Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 09 March 2009 - 02:22 PM

Няма нищо по-важно от засмените детски очи и четириног верен другар!
Публикувано: 09 March 2009 - 09:35 PM
mirannda, в Mar 9 2009, 01:22 PM, написа:
Колко познато ми звучи

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 18 March 2009 - 02:52 PM
(...как да ги стигнем "американците"... ?
Няколко страници от списанието, от което доколкото разбрах вече има едно и в Пловдив.
А с някой герои от него в скоро време се надявам, да ни запознаят по отблизо ,със снимки , коментари и други разни
Публикувано: 20 March 2009 - 03:09 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 04:14 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 12:02 PM
Девойката е на 5 месеца и e със сладкото име Graolis Blackberry Juicy Taste -Бери.
...и по нови нейни снимки...
Да е жива и здрава , бързо да се аклиматизира и да радва много новите си собственици!
Със сестричката си
Публикувано: 21 March 2009 - 12:56 PM
Баща и е ChZhe Gran Le Rua iz Palevyh Buldogov (Dali de la Parure x Elena de la Parure)

http://frbull.com/Granya_ped.htm
Майка и е Ch Melli Des GrafFinya (Beaubeau de la Parure x Mellisa iz Palevyh buldogov)

На снимката прадядо Glenlee Night Hawk,баща й (като малък) и дядо Dali de la Parure
Публикувано: 24 March 2009 - 11:48 AM
Chiita, в Mar 21 2009, 10:02 AM, написа:
Девойката е на 5 месеца и e със сладкото име Graolis Blackberry Juicy Taste -Бери.
Да е жива и здрава , бързо да се аклиматизира и да радва много новите си собственици!
Със сестричката си

От къде дойде Бери? Сега къде се намира?
Публикувано: 26 March 2009 - 03:01 PM
Chiita, в Mar 21 2009, 11:02 AM, написа:
Bravo, малката Бери е страхотна!
Поздрави за Любака!!! С този пореден негов топ-импорт показва, че е
един от най-големите ценители на породата в БГ! Честито за новото попълнение!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 26 March 2009 - 07:59 PM
Мислех ,че са само черни ...леле мого са красиви....:)
Браво ,щастливи сте ,че имате такива милчовци у дома,как гледат ....:)
Публикувано: 02 April 2009 - 12:59 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 10:19 PM

Публикувано: 20 April 2009 - 04:06 PM
Случайно разглеждах фейсбуук снимките на една приятелка и попаднах на това сладко кученце, като си помислих, ама че странен мопс със стърчащи уши, кой й е го пробутал такъв смешен.
Но ми стана интересно дали не бъркам и се поразрових в нета, като се сетих за този форум, където не бях влизала отдавна. Натъкнах се на вашия подфорум и честна дума вече съм го прочела целия без най-дългата ви тема. Много ми харесаха мъниците и започвам все повече да се паля по тях. Преди време се бях наканила да си взимам ротвайлер, но големината му ме притесняваше. Тези сладури обаче ме устройват по всички критерии. Преди малко пък гледах "хотел за кучета", в който пак имаше френчи и направо реших, че това не може да е съвпадение.
Харесала съм си френски и английски булдог, като все още съм далеч от закупуването на животинче, защото искам да науча още много за породата преди да се впусна към покупка. Та въпроса ми е френски или английски и двете са ми страшно сладки, но като че ли английски ми изглежда по-муден и тромав, а искам енергично и игриво куче. С четенето на темите ви останах с впечатлението, че някой тук има и двете породи у дома си и искам да го попитам за съвет към кое куче да се ориентирам?
Благодаря ви много и съжалвам ако съм била многословна.
Публикувано: 20 April 2009 - 06:54 PM

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Вход

Горе
Цитиране +