ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 August 2008 - 12:53 PM
Публикувано: 27 August 2008 - 01:19 PM

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 27 August 2008 - 01:44 PM
трябва да имаш предвит,че ако са наследствени и малките може да имат,ако изобщо това може да те притесни.поздрави от нас :P
Публикувано: 27 August 2008 - 09:57 PM
намесвам се, тъй като смятам, че ще съм ти полезна. Моя Арес има три светло бежови петна, две на гръбчето и едно в началото на гривата до ушето. Водила съм го и на една експертна оценка, а и други хора, които разбират са го гледали и всички казват, че в това няма нищо притеснително. Дори едно момиче, което доста знае за кучетата го нарече "истински шарен шпиц". Така, че смело ;)
Надявам се да съм била полезна. :blink:
Публикувано: 28 August 2008 - 11:43 AM
Публикувано: 28 August 2008 - 07:31 PM
надявам се да намеря малко време да пусна снимчици, а в няколко поста назад разказах за историите на Аресито през отпуската. Естествено и типично в негов стил изненади не липсваха.
Но за сметка на моето бездействие по фото- въпроса, на вас страшно много ви се радвам и не пропускам ваша снимка. Надявам се, че сте си починали, пухестото сладурче се е налудувало.
Поздрави и целувки!
Ива и Арес :wub:
Публикувано: 28 August 2008 - 08:02 PM
От няколко дни чета на горе - на долу и съм все по- потресена от фактите, които виждам. Кученца, купени от зоомагазини умират. Преди време много хора от форума страдаха заедно с едно момиче, което загуби своето померанче - закупено от такъв магазин. Кученцето беше болно от парвовироза.
Знам, че нищо не мога да променя, просто реших да споделя възмущението си с вас. Къде им е на тези хора съвестта и притежават ли сърца? - явно само Свети Паралей е важен. Как могат да се стремят да печелят всячески на гърба на хората обичащи и милеещи за животните.
Извинете ми за тирадата.
Публикувано: 29 August 2008 - 10:32 AM
Публикувано: 29 August 2008 - 05:24 PM
Публикувано: 29 August 2008 - 07:38 PM
аз си го спомням твоя случай и много съжалявам за малкото ангелче което си отиди,но ти пожелавам сегашното ти кученце да е живо и здраво и да те радва много дълги години.много ще се радвам ако ни го покажиш на снимчици.
поздрави от нас :wub:
Публикувано: 29 August 2008 - 07:45 PM
радвам се, че ти чета поста отново. Надявам се, не съм те засегнала отваряйки раната за померанчето. Написах поста си с единствената цел да изкажа своето възмущение към всички нещастни същества, които правят пари на гърба на хорската мъка и нещастие.
Но всъщност изключително се радвам за теб, че отново имаш кученце, което да те радва. Пожелавам ти то да ти помогне да запомниш онази малка пухкава топчица, като нещо невероятно, което се е появило в живота ти, макар и за кратко.
Очаквам да пишеш все по- често при нас, тъй като ти си вече част от тази глутница.
Прегръщаме те силно - аз и Арес :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 30 August 2008 - 01:19 PM
Публикувано: 30 August 2008 - 01:34 PM
Искам да ме посъветвате за храната на Сузи. По-рано пак писах по тази тема и се справяхме добре.. давах и гранули с кисело млеко, но преди няколко дни и купих консерва.. изяде я за 2 дни и сега не иска нищо да яде.. дори не иска и прясно мляко с гранули :'(
Не знам вече какво да и давам. Щях да и купя консерви, но при нас няма зоо-магазин и ходя от друг град да ги купувам, но сега нямам тази възможност :( Случвало ли ви се е и как се справихте, защото аз съм много притеснена :'(