Мдааа много е сериозен проблемът с бракониерството...
Както казах навсякъде ,почти всички народи си имат проблеми и трески за дялкане.Ако един проблем е решен,винаги се появява друг.Знаеш двукраките са супер изобретателни,когато става на въпрос да правят нещо нередно

.
Положителното тук е ,че има страх и респект от институциите.Има около 10-ина вида полиция и контролни органи,които усилено се занимават по споменатите от теб проблеми.Достатъчно е само да споменеш на някои,че ще вземеш мерки и се стряскат.Стигнало се е дотам,че за да практикуваш лов,няма да ти обеснявам през ,какво минаваш и всяко пиленце(от викачите),трябва да е регистрирано

.Да не говорим че, ако някои подаде сигнал или хванат някой да убие защитен или непозволен вид,за какви зверски глоби ,дори и затвор става на въпрос.Кошмарът на ловците е горската полиция.Лошото е ,че въпреки всичко се намират индивиди,които продължават да пробват,да нарушават законите и правилата.
Гадното в случая е, че наблюдавам някаква италианска миграция към нашата страна,защото при нас освен ,че е по лесно и цари безнаказаност,ако си платиш можеш да получиш всичко...Остави направо ,че толкова ме е яд

..Единствено ми остава оптимизма и вярата,че рано или късно ще се осъзнаеме,задействаме и един път завинаги ще покажеме,че не сме тоалетната на Европа

.
P.s...Чакайте да ви размея малко,ако мога....
Моя човек едно време е БИЛ ловец....естествено,че вече не е...Освен всичко ми се е нагледал на ,каквото ви побере акъла

....Смятайте последният път,толкова явно ги изкарах извън нерви(спокойните италианци),че пробваха да ме сплашат(нали съм жена),като стреляха по мен и кучовци(ееее те сачми за пилета,ама ако ми влезе в окото или още по лошо на някои от кучовци?!)...Както и да е...Реакцията ми ги втрещи направо....Cъвсем спокойно взех една от пушките на моя двукрак(и без това седят само за украса),пуснах кучовци да ми покажат откъде идва проблема и ....нямате идея,как бързо бягат хората

....От този случай мисля се поуспокоиха нещата и май разбраха,че няма смисъл да се занимават с луди хора

....Освен всичко се втрещиха,че не подадох жалба,а отидох и ги намерих всички накуп и просто им обясних,че така неможе....Така им спечелих уважението...
Да не говорим,че съм единствения патологичен случай в цяла северна Италия,които си позволи най нахално да си спретне колония от маци,насред най хубавата и апетитна ловна зона

.....Такиви ми работи....Виждате ли понякога Балканската ни кръв ни е в помощ и носи само позитиви...

.
P.s2...Надявам се разбирате,че ситуациите и реакциите са индивидуални и е важно умението да се отсява,къде е шега,къде сериозна работата....
Лека вечер на всички...