Понеже гледам,че нещо много позатихна тук,та реших да разбуня духовете.
Първо се чудех да пиша ли или да не пиша,после ако пиша къде да го напиша -в лафчето или all about...за ваш огромен лош късмет реших да си кажа какво ми е на сърце...та ще трябва да четете глупости.
Гледам напоследък много кучила,много бебета,нови хора - чудесно! Но възникват няколко въпроса за човек,далеч от случващото се в БККАБТ.
Защо една връзка се повтаря 2 (два,а може би и три - не ми се рови) пъти? Ясно е,че се прави,защото е донесла много переспективни животни от предишните,но дали е така точно в този случай? Не знам,но дано някои да са Нострадамус...Нали е много и пъстра бултериерската кръв в България,та да не се губи нишката ли? Ако се замисли човек,до 10 години половината булита може да са си чичовци,лели,баби,чинки и т.н.
Разбира се,всеки е СВОБОДЕН да развъжда КАКВОТО с КОГОТО поиска,но след като има възможност и за нещо по-различно защо се държи на старото? Защо се налага една кръв,при положение,че може да се влее малко свежа? Да не би да е нещо изключително,ама ония от Албиона още не са се осъзнали и ние бързаме да го изкупим овреме...
Защо някои развъдчици подбират,избират,умуват и премислят бъдещите поколения,а при някои всичко се прави май само за отбиване на номера? (Това си е мое виждане

)
И последно,но не на последно място - какво става с новата генерация бул-надежди? Защо са скрити и покрити?
Честито на всички развъдчици за поколенията! Искрено се надявам и стискам палци да оправдаят вашите надежди и очаквания!
ПС1. Не искам да засягам никой.Просто мои размисли.
ПС2. Ще е интересно да прочета и вашето мение по въпроса.
ПС3. АКо мода реши да трие - няма да мрънкам.