Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 17 February 2009 - 11:48 AM
Цитат
Понякога това "спешно" продаване за едни, се превръща в спешно спасяване за други....
Наистина си е спасяване, само като видиш снимките :huh:

(обявено е за продажба като френски булдог на 2 год.)
Само като се види в какво се отглежда. :huh:,наистина ще е добре да се продаде , стига да не отиде в подобни условия.
А после някой ще попита дали това куче наистина е френски булдог или са го излъгали и кой знае дали няма да се завърти същата история :(

...а тези малки :o, кой отглежда кученца в такива условия :huh:
Наистина винаги ще се намерят уважителни причини, но в такъв случай трябва да се наемеш да му намериш добър дом и да го осигуриш.Например в руските форуми има огромни теми SOS ,в които много често се предлагат за осиновяване френчита, които са намерени , болни или живяли в лоши условия или се подаряват поради семейни обстоятелства.
Публикувано: 17 February 2009 - 12:01 PM
Разбирам, че е възможно да се появи причина, достатъчно сериозна, за да те накара да потърсиш нов дом за своя любимец. Но НИКОЯ не бе могла да управдае или обясни лошото му отглеждане и липсата на достатъчно грижи за него. Такива хора са чудовища, а това си е ЖЕСТОКОСТ към животните ! :o :gnqv: :Абе, ти чуваш ли ме?!:

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 22 February 2009 - 09:52 AM
Не мога да си представя , че такива обяви се пишат от възрастни хора.
Всьщност ние нищо не можем да направим , единственото е да се предоставя инфо , на тези които се интересуват.
А ,законите явно са си само закони за тези, които искат да ги спазват.
Всьщност ние нищо не можем да направим , единственото е да се предоставя инфо , на тези които се интересуват.
А ,законите явно са си само закони за тези, които искат да ги спазват.
Публикувано: 23 February 2009 - 01:21 PM
Здравейте, не съм влизала скоро и направо се шашнах.Каква е тази нова визия? Какви са тези обяви, направо ужас.
Гледам страхотни снимки на французи в снега, ние треперим и не искаме да излизаме.Мърфи, като гледа снега как вали и стои на вратата и лае та лае. Винаги в къщи гледа да е до печка или се мушка сама под одеалото.
Гледам страхотни снимки на французи в снега, ние треперим и не искаме да излизаме.Мърфи, като гледа снега как вали и стои на вратата и лае та лае. Винаги в къщи гледа да е до печка или се мушка сама под одеалото.
Публикувано: 23 February 2009 - 02:04 PM
и аз не мога да свикна още с новият форум , много ми е едно натруфено/претрупано <_<
Казват , че бил по сигурен и с повече екстри , незнам ...но толкова полезна информация и снимки се затриха , че някак си се губи смисъла на това цялото упражнение.Предполагам ,че с времето няма да помним стария , а за сега ще се приспособяваме.
Ако Мърфи има приятели на вън (себеподобни с които да си играе) , бързо ще преодолее страха си от снега.
Казват , че бил по сигурен и с повече екстри , незнам ...но толкова полезна информация и снимки се затриха , че някак си се губи смисъла на това цялото упражнение.Предполагам ,че с времето няма да помним стария , а за сега ще се приспособяваме.
Ако Мърфи има приятели на вън (себеподобни с които да си играе) , бързо ще преодолее страха си от снега.
Публикувано: 06 March 2009 - 11:13 PM
Здасти,много се радвам че френчитата имат отделено местенце в нета.Трябваше ми малко време да прочета почти всичко и съм направо заслепена от красотата на животинките.Аз от скоро имам отново френчи.Дълго мислих и разбрах че не мога да взема в къщи нещо друго освен френчи.
Моята красавица е на 5 месеца и се казва Брика.Голяма калпазанка,но сина ми направо я обожава.
Моята красавица е на 5 месеца и се казва Брика.Голяма калпазанка,но сина ми направо я обожава.

Няма нищо по-важно от засмените детски очи и четириног верен другар!
Публикувано: 07 March 2009 - 12:47 AM
mirannda, в Mar 6 2009, 09:13 PM, написа:
Здасти,много се радвам че френчитата имат отделено местенце в нета.Трябваше ми малко време да прочета почти всичко и съм направо заслепена от красотата на животинките.Аз от скоро имам отново френчи.Дълго мислих и разбрах че не мога да взема в къщи нещо друго освен френчи.
Здравейте добре дошли ,много е чаровна Брика разкажете повече за нея:)

Вход

Горе
Цитиране +