Meto, в 20 December 2010 - 08:00 PM, написа:
Виж сега първо не ми говори на "бе" щото аз ако почна да ги говоря на "МА" ще е грозно. Давам пример.
Ти ли ще ми кажеш на мен какво да гледам ма? Или ко ше, четем? Ти знаеш ли въобще кой съм аз или какво правя ма? Това, че като намеря някое куче и го прютя и не правя 200 теми по форуми фейсове и т.н. не означава, че седя в форума и се тупам по гърдите. А и да го правя значи го мога нали? Позволявам си го? Не решавам и не искам да решавам какво да правят другите. Както и не искам да решават вместо мен. Хеле пък такива като теб! Спасила била? От кво си ме спасила па ти? Ходи пиши там това куче съм спасила дрън дрън. Аз не пиша. Пасувам си. Щото не виждам смисал. Какво ще дойде някой да прибере хайвана от провинцията ли? Аз ще си чеша топките щото си ги имам, ам ти ко ша праиш ?
Пука ми на капелата как ще ми говориш! Точно от такива философи пък въобще не ми пука! Достатъчно глупости изписа, така че да не искам дори да те знам! Ако можеше да четеш щеше да разбереш, че не аз съм тази, която ти е "издействала" свободата на избор или те е "спасила". Ти си неспасяем случай! Не ми обяснявай какво съм спасила и какво не. Не ме мисли мен - нито ти искам мнението, нито подкрепата ти. Каквото правя си е мой проблем и не го намесвам никъде в дискусията, но ти много охотно отиваш в тази посока да коментираш кой какво е направил и какво не само, защото няма какво друго да напишеш. Не аз съм тази, която пише за обгрижвани кучки и кученцата им, споко. Ти си героят, не се бой, славата е за теб! И като претендираш, че имаш мнение по някой въпрос поне се запазнай с фактите и възможностите.Чеши си каквото намериш за добре, мен не ме мисли! Имам какво да правя, не се притеснявай!
Furia_S , какво ми прави или не ми прави чест няма никакво значение. Ти поне би трябвало да си наясно с проблематиката, защото участваше активно в обсъждането тук, във форума. А в тази тема има участник, който пък реално работи в комисията. Хора от форума създадоха инициативи и участваха при създаването на законопроекти, в които се дискутираха точно тези неща, които в тази тема се преоткриват от хора като Мето. Те не стоят и не чакат някой като Мето да им "помогне". Просто работят, опитвайки се да задействат държавната машина. Но им се налага да делят сили на две страни - да убедят кучкарите, че трябва да има правила и да убедят държавата, че правилата, които предлагат са добри. Познай как се напредва в тази ситуация?! Нищо не си туширала. По тази тема няма туширане.