ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 20 August 2008 - 12:01 PM

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 20 August 2008 - 04:47 PM
Да, наистина е кремавка и точно заради това си я избрах, защото до сега не съм виждала подобно!
Иначе още и е тъжно за семейството й, но мисля че ще свикне бързо в новия й дом. Единственият проблем е че тази нощт ставахме през половин час :(
А и ето една снимчица от снощи ;D :wub:
Публикувано: 21 August 2008 - 08:47 AM

Публикувано: 22 August 2008 - 08:24 AM
Цитат
П.П:hi,all!Амм аз от скоро си имам един мини кучу вече на 3 месеца та...междодругото може ли и аз да се присъединя към клуба на шпицовете тука ? :blink:
Ама разбира се! Заповядайте! Ние винаги много се радваме, когато има нови фенове на тази невероятна порода. Хайде разкажете!
Публикувано: 22 August 2008 - 08:56 AM
при нас нищо ново ,ходим си по разходки и така............... :Pрони е много интересен тези дни,защото имаме една госпожица съседка която е разгонена и в момента в който е усети,че излиза за разходка застава пред врата и започва да вие,ама какво виене като вълк ;Dмного ми е смешен и интересно как е разбира кога излиза,сигурно по миризмата,преди никога не е правил така, явно инстинктите "говорят" в случая :rolleyes:
Публикувано: 22 August 2008 - 01:28 PM
Ааа Ани и ние сме така :rolleyes: И ние имаме една разгонена кучка ;D Целия град кучета е в нашия квартал :rolleyes: и много гадно, че не мога да пусна сега Парис да не го сборят пък и да не направят белята. :rolleyes: И като я види не я лае ;D /за разлика от всички други кучета/ ;D Колко време е този период при тях? ;D :rolleyes:
А, да питам по големите тука Арес и Ронито.-Кога започнаха вашите мъжкари да вдигат крачето ;D Парис сега започва май, ама някой път на някое дравче но повечето пъти по стария си бебешки начин си пишка ;D Кога ще започне окончателно и какво правихте у вас?Да не вземе по стените да го прави?Попринцип е научен да го прави в коридора а като започне да си вдига крачето, къде ще го прави?
Ани, ти какво ще ми кажеш? :blink: :wub:

Публикувано: 22 August 2008 - 05:01 PM
Цитат
рамонка,рони взе да дига крачето след шестия месец и то само на вън,а когато му се припишкваше в къщи си ходеше по стария начин-приклекваше,така че си мисля че ,парисчо не трябва да вдига крачето вътре,а само навън въпреки,че за всяко кученце си е строго индивидуално,мисля че няма да има проблем,сега когато вдига краче ще му е по интересно и ще си маркира територииките на вън и би трябвало постепенно да започне да се стиска и да си пишка само на вън ;)айде честито малкия парис не е вече бебе,а малък момък ;D ;D ;D :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 August 2008 - 11:07 PM
Ахааам разбрах!Дано не прави тези белички в къщи.И ани забелязвам напоследък, че все по рядко прави белите в къщи :o сега вече свързвам нещата.Благодаря ти!Лека нощ от нас с Парис(който вече спинка) и ви пожелаваме сладки сънища с пухчовците! :blink: :wub: :blink:

Публикувано: 23 August 2008 - 01:40 AM
Публикувано: 23 August 2008 - 11:17 AM
За щастие тя вече свикна в новия си дом и дори вече не става през ноща :yahoo: Искам само да ви попитам.. какво можете да ни предложите за хапване, че тя все още няма 2месеца, храним само с гранули, а от млякото може да има някой нежелан ефект :( Какво друго мога да и давам :rolleyes:
А и ето още една снимчица от нас :P
Публикувано: 23 August 2008 - 12:10 PM
Ами ако я храниш с качественна храна мисля, че за сега няма нужда от друго.Ако започнат капризите(както при Парис)Може да му даваш гранулките с кисело млекце например или с малко манджичка.Ако ги отказва пък може да му вземеш паучове или консерви Хилс(чудесни са) Но за тях трябва да стане поне на 2 месеца. :blink: Дано съм ти била полезна.
П.П.С какви гранули я храниш? :blink:

Публикувано: 23 August 2008 - 12:52 PM
Отпуската приключи и аз съм отново на линия. Много съм щастлива от новите попълнения и изключително им се радвам. Приветствам ви с Добре дошли!!!
Снощи четох какво сте писали, доста е, но пък за сметка на това забелязвам колко се разхубавявате, а някои са завидно пораснали. Изключителни сте.
Арес се е проснал милия и му е тъжно, защото вече няма тази свобода, която имаше до вчера. Налудува се на воля, а и беше обгърнат с невероятно внимание и глезене от страна на нашите близки, че сега най- вероятно се чувства като в затвор. Но това е положението - Всяко хубаво нещо си има край. Беше обграден и от вниманието на доста женски кучета, едната от които разгонена. Опитва се милия, ама нищо не стана, тъй като е много дребничка. Лежеше при нея, подмазваше се, но не би... ;D ;D ;D. Та от там си хванахме и някоя друга бълха, но да е жив и здрав Фронтлайна иначе незнам какво щях да правя. За мой ужас един ден се появи целия омазан с машинно масло, та от бял шпиц се заимах с чисто черен. Най- неприятното в случая е, че за две седмици е къпан 3 пъти, веднъж дори с веро, защото това масло не се измива с нищо друго.
Важното е, че и той разбра какво е отпуск :blink:
Иначе при нас всичко си е както преди, нямаме особени прижевявание, и даже си казвам "И по- добре", защото както знаете той такива ми ги спретва, че косата ми настръхва.
Това е от нас за сега
Прегръшам ви и ви целувам
Ива и Арес
Публикувано: 23 August 2008 - 06:49 PM