Dog.bg Форуми : ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

#341 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2009 - 09:58 AM

Сигурен съм ,че ще е много интересно и поучително,винаги има още кокво да се научи.И наистина е така за българите,видяли снимки или кучето на някой познат и хайде-и аз искам такава"плюшена играчка".Лично аз явно както казва приятелката ми съм болен на тема кучета,но от дете съм изчел сумати книги за отглеждането и дресиревка,а преди да взема Прити поне три месеца съм се ровил да науча повече за породата(не казвам че знам всичко,още много имам да уча).....Опа....малко се отплеснах smile.gif Та за курса,стига да е в удобно време,бих за включил.
П.П.понеже Прити не си харесва много кутията за път,снощи за пет минути с малки залъчета пил.месце,разбра че няма нищо страшно в нея. Команда "влизай" вече се изпълнява без проблем smile.gif Ех-умницата ми бе!!! ab_041.gif

#342 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 10:50 AM

Цитат(Molibaby @ Sep 10 2009, 11:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
http://www.love-york.ru/ - пускам това защото предполагам ще ви се хареса , предполагам че има начин да се преведе сайта
Тук е пълно с тайнствена информация , която с труд и пот на челото можеш да изкопчиш по принцип от знаещите я.. af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Ето с преводача какво стана:

Развъждане York определителен член майчинство кутия * 0 Определителен член майчинство кутия , къде your на клон ще кученце , и поставям на място тогава там с определителен член марионетка трябва бъда p.t. и p.p. от make предварително и желателен така този там уж бъда там its спя място за няколко days към определителен член род , така този определителен член клон то p.t. от can ставам свиквам към този място. Ако ти този правя после a род i.e., определителен член риск този на клон то мога не приемам нов място. Майчинство кутия мога бъда p.t. и p.p. от make its сефте , с определителен член размер p.p. от be решителен easily то трябва бъда и двамата дължина и височина съответно към определителен член размер клон. Към правя то непременно от определителен член бял дроб и определителен член траен материал ще доближавам се за определителен член тяло дървен греда и към определителен член кожа на стена то ще отивам тънък летва , шперплат. Майчинство кутия От три страна принудителен тълпа греда! Този то е необходим този на клон случайност то did не натискам марионетка след насилствен тях против един на определителен член стена , панделка греда рамо бъда до a височина cm. С определителен член храня на определителен член марионетка на клон никакъв дълъг живот ще бъда способен към натискам пале дори ако то доказвам към бъда in то след определителен член гръб този много важен. Три стена на майчинство кутия сте p.t. и p.p. от make висок , и предна част стена то е по-долу така този определителен член клон то p.t. от can свободен влизам в то и напускам но правя не единствен правя то също висок в противен случай клон то е необходим към скок нагоре то и zaprygivaya ] гръб мога задушавам се марионетка но in също определителен член време височина. определителен член автор : YorkMan | Вчера , определителен член 2126: | То е преглед : 13 | Към чета по-нататък коментар 0 Грижа на York ние място ears към York * 85 Определителен член ears веднага in определителен член поемам време правя не възниквам in много на York , обикновено in сте 2nd 2.5 месец ears вече те трябва стоя и необходим към звук определителен член тревога кога към 3.5-4 месец ears така правя не ставам. Много твърдя този ears те ще възниквам към въпреки това и дърпам не необходим НО към презастраховам не излишък и АЗ често трион възрастен York с определителен член жартиери ears. Причина към този там мога бъда много от тънък ухо тъкан или също дебел към определителен член банален недостиг calcium in определителен член органически. С ветеринарен и давам към пале жизнен сложен с calcium , помагам извор към вдигам ears glucosamine то засилвам Ние място ears към York определителен член хрущялен платно на ears. И правя не забравям към режа към your favorite ears ако те те надраствам до кожа този към възниквам до тях е тежък и този мога бъда един на определителен член причина , както правилен към режа ти ще намирам тук. Ако ears p.t. и p.p. от stand и тогава те кожа с козината този причина мога бъда in определителен член заместване на зъби и след определителен член заместване на зъби те принудителен ще възниквам. И така ти сте пълен на определителен член определение към помагам your този любов
User's Signature

Качена снимка

#343 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:41 AM

Цитат(jimmy_ivanov @ Sep 11 2009, 08:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурен съм ,че ще е много интересно и поучително,винаги има още кокво да се научи.И наистина е така за българите,видяли снимки или кучето на някой познат и хайде-и аз искам такава"плюшена играчка".Лично аз явно както казва приятелката ми съм болен на тема кучета,но от дете съм изчел сумати книги за отглеждането и дресиревка,а преди да взема Прити поне три месеца съм се ровил да науча повече за породата(не казвам че знам всичко,още много имам да уча).....Опа....малко се отплеснах smile.gif Та за курса,стига да е в удобно време,бих за включил.
П.П.понеже Прити не си харесва много кутията за път,снощи за пет минути с малки залъчета пил.месце,разбра че няма нищо страшно в нея. Команда "влизай" вече се изпълнява без проблем smile.gif Ех-умницата ми бе!!! ab_041.gif

Мите сега ме подсети нещо с този пост wb_052.gif
Когато купих транспортна клетка на Топчо, първите пъти не можех да го вкарам в нея, дърпаше се като магаре, а щом като успеех да го вкарам вътре почваше да вие като койот ab_041.gif
Сега положенито е драстично различно: щом види транспортната клетка започва едно бясно скачане и радост около нея, ако съм я сложила на високо, и щом получи достъп до нея влиза сам и то с видимо удоволствие, знае, че заминамаве някъде и бърза случайно да не забравя да го взема af_089.gif Умници са си те йоркширите, просто трябва човек да има време да се занимава и да го учи.

User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

#344 Потребителят е офлайн   YorkMan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:50 AM

Привет всем любителям собак породы Йоркширский терьер!
мой сайт http://love-york.ru/ действительно несет в себе много полезной информации для тех кто уже имеет йорка и для тех кто хочет его приобрести. Есть и эксклюзивные статьи на писаные мною которые вы больше негде не найдете.
Для вашего форума было бы полезно перевести на свой родной язык часть статей для помощи другим любителям этой уникальной породы собак. smile.gif

#345 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:56 AM

Болшое спосиба !!! ae_085.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#346 Потребителят е офлайн   YorkMan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 12:40 PM

Цитат
Болшое спосиба !!!

Пожалуйста, чем смогу помогу вот только в Болгарском я не силен ab_041.gif

#347 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 September 2009 - 01:08 PM

Цитат(YorkMan @ Sep 11 2009, 01:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Болшое спосиба !!!

Пожалуйста, чем смогу помогу вот только в Болгарском я не силен ab_041.gif

Да нигего мы раберемся ;) В имени йорка и китайском буду говорит ;) :) tb_195.gif wub.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#348 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 05:09 PM

За хората тук през настоящата седмица ще направя преводи, които да са разбираеми. Вярно е, че има няма 20 години не ми се е налагало да използвам руския език, но по мое време много обстойно той се изучаваше даже и в обикновените гимназии и докато четях различни неща от този форум не срещнах кой знае какви трудности. Така, че мисля, че никак няма да ми е трудно да се справя с превода
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#349 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 06:13 PM

Ще е супер да се преведе,че аз толкова съм скаран с руския,направо ме е срам!Дали няма да е по-добре да се отвори нова страница?

#350 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 September 2009 - 07:57 PM

Цитат(lidiya @ Sep 11 2009, 06:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За хората тук през настоящата седмица ще направя преводи, които да са разбираеми. Вярно е, че има няма 20 години не ми се е налагало да използвам руския език, но по мое време много обстойно той се изучаваше даже и в обикновените гимназии и докато четях различни неща от този форум не срещнах кой знае какви трудности. Така, че мисля, че никак няма да ми е трудно да се справя с превода

Лиде,наистина много искам да ти помогна(първо защото си ми помагала не веднъж,второ д а не пада цялата тежест върху тебе)пък и уча всеки ден всички предмети на руски(за жалост) и ми е доста пресен пък и имам два тома речници по 7000 стр ab_041.gif нали трябва да го исползвам този както вика учителя по руски ''прекрасны и гормоничны язык'' ab_041.gif ab_041.gif Само ми пиши на лични или в някоя тема какво да превеждам за един час ти е готово smile.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#351 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 11:53 PM

нещо за къпането да пусна .... http://lovelypet.ru/...54c48ea293761bf

и аз мога да преведа, но лошото е че не ми остава много време просто няма да мога да го набера превода .... но ако е нещо важно ще се хвана и аз....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#352 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 12:13 AM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 11 2009, 06:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Лиде,наистина много искам да ти помогна(първо защото си ми помагала не веднъж,второ д а не пада цялата тежест върху тебе)пък и уча всеки ден всички предмети на руски(за жалост) и ми е доста пресен пък и имам два тома речници по 7000 стр ab_041.gif нали трябва да го исползвам този както вика учителя по руски ''прекрасны и гормоничны язык'' ab_041.gif ab_041.gif Само ми пиши на лични или в някоя тема какво да превеждам за един час ти е готово smile.gif ae_085.gif

Добре Софи. Винаги е хубаво да се работи в екип. Аз мисля, като най-полезно да преведа тази част в която се говори "как се избира йоркширски териер". Онази част за "леглото за раждане" не мисля, че е актуална, тъй като повечето от пишештите тук имат "Pet" и "Bred" кучета, чието развъждане е принципно забранено в кинологията. Ще разгледам обстойно сайта, и след като се консултирам с Мария и Катя, ще си разпределим полезната информация. Честно да си призная не помня какво сме изписали по темите от 2006, а и хич не ми се ще да преглеждам всяка тема 3 години назад. Така, че може да се получи не по десеторване ами нещо повече. Ама нали повторенито било майката на знанието.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#353 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 September 2009 - 10:13 AM

Цитат(lidiya @ Sep 12 2009, 01:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(малка_Рокси @ Sep 11 2009, 06:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Добре Софи. Винаги е хубаво да се работи в екип. Аз мисля, като най-полезно да преведа тази част в която се говори "как се избира йоркширски териер". Онази част за "леглото за раждане" не мисля, че е актуална, тъй като повечето от пишештите тук имат "Pet" и "Bred" кучета, чието развъждане е принципно забранено в кинологията. Ще разгледам обстойно сайта, и след като се консултирам с Мария и Катя, ще си разпределим полезната информация. Честно да си призная не помня какво сме изписали по темите от 2006, а и хич не ми се ще да преглеждам всяка тема 3 години назад. Така, че може да се получи не по десеторване ами нещо повече. Ама нали повторенито било майката на знанието.

Радвам се че приехте помоща smile.gif В екип се работи най-добре ae_085.gif

User's Signature

Качена снимка

#354 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 08:15 PM

http://yorky.kiev.ua/about/index_8.php

последно сайтче и няма да ви затрупвам повече

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#355 Потребителят е офлайн   YorkMan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 10:01 PM

Самая младшая из большой дружной семьи йорков wub.gif

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#356 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 September 2009 - 10:27 AM

Цитат(YorkMan @ Sep 12 2009, 11:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Самая младшая из большой дружной семьи йорков wub.gif

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Ой ой очень красивая собачка ae_085.gif smile.gif сколько ей мясяцев?
User's Signature

Качена снимка

#357 Потребителят е офлайн   YorkMan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 11:00 AM

Цитат
Ой ой очень красивая собачка ae_085.gif smile.gif сколько ей мясяцев?

на фото 5 месяцев, подрастет будет красотка wub.gif

#358 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 September 2009 - 11:23 AM

когда вырастет будет чемпионом...нууу вооще красота! wub.gif wub.gif а я думала что е где-то 7 месяцев ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#359 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 04:55 PM

Цитат(малка_Рокси @ Sep 13 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
когда вырастет будет чемпионом...нууу вооще красота! wub.gif wub.gif а я думала что е где-то 7 месяцев ab_041.gif

я тоже подумала что у собачка 7 месяцев...... ну одно и тоже ........ как сказала Рокси , она красота
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#360 Потребителят е офлайн   YorkMan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 06:09 PM

еще одно фото милашки Романтики wub.gif

Прикачена снимка

• (33 Страници) +
  • « Първа