Meto, в 12 December 2010 - 06:31 PM, написа:
Термините "Задължителна кастрация", "Кастрация за здраве" и т.н. бяха вметнати от потребител Деси или нещо от тоз сорт, но не издържа на напора и се отегли в черупката си и се уви там като поредна усоика! На бас държа, че след като прочете това ще пропише пак!
Мето, ти какво? Вече ти е безинтересно ли? Нещо зацикляш май? Няма нужда да се хващаш на бас, естествено, че ще ти отговоря на провокацията, защото явно съвсем умишлено ми приписваш разни глупости (май ти е навик, като чета). НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛА ЗА "КАСТРАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ" още по-малко съм го въвеждала като термин. Ако не можеш да четеш или да схващаш върни се в училище и повтори някои от класовете. Не съм дефектолог и не съм обучена да обяснявам на бавносхващащи лица. Престанала съм да пиша в темата, защото няма какво повече да коментирам по нея. Пояснила съм от каква позиция разглеждам кастрацията и ако това не те устройва и не можеш да се аргументираш подобаващо, проблемът си остава твой. Ако си мислиш, че с постовете си представляваш някакъв "напор", определено си се объркал.

Нищо съществено не си казал до момента, освен това, че си против, но единствено заради заветните атрибути на кучетата ти, за да не им бъркат пола. Да ти поясня нещо - ако бяха типични представители на породата, нямаше да имат нужда от тази идентификация. Половият деморфизъм щеше да е ясно изразен. За разлика от теб, мен ме интересуват не само моите кучета, а изобщо кучетата - бездомни, домашни, породисти, непородисти.
И ти, и Сашо ще разберете за какво става въпрос в позициите на опонентите ви като престанете да използвате чичко Гугъл като преводач, а видите и преживеете нещата в действителност, а не възприемате интернет като отражение на реалността.
Айде сега , продължавайте на воля да си ръсите глупости! Мисля, че достатъчно боза наляхте в темата.
Лека седмица!