Спешно! малко кученце, блъснато от кола в Пловдив
Публикувано: 02 February 2011 - 04:12 PM
katia n, в 02 February 2011 - 09:56 AM, написа:
Засега ще е в приют, докато се намерят стопани за сладката госпожица. Надявам се това да стане по- бързо..
Благодаря на всички, които помогнаха да стане възможно отпътуването й
Очаквайте и снимки
Аз също благодаря на всички
Публикувано: 03 February 2011 - 12:54 PM
чакаме снимчици да ви отбележа в календара или по скоро доволно да ви ''задраскам''
Публикувано: 05 February 2011 - 11:53 AM
Това са последните снимки на Рита в България, ще чакаме снимки от страната, която бе по-благосклонна към нея от Родината и.
Толкова много хора помогнаха на Рита, на всички огромно благодаря!

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 24 February 2011 - 05:00 AM
tinati, в 24 February 2011 - 01:34 AM, написа:
tinati, много те моля да се включиш и тук !!!
Операцията мина безпроблемно, възстановяването също, дадоха много добри шансове за пълно възстановяване /единствено се очакваше това, че крачетата завинаги ще си останат леко изкривени навътре поради липсата на бедрени глави/.
Иначе всички изгледи за в бъдеще бяха много добри.
Кажи, моля, какво е мнението на докторите там, какво е състоянието на Рита, как така болката ще се увеличава и как така се чудели как все още е жива ?!?!?
Публикувано: 24 February 2011 - 08:07 AM
Извинявам се, още веднъж, Тинати, че прибързано и невярно съм писала, може би трябваше да изчакам да мине повече време и ти самата да пишеш по нея, но бях много притеснена за момичето и дори мислех за намиране тук на осиновители. Това е била моята идея, без да съм искала да изопача иинформацията и да навредя на твоето добро име. Тинати, всички добре знаем твоите много и добри дела, за това, че постоянно помагаш на много хора и животни, извинявай, че така те забърквам в ненужна явно полемика и те карам едва ли не да се оправдаваш. Съжалявам още веднъж за невярно написаната от мен информация.
Публикувано: 24 February 2011 - 01:34 PM
Аз лично съм огорчена.Сигурно знаете какво е да се грижиш за куче в къщи.Не прибрано в гаражче,вързано на синджирче,пъхнато в коридорче или оставено на дворче...Така ,дотук с неполаганите грижи.
И тук да кажа,ако се наложи връщане,аз отново поемам Рита.
Публикувано: 01 March 2011 - 01:31 PM
missi, в 01 March 2011 - 12:57 AM, написа:
При мен нещата стоят по-различно.Без значение дали ми е подопечно кученцето,или на обучениение-социализация и адаптация към живот в семейство и дом,гледам да замине на сигурно място/щом съм го пратила,значи го смятам за такова/,за да мога да помогна на следващото.Тинати писа-Рита играе и е обгрижвана чудесно.
Публикувано: 29 March 2011 - 04:42 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 29 March 2011 - 09:40 PM
sangrea8, в 29 March 2011 - 06:28 PM, написа:
а що се отнася до "нелепия" ми коментар -ами защото миличка малка моя колежке ,там може и да я използват без да бъде осиновена,и след като аз не си позволявам да ти пиша така ,значи и ти не можеш !
sangrea8, ти четеш ли постингите, които пишеш ?
Твоите неадекватни коментари в темите не са рядкост, но това тук е просто върха !
И за какво по-точно ще бъде използвана Рита ?!!?
Според теб къде е кучето, някъде хвърлено на произвола ли ?
Викам да имаш малко уважение КЪМ ХОРАТА, ПОЕЛИ ГРИЖАТА ЗА РИТА и да спреш да пишеш глупости !

Вход

Горе
Цитиране +