Dog.bg Форуми : "Заедно" или "Поотделно" за Сеславци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

"Заедно" или "Поотделно" за Сеславци

#81 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 November 2010 - 05:01 PM

По последна информация от "Заедно..":
"Ние сме договаряли правила за нашите доброволци, които Екоравновесие одобри и прецени да ги направи общи за всички доброволци- нашите и другите (не знам кои са те )"
User's Signature

Качена снимка

#82 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 November 2010 - 05:23 PM

А има ли информация от първа ръка,тоест Екоравновесие относно допускането на доброволци до изолаторът.
Кикита,не Ви познавам лично,но съм чела темата няколко пъти и се възхищавам на всичко,което правите Вие,Норт,Анук и всички останали.Толкова пъти съм плакала над снимките,които сте публикувала.Няма смисъл да се влиза в полемика тук във форумът.Отговорите ще дойдат от Екоравновесие и от там нататък ако има нарушение относно свободният достъп,могат да се вземат мерки.

Относно “Заедно..“,ако някой иска да ходи събота,да ходи.Има ли скрита причина,поради която се ограничава достъпът на останалите доброволци в другите дни от седмицата?.Вие в качеството си на какви искате да контролирате доброволците,а не стопанисващите изолаторът и служителите там?С ходене в събота и евентуално неделя какво и кого ще контролирате?Като искате да ходите събота и неделя,неможахте ли да се договорите със старите доброволци и да се присъедините към тях,ами се договаряте с Екоравновесие и то в ущърб на животните?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#83 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2010 - 05:37 PM

"Заедно" лъжат ви нещо от Екото.На кого пречи ходенето на Кикита в сряда. На кого пречат даренията от дог.бг. Повече хора, повече храна,инфо и снимки на повече места, повече шанс за осиновявания, няма все пак стълпотворения от доброволци.
User's Signature

Качена снимка

#84 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 06:21 PM

Показване на мнениетоg_tanov, в 24 November 2010 - 03:23 PM, написа:

Чак сега си дадох сметка, защо е това, изкуствено създадено противопоставяне. Тук явно женското начало за интрига надделява, колкото и сексистко да звучи. Сбогувам се с вас, поне епистоларно. Пишете си на спокойствие. Ако някой ден се запознаете с мен ще видите, че наистина целта ми е единствено животните да са добре. Не само в Сеславци. Засега - успех. Бъдете толерантни един към друг и търсете съмишленици, не врагове.
П.П. Четете мненията по-внимателно. Вниквайте в казаното и не се превъзбуждайте прибързано.

Здравейте,
аз не ви познавам. Не познавам "Заедно..", не познавам кикита. Нямам лично отношение към никого. Жена съм, но ще счета, че горното не се отнася до мен. Но аз имам конкретен въпрос - от кого мога да получавам вярна и коректна информация за кучетата в изолатора и тяхното състояние? За мен това е важно.
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#85 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2010 - 06:49 PM

Цитат от Фейсбук, аз няма да го коментирам, всеки сам да си прави изводите.

Цитат

Nadia Tosheva
Съвсем не считам, че мнението ми излиза по какъвто и да е било начин от добрия тон и продължавам да очаквам отговор:
"Все още чакам конкретни отговори на другите конкретно поставени от мен въпроси:
1. Защо Констанца Генова предостави двусмисл...ена и невярна информация, след което я защитаваше ревностно и с епитети, обиди и подмнятания?
2. Целия екип на "Заедно..." ли стои зад всичките й думи от снощи и тази сутрин?
3. Приемате ли всяка помощ от лица, които не ча част от екипа на "Заедно", като действия "зад гърба ви"?
4. Има ли решение от страна на Екоравновесие доброволци (по принцип) да имат достъп и възможност за работа само в събота и неделя""

Цитат

Заедно срещу насилието над животните!!!
‎1. Информацията , която ви представи Костанца Генова ( забележете как се пише името) не е невярна, но беше само относно кампания+ информация . На въпросите на дарителите , от които Заедно не е събирало дарения тя не може да отговори, нито ...може да каже какво ще се случи с тези дарения!
2. Да
3. НЕ
4. Дните, в които ще идват доброволци сме ги договорили с Екоравновесие. Понеже ние няма да имаме доброволци от наша страна , няма да имат и те . Когато преценим , че е наложително да има доброволци през седмицата , ще го обсъдим допълнително с Екоравновесие и ще го обявим публично. В момента служителите на Екоравновесие са предостатъчно, а и така можем да следим по- лесно тяхната работа.

User's Signature

Качена снимка

#86 Потребителят е офлайн   Fullmoon Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2010 - 07:59 PM

Никой ли няма да каже в прав текст, че правенето на каквито и да е уговорки и ограничения за посещения на доброволци в общинския изолатор Сеславци е НЕЗАКОННО?!!!!!!

Законът гарантира свободен достъп на всички до изолатора през цялото му работно време.

Не може да има никакви уговорки СРЕЩУ закона, защото такива уговорки са ПРОТИВОЗАКОННИ.

Всеки, който участва в такива договорки - дотук виждам опити за договорки от Екоравновесие и Заедно - НАРУШАВА ЗАКОНА.

Впрочем при нарушаване на закона следва сезиране на контролните органи.
User's Signature

Качена снимка

#87 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 24 November 2010 - 08:01 PM

Направо съм погнусена от вас как не ви е срам бе хора.Какво се опитвате да докажете не мога да разбера кой е по по най ли? :eg_033: Аз като един потенциален дарител никога няма да ви даря пари,защо ли зашото показахте истинската си същност не се нуждаете от дарители-имате си,не се нуждаете от доброволци-имате си.Я се осъзнайте къде се намирате бе.Хората тука се борят с години за тези животни там кой ви дава право да ограничавате правата на някой да влиза в приюта?За кои се помислихте?Всеки има право да влезе в рамките на работното време на приюта-Пенка,Гошко,Иванчо и всеки ,който иска да помага.И какъв точно контрол смятате да осъществите това най ме интересува.Контрол над осиновителите-те и без тва са ''много'' ама вие може да им кажете да отидат да си купят щот те кучетата в изолатора нека си гният там.Плюя на вас и на организацията ви :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#88 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 08:05 PM

Shibumi_girl :rc_036: Много добре казано!
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#89 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2010 - 08:08 PM

Shibumi_girl :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#90 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2010 - 08:50 PM

Бхааааа изпуснала съм......Какво става бе хора?!?! Лошо, много лошо.....Това неразбирателство помежду ни до никаде няма да доведе. Имаше едно много готино нещо, което пишехме навремето.....

"Лекарите скарани, сестрите издокарани, санитарите прости, а болните Бог да ги прости". На това прилича и нашата помощ към животните. Не изключвам и себе си. Сигурна съм, че всеки от нас е с добри и благородни намерения / с много малки изключения/, но просто всякаш говорим на различни езици. Абе да не сме всички зодия РАК?!?

Дано постигнете съгласие. Успех - заради животните трябва да потърсим примирие.
Извинете за намесата.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#91 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2010 - 08:52 PM

Всъщност след цитираното от elena07, "дискусията" продължи.
"Надя Тошева" там съм аз

Nadia Tosheva
Извинявам се за сбърканото име на Костанца Генова.
Благодаря за останалите отговори.
Продължава, обаче, основният въпрос да стои отговорен двусмислено
4. Има ли решение от страна на Екоравновесие доброволци (по принцип) да имат достъп и възмож...ност за работа само в събота и неделя?
"4. Дните, в които ще идват доброволци сме ги договорили с Екоравновесие. Понеже ние няма да имаме доброволци от наша страна , няма да имат и те . Когато преценим , че е наложително да има доброволци през седмицата , ще го обсъдим допълнително с Екоравновесие и ще го обявим публично. В момента служителите на Екоравновесие са предостатъчно, а и така можем да следим по- лесно тяхната работа."
Уточнявам - интересува ме има ли решение от страна на Екоравновесие за предоставяне на достъп на каквито и да е (не от "Заедно") било доброволци само в събота и неделя?
Моля, отговорете ми с Да/Не

Dessislava Davidova
Болно ми е г-жо Генова, защото жонглирате с тази материя по абсолютно недостоен начин! Ако желаехте да има контрол щяхте да споделите целите и да се споразумеете и договорите с другите сдружения, а не да ограничавате начина им на работа. У...жасно е, че си позволявате да ограничавате едно толкова рядко срещано в днешно време желание за помощ на животно и в частност куче. Просто е възмутително! Представете си след като не можете да обясните действията си на човек като мен, който не е активист, представям си колко нещастни са опитите ви за комуникация с хора, които "живеят" с този проблем! Жалко! Нямам думи!

На така зададен въпрос не мога да ви отговоря. НО...договорката ни с Екоравновесие е, че през почивните дни, ще ходим ние с нашите доброволци, които ходеха и досега със Здравка Юрукова- Дикова всяка събота и ние си носим отговорността за това , което се случва там през тези дни. За други доброволци не мога да ви кажа нищо. Точно по тези причини създадохме и правилата за доброволците , които просто трябва да се спазват, за да има някакъв контрол и да не стават бели , зашото всичко може да се случи

Nadia Tosheva
Не можете да отговорите, но както се досещате точно отговорът на този конкретен въпрос е ябълката на раздора и той трябва да се изясни.

Dessislava Davidova интересно предложение , Ще го обсъдим !

Надя Тошева, права сте! Проблема е , че търсите отговора на въпроса от грешните хора

Nadia Tosheva
Търся го от вас, защото именно от името на "Заедно" дойде информацията за това, и то без никакво уточнение дали става дума само и единствено на ваши доброволци.
Търся го от вас и именно защото вие имате някакви договорни отношения с Екоравновесие.

Ние само обявяваме какви промени настъпват , а не кой ги решава и защо става така. Мислим също , че бяхме достатъчно ясни , като написахме неколкократно, че не не стопанисваме приюта ,при което всеки средноинтелигентен човек би разбрал, че не нас, а на стопанина трябва да се зададат подобни въпроси. Нали така?

Да , но ние можем да коментираме само от наша страна и да информираме за договорености . Ако ние не го правим , няма да има никаква информация, освен ако " Екоравновесие" не реши да информира хората , чрез Фейсбук например

Nadia Tosheva
Разбирам това, но и повечето от нас живо ни интересува дали когато сте говорили и договаряли такива промени с Екоравновесие, сте говорили единствено от името на доброволци на "Заедно".
Разбира, обаче, че и на това няма да ми бъде отговорено....
Остава да чакам, за да разбера дали другите доброволци ще успеят без проблем да посетят кучетата, въпреки че доколкото зная, вече им е бил отказван достъп съвсем скоро.

адя Тошева, разбира се , че ще ви отговоря. Ние сме договаряли правила за нашите доброволци, които Екоравновесие одобри и прецени да ги направи общи за всички доброволци- нашите и другите (не знам кои са те )

Nadia Tosheva
‎"Екоравновесие одобри и прецени да ги направи общи за всички доброволци- нашите и другите (не знам кои са те )"
добре, това автоматично отговаря с "ДА" на въпроса ми
"4. Има ли решение от страна на Екоравновесие доброволци (по принцип) да им...ат достъп и възмож...ност за работа само в събота и неделя?
Уточнявам - интересува ме има ли решение от страна на Екоравновесие за предоставяне на достъп на каквито и да е (не от "Заедно") било доброволци само в събота и неделя?"
?!?

Има, но те са под наш контрол , защото няма представител на " Екоравновесие ", тоест доброволците през почивните дни са на Заедно

Aни Димитрова
Ясноооо......" Екото" са видяли"Заедно..." какви са ,меко казано тъпички и че могат да си ги манипулират когато и както си искат и да си измиват ръцете след това с тях и са решили набързо да сключат договорчето с тях,за да няма контрол и да има масово изтребени животинки.А на "Заедно..." им трябва само едно потупване по рамото и да им се каже че са номер 1 и колко са велики,за да играят по свирката на Екото.Пфууууууууу отвратителни сте.

Nadia Tosheva
предавам се...

Надя Тошева, ние така и не можахме да разберем какъв е проблема и какво толкова се иска от нас?!

На Ани Петрова, ще и отнемем достъпа ако продължава така, защото не сме на футболен стадион и не сме длъжни да ви търпим просташките коментари.
Критика , ако е градивна приемаме с радост, защото не сме перфектни! Предложения също ,но не прек...алявайте, защото всеки човек си има граници , ...дори и администраторите. ..! Помолихме ви учтиво да не излизате от добрият тон . Вие продължавате явно да ни провокирате, което ние пък от наша страна няма да толерираме !

Нонка ГЕОРГИЕВА
У?важавам всички , които правят нещо за животинките - дарители , доброволци , " деятели " ! Убедена съм , че всеки с чиста съвест и добри намерения не би се подразнил и хиляди пъти да дава отчети ! Трябва да се внимава и с подписването на д...оговори и с вземането на решения , защото е факт , че не се прави достатъчно за животните и не всичко отива по предназначение ! Не виждам доброволците , които даряват грижи и обич с какво ще навредят ?! Подкрепям аргументираните мнения на Кикита Д. и Ани Димитрова !!! Не зная дали г-жа Кони Генова е най-подходяща за тази дейност , но е доста неубедителна и се опасявам , че може да откаже дарители !

Elena Ilieva
Нонка Георгиева, г-жа Кони Генова, вече отказа цял клуб, който до вчера даряваше не малко за Сеславци, а и не само.
User's Signature

Качена снимка

#92 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 08:55 PM

Показване на мнениетоg_tanov, в 24 November 2010 - 08:46 AM, написа:

Този коментар е специално за Кикита.
Кикита, моите уважения към теб. Знам какво правиш и какво си правила за Сеславци. Аз съм доброволец, който само от шест месеца ходи в Сеславци и прави следните неща:
Сковавам къщички за кучетата от външните клетки и поправям старите. Занимавам се (храни, играе, мие, чисти и т.н.) с кучетата от външните клетки. Понякога разхождам току що прибраните по-силни животни. Ловя изпуснати от доброволците при разходка кучета. Давам указания на някои от тях какво да правят и какво не, единствено и само да ги предпазя (доброволците и кучетата) от инциденти. Това че ходя в Сеславци от половин година не значи, че отскоро се интересувам от животните и тяхната защита. Не съм част от "Заедно", но ги подкрепям както в личен, така и в професионален аспект. Бил съм водач на служебно куче преди доста време в спецчастите, сега съм юрист. Именно като такъв съдействам на каузата. По отношение на осиновяването и коментара ми за ротовете, просто имам наблюдения от следния тип:
1. В изолатора идват хора с нечисти намерения - търсят агресивни кучета за боеве. Натъкнах се на такива.
2. Конкретно за двата рота - единият от тях успя да разкъса ръката на човек, който се занимава с дресировка на ротове.
3. Много хора идват в изолатора да си спестят паричките за породисти животни, а останалите "непородисти" не ги интересуват.
4. Това се нарича контрол на осиновяването, какъвто досега не е имало в изолатора.
Съвет към теб - по-малко емоции. И без това сте прекалено малко, за да си позволявате да се карате. Не вземам отношение във връзка с голямата дискусия между Вас (старите) и "Заедно" (новите), но със сигурност и двете фракции искат да подобрят състоянието на животните. Порастнете. Засега не вземам страна.
П.П. Саймън (Спас -американския булдог) е добре. Има си истински стопани и не ходи да рови по кофите за смет.

Нещо ми обягва какъв точно е проблема с точка 3...Всички знаем , че породистите попаднали в Сеславци или Богров повечето време са бивши домашни, възрастни кучета на 1+ година, изоставени и натирени от собствениците им. Точно тези кучета имат най-много проблем със свикването в приюта и новата им среда. И вие бихте отказали да ги дадете на осиновител? И е грях ако нямаш 800 лева за породисто бебе, но си фен на породота и искаш да помогнеш на куче в беда?
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#93 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2010 - 09:10 PM

Хората от "заедно" се държат меко казано странно.

Цупене, мълчанка, недомлъвки, отказ за комуникация.Всичко на принципа "на който не му харесва, да си ходи".

Странен призив за помощ за консерви, с които не е ясно какви кучета могат да се изхранят. Отказ да се допускат хората, досега са дохранвали кучетата там.

Защо? Не е ясно. Но кого би обслужило това сякаш е съвсем ясно.

Предлогът е да имало ред. То като гледам две години изолаторът все от доброволци с чували храна все е бил обсаден и се налага въвеждане на пропусквателен режим. Да няма блъсканица.
Истината е, че ДВАМА или ТРИМА човека са ходили там редовно. И на кого пречи това? Много странно.

Не ме оставя чувството, че някой не иска да се вижда какво се прави там.
User's Signature

Качена снимка

#94 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2010 - 09:10 PM

Ако трябва да се задълбая в анализиране на ситуацията се сещам, че през 2011 г. изтичаха "някакви срокове" по ЗЗЖ и разни други закони и наредби. "Някой" беше дал "някакви" обещания да се справи с проблема и въпросното "Заедно ..." чудесно служи за маша в цялата работа. Очевидно сред тях има хора, които много добре знаят защо се налага да нарушат закон и да сключат споразумение за такива идиотски мерки на "контрол". Дали някой е измамен, харзулнат, употребен няма никакво значение. Факт е, че чрез тази организация се постига основната цел на властимащите - да се справят с нарастващото недоволство от безхаберието им по въпроса с уличните кучета в София. Няма да се учудя, ако в рамките на следващите 3-4 месеца съвсем "случайно" вземат, че измрат половината от кучетата в Сеславци. Защото видите ли те са болни, но нямаме манипулационна, пък те се бият или боледуват и нямаме възможност за реакция. Едни "много знаещи" и "много правещи" хора ще започнат да се жалват как нямат възможност и затова измират гадинките. Тогава ще ми е интересно г-н юрист g_tanov как ще обясните случващото се там и дали ще бъдете доволен от това, че съдействахте за това развитие. Аз Ви вярвам господине, искрено Ви вярвам, че отделяте от времето, средствата и силите си за тази кауза. Факт е, че сте се оставили да ви употребят и дано не е по-лошото - умишлено да сте съдействали за това развитие. Няма логика в нито едно от действията на тази организация "Заедно ..." , а още по-малко желание за съвместни дейности с когото и да било. Да, ще въведете ред. Дано някое от животинките там все пак оцелее след този ред. Как може да участвате в подобна идиотщина и да претендирате, че искате контрол и ред!?! Как ?!? Така чудестно помагате на определени хора да се потупат накрая с добре свършената работа по прочистването на града. Нека Ви споделя нещо г-н g_tanov аз това съм го преживяла в Пловдив, точно преди 10 години. Тогава изпотрепаха под сурдинка и под предтекст, че са болни почти всички кучета. За да може кмета да заяви, че се е справил. Затова още битува неверието към институциите на разни организации и не може човек да ги убеди в отговорността си или в доброто желание за съдействие. Поздравления! Чудесно се справихте! Чудно! Успяхте да вземете от един красив град като Пловдив най-лошия опит. Покъртително!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#95 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 09:18 PM

А на мен май всичко ми убягва и най-вече защо точно "Заедно" не искат доброволци през седмицата. Това оправдание с Екото е много нелепо - "Заедно" или кроят нещо с тях или са супер кухи. И пак ще го отнесат кучетата. Не разбирам и защо не искат Кикита да храни допълнително, след като очевидно храната не стига до всички животни и повечето гладуват (снимки достатъчно из темата). Не разбирам дали е имало уговорки на 4 очи с Екото и каква точно е целта на упражнението.
Едва ли и ще разбера, но в мен остават едни грозни съмнения...
Сега виждам, че и явно други хора мислят така....
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#96 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2010 - 09:35 PM

Честно казано не виждам смисъла на тази дискусия.
Въпросите трябва да се зададат на Екоравновесие, очевидно е, че Заедно не искат или не могат да отговорят на тях. В крайна сметка те наистина не дължат обяснение на нас какъв договор са сключили, стига той да не пречи на другите желаещи да помагат и да не е противозаконен. Свободни са да договарят всякакви условия за работата си с Екоравновесие, стига те да касаят само двете договарящи страни. По отношение на трети страни, естествено, този договор не може да има сила.
Излишно е да се нажежава обстановката заради това, че някой си няма и хабер как да се държи и тропа с крак наляво-надясно, махнете с ръка, от много приказки само по-лошо става.
Нека си започнат работата, нещата ще се нагласят. Аз само съм леко объркана от нещо: когато ще контролираш някого, как така ще сключваш договор точно с него? Такова чудо досега не бях чувала, напротив, там, където е необходим контрол, е абсолютно забранено контролиращият и контролираният да са в подобни отношения. Очевидно става дума за друг контрол, засега не става съвсем ясно над кого, нека изчакаме по-спокойно.

#97 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 11:44 AM

Цитат

3. Много хора идват в изолатора да си спестят паричките за породисти животни, а останалите "непородисти" не ги интересуват.

Леле, честно казано започнах вече да се ядосвам. Абе мой човек... мисли преди да говориш, какъв юрист си ти! Повечето от попадналите в Сеславци породисти са кучета с поведенчески проблеми, гледани ужасно, болни, озлобени, използвани за битки. Те най-нещастните твари там и ако не бяха хора като мен и останалите стари кучкари тук, които знаят как да се правят с по-проблемните кучета всичките да са дали фира отдавна. Какъв си ти бе да даваш оценки за неща, дето дори не ги разбираш! какви спестявания на пари можеш да имаш от някой дърт, болен и размазан пит, или рот или доберман като моя идиот! Това са само разходи, огромни разходи за да го вдигнеш на крака, да го убедиш, че ще се грижиш за него с любов и да го гледаш докато дойде края му.

Ей шушумиги, тия кучета имат отромна нужда от помощ. Някой трябва да изнася информация за тях за да бъдат спасявани, докато имат още шанс. Не се правете на Лили Иванова ами се заемете да вършите малко полезна работа, Заедно Поотделно или с комшията за разкош!
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#98 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 25 November 2010 - 12:02 PM

Показване на мнениетоГрахче, в 25 November 2010 - 10:49 AM, написа:

Цитат

Леле, честно казано започнах вече да се ядосвам. Абе мой човек... мисли преди да говориш, какъв юрист си ти! Повечето от попадналите в Сеславци породисти са кучета с поведенчески проблеми, гледани ужасно, болни, озлобени, използвани за битки. Те най-нещастните твари там и ако не бяха хора като мен и останалите стари кучкари тук, които знаят как да се правят с по-проблемните кучета всичките да са дали фира отдавна. Какъв си ти бе да даваш оценки за неща, дето дори не ги разбираш! какви спестявания на пари можеш да имаш от някой дърт, болен и размазан пит, или рот или доберман като моя идиот! Това са само разходи, огромни разходи за да го вдигнеш на крака, да го убедиш, че ще се грижиш за него с любов и да го гледаш докато дойде края му.

Ей шушумиги, тия кучета имат отромна нужда от помощ. Някой трябва да изнася информация за тях за да бъдат спасявани, докато имат още шанс. Не се правете на Лили Иванова ами се заемете да вършите малко полезна работа, Заедно Поотделно или с комшията за разкош!

Отдавна стана ясно, че това са хора грам незапознати с реалната ситуация с бездомниците/изолаторите/приютите в БГ. Което е ужасно, защото се натресоха на може би най-тежкият случай. Не може вчера да се осъзнаеш като "природозащитник", днес вече да имаш орг и да контролираш. Невъзможно е най-малкото, защото за всичко това е нужен опит, знания и т.н. Стана ясно, че тия хора нямат нито едното, нито другото. Единствено в техен плюс, а и най-вече в плюс на животните е да се осъзнаят по-бързичко и да работят наистина ЗАЕДНО с хората, които имат и опита, и знанията и възможностите.
User's Signature

Качена снимка

#99 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 12:48 PM

Според господина,g_tanov, ако не си стъпвал в Сеславци, няма как да знаеш каква е ситуацията и да се изказваш...За това и този въпрос е към него: сега имате одеала, но тия одеала са окензват, кучетата ги ръфат, мокрят се от чистенето с маркучи по клетките. Колко време мислите , че ще ви стигнат тия одеала?
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#100 Потребителят е офлайн   g_tanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 01:25 PM

Леле, колко озлобени нападки и обиди. Вие май не прочетохте, че спирам да пиша в тази налудничава страница. Ако има нещо да ми казвате ще се радвам да се запознаем лично. Заповядайте в събота в Сеславци. Аз, както подчертах по-рано съм там като доброволец и представлявам само себе си. Тъкмо ще ми дадете някой друг полезен съвет.
П.П. Грахче, това за шушумигите и Лили Иванова ми хареса и освежи. Имаш характер.

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни