Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 02 May 2010 - 12:53 AM
По време на разходки доста хора ми казват че била много малка и как другите фр.булдоци на неината възраст били много повече кила.
Незнам на мен ми се струва нормална за възрастта си.
С Диора са едни кила значи.
Публикувано: 02 May 2010 - 09:48 AM
За тяхната възраст 7кг са точно колкото трябва, и на мен всеки път ми става гадно така като ми кажат, и като почнат ама на нашите приятели френския булдог е на 2 месеца и е 7кг, вашето е много малко и слабичко. Ами радвам се за тяхното кучето,това не значи, че мойто не е наред, просто другото е доста тежко за възрастта си.
Диора е злояда, ама аз като знам Хали колко яде...., и са едни кила, значи просто толкова трябва да са на 6 месеца
как ме дразнат всичките дървени философи по парковете....
Публикувано: 03 May 2010 - 03:26 PM
Мислих че кантара е развален но уви ,даже 12,500гр.сме.Сестричката му е грациозна и изглежда даже слабичка и е 6,500гр.
Но ....слабичка в сравнение с него.По принцип женските индивиди са по слабички и грациозни.shine on ♥♥, Diora та вие сте от женската страна и е съвсем нормално да тежите толкова ,незнам при нас дали е нормално.Започнах да го храня 2 пъти на ден .Храня го с Kennels' Favorite за малки кучета- холандска храна ,но вечер ако не си изяде попарата ,не признава нищо и рев до момента в който стана да му я правя.Обикновена попара със сирене и хляб или бульон с хляб и бяло месо и винаги капвам по малко олио .
Май попарата бърка работите.За движение няма да говорим просто е като летящия холандец.С излизането от вратата на входа до морската градина сме на прибежки ,а там пусна ли го където мине трева не никне.На една поляна с топката му лудо бягане.
Вчера реших да го снимам ,но това чудо спирки няма .Ела, седни ,спири- навън ли е признава само едно "не" и то защото скоро яде шамарите заради едни гъби дето растат до корените на дърветата и аз се уплаших че са отровни развиках се но той докато не се намляска не спря и докато отида да него вече си беше хапнал.Слава богу след 1ч.чаша кис.мляко кис.мляко като противоотрова сме живи и здрави.Незнам защо тежим толкова и наистина се замислям за лятото ,че ще му е топло и тежко .
Но вярвайте ми в никакъв случай не съм го объркала с боксер като го вземах от котилото , просто това ще бъде най дебелия френски булдог на земята.
За фотосесията ще се постарая да удържа положението и да ви го покажа .Крайно време е .
Публикувано: 04 May 2010 - 09:37 AM
Явно тази едрина е нещо тенденциозно при мъжките, вчера видях един на годинка които беше гигант, попитах собственичката и тя каза че е 16кг..
Джестърчо е пораснал повече от сестричката си, защото от цлото тва лудееене, трябва някъде да се отрази..
Публикувано: 05 May 2010 - 06:58 PM
Публикувано: 05 May 2010 - 10:25 PM
това са безумни такси
Публикувано: 09 May 2010 - 12:45 AM
Публикувано: 09 May 2010 - 01:18 PM
Сложих някоя другя снимкка на Джестърчето във "фото моля", снимана със скапания ми телефон, но се постарах.Дано предобиете представа за него.Днес ставаме на 1/2 годинка.
Публикувано: 09 May 2010 - 11:51 PM
Публикувано: 10 May 2010 - 09:30 AM
Като гледам снимките на вашите кучета така се радвам и благорадно ви завиждам ,че има с кого да играят.Ние от време навреме излизаме със сестричката но тя е толкова финна а нашия груб и все ме е страх да не я натисне или смачка .Тя и приятелката ми е по притеснителна и се шашка та предпочита да не ги пускаме заедно.Горкият Джестър така му се играе и все на големи кучета скача и се радва.Кога ли ще изяде някой зъб.
Имам едно въпросче ?Използвали ли сте от тия противопаразитните каишки?Ние му купихме на "Болфо" и при поставянето след 1 ден почна да се чеше.Снощи му я махнах и му сложих капки против бълхи и кърлежи, но каква марка точно не погледнах.Доктора каза че това е най новото на пазара в момента. А и тия каишки са си доста скъпички около 20-тина лева .
Публикувано: 10 May 2010 - 11:03 AM
infetka, в 05 May 2010 - 07:03 PM, написа:
Здравей Инфетка, това е текст, които прочетох в един юридически форум!!!
ЦИТИРАМ:
Според чл. 9 "общите разходи за осветление, вода, поддържане, почистване и др. на общите части на сградата се разпределят според броя на обитателите, които ги използват не по-малко от един месец". Тези разходи се разпределят поравно, според броя на обитателите. Единствените, за които не се плаща, са ненавършили 3-годишна възраст и тези, които са живели по-малко от месец. За децата от 3- до 6-годишна възраст включително пък се заплащат 50 на сто от сумата, определена за останалите обитатели.
И тук идва въпросната нова 8 алинея, в която се казва, че собствениците на кучета участват допълнително в разходите за почистване на общите части, като плащат за всяко куче колкото за един член от семейството, но не по-малко от 1 лв.
Или иначе казано, ако общото събрание на етажната собственост е определило за почистване всеки член на семейство да плаща по 2 лв. и семейството е от 4 членове и куче, то тогава това семейство ще дължи общо 10 лв. Ако обаче е определено примерно да се плащат по 50 стотинки, тогава трябва да се дадат 3 лв. - два за членовете на семейството и един за кучето.
В текста изрично е посочено, че собствениците на кучета участват допълнително само в разходите за почистване на общите части. Или иначе казано, те не могат да бъдат задължени да плащат допълнително за кучето например за асансьор или пък за някакъв ремонт по общите части, или пък за осветление, отопление на входа, портиер и т.н.

Вход

Горе
Цитиране +