ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 June 2008 - 09:45 AM
Извинявам се,че се намесвам в темата ви но много ги харесвам вашите пухчовци и чета от време на време и се радвам на снимките ви ;)
Прочетах поста на Didka_puppy относно вер. клиника Петкови и тъй като аз я посещавах до днес.Казвам до днес,защото бях на преглед при друг вет. и се оказа че сме ги "надробили" едни ужасии :o Та мисълта ми е - искам да благодаря на Didka_puppy за това че написа директно какво мисли и с това ми помогна и то много :blink:
Много :wub: на сладките ви пухчета(ако може де ;))
Прочетах поста на Didka_puppy относно вер. клиника Петкови и тъй като аз я посещавах до днес.Казвам до днес,защото бях на преглед при друг вет. и се оказа че сме ги "надробили" едни ужасии :o Та мисълта ми е - искам да благодаря на Didka_puppy за това че написа директно какво мисли и с това ми помогна и то много :blink:
Много :wub: на сладките ви пухчета(ако може де ;))
Публикувано: 06 June 2008 - 11:42 AM
Да и аз така предполагам, но все пак да питам, че нали понякога кученцата и акото могат да си изядат, че в тоя смисъл....мани мани ;D ;D ;D Рони как е, жалко че се разминахме в скайп, изпълни дневната доза гушкане и целуване от мен :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 June 2008 - 06:12 PM
Здравейте мили момичета.Извинявам се, че пак няколко дена не съм писала, но уви все нямам време, но вече не е така, напълно съм свободна :yahoo:
Утре ако е хубаво времето, ще излезем с Парис, че от одеве вали иии не мога да го изведа :'(, и ще ви залея снимки :yahoo:
Сделка или не? ;D
Утре ако е хубаво времето, ще излезем с Парис, че от одеве вали иии не мога да го изведа :'(, и ще ви залея снимки :yahoo:
Сделка или не? ;D

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 06 June 2008 - 07:15 PM
Цитат
Сделка или не? ;D
Става Рамонче, но под 3 снимки не падам ;D ;)
Марея, двамата палавници добре са се нащуряли :P, а моята калпазанка в момента усилено се опитва да изтръгне гумената дръжка на четката ми за коса.... :rolleyes: Мони, Айсчо какво прави, дивее ли и той, сякаш наскоро май не съм виждала негова снимка, засрами се веднага ;D ;), Искам снимкиииииии........... :wub:
Публикувано: 06 June 2008 - 09:46 PM
Здравейте!
Марея, толкова ти се радвам с това разкошно създание в скута :wub:
Сега ще ви споделя и за кърлежите. Освен, че извадихме този, за който ви писах, същата вечер намерих и още един, забил се до мишничката му на предното дясно краче. Вече гледам само за кърлежи. Горкичкия ми Арес, вече като му кажем да спре да лодува и започваме да му преглеждаме козината и той замръзва. Но това е положението - сезона е такъв. Но се опасявам и за нас, защото като нищо някоя от тези гадинки ще ни се лепне и на нас. Гадното време ни подтиска и двамата и ми е мъчно, че е ограничен относно разходките. Вчера вечерта излязохме и точно се заиграха с неговата любов ;D- немска овчарка, започна да гърми, заваля и се прибрахме. А днес са се гледали по мъжки, така че нямам коментар.
Целувам ви и ви прегръщам силно, както и пухкавите, бели и невероятно красиви същества.
Лека вечер! :wub: :wub: :wub:
Марея, толкова ти се радвам с това разкошно създание в скута :wub:
Сега ще ви споделя и за кърлежите. Освен, че извадихме този, за който ви писах, същата вечер намерих и още един, забил се до мишничката му на предното дясно краче. Вече гледам само за кърлежи. Горкичкия ми Арес, вече като му кажем да спре да лодува и започваме да му преглеждаме козината и той замръзва. Но това е положението - сезона е такъв. Но се опасявам и за нас, защото като нищо някоя от тези гадинки ще ни се лепне и на нас. Гадното време ни подтиска и двамата и ми е мъчно, че е ограничен относно разходките. Вчера вечерта излязохме и точно се заиграха с неговата любов ;D- немска овчарка, започна да гърми, заваля и се прибрахме. А днес са се гледали по мъжки, така че нямам коментар.
Целувам ви и ви прегръщам силно, както и пухкавите, бели и невероятно красиви същества.
Лека вечер! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 07 June 2008 - 09:10 AM
Иве, задрасти, давам се че се включи най- после, домъчня ми за теб. Дано Арес повече да няма кърлежи, защото са наистина много неприятни, чак се опасявам и започвам да се вайкам, преди да съм извела още Лиса ;D, Включвай се по често, че нали на тебе дължа факта, че пиша сега в този форум ;), нагушкай Арес от мен и пусни някоя негова снимка да му се радваме :wub:
Публикувано: 07 June 2008 - 10:47 AM
Здрасти Дитка,
тази тема е моята страст и ми е много мила, но не винаги мога да пиша. Всъщност иска ми се да пиша по- често отколкото го правя. А колкото да идването ти в темата, както е казал МЕЧО ПУХ " КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ". Винаги ми е много щастливо, когато срещна още някой влюбен в породата, каквито сме аз, ти и всички, които сме тук в темата, и тези които знам, че я убожават и са тотални фенове, но не пишат тук. :wub:
тази тема е моята страст и ми е много мила, но не винаги мога да пиша. Всъщност иска ми се да пиша по- често отколкото го правя. А колкото да идването ти в темата, както е казал МЕЧО ПУХ " КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ". Винаги ми е много щастливо, когато срещна още някой влюбен в породата, каквито сме аз, ти и всички, които сме тук в темата, и тези които знам, че я убожават и са тотални фенове, но не пишат тук. :wub:
Публикувано: 08 June 2008 - 08:44 PM
Оxo как сте момичета?А вашите "деца" как са? :yahoo:
Ето ви 2 наши снимчици от днешната ни разходка...да не ни забравите..ей! ;D

Хайде, и аз искам снимки.Изпълних своята част от сделката... ;Dс сега сте вие! :wub: ;)
Дидка и от теб специално искам снимки от първите ви разходки! :wub:
Ето ви 2 наши снимчици от днешната ни разходка...да не ни забравите..ей! ;D
Хайде, и аз искам снимки.Изпълних своята част от сделката... ;Dс сега сте вие! :wub: ;)
Дидка и от теб специално искам снимки от първите ви разходки! :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 09 June 2008 - 08:15 AM
Момичета, имам проблем- помагайте. Когато вземах Лиси, тя имаше мънички кафяво- червени точици, наподобяващи корички на човешки ранички точно до вулвичката. В предишната ветеринарна клиника ни казаха, че е нещо нормално, лекаря който послещавам сега, ме посъветва леко да я измивам, след като се изпишка. Проблема е, че те изчезнаха и веднага на тяхното място се появи една по- голяма точица, което ме навежда на мисълта, че този проблем има развитие, но нямам компетентен отговор. При вашите кученца има ли такива точици? Имате ли предположения от какво може да е, аз довечера ще я заведа пак на ветеринар, да видя какво ще ми кажат.