Хранене на Йоркширския териер
Публикувано: 01 September 2009 - 10:01 AM
Публикувано: 01 September 2009 - 10:40 AM
Вземете му и витамини за деца "Апетитон" дават се сутрин нагладно по една малка чаена лъжичка!
Успех!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 01 September 2009 - 10:46 AM
Вземете му и витамини за деца "Апетитон" дават се сутрин нагладно по една малка чаена лъжичка!
Успех!!
Благодаря много за съвета. Още днес ще последвам написаното и дано да има резултат!
Публикувано: 01 September 2009 - 05:28 PM
Е тогава "хитреца" не може да устой на собстения си егоизъм и прояжда и сух хляб

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 01 September 2009 - 06:42 PM

Публикувано: 04 September 2009 - 06:47 PM
Публикувано: 16 September 2009 - 08:57 PM
това е голямо предизвикателсто , яде малко обикновен роял канин за проба ... и сега иска само това , слагам в другия пилешки дроб сиренце...... не ще иска насипен Роял канин и това е ..... знам че нее хубава храна и за това питам иначе да съм я оставила до сега
И ако може да ме припоръчата консерви които вашите кученца обичат .... малко да разнообразим
Публикувано: 16 September 2009 - 10:10 PM
това е голямо предизвикателсто , яде малко обикновен роял канин за проба ... и сега иска само това , слагам в другия пилешки дроб сиренце...... не ще иска насипен Роял канин и това е ..... знам че нее хубава храна и за това питам иначе да съм я оставила до сега
И ако може да ме припоръчата консерви които вашите кученца обичат .... малко да разнообразим
пробвай да смесваш новите гранули със старите през първите няколко дни.Доколкото знам рязката смяна не е много препоръчителна.
А според мен не ти трябват консерви. Малко съм против тях.Ако си яде сухата храна можеш да разнообразяваш с месце пилешко отвреме навреме.
Публикувано: 16 September 2009 - 10:12 PM
Molibaby причината, поради която вашият любимец вече предявява капризи с храната, се крие във вас. Веднъж разбрал огромното разнообразие от храна извън кучешките гранули, трудно ще го приучите отново на тях. Да не забравяме, че бебето е захранено с гранули от най-крехка възраст.
И както са казвали и най-компетентните тук, няма куче което да е умряло от глад от инати. Бъдете упорита и не го залъгвайте със сиренца, кашкавали, месце и т.н. Гранулите са му абсолютно достатъчни откъм хранителни вещества.
По-горе бяха писали и за тактиката с прибирането на купичката, пробвайте го.
Колкото до преминаването на друг вид гранули - то трябва да стане постепенно, 3-4-5 дни да се смесват по малко новите и старите гранули, за да не се стресира стомахът.
Успех!

Публикувано: 17 September 2009 - 08:41 AM
Добре, че Мария ми даде съвет за един детски сироп за апетит. След като започнах да му го давам вече от подскача отново от радост за гранули. Засега ги яде само накиснати в малко топла вода. Но вероятно е защото му изпопадаха зъбките

Затова внимавайте със смяната, защото не се знае какво може да си навлечете на главата. Успех!
Публикувано: 17 September 2009 - 12:27 PM
При нас в общи линии всичко е ОК, С ХРАНЕНЕТО ОБАЧЕ... От няколко дена не си изяждаме дневната дажба.Храним се с Роял Канин накиснат леко в топла вода 4 пати на ден (все пак сме на 2 месеца). От 2-3 дена обаче, почнахме с фасонте, изяждаме няколко гранулки и край. Пробвах със сухи гранули, харесахани ни, но само 1 ден :( отново почна да изяжда по-малко от половината порция и не ще да погледне купичката, даже пропуска хранения (1път на ве4еря и 1 път на закуска). Иначе вчера бяхме на вет за 2-ра ваксина, 2 м. и 4 д 0,945 кг. питах за храненето, но док каза, 4е всичко е наред и гладно няма да умре. Дайте мнение, да настоявам ли да си изяжда всичко и да го храня от ръка или да го оставя да си яде толкова, колкото му се яде? Доста е енергичен, играе и скача много...но все пак е бебе.
Публикувано: 17 September 2009 - 07:08 PM
Но искам да си яде пакетирания Роял Канин
Хубаво че не съм взела еуканубана , ако не я яде тази скъпата храна не знам какво ще я правя трябва да търся да я подаря на някого
Ако щете ми вярвайте аз храните ги опитвам

а за консерви не ги ще , изхвърлих три такива и спрях да и давам
Според мен не го тъпчете животното на сила , и моята е така яде колкото и е кеф , и е много здрава да чукна на дърво и енергична , това ми стига като показател...... исках да разнообразя храненията само
Публикувано: 17 September 2009 - 09:17 PM
Хубаво че не съм взела еуканубана , ако не я яде тази скъпата храна не знам какво ще я правя трябва да търся да я подаря на някого

Според мен не го тъпчете животното на сила , и моята е така яде колкото и е кеф , и е много здрава да чукна на дърво и енергична , това ми стига като показател...... исках да разнообразя храненията само
Не Ви ли се струва, че 50 г на едно хранене е множко? Роял Канин и Еукануба са на една и съща цена. И като е "насипно", защо сте сигурна, че кучето Ви яде Роял Канин, а не някаква друга храна, но просто чувалчето от което ви сипват да е само Роял Канин?

Публикувано: 17 September 2009 - 10:48 PM

А Роял Канин и Еукануба определено не са на една цена, защото РК 500 гр. го взимам на 10.40, а Еукануба 1 кг. за 13 лв. Говоря за пакетирана храна.
Публикувано: 19 September 2009 - 09:30 AM

Не Ви ли се струва, че 50 г на едно хранене е множко? Роял Канин и Еукануба са на една и съща цена. И като е "насипно", защо сте сигурна, че кучето Ви яде Роял Канин, а не някаква друга храна, но просто чувалчето от което ви сипват да е само Роял Канин?

Наистина е много 50 грама но яде като луда от насипната храна ..... И аз много се зарадвах , че най накрая яде нещо с кеф..... мъча се да я лъжа с пакетираня роял канин , като го смесвем със малко сирене , но си докарахме разстройство
а еукануба няма да купя преди да съм сигурна че ще яде , и без това роял канина ще го подарявам май
парите нямат значение , евтиното излиза най скъпо , ама като не ще да пие уиски , а иска боза ......не мога да я накарам на сила
Публикувано: 19 September 2009 - 12:40 PM
а еукануба няма да купя преди да съм сигурна че ще яде , и без това роял канина ще го подарявам май
парите нямат значение , евтиното излиза най скъпо , ама като не ще да пие уиски , а иска боза ......не мога да я накарам на сила
[/quote]
в магазините би трябвало да имат мострени опаковки. Или просто й вземи разфасовката от 1 кг.
Публикувано: 19 September 2009 - 10:57 PM
От вчера сме в страната на Дриско каунти , заради опитите ми със намачканото сиренце и смесването с пакетиран роял канин , но ще се оправим
ако не имам предложение , събираме се всички и кой каквото е купил и не му върши работа правим една шведска маса с храната , а другото започваме да менкаме ......
Публикувано: 19 September 2009 - 11:09 PM
От вчера сме в страната на Дриско каунти , заради опитите ми със намачканото сиренце и смесването с пакетиран роял канин , но ще се оправим
ако не имам предложение , събираме се всички и кой каквото е купил и не му върши работа правим една шведска маса с храната , а другото започваме да менкаме ......
Нямате избор. Ще трябва да се справите. Сега Ви изглежда трудно, но ще мине време и всичко ще си дойде на мястото.