Dog.bg Форуми : Моят зоопарк!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Моят зоопарк!!! За онези,които се съмняват.....

#41 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 August 2010 - 01:58 PM

Показване на мнениетоJL, в 31 August 2010 - 09:20 AM, написа:

Peppola е италианското име на планинската чинка. Пеят мъжките екземпляри през брачния период, (напролет). Всъщност - издават много интересни звуци, ако се съди от записите, които съм слушала. Виждала съм няколко, но не съм имала щастието да чуя и брачната песен, освен на запис. Ето го пилето:
Планинска чинка
http://avibase.bsc-e...16B2C0328E05DC5

Но казвайки, че е възможно при теб да пее и женската през есента, също искам да кажа, че е възможно да имаш и достатъчно чувство за хумор (което ценя много у хората, които го имат). :ae_085:

Еееее добре де...
Аз разбирам твоите доводи и информираност...Но в момента съм объркана и немога да се съсредоточа...дори в това,което пиша...Защото ония двамата летящите ,и в настоящият момент се надвикват горе :ud_009: ...
Ма така крещят,че направо не е истина...И момчето и момичето...
Знам ,защото едно че са им различни "песничките",и друго...и глух да си, ше ги чуеш...Чак ходя през 2 минути да ги наблюдавам,дали всичко е Oк...
Да не говорим,че когато вляза при тях е достатъчно само да попитам...Как сме днес?...И пак се почва едно надвикване ... Ужас...
В момента съм пред сериозна дилема...Да вярвам,на твоето Абсолютно логично и подкрепено с факти твърдение...или на ушите си и на заинтригуваните маци,които явно привлечени от шума,които вдигат...драскат по вратата и отчаяно се опитват да влязат при тях?!
Моите уважения за твоята компетентност и информираност,ма Моля те... Хайде остави ми поне варианта да знам в Моята къща,какво се случва и кой,кога и как... Пее,Мяука и Баука... :mg_062:

P.S..Иначе ,за да несъм много 'голословна' :ab_041: ,ще взема най накрая да се науча,как се слагат клипчета и евентуално после(ако искаш естествено) можем да поразсъждаваме,кой,кога...пее,вика и т.н... :ae_085:
Пък и има вариант,моите пилета да са некви специални :wub: ...Пеещи примерно целогодишно...Всеки може да има такива, дето само напролет...
Ама първо аз несъм всеки ,и второ моите май са некъв...'извънземен пеещ модел' :af_089:
По въпроса за чувството за хумор,можеш да си спокойна...Имам в излишък... :md_064:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#42 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 02:25 PM

Показване на мнениетоemilvr, в 31 August 2010 - 12:26 PM, написа:

Мъжките пеят през брачният период , женските през цялото останало време , като при хората ...
Пепола , на ромънски означава - птица , по принцип , така че не е сигурно в оня регион да е точно 1чинка ...
Аз имам косове . Мн ги мразя , и съм закачил компактдискове да ги гонят .
Следят ме като садя някакви семена , и само като мръдна да си ходя отиват и ги изравят .

Обаче кой е по умният ??
Последно имитирам само , че садя накрая , и после те ходят и ровят първо последното място , и няма / не намират нищооо :af_089:

Ооооххх ше ме побъркаш от смях... :af_089:
Ама къв си хитрец иначе а?!Браво,Браво...така,можеш и да си полезен на някои в нужда...Гледай,как оригинално ги прецакваш?! :af_089:
User's Signature

#43 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 10:59 PM

Не знам, ще ти отговоря с един цитат, който не ми излиза от ума от почти десет дни:
"Смисълът на нашето съществуване е любовта, всичко трябва да е любов – това е моят подарък към вас. Правете това, което обичате, и обичайте това, което правите. Скочете от някоя скала и си създайте крила, докато летите надолу."
Дали това не са мои мисли, или твои?
Казал го е един човек на 90 години, който знае, че животът е вечен. В случая - Рей Бредбъри.
Казали са го и още много хора преди него.
Твоите птички, твоите котки, твоите кученца - те го знаят и го казват всеки ден.

Да да. Не е това Мястото. Не е това Времето. Може би не е това Човекът - За точно този цитат. И за какво са тези цитати въобще?
Ами, ако не може по друг начин, както казваш - нека да са "за цвят"...
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#44 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2010 - 06:53 PM

Направо не е истина... мисля да се гръмна или да си счупа компютъра... :eg_033:
Писах някъде около час един километричен пост и нещо се прецака...Оооофф както и да е...Аз съм тъпа и упорита...И пак отначало всичко...
Цялото това напъване е,защото ми се иска да споделя с всички вас ,какво ми се случва в последната седмица...
Малко предистория и после по същество...
Значи преди време отидох по случайност на една изложба на селскостопански животни...
Всичко ,каквото ви дойде на акъл...Но това,което ме впечатли и заинтригува е ,че ме убеждаваха,че всичко е с родословие и т.н...
И аз невиждала,такова нещо разбирате... :smile:
Имаше...Кокошки,зайци,коне,крави,кози,овце и т.н и т.н..
За да съкратя историята...Само ще кажа,че изведнъж реших да си купя петел и кокошка... :af_089:
Нямам никакъв опит,признавам ,но толкова ме впечатлиха,че не е истина...Имаше някакви разновидности,които се наложи да споря с развъдчиците,че наистина са петли и кокошки...
Ужаса за мен дойде ,когато най нагло попитах(всичко от незнание и неинформираност естествено)...дали може да си купя петел от една порода и кокошка от друга...
Баси какъв скандал отнесох ...Ужас...И лекции от сорта на знаете ли ние как,кога и защо?!...
Добре,че абсолютно съм наясно за какво иде реч и бързо успях да успокоя разпалените страсти...
Просто не предполагах ,че при кокошките важат тези правила(знае ми на мене нещо тиквата за кокошки и подобни )...
На финала след изнесена и от мен лекция по темата за развитието и важността от запазването на породите,достигнахме до консенсус кой биха били най подходящи за пространството,което мога да им предложа и си купих Един петел(Адам се казва) и една кокошка(Ева)...от породата/раса...BRHAMA...
Такаааа гледам си аз и си се уча всеки Божи ден с тях...И те ме учат на много неща...
Само да отбележа ,че е Абсолютна простотия,това че кокошките са глупави...
Елате да видите Моя Ангел Ева :wub: ,която ,ако не и поднеса в чинийка храната или ако е салата или ябълка...ако не е нарязана на ситно никакъв шанс...
За Адам е по сложно,щото ми се прави на мъж напоследък и отнесе няколко шамара,щото ми притеснява принцесата... :ab_041:
Ооооффф както и да е...
По същество...
Ева от известно време е квачка...Аз сбърках там,защото не знаех в началото ,какво да правя и яйца сменях ,слагах,абе смотана и глупава моята работа..Няма значение....
ХОРАААА ПЪРВОТО БЕБЕ СЕ ПОЯВИ. :af_089: ...Жълто,пискащо и уникално. :wub: ..Няма такава емоция...И моята принцеса Ева е щастлива... :wub:
В снимките ,които съм приложила се виждат само Адам и Ева...Но обeщавам ,че довечера или най късно утре ще снимам малката жълта фафурка :wub: ...Яйцата бяха 9...ма сега са вече 8... :af_089:
Стискайте палци всичко да е ок...Ако някои има да ме посъветва нещо Моля да сподели....Защото цял ден се занимавам да слагам разни панички с най различни екстри...Ама съм супер некомпетентна...Виж ,ако бяха котки или кучета...

Да ви разкажа другата новина...
Връщам се онзи ден в къщи и какво да видя...
Едно малко коте(сиво тигърче)...тукощо прояло,направо като някоя въшка...седи си и ме гледа... :ud_009:
Това явно да не се цепя от Българската действителност...Та някои ми ги е пуснал в къщи...Направо прекаляват вече :dry: ...
А и момента въобще,ма въобще не е подходящ за нови попълнения :dh_188: ...Това да видите ,че и Италианците са еднакво тъпи и безотговорни...
Както и да е...
Та снимам си аз Мишо(поне на мишле прилича,толкова е миниатюрно)...и изведнъж нещо почнах да виждам двойно :ud_009: ....Еми да те са ми изхвърлили в дома цяло котило... :ud_009:
Та сега имам двама идентични Мишовци и едно бяло-жълто...което не успях да снимам...
Много са уплашени все още,днес успях да погаля за секунда единия мишок,но време му е майката...
Поне в ситуациите с маците съм по напред с материала отколкото с кокошките...

Последно да обесня ,че съм сложила и кучовци в цялата тази лудница моя...Ама само защото съм в добро и приповдигнато настроение и ми се искаше да ви разсмея малко с глупавите ухилени,мижащи и пле3ешти се снимки...Особено ме разсмиват тези в близък план на Daisy и Doly:ab_041:
Ооооффф както и да е...
Хора не е лесно,когато ние не сме фактор,които решава,а трябва да поправяме грешките на другите...
Моля ви от сърце единствено...Помагаите според възможностите си на които смогнете...
Лека вечер на всички и утре ще гледам да сложа снимки на малката ми новородена жълта фафурка(кудкудякaща :ab_041: )...Дано преживее,че четох че има период ...ама майната му няма да мислим негативни неща...

Чудя се дали е удачно в този форум да споделям някакви неща...за някакви животни,които не се споменават...Ама ако питате мене ше ми трябва да намеря форум за всички животински видове...или по скоро за тези,които лека полека са запланувани и ще бъдат гедани като принцове и принцеси... :wub:
Прегръдки на всички,които не робуват на някакви глупави комплекси,а изпитват истинска ЛЮБОВ към своите животински дечица... :rc_036:

http://prikachi.com/...=10094&gal=5384

P.С...Държа да отбележа,че снимката,в която се виждат Адам и Ева да ядадaт спагети от земята е от първоначалните,когато дойдоха...
Сега вече не е така...Вярвайте ми...
Ако не е в чинийка и нарязано на дребно се мръщят...
Както и да е това е една друга тема... :rc_036:
User's Signature

#45 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 17 September 2010 - 08:05 PM

Кокошките ако нямат пясък - умират кълват камъчета и в стомахът имат камъчета с които смилат храната .
Пиленцата са чувств на изстиване , трябва им инфрачервена лампа , и те си стоят под нея ...
Като начало смески овлажнени , ии отделно желтък от варено яйце задължително .
Трябва им и трева - люцерна , ЩИР , ( това е глезотия , и коприва , всичко кълцано ...
[at

това са ми любимци ... ноо петелът го изядохме ... малко .

#46 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2010 - 09:22 PM

Емо....Чакай малко ,че ме разстрои психологически с тази цялата информация...
Да обесня по добре Аз...Пък ,ако има нещо нередно да ми се отбележи...
Те са си в специално място...достатъчно... :ae_085:
Вътре съм сложила талаш...много около 2 или 3 см...
Значи по същество...
Когато Ева я усетих ,че иска Mайка да става...
Зa съжаление oставих нещата малко по неконтролируемо(това всичко от незнание)....Ама тя си продължи тъпо и упорито и аз се принудих да изхвърлям някакви яйца и да бележа други...
Както и да е...
Това е моя грешка(закъснение) и сега незнам ,какво може и кога да се роди...
Аз да ти призная...въобще не вярвах ,че ше стана свидетел на нещо подобно...
В момента какво съм направила...след цяла сутрин суетене и работа...
1.Отделих Адам от Ева...
2.Сложих и специална храна за малки...водичка,в ниска поставка...Абе каквото ви дойде на акъла...
3.Пилето пееше днес и тя го захлупи...чак се притесних да не го задуши...
Тя ми се доверява и аз като вляза се изправя и идва да я храня от ръка...Бе малко май е разглезена,ма това е друга история...
Сега обаче ти ме вкарваш в някакви психологични проблеми с тез лампи и екстри....
Моля те кажи ми по същество...
Ако не сложа лампи и чудо ,но Вярвай ми имат всички условия ужким перфектни....Обърках се ....
C две думи кажи ,какво да купувам....Какви лампи и чудо...
За другото съм се погрижила май...
А и идеята за пясъка не я разбрах,ма около нас няма пясък...

P.С....Всъщност какво се обеснявам....сега видях допълнението ти към поста...
Съжалявам за гладното ти семейство... :dh_188:
Надявам се петела ,прасето или каквото и да е да ви е спасило от неизбежна гладна смърт... :ud_009: :dh_188:
Знаеш ли учудвам се,че не ти е приседнало нищо след ,като си отгледал от малко подобно живо същество... :re_037:
Както и да е друга тема...
Вярвай ми не е по мъжко и бyдещо респект,когато тръбиш насам-натам как си изяждаш гледаните от теб... :ea_103:
Ооооффф писна ми.... не съм някаква луда вегетарианка(аз пък най малко :dh_188: ),ма си имам разбирания и принципи,каквито и да са...Мои са си...
Майната им на моите принципи... :ae_085:
Лека вечер на всички...
Ще разказвам ,ако има какво в следващите дни и седмици...Лека вечер на всички...
User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2010 - 09:59 PM

Ее, послъгвам ... малко . Никой не си яде любимците ...

Яйцата само някакъв процент са оплодени , и се гледат на лампа и с спец тръба , но трябва опит .
По принцип си комуникират и се излюпват дружно за 1-2 дена макс.
Не може да добавяш нови яйца като в машина за Казанлъшки понички и те все да се люпят... и люпят агейн .

Повече от няколко дена след първото пиле ак оне се излюпят , значи трябва да ги махнеш ., и кокошката да си гледа пилетата . Никога не го настъпва фатално .
Ако няма пясък , а пръст някъде тя си намира камъчета сама естеств.
Ако квачката се дигне и гледа пилетата не и трябва лампа ..

Те се опитомяват сами кокошките , и виж като я погалиш по гърба ше ти изпее нещо от благодарност .
Забележи дава разлика в тоновете една октава , и има кратен ритъм :ab_041:

Само 1 въпрос -- накъде се сгъва коляното на кокошката като нашето назад ... или се чупи напред ?? :ab_041:

#48 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2010 - 10:27 PM

........Ще пиша,като имам новини.... :ae_085:
Лека нощ....
User's Signature

#49 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2010 - 03:36 PM

http://prikachi.com/...=10094&gal=5385
:af_089:

Днес успях само това да снимам...
Ноооооо ИМА още жълтурковци...Видях,че мърдаха под нея... :af_089:
Както ми каза Емил им дадох сварен жълтък...
Това сниманото,направо щеше да се сбие с майка си от лакомия :ab_041: ...Яде ми от ръката също...
Не исках да я притеснявам Ева и затова,незнам колко има още излюпени...Но още едно има със сигурност...
Много,много,много съм щастлива...
Лек и усмихнат ден на всички...

P.С..Емо sory за вчера,че така избухнах...
Много ми се беше насъбрало и котетата и пиленцата...
Абе все някои трябваше да го отнесе... :ab_041:
Извинявай... :ae_085:
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2010 - 03:48 PM

Пиша малко дразнещо ... :ab_041: и послъгвам( яко ) , не е проблем ..

Забравих да пиша за най- важните им врагове --
През деня орли и соколи , но кокошката добре пази от тях и сама ,
нощем !! лисица, пор , белка , куче, котараци .
Нощем трябва да се затварят и да няма никакви отвори където да мине дори плъхххх.

#51 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 09:18 AM

Показване на мнениетоemilvr, в 17 September 2010 - 10:04 PM, написа:

.
Забележи дава разлика в тоновете една октава , и има кратен ритъм :ab_041:

:ab_041:

А аз се питам що за понятие е кратния ритъм,че на село на баба кокошките нещо не са в.....кратност май!Иначе разликата в тоновете им дава увеличена септима,което дали не се равнява на двойно понижена нона?Ама какво ли ми разбира главата от астрономия!? :ob_173:
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#52 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 09:00 PM

http://www.youtube.c...h?v=9OoJBUbsRQw

Специален поздрав за всички,които чувстват,искат и най вече намират начин... :ae_085:
Ееееххх ще простите,ма днес явно ми е ден за емоционални взривове...Всички сме хора нали?!
Хора не спирайте да желаете,мечтаете,Вярвате и се борeте със всички сили...Отстоявайте си мнението и напред по същество... :ae_085:

P.S...Рядко ми се получават такива ситуации,ма хора сме...истински сме...така че... :md_064:
Насладете се на силната и мотивираща песничка,без да влизате в някакви размишления за задължителен отговор,писане и чудо...
Лека нощ от мен и наистина от сърце стискам палци и се Моля за много случаи и хора...На които ставам свидетел без да искам...
Целувки на всички...И успех...Желая ви го от сърце Наистина...За темите на които попадам понякога в 'Без дом' става на въпрос и Принципно... :rc_036:
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   maikal4o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2010 - 12:05 PM

страхотна песничка,благодаря и да знаеш,че благородно ти завиждам за двора пълен с животни,това е моята мечта

#54 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2010 - 02:29 PM

Трябва да има хармония. За да се уравновесяват везните (периодично, но не през цялото време да са в равновесие). :ab_041:
Затова ето нещо също така спортно.
Always ...

"Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you."

"(I mean - what have you got to lose?)
(You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!)"

"Always look on the RIGHT side of life..."
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#55 Потребителят е офлайн   -Selene- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2010 - 04:23 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 05 October 2010 - 08:05 PM, написа:

Здравей
понеже си написала в профила си,че си треньор по художествена гимнастика,та това видео ме подсети да питам-ти имаш ли някое видео,интересно ми е да те видя в действие :ab_041:
ако искаш не отговаряй,беше странстваща мисъл :md_064:
User's Signature

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...

#56 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2010 - 05:17 PM

....
User's Signature

#57 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2010 - 05:25 PM

Всъщност Мисля,че тук е много по належащо да се опитаме да обсъдим и почувстваме животинския свят... :ae_085:
Този клип го пуснах в слаб момент и идеята беше песничката да даде стимул на всички,които се намират в някаква трудна или тъжна ситуация... :md_064:
На мен лично ми въздейства позитивно и много ме надъхва и зарежда с някакви емоции,които се посрещат трудно психологичeски..Дава сила,поне на мен...Да продължа... :mg_062:
Дори Hякои член на семейството да си Oтиде и т.н...
Явно съм останала He разбрана с вътрешните ми идеи и чувства...
Както и да е...Аз съм много объркана е неразбираема Личност,в повечето случаи... :ab_041:
Просто съм си такава...
Изразявам чувства и мъка...С хубава песен и танц,Никога с думи...(дали ще е гимнастика ,няма значение)...Важното е да е красиво и с истинско чувство... :ae_085:
Но естествено е хубаво да се отбележи,че Художествената гимнастика е един от малкото спортове,които си имат всичко... :wub:
И красота,и изкуство ,и търсене на перфектността... :flagbg:

P.S...Ако искаш да си говорим или обсъждаме гимнастически детайли,пиши ми на лични, ще ти отговоря,когато имам необходимото време ,c удоволствие... :rc_036:
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   -Selene- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2010 - 07:23 PM

:ab_041: Чудесно те разбрах,песента наистина е много хубава.Попитах просто от любопитство.Иначе съм скарана с гимнастиката и като цяло с повечето спортове...мога само да плувам,колкото да не се удавя трагично...Сори за офф-топика :ab_041: :ab_041: Любопитен човек съм си...
User's Signature

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...

#59 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 02 December 2010 - 11:26 AM

Григо, много ме заинтригува тази котка -> Прикачена снимка Голямата, мъжки, доколкото виждам. :r_181:
Аз преди няколко месеца прибрах три котенца, две от които - същите. Има ли си история или порода? :smile:
А ето я и бившата моя котка, сега горда жителка на Прага! :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#60 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2010 - 01:08 AM

Ами Ками какво да ти кажа...
Историята и е като на останалите 90% от моите маци...
Един хубав слънчев ден преди 2 години просто се появи в къщи.Беше съвсем миниатюрен и малък(момче ми е)...мисля 1-2 месеца.
Лично да ти призная и мен ме втрещи ,защото е уникално красиво създание...
Според мен има нещо или Бирманско или Сиамско.Знам ли и Аз...Поне така си мисля.
На снимките даже не съм успяла да хвана добре за каква красота става на въпрос.
Даже след кастрацията стана уникален огромен котак...Не дебел,а голям.
Учудих се,че някои се е отървал от подобно създание,ма какво да ти кажа... тука не са така масово като в България ,но поне при мен(просто живея на много хубаво и удобно място)...доста често кой ,каквото не му е нужно си го чисти в къщи.
Даже най смешното или трагичното вече не знам и Аз е,че си обсъждат и се подучват един друг съседите как при мене било най сигурно,ако някои има нещо четирикрако в повече.
А и откакто изтече информация,че съм успяла да си регистрирам 'отворена колония' в общината(т.е неограничен и вариращ брой маци)..станаха още по нагли и нахални с изхвърлянето.Стигнах дотам ,че тръгнах да обикалям,като някоя откачалка по хората едно да си дам сметка Кой усилено ме заселва с мяукащи дяволчета,а и да ги убеждавам да си кастрират животните.
На финала понеже с колонията имам право на безплатни лечения и кастрации и други подобни предимства..стигнах до там моите маци си ги водя при моите доктори,а чуждите ги пробутвам за мои,когато се налага кастриране или лечение...там в общинската клиника.
Какво да ти разправям...Аз чужденката трябва да им оправям проблемите.
За съжаление и тук все още се намират нейнформирани и глупави хора.
Да не обяснявам лятно време с изоставянето на кучетата за какво иде реч...Лошото е ,че с ротовете никакъв шанс...и се почва едно търсене ,едно чудо на стопани...ако не успея в приюти и после щото ми е гузно и ме е яд,се записвам доброволка,осиновявам дистанционно и т.н и т.н...
За България пък въобще няма да отварям дума,че там пък е направо бездънна яма и ако нямаш силни нерви,направо жълта книжка и довиждане.
Пълна лудница...
За това може би понякога съм малко по рязка от необходимото и ги приемам твърде емоционално нещата в някои случаи...

Ооооххх извини ме отплеснах се,просто си имам някои болежки за които мога с часове да говоря.
Иначе мацата,която си ми показала на снимките,поразително прилича на моята,само е по светличка.Моят красавец(и името му е такова,казва се Bello :wub: ) е с по изразени тъмни тонове.
Но едно е сигурно не могат да останат незабелязани. :ha_081: :ae_085:
Лека нощ на всички... :rc_036:
User's Signature

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни