grigo009, в 13 November 2010 - 03:23 PM, написа:

Ти си болен мозък според мен....
Ше ме спукаш от смях...
Ееееиии това,ако ми бяха казали,какви ситуации бих могла да срещна в интернет-пространството,бих им се изсмяла...ПРЕДИ ВРЕМЕ....

Ти наясно ли си въобще за човек-животно технологиите и разшифрирането на подобни публикации?!
Ама давай к'вооооо още за тестостерона и въобще за хормоните?!
Все повече започвам да се убеждавам ,че имаш сериозен по належащ проблем за разрешаване

Самият факт ,че от всичко написано си и цитирал Не важното заключение..от мене в предишен пост

Какво да кажа...
Дава отговор на твоя характер,същност и мислене..За съжаление...Поредния..

P.С....към alexy е предназначен отговорът

Нищо относно кастрацията.Както и очаквах.Веднага се разпени и разприказва глупости.Няма нужда да ме обиждаш,аз не го правя и по добре да не се опитваш да ме караш и ти.С опита ти да ме анализираш всъщност ми показа повъхностното ти отношение и жалкия то опит в психоанализата.Не можеш да правиш психоанализ на човек без да го виждаш,нали се сещаш. Изтъкнах ти доста сериозен аргумент с влиянието на тестостерона върху организмите на бозайниците.Естествено е да има различия при различните семейства ноооо....... Нали!
Естествено ,че от всичко написано от теб ще цитирам Не важното както казваш,та то беше прекрачването на моралната граница в общуването която трябва да внимаш при кого прекрачваш, да ти" сипе някой башка".
А пък това за човек-животно технологиите направо ме разсмя Доста обощаващо звучи и малко несериозно от към знания ,казано по този начин.Винаги съм се смял като жена ми заговори за технологии или механика и електроника. Земай учебника по биология и марш в 8 клас да преговориш семейство бозайници.Да видиш как хем са различни различните семейства как хем не са.Дали различията са повече от приликите ,как мислиш?

п.п.Понятието болен мозък,съществува само в разговорната реч и нищо определено не значи.Айде лека нощ!