8-годишно момче се удави,опитвайки се да изхвърли котенце
Публикувано: 25 June 2010 - 08:58 PM
Публикувано: 25 June 2010 - 09:00 PM
Публикувано: 25 June 2010 - 09:01 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 09:05 PM, написа:
Мда...
тц-тц-тц... нищо чудно че се разграничавам от такива като теб и дружките ти, уж псевдо-любители на животните.
За пореден път се убеждавам че от човек по-жестоко животно няма.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 25 June 2010 - 09:09 PM
Абсолютно и много жалко
Публикувано: 25 June 2010 - 09:17 PM
Публикувано: 25 June 2010 - 09:24 PM
Имайте малко уважение към паметта на детето и мъката на родителите.Спрете се навреме,неразумни човече-оставете мъртвите на мира!!!
Публикувано: 25 June 2010 - 09:25 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 09:22 PM, написа:
Това написахте в темата на току що загиналото 8-годишно дете.
Вие на колко годинки сте? Деца имате ли? Колко са на брой и на коя възраст?

Публикувано: 25 June 2010 - 09:39 PM
Публикувано: 25 June 2010 - 09:53 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 09:56 PM, написа:
Просто разбирам сега какво става. Бъдете жив и здрав и радвайте родителите ви, вие хал хабер си нямате що е да се загуби дете. Така че недейте да джавкате много по въпроса. Страшно е, детенце.... да не дава Господ на никоя майка. Представи си за секунда майка си на мястото на това на починалото дете може би ще разбереш за какво говоря.
като толкова много обичаш животни щеше да си по-милосърден в изсказванията си.

Публикувано: 25 June 2010 - 10:01 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 07:44 PM, написа:
Браво, човеко, добре се защитаваш. Много ми се искаше да дам едно рамо по време на тоя спор, но не би било честно. А ти и сам си се справяш. Не спирай да пишеш и не се поддавай на лични нападки. Тук обменяме мнения а не си правим характеристики. Всеки има право да изкаже мнение и да го защитава. Да се слагат етикетчета в стил "ти си еди какъв си" е само един нечестен похват в спора, нищо повече. Просто не му се поддавай и толкова.

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 25 June 2010 - 10:05 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 10:07 PM, написа:
айде да ни даваш акъли на нас, майките с деца, големи колкото твоя възраст, когато отгледаш собствени такива? Става ли? И пак повтарям - ако се давиш до кучето ми и аз имам възможност да спася само един от вас - пак ще избера ТЕБ.
дано вденеш нещо от това което пиша, защото децата ми го разбират, за разлика от теб.

Публикувано: 25 June 2010 - 10:07 PM
Можете да ги опровергаете, но без нападки, та нали е още дете (горе-долу)! А момко какви са тези носове бе , ето това показва какво си детенце още , не всичко е насилие и за това има толкова омраза, защото някой с насилие показват омразата си към животните, а и къде си тръгнал, че една по-здрава кака ще те напляска :) (това е кръга на шегата, да не се разцивриш ) :)

Публикувано: 25 June 2010 - 11:01 PM
parrot_66, в 25 June 2010 - 08:51 PM, написа:
Хаха!Кой те напада бе Пич!?Ти до преди малко какво мислеше,че правиш докато нападаше бедните родители?Едно от нещата,които всички трябва да разберем е,че носим последствията от действията си и това е така,независимо на колко години сме.Аз ще си позволя да ти дам един съвет:Седни и поговори с майка си и разбери какво мисли тя,нака тя да ти каже какъв е смисъла от подобен разговор,какъвто си започнал.Нека тя да ти каже как би се чувствала ако нещо се случи със теб и някой я обвини в това,в което ти си позволяваш да обвиняваш хора,които дори не си виждал.Твоето мнение е важно,дори когато си на 15,но всеки може да греши.Емоцията е нещо,което ние хората се опитваме да овладяваме,особено когато тя ни застрашава, иначе аз ако трябва да и се поддавам мога да взема да изтрепя всички жени шофиори по пътищата,нищо че и аз съм жена : ),
Публикувано: 25 June 2010 - 11:21 PM
Това са 2те теми:
1. случва се очвек да се разсее , но отговорност за децата поемат родителите или настойниците им.?
2. Кой е отговорен за възпитанието на детето и любовта към животните?- родители, баби или самото дете ?
Аз исказах моята гледна точка и всеки който иска трябва да направи това
ааа и
3. Защо не е обезопасено ( не съм била там немога да коментирам е аз и хората не познавам, но говоря за общия случай, а не директно с/у това семейство)!
Предполагам че темата е във форума главно, заради 2 тема, така че за да няма дразнения може да се коментира само тя! :)

Вход

Горе
Цитиране +