Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)
Публикувано: 23 December 2010 - 10:05 PM

Публикувано: 23 December 2010 - 10:21 PM

Целувки,и ако не се изложим, утре малко клипче за разнообразие!
Публикувано: 23 December 2010 - 11:43 PM

Весела и щастлива Коледа на цялото ви семейство taraT !!!

Публикувано: 24 December 2010 - 02:53 AM

А именно...
Бих искала да те прегърна много силно..Теб и цялото ти семейство...и да ви нацелувам всички от сърцe

Желая на цялото ти семейство Весели празници и да не вземеш да спреш с дневника?!
Важен е наистина за много хора.Позволи ни да навлезем в твоето пространство и споделяй с нас радости и проблеми...
Беден ми е речника да ти опиша ,какво чувствам,когато чета и преразказвам, твоите разкази

P.с...Късно ми е и съм супер хаотична,но не се сдържах да драсна 2 реда от сърце за специални хора ,като Вас.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 24 December 2010 - 01:15 PM

"Добрият стрелец се прицелва преди всичко в себе си"
Публикувано: 24 December 2010 - 05:42 PM

Публикувано: 27 December 2010 - 10:16 AM

Публикувано: 30 December 2010 - 12:46 PM
ПС:Обаче на мен ми се струва ,че Деди е на повече от 10г-така като го гледам отива 12-13,какво стана с татуса му нищо ли не излезе?
Публикувано: 30 December 2010 - 08:48 PM
taraT, в 30 December 2010 - 11:36 AM, написа:
Деди и Тара след малко тръгват на почивка в Котел.Дано да имаме късмет за много сняг
Весело и на вас!
Живи и здрави да сте, и много, и само прекрасни моменти да ви очакват през Новата Година!

Публикувано: 30 December 2010 - 09:18 PM
Желая много здраве, радост и хубави мигове занапред на семейството ви в компанията на домашните ви любимци! Благодаря ви, че ви има, дано станат повече хората, които се грижат така за животните! Просълзявам се всеки път когато чета темата, но това са сълзи от щастие!
Продължавайте все така и дано сте дълго заедно и да си носите взаимна радост, успех през Новата Година на вас и на всички добри хора във форума!
Публикувано: 04 January 2011 - 04:04 PM

Ами първо :Честита Нова Година!Нека тя да е по-добра от старата и да има по-малко изоставени животинки!
Ние се завърнахме с много емоции и добро настроение.Деди беше перфектен!Момчето се държа изключително добре и по време на пътуването и в къщата ,където бяхме отседнали.Всъщност най-голямата му радост беше да се излежава пред камината и да топли старите кокали

Публикувано: 04 January 2011 - 09:07 PM
Последната снимка ми изглежда много позната - детско столче и две овчарски муцуни отзад,само дето при нас и столчетата са две

А и Деди наистина изглежда великолепно

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ