Направо не е истина... мисля да се гръмна или да си счупа компютъра...
Писах някъде около час един километричен пост и нещо се прецака...Оооофф както и да е...Аз съм тъпа и упорита...И пак отначало всичко...
Цялото това напъване е,защото ми се иска да споделя с всички вас ,какво ми се случва в последната седмица...
Малко предистория и после по същество...
Значи преди време отидох по случайност на една изложба на селскостопански животни...
Всичко ,каквото ви дойде на акъл...Но това,което ме впечатли и заинтригува е ,че ме убеждаваха,че всичко е с родословие и т.н...
И аз невиждала,такова нещо разбирате...
Имаше...Кокошки,зайци,коне,крави,кози,овце и т.н и т.н..
За да съкратя историята...Само ще кажа,че изведнъж реших да си купя петел и кокошка...
Нямам никакъв опит,признавам ,но толкова ме впечатлиха,че не е истина...Имаше някакви разновидности,които се наложи да споря с развъдчиците,че наистина са петли и кокошки...
Ужаса за мен дойде ,когато най нагло попитах(всичко от незнание и неинформираност естествено)...дали може да си купя петел от една порода и кокошка от друга...
Баси какъв скандал отнесох ...Ужас...И лекции от сорта на знаете ли ние как,кога и защо?!...
Добре,че абсолютно съм наясно за какво иде реч и бързо успях да успокоя разпалените страсти...
Просто не предполагах ,че при кокошките важат тези правила(знае ми на мене нещо тиквата за кокошки и подобни )...
На финала след изнесена и от мен лекция по темата за развитието и важността от запазването на породите,достигнахме до консенсус кой биха били най подходящи за пространството,което мога да им предложа и си купих Един петел(Адам се казва) и една кокошка(Ева)...от породата/раса...BRHAMA...
Такаааа гледам си аз и си се уча всеки Божи ден с тях...И те ме учат на много неща...
Само да отбележа ,че е Абсолютна простотия,това че кокошките са глупави...
Елате да видите Моя Ангел Ева

,която ,ако не и поднеса в чинийка храната или ако е салата или ябълка...ако не е нарязана на ситно никакъв шанс...
За Адам е по сложно,щото ми се прави на мъж напоследък и отнесе няколко шамара,щото ми притеснява принцесата...
Ооооффф както и да е...
По същество...
Ева от известно време е квачка...Аз сбърках там,защото не знаех в началото ,какво да правя и яйца сменях ,слагах,абе смотана и глупава моята работа..Няма значение....
ХОРАААА ПЪРВОТО БЕБЕ СЕ ПОЯВИ.

...Жълто,пискащо и уникално.

..Няма такава емоция...И моята принцеса Ева е щастлива...
В снимките ,които съм приложила се виждат само Адам и Ева...Но обeщавам ,че довечера или най късно утре ще снимам малката жълта фафурка

...Яйцата бяха 9...ма сега са вече 8...
Стискайте палци всичко да е ок...Ако някои има да ме посъветва нещо Моля да сподели....Защото цял ден се занимавам да слагам разни панички с най различни екстри...Ама съм супер некомпетентна...Виж ,ако бяха котки или кучета...
Да ви разкажа другата новина...
Връщам се онзи ден в къщи и какво да видя...
Едно малко коте(сиво тигърче)...тукощо прояло,направо като някоя въшка...седи си и ме гледа...
Това явно да не се цепя от Българската действителност...Та някои ми ги е пуснал в къщи...Направо прекаляват вече

...
А и момента въобще,ма въобще не е подходящ за нови попълнения

...Това да видите ,че и Италианците са еднакво тъпи и безотговорни...
Както и да е...
Та снимам си аз Мишо(поне на мишле прилича,толкова е миниатюрно)...и изведнъж нещо почнах да виждам двойно

....Еми да те са ми изхвърлили в дома цяло котило...
Та сега имам двама идентични Мишовци и едно бяло-жълто...което не успях да снимам...
Много са уплашени все още,днес успях да погаля за секунда единия мишок,но време му е майката...
Поне в ситуациите с маците съм по напред с материала отколкото с кокошките...
Последно да обесня ,че съм сложила и кучовци в цялата тази лудница моя...Ама само защото съм в добро и приповдигнато настроение и ми се искаше да ви разсмея малко с глупавите ухилени,мижащи и пле3ешти се снимки...Особено ме разсмиват тези в близък план на Daisy и Doly:ab_041:
Ооооффф както и да е...
Хора не е лесно,когато ние не сме фактор,които решава,а трябва да поправяме грешките на другите...
Моля ви от сърце единствено...Помагаите според възможностите си на които смогнете...
Лека вечер на всички и утре ще гледам да сложа снимки на малката ми новородена жълта фафурка(кудкудякaща

)...Дано преживее,че четох че има период ...ама майната му няма да мислим негативни неща...
Чудя се дали е удачно в този форум да споделям някакви неща...за някакви животни,които не се споменават...Ама ако питате мене ше ми трябва да намеря форум за всички животински видове...или по скоро за тези,които лека полека са запланувани и ще бъдат гедани като принцове и принцеси...
Прегръдки на всички,които не робуват на някакви глупави комплекси,а изпитват истинска ЛЮБОВ към своите животински дечица...
http://prikachi.com/...=10094&gal=5384
P.С...Държа да отбележа,че снимката,в която се виждат Адам и Ева да ядадaт спагети от земята е от първоначалните,когато дойдоха...
Сега вече не е така...Вярвайте ми...
Ако не е в чинийка и нарязано на дребно се мръщят...
Както и да е това е една друга тема...