Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8821 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2009 - 05:45 PM

Хей сладурковци очертава ми се една седмица по Великден да съм в София.
На 16 с нощния влак пътуваме и на 17 сутринта ще сме в София.Малко се притеснявам как ще изкара Тоби във влака, но ще устискаме някакси.
Ако искате ще направим една среща. Ще имам малко препядствия защото ще съм в Драгичево на селската къща на майка му на моя мъж. Как е с транспорта в София с кучета.....7 килограмови?
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8822 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 April 2009 - 08:51 AM

добър ден на всички пухчовци и техните стопанки?
като чета премеждията на кучовците ви много се забавлявам,аз не мога да се похваля с такива,рони е на фаза подушване,после го припекава и толкова,слава богу няма въргаляне.
а, на водата също не е фен,като види вода с по голям размер от локва свива ушите и бяга,ние вся година почиваме на яз.батак,но водата е гледаме от далеч :wacko: даже миналата година го взехме с нас на море и се опитах поне крачетата да му топна,няма да ви казвам как се изтреля назад-като куршум,много ме изкефиха снимките на линда,как си плува,браво на нея,римелка и аз чакам отпуските с нетърпение :ug_119:
хайде лек и усмихнат ден от нас :zz_223:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8823 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2009 - 02:54 PM

Здравейтее как сте аз малко оцъствах но ето ни пак
http://www.croxbox.b...34399473bb/Roxy :gk_164:
User's Signature

Качена снимка

#8824 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2009 - 11:17 AM

Здравейте!

Показване на мнениетоLincheto, в Apr 7 2009, 03:45 PM, написа:

Как е с транспорта в София с кучета.....7 килограмови?

Не сме се возоли с Роро по градския транспорт,но една баба с едно малко кученце(нещо като болонка) ми каза че са я свалили от рейса ,защото някакви нейни наборки се развикали.Общо взето каза че си е до шофьор и накрая видях че си носи едно голямо яке,за което обясни че крие кучето там :dog:
Май имаше някакъв закон за кучетата,ако не се бъркам - някой по вещ да каже!

Мишка, Рокси е много сладинко пухче :ga_082:
Много ми е мъчно за една сладурка шпиц,която е вече на 4-5 месеца и още седи в аквариума на магазина,който посещаваме често с моя мишо, толкова много ми се иска да я махна от там като я видях последния път как жално ни гледаше.И на нея и се тичка и й се играе ама това е положението :rf_011:

Взех балсам за косматото ми дете и сега сме ОК.

Напоследък (от 3-4 дни) забелязвам нещо,което никак не ми харесва-Роро търчи и лае доста зло скитниците,които спят по пейките на Борисовата градина или си седят на полянките спокойно.Тича лаейки и към лежащите обикновени хора ,но като ги види че са си най-нормални им се радва.Незнам как подушва кой е нормален човек и кой клошар,но това ме притеснява.Връзвам го на пейката,но той продължава да гледа и лае към въпросния който си е набелязал.Дайте някакво предложение ако сте имали подобни случки ?! Или поне как да го поправя ?

Хубав ден от нас и целувки!
User's Signature

Качена снимка

#8825 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 April 2009 - 01:52 PM

Показване на мнениетоLincheto, в Apr 7 2009, 03:45 PM, написа:

Как е с транспорта в София с кучета.....7 килограмови?

Забраниха в София пътуването с куче в градския транспорт - Наредба за превоз на пътници и условия за пътуване с масовия градски транспорт на територията на Столична община - чл.13, т.8. Глупост е, според мен, да е така безусловно, ама това е положението! Не мисля и да пробвам - не обичам скандали в автобусите... :cc_012: Ходиме си пеша - полезно е за фигурите ни (и на двете!) :zz_223:

Показване на мнениетоkamkata, в Apr 10 2009, 11:17 AM, написа:

Напоследък (от 3-4 дни) забелязвам нещо,което никак не ми харесва-Роро търчи и лае доста зло скитниците,които спят по пейките на Борисовата градина или си седят на полянките спокойно.
....

Ками, и аз имах подобен проблем с Линда, даже и сега го прави понякога, но много рядко - лае по случайно срещнати хора, които с нещо й се струват "подозрителни". Може би подушва миризма, която не й харесва - знам ли? Ами получаваше си по една сериозна караница всеки път, когато го прави! Добре действа при нас, ако издебна момента ПРЕДИ да се е разлаяла (по щръкналите уши я познавам какво е намислила!) и кажа НЕ, отвлека вниманието й с нещо, накарам я да седне и предложа наградка за послушание или извадя топката... Вече рядко се впечатлява от хора или нещо друго по улиците и в парка - не знам дали аз съм я възпитала или просто порасна момичето... :aa_002:

Да ви разкажа да се посмеете - вчера се наложи да подложа Линда на тест за послушание, без да го искам! Слизаме с нея в двора за "пиш" преди лягане в "доба полунощна", естествено не е на повод - двора е ограден, стълбището - заключено, оправям се някак с нея, ако реши да тръгне на нощен лов на насекоми в тревата или на имагенерни котки, при това я викам шепнешком, че хората спят. Е да, ама вчера за беля точно в този момент спря тока в целия квартал - авария! Изведнъж - тъмно като в рог, прозорци не светят, стълбището - тъмно! Настръхнаха ми косите като си представих как ще я гоня, ако реши да играем на криеница - добре поне е бяла, та нещо виждах, ама ...
Е, оказа се, че май и тя разбра, че нещо не е наред, бързо "пиш" и се присламчи бързичко при мен за по-сигурно, та се прибрахме пипнешком по стълбите, в пълен мрак измихме лапи, а накрая Линда се гушна в мен - май усети, че е страшно да си сам в неизвестното.
Посмях се, като си спомних как ме е карала да викам подире й и да я гоня... Ама види ли зор - оп, гуш на сигурно, че и един език ми тегли! :ac_007:

Поздрави на всички! :friends:
И си носете вечер фенерче - за всеки случай, съвет от препатила! :da_005:

ПП Още малко смях - в парка Линда подуши катеричка на едно дърво! Е това се казва ентусиазъм - тръгна да скача и да се опитва да се покатери по дървото! :ag_106: Всъщност гоним котки и катерички заради спорта, иначе ядем гранулки и варено пилешко...
Качена снимка

#8826 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 April 2009 - 06:52 PM

Здравейте! ^_^

От доста време не съм пускала нови снимки, но днес снимах малката ми пухкава топка (която вече е доста голяма топка :ac_007: )

Целувки от наааас :ra_180:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8827 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 April 2009 - 07:41 PM

Линдето май яко си пада по катерички а? Ние сме така с котките където и да видим или подушим котка......ами знаете със скоростта на светлината.....газ до дупка и никого не слушаме в такъв момент.
Сузи включвай се по често....не че и аз съм толкова редовна но..... :blush:

Целувки на всички кучовци от мен и Тоби . :fi_084: :be_107: :dog: :df_061:
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8828 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 12 April 2009 - 11:42 AM

Здравейте,муцунки сладки! Честит Имен Ден на Ивето и Камката,и на всички с имена на цветя! Аз и Тисата ви пожелаваме да сте живи и здрави,слънчеви и позитивни! :vb_024: Прикачена снимка
Много са ни хубави кученцата,ей .... Сузи е като ангелче :he_001: . Винаги ли е така кротичка или обича да я снимат? Рокси е пораснала доста ... дългокрака мадама ще да е :mc_004: . Тоби сладура добре се забавлява,а Линдето е неспасяема скица-бяла катерица :ac_007: . Тисата я е страх от жужащи насекоми ... влезе ли оса,пчела или по-силно бръмчаща муха в стаята,тя се сгушва в мен,а когато си мисли,че спя-ходи много тихо и бавно,за да не ме събуди ... голяма душичка ми е :gd_044: . Пожелавам на всички много хубав ден и целувки! :gb_023:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8829 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 April 2009 - 09:24 PM

Вече наистина ще гледам да се включвам по често с нови снимки, но искам и същото от вас :ae_085:
Сузи съвсем не е толкова кротичка, колкото изглежда на снимките :ac_007:
Но пък обожава да се снима, и щом види, че държа телефота, веднага позира пред мен :zz_232:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8830 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 April 2009 - 01:12 PM

привет на всички!как сте,как изкарахте почивните дни?
ние използвахме хубавото време и ходихме на риболов,рибите бяха много "големи"достигаха до 10см. :wacko: ,но въпреки това си прекарахме чудесно.ето и малко снимков материял.

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

#8831 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 April 2009 - 03:37 PM

Аааааа,Ани ... послъгваш :da_005: .... Я,на стола каква голяма баракуда се е овесила :ac_007: . Ронката,мамин златен,колко рибета хвана или той само ги примамваше? :mc_004: Ние с Тисата бачкахме,а снощи имахме и гости .... егати почивката!Целувки за всички! :gb_023:
User's Signature

#8832 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2009 - 07:48 PM

:re_037:

Как сте момичета?

Ние с Рори сме перфектно за сега :if_147:
Събота и неделя се правих на кучешки фризьор,но с 2-те болонки на баща ми.Честно казано се радвам че Роро не трябва да се стриже,защото полудях малко :zz_031:

Показване на мнениетоrimela, в Apr 11 2009, 11:52 AM, написа:

Ами получаваше си по една сериозна караница всеки път, когато го прави! Добре действа при нас, ако издебна момента ПРЕДИ да се е разлаяла (по щръкналите уши я познавам какво е намислила!) и кажа НЕ, отвлека вниманието й с нещо

И аз така действам.Имаме много малък успех!
Една жена,може би на шега или истина(не разбрах) каза :
-Спокойно след 5-тата година се оправят! :aa_002:

Показване на мнениетоMegian, в Apr 12 2009, 09:42 AM, написа:

Честит Имен Ден на Ивето и Камката,и на всички с имена на цветя!

Мерси!

Поздрави ,целувки и гушки !
User's Signature

Качена снимка

#8833 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2009 - 01:10 PM

Хе, Ани, къде ги ловите тия рибоци?
При нас любимия размер е този: :ra_180:
Качена снимка

Впрочем това беше до сега!
За лятото Линда получи обещания, че ще хапва пастърва на закуска, на обед и на вечеря! Аз тайничко й пошушнах да не вярва много, че те рибарите обичат да послъгват... :zz_212:
Ама като няма риба, има пък :fc_026: :fb_183: и :oj_088:

#8834 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 April 2009 - 07:44 AM

Здравейте сладурки. Имах проблеми с влизането тук последните няколко дена. Днес обаче успях. Виждам нови снимки и клипчета. Много сте карсиви и забавни. Ние вече сме на 2 месеца. Вчера ни сложиха втората ваксина. Айси се очертава една малка ръмжаща, лаеща и в същото време любвеобилна топка. По тежък е с 600 грама. Вече е 2,5 кг. Лаком е за секунди си изяжда порцията и вече си иска, и от нашата храна. Не смея да експериментирам обаче. Снощи му дадох малко яйце варено. Но очичките му са все в саламчето, с което си пия винцето. Абсолютен глезан не иска да спи на друго място освен в леглото ми. Засега сърце не ми дава да го изгоня, но като започнем разходките ще трябва да го отуча от този му навик. Нямам проблеми със сресването и миенето на дупето като го оцапа, но още не съм го къпала целият, въпреки че има специален шампоан приготвен за него. За бяла козинка. Но определено се окучва вече, муцунката му се поиздължи, стана по-висок и много, много красив. Стои сам в къщи когато съм на работа, а щерката на училище. НЕ ПРАВИ бели. Което ме изненада много приятно. Играе си с неговите играчки и когато го следим си върши работата в банята. Понякога лае когато пропусна този момент. И определено ми дърпа кабела на компа когато му се играе, а не му обръщам внимание. Ще го снимам скоро да ви го покажа.
Целувки на всички.
До скоро мили ми.
User's Signature

Качена снимка

#8835 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 April 2009 - 07:20 AM

Ето ни и нас.

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#8836 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2009 - 09:49 AM

Здравейте на всички!

marapeplia6ka-Момчето е страхотно мече само за мачкане и цункане!Късметлии сте че не прави бели, аз не можех да се похваля със същото когато моя Роро беше малък :ab_041: И сега има по някоя изненада,но по малка.Колкото по големи ставаме,толкова повече акъл ни идва в главата ^_^
Въпреки че не се отнася за всички кутрета,сега например приятеля ми трябва да купи нова холна врата ,защото шарпеиката му й видя сметката :mad:

Пожелавам ви хубав празник от нас !
User's Signature

Качена снимка

#8837 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2009 - 06:42 PM

Прикачена снимка :r_181: Вкъщи е тиха лудница .... Моля ви,другарчета,молете се с мен,двете фръцки да се приемат на 100%! Бебица се казва Изи и е само на два месеца ... :aa_002: . Кой, каквито съвети се сеща,да пише! Айси е божествен :gd_044: ! Весел Празник и целувки за всички! :gb_023: П:П: Извинявам се за качеството на снимката!
User's Signature

#8838 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2009 - 10:53 PM

Здравейте и от нас с Линда!
marapeplia6ka, Айси е страхотен сладур, да ви е жив и здрав и все така послушен! Пускай снимки да му се радваме как расте и разказвай за него, чета и гледам с удоволствие! :ga_082:

Ками, поздрави на Рорката! :aa_002:

Меги, котанката е СТРАХОТНА - просто ти завиждам дружески! Сигурна съм, че след малко нервния може би период на запознанство с Тисата ще настъпи ерата на мирното съвместно съществуване. Е, сигурно ще има и по-драматични епизоди - кой знае? Аз си резервирам билетче за спектакъла "Изи намира скривалището със съкровищата на Тиса под възглавницата". :ac_007:

Целувки на всички и весел празник! :gb_023:

#8839 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 April 2009 - 09:15 AM

Честит празник момичета!Бъдете живи и здрави,вие и вашите любимци!
меги,кога взехте мацата,много е готина и голям контраст имат с тисата:черно и бялооооооооооо :zz_222: аз мисля,че добре ще се спогодят,Тиска как е приема за сега?мисля си,че писана ако не си показва ноктите ще има мир у вас :flagbg:
приятно изкарване на празниците !
User's Signature

#8840 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 April 2009 - 01:27 PM

Честито Възскресение Христово! Здравейте,сладурки! Мацата си я взехме в петък.Тисата ни посрещна много въодушевено с въртене на опашка и мятане на гюбеци,но писанка се плаши от такива яки изблици на радост и хъска,като си показва и ноктетата :wg_053: ,а пък косматата кака се нерви,защото иска да си играят.Няколко пъти успя да и подуши дупето и да я близне по гръбчето без проблем.Мисля,че ще се обикнат ...само да не им е уроки ...пу-пу-пу :ab_041: . Римелка,Изи ще открива много съкровища на Тисата ...не само това под възглавницата :zz_223: ...абе,голям купон е вкъщи ...Много съм щастлива! Най-важното е,че всички я приеха с много обич! Ще се стиковат нещата,само живот и здраве да е! Целувам ви и ви гушкам всичките :gb_023: !
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема