Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1301 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2010 - 02:16 PM

darito_71,12кг са доста за французин на тази възраст..не го хранете прекалено.Още повече,че идва лято и много горещи дни,които трудно ще понася заради килограмите си.

#1302 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 May 2010 - 04:49 PM

Леле .. Качена снимка Джако вече е на годинка и е 12,5 кг ..
User's Signature

Качена снимка

#1303 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 May 2010 - 06:26 PM

Да да, доста са тези 12 кг.Мърфи е на 2год. и е толкова.

#1304 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 12:53 AM

Ами моята французойка е доста лакома, ама доста доста, не спира да иска още и още :zh_112: :zh_112: . Съответно не получава повече от необходимото, но опитва с всички сили :oc_191:
По време на разходки доста хора ми казват че била много малка и как другите фр.булдоци на неината възраст били много повече кила.
Незнам на мен ми се струва нормална за възрастта си. :z_125:

С Диора са едни кила значи. :wf_039:
User's Signature

Качена снимка

#1305 Потребителят е офлайн   Diora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 04:11 AM

Дам , цели 7 :) При нас като се разхождаме постоянно питат Диора : "Защо си толкова слабо? Да не би да не те хранят ? " .... и много "тъпо" ми става като знам как си я гледам и и угаждам само и само да хапва повече .......
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1306 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 09:48 AM

То навсякъде е пълно с "разбирачи"... :ee_017:
За тяхната възраст 7кг са точно колкото трябва, и на мен всеки път ми става гадно така като ми кажат, и като почнат ама на нашите приятели френския булдог е на 2 месеца и е 7кг, вашето е много малко и слабичко. Ами радвам се за тяхното кучето,това не значи, че мойто не е наред, просто другото е доста тежко за възрастта си.
Диора е злояда, ама аз като знам Хали колко яде...., и са едни кила, значи просто толкова трябва да са на 6 месеца :excl:

как ме дразнат всичките дървени философи по парковете.... :id_145: :ua_028: :ua_028:
User's Signature

Качена снимка

#1307 Потребителят е офлайн   Diora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 10:57 AM

shine on ♥♥ радвам се че споделяме едно мнение по въпроса :z_125:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1308 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2010 - 03:26 PM

Да ви кажа честно ,той по принцип не изглежда дебел.Като че ли повече е набит.Даже дупето му изглежда слабо а към гърдите е широк.
Мислих че кантара е развален но уви ,даже 12,500гр.сме.Сестричката му е грациозна и изглежда даже слабичка и е 6,500гр.
Но ....слабичка в сравнение с него.По принцип женските индивиди са по слабички и грациозни.shine on ♥♥, Diora та вие сте от женската страна и е съвсем нормално да тежите толкова ,незнам при нас дали е нормално.Започнах да го храня 2 пъти на ден .Храня го с Kennels' Favorite за малки кучета- холандска храна ,но вечер ако не си изяде попарата ,не признава нищо и рев до момента в който стана да му я правя.Обикновена попара със сирене и хляб или бульон с хляб и бяло месо и винаги капвам по малко олио .
Май попарата бърка работите.За движение няма да говорим просто е като летящия холандец.С излизането от вратата на входа до морската градина сме на прибежки ,а там пусна ли го където мине трева не никне.На една поляна с топката му лудо бягане.
Вчера реших да го снимам ,но това чудо спирки няма .Ела, седни ,спири- навън ли е признава само едно "не" и то защото скоро яде шамарите заради едни гъби дето растат до корените на дърветата и аз се уплаших че са отровни развиках се но той докато не се намляска не спря и докато отида да него вече си беше хапнал.Слава богу след 1ч.чаша кис.мляко кис.мляко като противоотрова сме живи и здрави.Незнам защо тежим толкова и наистина се замислям за лятото ,че ще му е топло и тежко .
Но вярвайте ми в никакъв случай не съм го объркала с боксер като го вземах от котилото , просто това ще бъде най дебелия френски булдог на земята.
За фотосесията ще се постарая да удържа положението и да ви го покажа .Крайно време е .

#1309 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 09:37 AM

Нямаме търпение да видим големия батко.. :zh_112:
Явно тази едрина е нещо тенденциозно при мъжките, вчера видях един на годинка които беше гигант, попитах собственичката и тя каза че е 16кг..
Джестърчо е пораснал повече от сестричката си, защото от цлото тва лудееене, трябва някъде да се отрази.. :zz_223:
User's Signature

Качена снимка

#1310 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 May 2010 - 05:25 PM

да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски

Качена снимка

#1311 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2010 - 06:58 PM

Здравейте! Днес видях една бележка във входа, в която беше изчислено във всеки апартамент, посредством хората, които живеят там колко се плаща и бях учудена да разбера, че трябва да плащам за Лала като за обитател. Смешното в случая е, че за деца под 7 години не се плаща отделно. Ебаси, Лала по-голяма ли е от едно дете, повече ли мърси. Кучето ми нито драска по стените, нито количката и колелото му стоят в коридора...честно казано съм доста издразнена. Както за възрастта на децата има ограничения, така и за големината на кучетата трябва да има. Представете си едно малко йоркширче например, което рядко дори стъпва по земята да се брои като за пълноправен обитател.
User's Signature

Качена снимка

#1312 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 May 2010 - 10:08 PM

Леле .. хората вече полудяха .. Качена снимкаКачена снимка
Как можее .. ?! Качена снимкаКачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1313 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2010 - 10:25 PM

Хахаха,а питате ли ме мен като ме карат да си плащам освен за нас и за трите кучета :ab_041:
това са безумни такси :dry:

#1314 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2010 - 12:16 AM

Щом е за пари вече нищо не може да ме учуди :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#1315 Потребителят е офлайн   Diora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 12:45 AM

Така е ... и ние плащаме за мъниците, а кучетата когато излизат на разходка ги гушкаме и ги носим до външната врата на блока и съответно не стъпват на земята, защото на хората от блока не им е приятно че ги имаме, така че не знам за какво плащаме... явно данък притежание :) Даже домоуправителя ни предложи да си ги кастрираме, за да спестим и да не плащаме годишен данък за тях ..... Ненормални хора има колкото щеш за съжаление :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1316 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2010 - 01:18 PM

Е мили приятели така е все пак живеем в България и като се има напредвид това вече никоя простотия тук не ме учудва.Ще плащаме и за хамстерите дето гледаме или декоративните рибки например.
Сложих някоя другя снимкка на Джестърчето във "фото моля", снимана със скапания ми телефон, но се постарах.Дано предобиете представа за него.Днес ставаме на 1/2 годинка. :be_107:

#1317 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 11:51 PM

Дари, разгледах снимките на Джестър току що - голям сладур е :wub: Има много интересна окраска с тези бели петънца и не ми изглежда дебел, а много сладко закръглен, както според мен трябва да е френският булдог. Със сигурност ще стане едър мъжкар. Да ти е жив и здрав и да те радва все така :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1318 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2010 - 09:30 AM

Ch@Rlie ,благодаря да ви се връща .
Като гледам снимките на вашите кучета така се радвам и благорадно ви завиждам ,че има с кого да играят.Ние от време навреме излизаме със сестричката но тя е толкова финна а нашия груб и все ме е страх да не я натисне или смачка .Тя и приятелката ми е по притеснителна и се шашка та предпочита да не ги пускаме заедно.Горкият Джестър така му се играе и все на големи кучета скача и се радва.Кога ли ще изяде някой зъб.

Имам едно въпросче ?Използвали ли сте от тия противопаразитните каишки?Ние му купихме на "Болфо" и при поставянето след 1 ден почна да се чеше.Снощи му я махнах и му сложих капки против бълхи и кърлежи, но каква марка точно не погледнах.Доктора каза че това е най новото на пазара в момента. А и тия каишки са си доста скъпички около 20-тина лева .

#1319 Потребителят е офлайн   Canibalka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2010 - 11:03 AM

Показване на мнениетоinfetka, в 05 May 2010 - 07:03 PM, написа:

Здравейте! Днес видях една бележка във входа, в която беше изчислено във всеки апартамент, посредством хората, които живеят там колко се плаща и бях учудена да разбера, че трябва да плащам за Лала като за обитател. Смешното в случая е, че за деца под 7 години не се плаща отделно. Ебаси, Лала по-голяма ли е от едно дете, повече ли мърси. Кучето ми нито драска по стените, нито количката и колелото му стоят в коридора...честно казано съм доста издразнена. Както за възрастта на децата има ограничения, така и за големината на кучетата трябва да има. Представете си едно малко йоркширче например, което рядко дори стъпва по земята да се брои като за пълноправен обитател.

Здравей Инфетка, това е текст, които прочетох в един юридически форум!!!
ЦИТИРАМ:
Според чл. 9 "общите разходи за осветление, вода, поддържане, почистване и др. на общите части на сградата се разпределят според броя на обитателите, които ги използват не по-малко от един месец". Тези разходи се разпределят поравно, според броя на обитателите. Единствените, за които не се плаща, са ненавършили 3-годишна възраст и тези, които са живели по-малко от месец. За децата от 3- до 6-годишна възраст включително пък се заплащат 50 на сто от сумата, определена за останалите обитатели.
И тук идва въпросната нова 8 алинея, в която се казва, че собствениците на кучета участват допълнително в разходите за почистване на общите части, като плащат за всяко куче колкото за един член от семейството, но не по-малко от 1 лв.
Или иначе казано, ако общото събрание на етажната собственост е определило за почистване всеки член на семейство да плаща по 2 лв. и семейството е от 4 членове и куче, то тогава това семейство ще дължи общо 10 лв. Ако обаче е определено примерно да се плащат по 50 стотинки, тогава трябва да се дадат 3 лв. - два за членовете на семейството и един за кучето.

В текста изрично е посочено, че собствениците на кучета участват допълнително само в разходите за почистване на общите части. Или иначе казано, те не могат да бъдат задължени да плащат допълнително за кучето например за асансьор или пък за някакъв ремонт по общите части, или пък за осветление, отопление на входа, портиер и т.н.

#1320 Потребителят е офлайн   Canibalka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2010 - 11:06 AM

С две думи можеш да кажеш на домоуправителя да си гледа работата....1во трабва да ти разбие разхода само за почистване на общите части и 2-ро, че за децата над 6 години трябва да се плаща пълна такса!!!!

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни