Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 20 April 2010 - 06:28 PM
Благодаря на всички за хубавите пожелания ..
Подаръци .. ами лакомства ..
Мислихме да му вземем и играчки, но те са само гумени .. а той ги ръфа и ги яде .. а това е опасно ..
Вече не знаем какво да му вземем, то възели то гумени играчки .. след няколко дни започва да ги яде ..
Подаръци .. ами лакомства ..
Мислихме да му вземем и играчки, но те са само гумени .. а той ги ръфа и ги яде .. а това е опасно ..
Вече не знаем какво да му вземем, то възели то гумени играчки .. след няколко дни започва да ги яде ..
Публикувано: 23 April 2010 - 07:18 PM
Ч.Р.Д. и от нас с малката Ная, доста време не сме се мяркали тук, но то е поради липса на време.Наминавам на бързо да напускам малко снимки във фото галероята за да видите колко сме пораснали и колко много се обичаме с кака която много си ни помага в отглеждането. Имаме мноооого за разказване, но за съжаление ще разказваме утре ,че след малко ставаме :-) Много целувки на всички от мен и маката Ная
Публикувано: 27 April 2010 - 12:46 PM
Привет и от нас.
Да ви се похвалим, че ни останаха само две брадавици.Всичко останало падна.Сега в неделя направихме и втората ваксина .Надявам се да не се налага трета.Явно инжекциите са много болезнени .Така вие Джестърчето ,че сърцето ми се къса.След това е като парцал,това диво животинче и така до следващата сутрин.Важното е че ефекта е на лице.
Обещавам снимки в най скоро време .Незнам дали е нормално, но тежим 12 кг.Страшна лакомия.
Да ви се похвалим, че ни останаха само две брадавици.Всичко останало падна.Сега в неделя направихме и втората ваксина .Надявам се да не се налага трета.Явно инжекциите са много болезнени .Така вие Джестърчето ,че сърцето ми се къса.След това е като парцал,това диво животинче и така до следващата сутрин.Важното е че ефекта е на лице.
Обещавам снимки в най скоро време .Незнам дали е нормално, но тежим 12 кг.Страшна лакомия.

Вход

Горе
Цитиране +