ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА
Публикувано: 01 March 2010 - 10:36 PM
Публикувано: 08 March 2010 - 05:00 PM
Да, ще става и руса , но при всяко куче е различно.
Публикувано: 09 March 2010 - 10:58 AM
Руса ли ?! Чакай, демек ?!
Публикувано: 09 March 2010 - 10:56 PM
Почти докарва Самоед на цвят
Публикувано: 10 March 2010 - 02:27 AM
Публикувано: 10 March 2010 - 09:57 AM
Kam godinka cveta ot sivkav na glavata i lapickite zapocva da stava zlatist a na tjaloto stomaneno sinjo... kato s vazrastta pocti vsicki yorkita izsvetljavat pri zenskite tozi proces nastapva po barzo ....

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 12 March 2010 - 04:24 PM
Изразих се неправилно , за което моля да ме извините!Исках да кажа , че отначало на главата /и не само/ козината ще става сива и след това златиста!Но при всяко куче си е различно.
Публикувано: 27 March 2010 - 11:17 PM
Публикувано: 28 March 2010 - 07:57 AM
Сигурна ли си в определението: "много мънички бемчици"? Защото когато кучето има бълхи се появяват по корема миниатюрни кафяви петънца.
Публикувано: 28 March 2010 - 11:05 AM
Публикувано: 29 March 2010 - 01:21 AM
Това което описваш си е точно все едно бълхи има. Гледай да не те пусне по пързалката вета за няма защо. Това, че не си ги видяла не значи, че ги няма. То и една едостатъчно при нашите мъници. Само бъди предпазлива да не те психяса вета с идиотски диагнози
Публикувано: 29 March 2010 - 02:21 PM
Това което описваш си е точно все едно бълхи има. Гледай да не те пусне по пързалката вета за няма защо. Това, че не си ги видяла не значи, че ги няма. То и една едостатъчно при нашите мъници. Само бъди предпазлива да не те психяса вета с идиотски диагнози
Лиде , права си хапа ме , дърпа се но успях да намеря изрода , бълха е половин час рових , тъкмо се бях отказала като изпълзя . Не мога да повярвам че може да докара такива поразии ,от кога ли я има за да я нахапе така , отивам за вибрак
Публикувано: 30 March 2010 - 07:24 AM
Лиде , права си хапа ме , дърпа се но успях да намеря изрода , бълха е половин час рових , тъкмо се бях отказала като изпълзя . Не мога да повярвам че може да докара такива поразии ,от кога ли я има за да я нахапе така , отивам за вибрак
Браво. Открила си не канения "гост". То поразията не е само в нахапването. Нямаш си напрестава и колко яйца може да насере една бълха. Родвам се, че помогнах. Ако си спомням твоето куче е под 2 кг. Ако съм права да не му сложиш цялата пипета наведнъж.
Публикувано: 30 March 2010 - 06:21 PM
Колко от пипетата да сложа на Йоли, половината ли?
И още един въпрос - препарата продава ли се в зоомагазините?
Хубав ден,
Алекс
Да половината. Е то е горе-долу преценка, защото пипетите са непрозрачни. Във ветринарните кабинети. Там където имаш визитка го има. Кутията ще ти стигне за до зимния сезон. Да нацелуваш мойта приятелка.
Публикувано: 30 March 2010 - 08:11 PM
Браво. Открила си не канения "гост". То поразията не е само в нахапването. Нямаш си напрестава и колко яйца може да насере една бълха. Родвам се, че помогнах. Ако си спомням твоето куче е под 2 кг. Ако съм права да не му сложиш цялата пипета наведнъж.
Публикувано: 30 March 2010 - 08:11 PM
Публикувано: 30 March 2010 - 08:38 PM
[/quote]
[/quote]
Не ги слушай не е вярно. Аз ли съм единствената късметлийка дето съм попаднала на свестни доктори и не се опитват непрекъснато да ми изпразват джобовете?!
Публикувано: 31 March 2010 - 11:55 AM
Колко от пипетата да сложа на Йоли, половината ли?
И още един въпрос - препарата продава ли се в зоомагазините?
Хубав ден,
Алекс
Да половината. Е то е горе-долу преценка, защото пипетите са непрозрачни. Във ветринарните кабинети. Там където имаш визитка го има. Кутията ще ти стигне за до зимния сезон. Да нацелуваш мойта приятелка.
OOO, ще я нацелувам, обещавам :))
Тя пита за око-боко и казва, че и е мъчно за него
Вчера дори в знак на протест изяде един великденски венец, което ме притесни доста, поради липсата на сериозно количество декоративни топчета
Но искам да споделя, че вчера разглеждах форума на хъскитата - те какви бели правят, нашите са си направо невзрачни!
Прилагам и доказателствен материал.

Вход

Горе
Цитиране +