П.П.понеже Прити не си харесва много кутията за път,снощи за пет минути с малки залъчета пил.месце,разбра че няма нищо страшно в нея. Команда "влизай" вече се изпълнява без проблем
ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА
Публикувано: 11 September 2009 - 09:58 AM
П.П.понеже Прити не си харесва много кутията за път,снощи за пет минути с малки залъчета пил.месце,разбра че няма нищо страшно в нея. Команда "влизай" вече се изпълнява без проблем
Публикувано: 11 September 2009 - 10:50 AM
Тук е пълно с тайнствена информация , която с труд и пот на челото можеш да изкопчиш по принцип от знаещите я..
Ето с преводача какво стана:
Развъждане York определителен член майчинство кутия * 0 Определителен член майчинство кутия , къде your на клон ще кученце , и поставям на място тогава там с определителен член марионетка трябва бъда p.t. и p.p. от make предварително и желателен така този там уж бъда там its спя място за няколко days към определителен член род , така този определителен член клон то p.t. от can ставам свиквам към този място. Ако ти този правя после a род i.e., определителен член риск този на клон то мога не приемам нов място. Майчинство кутия мога бъда p.t. и p.p. от make its сефте , с определителен член размер p.p. от be решителен easily то трябва бъда и двамата дължина и височина съответно към определителен член размер клон. Към правя то непременно от определителен член бял дроб и определителен член траен материал ще доближавам се за определителен член тяло дървен греда и към определителен член кожа на стена то ще отивам тънък летва , шперплат. Майчинство кутия От три страна принудителен тълпа греда! Този то е необходим този на клон случайност то did не натискам марионетка след насилствен тях против един на определителен член стена , панделка греда рамо бъда до a височина cm. С определителен член храня на определителен член марионетка на клон никакъв дълъг живот ще бъда способен към натискам пале дори ако то доказвам към бъда in то след определителен член гръб този много важен. Три стена на майчинство кутия сте p.t. и p.p. от make висок , и предна част стена то е по-долу така този определителен член клон то p.t. от can свободен влизам в то и напускам но правя не единствен правя то също висок в противен случай клон то е необходим към скок нагоре то и zaprygivaya ] гръб мога задушавам се марионетка но in също определителен член време височина. определителен член автор : YorkMan | Вчера , определителен член 2126: | То е преглед : 13 | Към чета по-нататък коментар 0 Грижа на York ние място ears към York * 85 Определителен член ears веднага in определителен член поемам време правя не възниквам in много на York , обикновено in сте 2nd 2.5 месец ears вече те трябва стоя и необходим към звук определителен член тревога кога към 3.5-4 месец ears така правя не ставам. Много твърдя този ears те ще възниквам към въпреки това и дърпам не необходим НО към презастраховам не излишък и АЗ често трион възрастен York с определителен член жартиери ears. Причина към този там мога бъда много от тънък ухо тъкан или също дебел към определителен член банален недостиг calcium in определителен член органически. С ветеринарен и давам към пале жизнен сложен с calcium , помагам извор към вдигам ears glucosamine то засилвам Ние място ears към York определителен член хрущялен платно на ears. И правя не забравям към режа към your favorite ears ако те те надраствам до кожа този към възниквам до тях е тежък и този мога бъда един на определителен член причина , както правилен към режа ти ще намирам тук. Ако ears p.t. и p.p. от stand и тогава те кожа с козината този причина мога бъда in определителен член заместване на зъби и след определителен член заместване на зъби те принудителен ще възниквам. И така ти сте пълен на определителен член определение към помагам your този любов
Публикувано: 11 September 2009 - 11:41 AM
Мите сега ме подсети нещо с този пост
Когато купих транспортна клетка на Топчо, първите пъти не можех да го вкарам в нея, дърпаше се като магаре, а щом като успеех да го вкарам вътре почваше да вие като койот
Сега положенито е драстично различно: щом види транспортната клетка започва едно бясно скачане и радост около нея, ако съм я сложила на високо, и щом получи достъп до нея влиза сам и то с видимо удоволствие, знае, че заминамаве някъде и бърза случайно да не забравя да го взема

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/
Публикувано: 11 September 2009 - 11:50 AM
мой сайт http://love-york.ru/ действительно несет в себе много полезной информации для тех кто уже имеет йорка и для тех кто хочет его приобрести. Есть и эксклюзивные статьи на писаные мною которые вы больше негде не найдете.
Для вашего форума было бы полезно перевести на свой родной язык часть статей для помощи другим любителям этой уникальной породы собак.
Публикувано: 11 September 2009 - 11:56 AM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 September 2009 - 01:08 PM
Пожалуйста, чем смогу помогу вот только в Болгарском я не силен
Да нигего мы раберемся ;) В имени йорка и китайском буду говорит ;) :)

Публикувано: 11 September 2009 - 05:09 PM
Публикувано: 11 September 2009 - 07:57 PM
Лиде,наистина много искам да ти помогна(първо защото си ми помагала не веднъж,второ д а не пада цялата тежест върху тебе)пък и уча всеки ден всички предмети на руски(за жалост) и ми е доста пресен пък и имам два тома речници по 7000 стр

Публикувано: 11 September 2009 - 11:53 PM
и аз мога да преведа, но лошото е че не ми остава много време просто няма да мога да го набера превода .... но ако е нещо важно ще се хвана и аз....
Публикувано: 12 September 2009 - 12:13 AM
Лиде,наистина много искам да ти помогна(първо защото си ми помагала не веднъж,второ д а не пада цялата тежест върху тебе)пък и уча всеки ден всички предмети на руски(за жалост) и ми е доста пресен пък и имам два тома речници по 7000 стр
Добре Софи. Винаги е хубаво да се работи в екип. Аз мисля, като най-полезно да преведа тази част в която се говори "как се избира йоркширски териер". Онази част за "леглото за раждане" не мисля, че е актуална, тъй като повечето от пишештите тук имат "Pet" и "Bred" кучета, чието развъждане е принципно забранено в кинологията. Ще разгледам обстойно сайта, и след като се консултирам с Мария и Катя, ще си разпределим полезната информация. Честно да си призная не помня какво сме изписали по темите от 2006, а и хич не ми се ще да преглеждам всяка тема 3 години назад. Така, че може да се получи не по десеторване ами нещо повече. Ама нали повторенито било майката на знанието.
Публикувано: 12 September 2009 - 10:13 AM
Добре Софи. Винаги е хубаво да се работи в екип. Аз мисля, като най-полезно да преведа тази част в която се говори "как се избира йоркширски териер". Онази част за "леглото за раждане" не мисля, че е актуална, тъй като повечето от пишештите тук имат "Pet" и "Bred" кучета, чието развъждане е принципно забранено в кинологията. Ще разгледам обстойно сайта, и след като се консултирам с Мария и Катя, ще си разпределим полезната информация. Честно да си призная не помня какво сме изписали по темите от 2006, а и хич не ми се ще да преглеждам всяка тема 3 години назад. Така, че може да се получи не по десеторване ами нещо повече. Ама нали повторенито било майката на знанието.
Радвам се че приехте помоща

Публикувано: 12 September 2009 - 08:15 PM
Публикувано: 13 September 2009 - 10:27 AM
Ой ой очень красивая собачка

Публикувано: 13 September 2009 - 04:55 PM
я тоже подумала что у собачка 7 месяцев...... ну одно и тоже ........ как сказала Рокси , она красота

Вход

Горе
Цитиране +