захапала за ушето,ама чак парченце съм му откъснала с моите остри зъбчета ;D ее то не е смешно за кучето,ама на мене толкова ми е било акъла.Иначе и аз сега някой път с Кери като си играя и боря и ръмжа и я хапя,но всичко на игра и нарочно я обръщам по гръб да разбере кой е господаря. :yahoo: Поздрави и да си изкарате весело и да разказвате :blink:

#5978 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:29 AM

Аз на моята така съм й набрала, че ако я захапя - кръв ще пусна! B)
Иве, весело прекарване! Чакаме снимките!
Dury, ти се смееш, но аз се видях в чудо! Въпросните комшии са семейство пенсионери, които просто пощуряха на тема "Линда"! Обявиха, че са влюбени в нея! :blink: Тя, естествено, надуши "далаверата", скача по тях и им се радва, а те се разтапят от кеф, дебнат кога ще я изведа и се почва една... Аз съм "лошото ченге", дойдоха при мен официално да ме питат дали се дразня, че харесват Линда. Че как мога да се дразня, радвам де, разбира се... но с тия "подханвания" - ужас! Тя скача по тях им се радва, те се чувстват длъжни да и дадат нещо за ядене и става една...
Един ден се засякохме - човекът се връщаше от магазина, беше си купил хляб. Ами отряза й една филия! Докато обяснявах, че вече съм я нахранила, нашата грабна филията, хукна навън и защото беше "на зор", клекна ... но не изпуска филията! В този момент се появи непознат - опита номера "3 в 1" - пишка, стиска филията в зъбите и лае! ;D

#5979 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:33 AM

Хаха представям си картинката! ;D
Умниците са ни те освен, че са ни необикновено красиви и артистични.
Защо не поговориш с тях, че сега я водиш на специално училище и там треньора е забранил да приема кучето храна от всеки друг, освен от вас?
Ако питат защо кажи им, че това е важна част от нейното обучение, че не всички хора са толкова мили и добронамерени като тях и някой може да й подхвърли на улицата нещо опасно за живота й..
Опитай и сподели с нас ако искаш има ли ефект? :P

#5980 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2007 - 12:47 AM

Ами май нещо такова трябва да измисля...Те имаха овчарка - отровиха я, така че мога да пробвам тази схема. Но въобще са многа странна порода тези шпицове - сякаш вадят от хората най-доброто,  което има в тях! Имаме едни други съседи  (аз живея в този квартал, откакто се помня - всички се знаем като на село! :blink:) - та има едно семейство, единодушно обявено от кварталната общественост за "странни птици". Майката - лека й пръст, още едно време хранеше бездомните котки под прозореца си, обясняваше, че на "оня свят" те щели да я измъкват с ноктите си от "катрана"! ;D Синът е публично обявен за сухар и темерутин. Та оня ден го срещнахме на улицата. Линда има странни вкусове - по Ботевски люби и мрази, подушва и решава :blink:, него си го хареса, заподскача... та тоя темерутин я грабна на ръце и почна да я целува по муцуната! Е, щях да падна...

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни