Каракачанското куче
Публикувано: 18 September 2006 - 05:19 PM
За кучето се говори с любов и уважение, с почит ! То го заслужава !
От името на всички потребители - Не желаем тук да бъде място, където се води война !
Темата ще бъде изчистена от дребнавите заяждания.
Благодаря предварително !
Публикувано: 18 September 2006 - 05:36 PM
Защо търсенето и доказването на тези и факти се приема като война и заяждане? Да се правим на щрауси, че няма проблеми около родните породи не е достойна позиция. Проблеми има и разговорите тук въпреки пиперливостта си на моменти помагат водата постепенно да се избистри за да потече като пълноводена чиста река.
От какво се страхувате? В реалният живот няма само красиви цветя и песен на пъстроцветни птички! Там овцата пасе цветенцата, вълка дави овцата, кучето гони вълка, гарвани кълват плътта, лешоядите гълтат костите, земята попива кръвта и порастват нови цветя!
И колкото по-рано децата разберат истините за живота, по-пълноценно ще живеят!
Поздрави!

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 18 September 2006 - 06:02 PM
Публикувано: 18 September 2006 - 06:12 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 18 September 2006 - 06:19 PM
Нека, сложете снимки на ваши кучета, без значение, кучета, произведени от вас и да се видят недостатъците, да се види каква е връзката, къде има грешка ... но уви, това не става. Всеки гледа да сложи снимка на чуждо производство и да го унижи. Това поне аз считам за недостойно поведение.
Нека да има снимки, нека да има коментари, но да са в стил, в който да се обясняват предимства, недостатъци, фенотипни особености, без провокации, без злобни подмятания и злостни коментари.
Поздрави за вас ! cheers
Публикувано: 18 September 2006 - 08:14 PM
Цитат
Поздрави за вас ! cheers
Така догбг,правилно,ама като се изтипосат само снимки на извести от картинките кучета,а никои не слага на техните поколения какво да се коментира.
А и никой не слага снимки на неговите кучета,защо ли?????Сигурно щото са толкова пазачи,че ги е страх да не откраднат пазачите.
Публикувано: 18 September 2006 - 10:16 PM
Прикачени файлове
-
18_09_06_1250.jpg (47.16K)
Брой сваляния: 299
Публикувано: 19 September 2006 - 03:50 PM
Кучето е много космато и е гуджук.На снимката си сменя козината и затова е по голо.На 1,1година е и се оформя , като добър пазач и определено доминиращо куче.Не се притеснява от големите мъжкари и смело влиза в схатки. Това е бащата:
Прикачени файлове
-
post_51_1158673811.jpg (51.06K)
Брой сваляния: 299
Публикувано: 19 September 2006 - 04:03 PM
Поздрави!
Публикувано: 20 September 2006 - 05:21 PM
Прикачени файлове
-
post_51_1158765678.jpg (38.79K)
Брой сваляния: 290
Публикувано: 20 September 2006 - 06:29 PM
Къде в момента има малки по развъдниците?Какви са и съответно цените?
Преди време зададох този въпрос в темата за БОК и стана една.... нямам думи просто.Заспориха за цените и накрая се изпокараха за името b) .
Много моля тука да не се получава така ,всеки сам преценява за себе си .Трябва да се уважаваме.
Надявам се ,че някой все пак ще ми отговори.
Поздрави
п.п Кучетата на снимките са много хубави

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 September 2006 - 07:05 PM
Родетелите им са Жара и Еничар.
Valkat, моля - ако имате да уточнявате цени - на лична поща. Надявам се да съм разбран правилно.
Публикувано: 20 September 2006 - 07:28 PM
Цитат
Родетелите им са Жара и Еничар.
Valkat, моля - ако имате да уточнявате цени - на лична поща. Надявам се да съм разбран правилно.
dog.bg вече се е наплашил човека от безмислени разправии навярно 1super
Вече няма да питам за цените .Ако някой има желание да ми ги каже все пак - моля на лично съобщение.
Благодаря valkat,
Малко ми е далече Силистра , но дано имам път натам.Да са ви живи и здрави кутраците super best

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 22 September 2006 - 10:52 AM

Малък доминант l)