ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 March 2009 - 05:01 PM
Публикувано: 06 March 2009 - 07:48 PM
Как сте в това гадно време...?
Меги, днес на работа видях, че си писала и много исках по- рано да си пусна поста но не успях, имах работа. Та това, което исках да ти напиша е, че не е необходимо да й разтваряш устата и да пръскаш. Нормално е Тисата да не ти дава. Аз Арес го пръскам от външната страна на зъбите и течността си се разнася след това. Но ако все пак успяваш да й отваряш устата и да напръскваш всички зъбки, по- добре от това няма.
Хайде хубава вечер от мен, че започва Айдъла да ходя да гледам ^_^
П.С. Като споменах това предаване гледате ли за каква идиотия става на въпрос. Журито горкото живо да се ожали. Какъв идиотски и ненормален народ. Как могат тези хора да излизат да се излагат така, не мога да си обясня..., както и да е, това са си мои братвежи...
Публикувано: 07 March 2009 - 05:17 PM
- всичко да подуши

- всичко да огледа

- да прекопае

- да бди за нарушители на охраняемата територия

Е, как накрая да не си получи и заслужена награда - най-вкусно е това, което е изпросено от масата напук на забраната ми

Сега спи уморена, но доволна от себе си.
Целувки на всички! Пролетта дойде!
Публикувано: 08 March 2009 - 12:04 AM
Публикувано: 08 March 2009 - 12:20 PM
Желая ви на първо място на сте много здрави, щастливи и обичани. Никога да не губите увереността и самочувствието си!
Позволявам си да пусна това стифотворение, което смятам достатъчно добре олицетворява нашата същност.
К ***
Я помню чудное мгновенье:
Передо мной явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.
В томленьях грусти безнадежной
В тревогах шумной суеты,
Звучал мне долго голос нежный
И снились милые черты.
Шли годы. Бурь порыв мятежный
Рассеял прежние мечты,
И я забыл твой голос нежный,
Твой небесные черты.
В глуши, во мраке заточенья
Тянулись тихо дни мои
Без божества, без вдохновенья,
Без слез, без жизни, без любви.
Душе настало пробужденье:
И вот опять явилась ты,
Как мимолетное виденье,
Как гений чистой красоты.
И сердце бьется в упоенье,
И для него воскресли вновь
И божество, и вдохновенье,
И жизнь, и слезы, и любовь.
А.С. Пушкин
Публикувано: 08 March 2009 - 09:26 PM
Честит празник на всички дами!
Бъдете винаги усмихнати,щастливи и много,много обичани!
Иве,чудесно стихотворение,как сте с аресито?
римелка,линдичка се е натичала и накопала на воля,усети тя пролетта и се втурна на работа.
ето и от нас две снимки от днешната ни разходка.
лека и спокойна вечер!!!
Публикувано: 09 March 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 09 March 2009 - 03:19 PM
Цитат
с течение на времето и чести разходки ще свикне да ходи само на вън,но още и е рано,рони до осмия месец се изпускаше.трябва търпение.
лек и усмихнат ден от нас
Публикувано: 09 March 2009 - 05:12 PM
Публикувано: 12 March 2009 - 10:04 PM
Моята хубостница вече е във форма след разгонването, вчера за първи път от 4 седмици я заведох в парка да потича. Явно, обаче, още пръска в ефира съблазни, защото днес успя да разтупка сърчицето на едно 7-месечно дакелче за ужас на бабката-стопанка - "Ама какво му става, та той е дете още...".
Та съм решила да я изкъпя утре, да не ни обвиняват, че развращаваме младото поколение!
Времето ще се оправи - няма накъде! - та мислете, софиянчета, за някоя шпиц-среща!
А?
Целувки - съвсем платонични! - на всички от Линда!
Публикувано: 15 March 2009 - 01:55 PM
Публикувано: 16 March 2009 - 11:24 PM
Най- накрая намерих време да седна и да ви драсна някой ред. Може да нямам време да пиша, но хвърлям по едно око, за да видя как сте.
Римелка, Линдичка е като икона. Страхотна е, да я нагушкаш, а пък за шпиц срещата те подкрепям с двете ръце.
Меган, какви мухи са ти се завъртели в главето
Ани, а пък вие на една от снимките сте, все едно уроци по манекенство взимате. Страхотни сте!!!
Обещавам и аз скоро да пусна снимчици, вече си имам програмка, само да ме поотпусне центрофугата, че ме лашка яката.
Лека вечер на всички и много целувки от мен и Арес
Публикувано: 17 March 2009 - 01:12 PM
За шпиц срещата с Роро сме с две ръце и лапи ! Организира ли се,сме там!
От два дни Роро е болен
Слагам една снимчица от нас и много поздрави , целувки и гушки!
Публикувано: 17 March 2009 - 05:17 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 09:29 AM
рорко е застанал като истински манекен.
меги,колкото до съжителството котка и шпиц ние не сме имали проблеми,
нашата баба рита е много кротка(на котката и казвам така,защото е вече на цели 17 г.),
и няма никакви проблеми, е рони се опитва да я задява,ама тя никакво внимание не му обръща,само спи и яде горката .много е старичка,живи мощи.
меги,с нетърпение ще чакам новото ви попълнение
ще има много да ни разказваш.
лек и спокоен ден от нас
Публикувано: 18 March 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 07:16 PM
Досега пишех в мини шпиц темата но......сега реших да вляза тук и открих макар и моя Тоби да ми е подарен за мини май направо си е мител.....или така смятам аз...
Знаех си че има нещо нередно в ръста му но сега когато видях вашите красиви кучовци вече съм почти сигурна....
А и ето да подкрепя с малко снимки:
Публикувано: 18 March 2009 - 07:59 PM
Най- сетне си имам програмка за снимките и ви пускам няколко на Арес. Две са от зимата, за да го видите как прави снежен човек, а последната е от този уикенд.
Хубава вечер на всички

Вход

Горе
Цитиране +