Dog.bg Форуми : 8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце Оцени темата: ****- 2 Гласове

#41 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 June 2010 - 08:58 PM

Чудя се какво ли усещате като се гаврите така с родителите на това дете?Може ли да опишете какво изпитвате-бих искала да разбера какво изпитва човек,които сочи с пръст и плюе родител, загубил детето си.Мисля,че в природата това е присъщо само на нас ХОРАТА-гордейте се,че сте такива!

#42 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:00 PM

Furia , а на теб кой ти дава право да ми кажиш че злобея и злорадствам .Също така не знам какво общо има историята с лабрадорчето.Няма от какво да се засрамя и си признава че аз бих спасил любимото си куче,а не жесток човек,дори и да не е такъв .И по точно къде изразих тази ЗЛОБА че не ми стана ясно?Хубаво щом смяташ че няма виновни в историята просто БРАВО сигурно и тоя ,който одряза краката на Мима също е невинен.

#43 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 25 June 2010 - 09:01 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 09:05 PM, написа:

Furia , а на теб кой ти дава право да ми кажиш че злобея и злорадствам .Също така не знам какво общо има историята с лабрадорчето.Няма от какво да се засрамя и си признава че аз бих спасил любимото си куче,а не жесток човек,дори и да не е такъв .И по точно къде изразих тази ЗЛОБА че не ми стана ясно?Хубаво щом смяташ че няма виновни в историята просто БРАВО сигурно и тоя ,който одряза краката на Мима също е невинен.

Мда...
тц-тц-тц... нищо чудно че се разграничавам от такива като теб и дружките ти, уж псевдо-любители на животните.

За пореден път се убеждавам че от човек по-жестоко животно няма.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#44 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:09 PM

"За пореден път се убеждавам че от човек по-жестоко животно няма."
Абсолютно и много жалко

#45 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:17 PM

Аз обичам,уважавам и защитавам животните и хората ,който обичат животните.Само това мога да ти кажа ти си мисли каквото поискаш,като защитаваш подобно поведение.Понякога трябва да си суров и жесток към хората,защото те са неблагодарни и неразумни.Ако видиш някой да удря животно безпричинно,единствения начин да разбере ,че това е нередно е да го хванеш и да ми счупиш носа и след това да му четеш лекция,защото това са болни хора ,няма лечение за това!

#46 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 25 June 2010 - 09:18 PM

Да счупиш носа на 8-годишното дете...

Продължавайте да се излагате...

Боже, какво стана с форума. Браво, браво. Всички искат да си спасят кучета, но не искат да са на място на човека, който се дави до кучето.
User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:23 PM

Мисля че никъде не казвам че ще счупя носа на 8 годишно дете .

#48 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 25 June 2010 - 09:24 PM

parrot_66,това е било само едно 8 год.дете.Мама му стара,дете е билоо.Можело и да се промени,можело и да заобича животните все някога.А просто може би наистина си е играло с котето! Това дете сега е мъртво,а вие плещите ред неразумни дивотии.
Имайте малко уважение към паметта на детето и мъката на родителите.Спрете се навреме,неразумни човече-оставете мъртвите на мира!!!

#49 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:25 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 09:22 PM, написа:

Аз обичам,уважавам и защитавам животните и хората ,който обичат животните.Само това мога да ти кажа ти си мисли каквото поискаш,като защитаваш подобно поведение.Понякога трябва да си суров и жесток към хората,защото те са неблагодарни и неразумни.Ако видиш някой да удря животно безпричинно,единствения начин да разбере ,че това е нередно е да го хванеш и да ми счупиш носа и след това да му четеш лекция,защото това са болни хора ,няма лечение за това!

Това написахте в темата на току що загиналото 8-годишно дете.

Вие на колко годинки сте? Деца имате ли? Колко са на брой и на коя възраст?
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:39 PM

Аз едно не мога да разбера ,вие ме изкарахте някакъв психар ,който злобее и се кефи на чуждата мъка.Не съм бил там и не зная какво е станало"8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце"това е заглавието доколкото виждам така че аз не знам дали си е играло или го е къпало!!Само знаете да седите и да говорите колко са жестоки някои и колко се кефят на мъката на другите.Аз съм на 15 , всичко опира до годините в едим момент и сега сигурно ще си кажете това глупаво дете какво му разбира главата.Но не е така !!!!Няма да пиша повече ,че не знам скоро на какво ще ме опреличите.Твърде съм емоционален и вече ми писна всеки ден да гледам лошото отношение на хората към животните ,съжелявам за детето и ако съм засегнал някой ,но просто ми е дошло до гуша.

#51 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:41 PM

Цитат

.Аз съм на 15

Аааа, ясно, малко по-голям от сина ми. Е, това обяснява всичко.
User's Signature

#52 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:51 PM

Ха ето видя ли той е на 15 няма да му искаме мнението!Нали уважаваш хората толкова много ,но явно на един 15 годишен мнението не му е от такова значение.Щом годините обяснямат всичко ,хубаво и на мен вече ми е ясно.

#53 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 09:53 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 09:56 PM, написа:

Ха ето видя ли той е на 15 няма да му искаме мнението!Нали уважаваш хората толкова много ,но явно на един 15 годишен мнението не му е от такова значение.Щом годините обяснямат всичко ,хубаво и на мен вече ми е ясно.

Просто разбирам сега какво става. Бъдете жив и здрав и радвайте родителите ви, вие хал хабер си нямате що е да се загуби дете. Така че недейте да джавкате много по въпроса. Страшно е, детенце.... да не дава Господ на никоя майка. Представи си за секунда майка си на мястото на това на починалото дете може би ще разбереш за какво говоря.

като толкова много обичаш животни щеше да си по-милосърден в изсказванията си.
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 10:01 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 07:44 PM, написа:

Аз едно не мога да разбера ,вие ме изкарахте някакъв психар ,който злобее и се кефи на чуждата мъка.Не съм бил там и не зная какво е станало"8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце"това е заглавието доколкото виждам така че аз не знам дали си е играло или го е къпало!!Само знаете да седите и да говорите колко са жестоки някои и колко се кефят на мъката на другите.Аз съм на 15 , всичко опира до годините в едим момент и сега сигурно ще си кажете това глупаво дете какво му разбира главата.Но не е така !!!!Няма да пиша повече ,че не знам скоро на какво ще ме опреличите.Твърде съм емоционален и вече ми писна всеки ден да гледам лошото отношение на хората към животните ,съжелявам за детето и ако съм засегнал някой ,но просто ми е дошло до гуша.

Браво, човеко, добре се защитаваш. Много ми се искаше да дам едно рамо по време на тоя спор, но не би било честно. А ти и сам си се справяш. Не спирай да пишеш и не се поддавай на лични нападки. Тук обменяме мнения а не си правим характеристики. Всеки има право да изкаже мнение и да го защитава. Да се слагат етикетчета в стил "ти си еди какъв си" е само един нечестен похват в спора, нищо повече. Просто не му се поддавай и толкова.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#55 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 10:02 PM

Пак останах неразбран ,да разбирам какво им на родителите ,съжелявам за детенцето и най-много съжелявам ,че това нямаше да стане ако повечето родители отделяха повече време за възпитанието на децата си.Надявам се това никога да не се повтаря!

#56 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 10:05 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 10:07 PM, написа:

Пак останах неразбран ,да разбирам какво им на родителите ,съжелявам за детенцето и най-много съжелявам ,че това нямаше да стане ако повечето родители отделяха повече време за възпитанието на децата си.Надявам се това никога да не се повтаря!

айде да ни даваш акъли на нас, майките с деца, големи колкото твоя възраст, когато отгледаш собствени такива? Става ли? И пак повтарям - ако се давиш до кучето ми и аз имам възможност да спася само един от вас - пак ще избера ТЕБ.

дано вденеш нещо от това което пиша, защото децата ми го разбират, за разлика от теб.
User's Signature

#57 Потребителят е офлайн   zlatabani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 10:07 PM

Хахах всеки си има право на мнение дори и 15 годишните, а това дали са прави е друг въпрос ! :)
Можете да ги опровергаете, но без нападки, та нали е още дете (горе-долу)! А момко какви са тези носове бе , ето това показва какво си детенце още , не всичко е насилие и за това има толкова омраза, защото някой с насилие показват омразата си към животните, а и къде си тръгнал, че една по-здрава кака ще те напляска :) (това е кръга на шегата, да не се разцивриш ) :)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#58 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 10:46 PM

Моля темата да бъде премахната ,защото Furia след като разбра че съм на 15 е твърдо решена да ме напада.Zlabani4ka права си.

#59 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 11:01 PM

Показване на мнениетоparrot_66, в 25 June 2010 - 08:51 PM, написа:

Моля темата да бъде премахната ,защото Furia след като разбра че съм на 15 е твърдо решена да ме напада.Zlabani4ka права си.

Хаха!Кой те напада бе Пич!?Ти до преди малко какво мислеше,че правиш докато нападаше бедните родители?Едно от нещата,които всички трябва да разберем е,че носим последствията от действията си и това е така,независимо на колко години сме.Аз ще си позволя да ти дам един съвет:Седни и поговори с майка си и разбери какво мисли тя,нака тя да ти каже какъв е смисъла от подобен разговор,какъвто си започнал.Нека тя да ти каже как би се чувствала ако нещо се случи със теб и някой я обвини в това,в което ти си позволяваш да обвиняваш хора,които дори не си виждал.Твоето мнение е важно,дори когато си на 15,но всеки може да греши.Емоцията е нещо,което ние хората се опитваме да овладяваме,особено когато тя ни застрашава, иначе аз ако трябва да и се поддавам мога да взема да изтрепя всички жени шофиори по пътищата,нищо че и аз съм жена : ),

#60 Потребителят е офлайн   zlatabani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 11:21 PM

Никой не напада и нетрябва да напада родителите инциденти винаги се случват. Има две неща които могат да се обсъждат в случая, но не с цел нападки , все пак никой не казва уууф тези родители са виновни, виновни няма това е трагедия!
Това са 2те теми:
1. случва се очвек да се разсее , но отговорност за децата поемат родителите или настойниците им.?
2. Кой е отговорен за възпитанието на детето и любовта към животните?- родители, баби или самото дете ?

Аз исказах моята гледна точка и всеки който иска трябва да направи това

ааа и
3. Защо не е обезопасено ( не съм била там немога да коментирам е аз и хората не познавам, но говоря за общия случай, а не директно с/у това семейство)!

Предполагам че темата е във форума главно, заради 2 тема, така че за да няма дразнения може да се коментира само тя! :)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема