ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 May 2008 - 09:55 PM
привет мила мони,преди малко бяхме на среднощна разходка ;Dронката е супер(да чукам на дърво) :yahoo:в това прекрасно време ,постоянно му се излиза и аз му угаждам,нали ми е детенце ;D ;D ;Dцелувки от нас за лъчезарния айс :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 16 May 2008 - 10:08 PM
;D Ооо тогава няма страшно и куче пазач.Има случай в които баща ми е с мен ,най-вече когато излизаме някъде и се прибираме по нощите и извеждаме Айс заедно.Днес при последната разходка извеждам Айс и тръгвам към моста(до блока), където са поляните и когато се обърнах гледам 3,4 улични кучета като ги видях много се изплаших добре,че не скочиха да лаят или нещо такова. :rolleyes: При вас незнам дали има улични кучета,но при нас има мноогооо :rolleyes: и някои могат и да скочат върху тебе или кучето толко са злобни.
Публикувано: 19 May 2008 - 09:26 AM
Честит Рожден Ден Неосведомена!!!
Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!!! :wub:
Сядам да напиша и аз най- накрая нещо. Това ми е за трети път. Написвам си поста, качвам снимки и ми излиза съобщение, че размера е голям и хайде на ново. За това реших днес да не качвам снимки, за да може поне написаното да се публикува.
Всеки ден чета какво пишете и истински ви се радвам, а кучвците са невероятно сладки.
При нас с Арес не се случват много интересни неща, само това, че той вече се чувства по- мъж от преди ;D. Има си няколко любими женски и ухажването върви с пълна сила. Единственото притеснително за мен е, че той играе с кучета от големи породи и може да стане инфекция, но за сега успявам да го опазя. Много е интересен, тъй като вече се чувства голям и е с повече самочувствие. Малко тяло с голямо и лъвско сърце. По някога се майтапя, че имам куче с три лица: Дон Жуан, комплексар или ревнивец ;D ;D ;D. Като за първото и третото най- вероятно съм права.
Желая на всички ви приятен, слънчев и успешен ден!!! :wub:
И много :wub: :wub: :wub: на всички.
Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!!! :wub:
Сядам да напиша и аз най- накрая нещо. Това ми е за трети път. Написвам си поста, качвам снимки и ми излиза съобщение, че размера е голям и хайде на ново. За това реших днес да не качвам снимки, за да може поне написаното да се публикува.
Всеки ден чета какво пишете и истински ви се радвам, а кучвците са невероятно сладки.
При нас с Арес не се случват много интересни неща, само това, че той вече се чувства по- мъж от преди ;D. Има си няколко любими женски и ухажването върви с пълна сила. Единственото притеснително за мен е, че той играе с кучета от големи породи и може да стане инфекция, но за сега успявам да го опазя. Много е интересен, тъй като вече се чувства голям и е с повече самочувствие. Малко тяло с голямо и лъвско сърце. По някога се майтапя, че имам куче с три лица: Дон Жуан, комплексар или ревнивец ;D ;D ;D. Като за първото и третото най- вероятно съм права.
Желая на всички ви приятен, слънчев и успешен ден!!! :wub:
И много :wub: :wub: :wub: на всички.
Публикувано: 19 May 2008 - 01:26 PM
Мили момичета, направо ме гръмнахте :samoubiec: От доста време не съм се заседявала пред компа и изобщо не очаквах ,че ще ме чака такава изненада.... :yahoo: А аз като разправям ,че съм наистина НЕОСВЕДОМЕНА -никой не ми вярва. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ мили марея, monika_25 и iva81 - вие ми направихте най-изненадващият подарък и ви пожелавам и на вас много здраве, късмет и милион и едно сбъднати желания. :drugarche:Целувки на всички двукраки и четирикраки другарчета от нас :wub: :wub: :wub: Обещавам вече да се включвам по-често :pionercheta: