ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 September 2009 - 09:33 AM
Публикувано: 10 September 2009 - 10:23 AM
Публикувано: 10 September 2009 - 10:34 AM
Публикувано: 10 September 2009 - 12:34 PM
Добре дошли на Фреди и стопанката му!
Хич даже не ме учудва, че си се влюбила в малката бяла топка от пръв поглед - тия шпицове умеят да "крадат сърца" и да влизат под кожата на всеки - в това всички тук сме убедени.
Целувки на малкия "вагабонтин"! Явно кученцето ти е с характерче - то всички шпицове са си чешити, всеки с номерцата си!
Успех и споделяй с нас, ако искаш.
Мони, Айси е много красив и изглежда чудесно, а рядко ни го показваш.
Шпиц-физиономийката му на предпоследната снимка ме развесели - добре ми е позната от моята хубостница. Само дето с глас не казва "Добре де, какво има пък сега?"
А снимките ти на четките за ресане ме подсетиха, че и аз трябва да си взема нова - моята е адски неудобна за мен, а Линда ... тя въобще не харесва процедурата "ресане", ама може пък с новата четка да й хареса, кой знае?
Поздрави на всички!
Публикувано: 10 September 2009 - 02:58 PM
Публикувано: 10 September 2009 - 03:31 PM
благодаря ви много за топлото посрещане,наистина този форум е много полезен фреди е първото куче което имам и ми е много трудно с възпитанието му, и с това как да направя гивота му по-хубав.страх ме е да не прекаля с гушкането да не се разлигави а в същия момент си мисля че понякога съм мн строга с него.преди около час моя ,,звяр,, реши че ще е лош и че ще прави пакости.наказах го да седи сам в стаята си неможах да изтрая и 10 мин да го слушам как плаче сам.на 8 минута вече се побърках и като отворих вратата тои доиде и се гушна в краката ми.чувствам се гузна и знам че никога повече няма да го накажа така.но как да се справя с него мн е своенравен но пък толкова го обичам,че не ми дава сърце да го мъмря.снимката е страхотна мн добре измислена.целувки от нас.а ако има някои щпиц от варна да пише,да правим общи разходки в морската.
Публикувано: 10 September 2009 - 03:53 PM
Шпиц-физиономийката му на предпоследната снимка ме развесели - добре ми е позната от моята хубостница. Само дето с глас не казва "Добре де, какво има пък сега?"
А снимките ти на четките за ресане ме подсетиха, че и аз трябва да си взема нова - моята е адски неудобна за мен, а Линда ... тя въобще не харесва процедурата "ресане", ама може пък с новата четка да й хареса, кой знае?
Поздрави на всички!
Публикувано: 10 September 2009 - 07:16 PM
glamour_spark за мен ще е истинско удоволствие да ви видя в Морската Градина. И Рокси не е много общителна, но при последната ни среща определено имаше напредък в игрите с Айси. Между другото Айси много добре си играе и сам. И не винаги търси компанията на другите кучета когато са на поляната с нас. За ресането бях предупредена от нашият вет и започнах да го сресвам всеки ден от първият ден, в който дойде при нас. Четаката ни е същата каквато показва Моника. Понякога се опитва да я захапе, но в повечето случаи лежи докато го реша. Дори се обръща и на другата страна.
Засега ви казвам лека вечер. До следващият път мили ми.
Публикувано: 10 September 2009 - 10:01 PM
Около 17:30 сме там. Поне 2 часа. Няма как да не се познаем. Шпицове няма много. Аз досега съм срещала 2,3 и то не наведнъж.
Надявам се да се видим! Ще се радвам!
Публикувано: 11 September 2009 - 08:49 PM
Впрочем май само от мен, щото Линда е ... ххм, неадекватна.
Нервна, разсеяна, не иска да яде - влюбена е!
Безумно!
Вчера на поредната "маршировка" на повод по софийските улици (така я разхождам, докато е разгонена) срещнахме един познат от парка красавец - шпиц. В пълно "оперение" - явно не линее сега и не е проскубан като моята хубостница, ама любовта не пита... Подушиха се от метри, на хубавелко му щръкнаха мустаките, а моята кипра завъртя съблазнително дупето...
Е, наложи се да разваля идилията и да си я отведа, влачейки я на буксир, докато стопанката на "Ромео" се бореше с дърпащия се отчаяно мераклия.
Та сега си лежи Линда до мен на канапето и тихичко си страда.
Това е животът, за жалост... Даже кварталния любимец Роби, вече май "дядо Роби", нещо пострадал тия дни с крачето - куца, ама днес тичаше подире ни на три крака! Че меракът умира последен..
Весели разходки и си носете фотоапаратите!
Целувки - виртуални - на всички!
Щото всичко плътско при нас сега е табу - още две седмици!
Публикувано: 11 September 2009 - 10:00 PM
Публикувано: 13 September 2009 - 07:59 PM

Вход

Горе
Цитиране +