Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 16 April 2010 - 11:55 AM
Едва ли е с родословие, а дори и да е така не мислим да го развъждаме или да го водим по изложби / в което няма нищо лошо разбира се / , затова и не сме се интересували допълнително . Но ще поискаме повече информация при първа възможност. Съвсем скоро ще качим снимки , за да го видите :)
Публикувано: 16 April 2010 - 03:39 PM
И ние не сме се интересували кой знае колко от къде е що е. И аз незная дали е с родословие ,но знам че страшно много го обичам.Бяха споменали за бабата ,не съм се задълбочила ,а и кой знае колко не съм питала.В крайна сметка могат да ме излъжат винаги.За документи не съм питала, защото и на нас ни е подарък.Аз лично не мога да си позволя цените които се искат за тия сладурчовци.Всеки по джоба.Но му давам безкрайната си любов като всички вас ,внимание и свободно време.
Публикувано: 16 April 2010 - 05:45 PM
Благодаря raya_buldog
Освен като красавица сега се изживява като таен агент - постоянно пълзи под масите, под леглата, скача , тича, неуморима е от 2 дни
darito_71 любовта ни не се измерва с това колко пари сме платили за тях, така че ви пожелавам много палави моменти и повече свободно време, което да прекарвате заедно
darito_71 любовта ни не се измерва с това колко пари сме платили за тях, така че ви пожелавам много палави моменти и повече свободно време, което да прекарвате заедно
Публикувано: 17 April 2010 - 09:25 PM
Хайде добре дошли на новите френчита и от мен
Да са ви живи и здрави,и много незабравими моменти заедно
Искам да се извиня,че бавя статията която ви бях обещала,но на последък съм много заета и нямам време
да направя превода
Поздрави на всички и много целувки на сбръчканите муцунки
Diora правилно ли разбирам,че вече имате два френски сладура?
Да са ви живи и здрави,и много незабравими моменти заедно
Искам да се извиня,че бавя статията която ви бях обещала,но на последък съм много заета и нямам време
да направя превода
Поздрави на всички и много целувки на сбръчканите муцунки
Diora правилно ли разбирам,че вече имате два френски сладура?
Публикувано: 18 April 2010 - 12:13 AM
Браво на вас,поздравления
давайте снимки
Публикувано: 18 April 2010 - 12:51 AM
Видях нейните снимки,сладурана е
а как се казва малчо,разкажи повече за него
Публикувано: 18 April 2010 - 09:04 AM
Малчо се казва Драко, черен е, с бяло петно на гърдите и с бяла "светкавица" на челото, роден е на 1-ви февруари и много обича да хапва / има си голямо коремче, много сладичко :) / Както по-горе писах, от Чехия е и ни е подарък, но не съм проучила за родословие. Все още не излиза навън и чакам с нетърпение да стане достатъчно голям, за да си ги разхождаме заедно, защото сега заради хъркането никое куче не иска да играе с Диора и е много тъжно в парка - тя отива до тях и подскача, радва им се, те само я доближават и я отминават
Дали е само при нас този проблем ?
Публикувано: 20 April 2010 - 11:35 AM
Здравейте, Вчера в зоомагазина ми предложиха кайшка за бълхи, кърлежи, комари. На Canina е и е от естествена кожа. Съвсем тъничка и много мека. И не мирише толкова лошо като гумените. С трайност един месец, а след това се купуват капки и се слагат по 3-4 капки за още месец. Шишенцето беше около 40-50мл., така че ще стигне за доста време. Кайшката струва 20 и няколко лева, а капките 16лв.
Някой има ли наблюдения за тази марка. Има доста козметика, шампоани, балсами, витамини и каквото се сетиш. Много ми я прехвалиха марката. Но аз да проуча все пак преди да вземам.
Някой има ли наблюдения за тази марка. Има доста козметика, шампоани, балсами, витамини и каквото се сетиш. Много ми я прехвалиха марката. Но аз да проуча все пак преди да вземам.

Вход

Горе
Цитиране +