ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 April 2008 - 07:39 PM
Здравейте момичетаа! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Как сте Силви снимката емноого готина и на мене ми се доходи на морето,амаа..няма как да станее. :'( За сега.Е след Юни месец сме там. :yahoo: :->) Как са ви кучовците?Пускайте още снимкиии...Искам снииимкииии от всичкиии!!!! :wub: :wub: :wub: Позрави :wub: :palqcho: :meche: :chaika:
Публикувано: 14 April 2008 - 11:42 AM
Здравейте!
Сядам да ви дрясна няколко реда, тъй като все не ми остава време да пиша.
Надявам се всички да сте добре, както и кучовците.
При нас с Арес всичко е едно и също, с изключение на това, че той започна да се чувства вече попораснал и се посбива някой приятел като му се озъби. Но се старая да контролирам тези негови усещания и желания.
Желая на всички приятен ден и успешна седмица :blink:
Сядам да ви дрясна няколко реда, тъй като все не ми остава време да пиша.
Надявам се всички да сте добре, както и кучовците.
При нас с Арес всичко е едно и също, с изключение на това, че той започна да се чувства вече попораснал и се посбива някой приятел като му се озъби. Но се старая да контролирам тези негови усещания и желания.
Желая на всички приятен ден и успешна седмица :blink:
Публикувано: 16 April 2008 - 09:46 PM
Здравейте момичета! :yahoo: Как сте?Как са ученцата ви?Времето при вас как е при нас тези дни беше дъждавно. :angry: :rolleyes: и Айс не можеше да се натича не исках да го цапам. ;D Момичета почти никои вече не пише в темата... :( :- Всеки ден от сутрин до обед и след това вечерта съм във форума и се надявам да видя някое ново мнение или нещо написано,но това вече става рядко. :'( :'( :'( Къде се изгубихте??!! Най-активната тема запустя :'( Поздрави
Публикувано: 17 April 2008 - 12:37 PM
привет мони,наистина темичката ни запустя :(лично аз се опитвам при всяко свободно време да пиша и няма да се откажа ,силно се надявам и ти да ме подкрепяш-от доста време почти само двечките си пишем :blink: и дано в някой хубав ден всички да се завърнат :yahoo:
и при нас времето беше дъждовно и кално ,рони е станал вече за баня :meche:,но ще изчакам да се оправи времето ;)пускам и аз една стара снимка,нямам нови ,но при първа възможност ще направим една пролетна фотосесиика ;D
и при нас времето беше дъждовно и кално ,рони е станал вече за баня :meche:,но ще изчакам да се оправи времето ;)пускам и аз една стара снимка,нямам нови ,но при първа възможност ще направим една пролетна фотосесиика ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 07:29 PM
Скъпа марея,бих се радвала много ако се видим някои ден-би било удоволствие :blink:
Публикувано: 25 April 2008 - 05:30 PM
Хей момичета как сте?Ние със Айс заминаваме на почивка утре,малко на чист въздух. :yahoo: Ще направя и снимки. Желая ви весело искарване на празника и като се върнем непременно ще има снимки.Аз съм вече ваканция и ще има мнооого снимкиии. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Приятно изкарванее! Поздрави :wub: