Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#81 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2006 - 10:28 AM

здравейте,
Благодаря на първо място за пожеланията.

Идеята за ТИТО никога няма да умре.НЕзнам дали знаете но аз бях влюбен в кучето ПАйо,и винаги ще продължавам да търся и потдържам тази кръв.НЕ мисля че нашето поколение може да си позволи лукса да изтрие история писана с хиляди години-да променим кучетата само в разтояние на 20-тина години.За мен това е егоистично .Уговорката ни с Петър и Рангел е следната че аз искам с тяхна помощ да продължа пътя на ТИТо и те винаги ще са зад мен .Развъдника си запазва името такова каквото е .Знам много добре какво ме очаква и изобщо не ми пука защото аз знам сега какви кучета имаме ,спя спокойно и съм изпълнен с желание и ентусиазъм-достатъчно мотиви за да се опитват да ме лъжат или каквото и да е.Само да са ми живи и здрави а времето ще покаже...
За моите принципи като развъждач не се притеснявайте -те са едни и същи и ще си останат такива ,може би не бях попаднал на подходящото място и подходящите хора ...
поздрави,,,
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#82 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 01:26 PM

evala za entosiazma i ........uspeh
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#83 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 06:38 AM

мерси Петко,
ще се опитам да направя всичко за да се запази едно богатство,и да му се радват много хора които искат д а имат такива достойни кучета....
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#84 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2006 - 08:04 PM

Здравей Росене,

Днес в нашия развъдник пристигнаха Кимба,Шаро и Караман от "Тито".

При наличието на 15 други кучета се държаха много добре!

Приготвил съм им богато угощение за добре дошли.

Поздрави! д-р Кунев cheers

#85 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2006 - 08:38 PM

Докторе,не се и съмнявам ,че се държат добре,те бяха към 60 броя и са свикнали,пък и са с характери .

#86 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 03:24 PM

здравейте,
Д-р Кунев,подсилете ги тези кучета както ще направя и аз с моите а на пролет ще си направим събор .И да ги пазите с очите си че ако стане нещо с тях няма след това откъде......
поздрави....
User's Signature

#87 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 05:32 PM

Здравей Росене,

Не се познаваме лично но вярвам ,че това ще стане скоро.Интересите ни са еднакви така че.....!

За кучетата няма страшно, защото 2 ферми с прасета стоят ЗАД тях!

Храна има много и смятам в сравнително кратък срок да ги въстановя без да ги угоявам разбира се,защото практиката ,която сме възприели при нас е следната:

Докато са малки кученцата ги храним с гранули за да получат всички необходими хранителни вещества за растежа на тялото ,зъбите и т.н.

След 9,10 месечна възраст минават основно на свински смески ,като два пъти месечно им варим -глави ,крака ,малки трупчета за да се облажят.

Със смески поддържат спортна кондиция ,не затлъстяват, но въпреки това запазват добро телесно състояние.

По такъв начин се стремим да им осигуряваме хранене близко до условията в които биха били ако са работни.

Поздрави!

#88 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 06:24 PM

Само трябва да се внимава много с компонентите или съставките от които са направени свинските смески,защото все пак те са за угояване.Като идвам натам а то ще е до 3 дни ще ви се обадя да видим кучетата/пратете ми моб. тел .на лични/.
поздрави...
User's Signature

#89 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 September 2006 - 08:11 PM

Може ли малко инфо да ми дадете?Кой развъдник се намира в село близо до Трън,за карака4анска ов4арка?Дават ли се родословия на тези ку4ета от БРФК?Мерси предварително 1super
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#90 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 09:03 PM

За Росен gsm:0887568633- д-р Т.Кунев

#91 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 10:27 PM

последното ми писмо в БОК...

МОля дог.бг поне последното ми писмо в форума на БОК да не се изтрива или поправя.

здравейте,
Мисля това съобщение да ми е последно в форума на БОК.

Стефане/а и до другите в БОК/,ще се опитам да ти отговоря въпреки че не си струва но карай....

Стефан-"Колкото и нескромно да звучи за куче може и да сгреша, но за човек рядко"

Росен..."Това е форум за кучетата така че хората ги остави,бъркал си много за кучета и продължаваш да бъркаш ,пожелавам ти по-скоро да дойде денят да не бъркаш вече/че вече и годините ти напредват/".

Стефах... "Говориш за разочарованието си от БОК през последните 6 години, за мелези и интриги.
Първо ти не се занимаваше активно с породата до преди 2 години"

Росен.... Стефане занимавам се малко повече от 2 г. -около 6г. с тази порода.През това време през мен минаха повече от 60 кучета и съм произвел докато бях в БОК около 100 мелеза.МОжеш ли да отговориш на другите- ти колко кучета си имал досега -дали са повече от 5 за многогодишният ти опит и колко си произвел? Предполагам за 6 г .можеш да видиш резултата от моята работа ,защото за разлика от вас-Бокаджиите -ако вие ги правехте кучетата само по масите на ракия и на другия ден не знаете какво сте говорили-то аз ходех по овчари и търсех истината -ее намерих я"

Стефан..."Второ не познаваш почти никого от БОК а да не говорим за кучетата."

Росен..."познавам много/но да ти кажа и съжалявам много затова/...мога да кажа повече от теб-а да те питам ти освен с ПОПОВ друга дружка имаш ли си?""""

СТЕФАН"""И накрая като как реши ,че твоите кучета са чисти а на другите не?

РОСЕН...Ако и ти малко -по -професионално се занимаваше с породата щеше отдавна да познаваш развъдника ТИТО а за чистотата/и произхода/ на тези кучета можеш да питаш всеки един от големите развъдчици включително и ПОПОВ-товая са кучета мечта за много хора но защо да ти обеснявам неща които ти не можеш да разбереш никога.....

Стефан...."Не ме занимава мисълта дали си по-вече или по-малко Българин , но ако се върнеш назад във форума ще видиш кой най много тръбеше за българското. "

Росен...Казах го и пак ще го кажа.Българин съм и то патриот-обиколих целият свят и се върнах в БЪлгария заради нея и заради кучетата ми.Съжалявам че толкова време съм се заблуждавал при наличието на много БОКОВЕ около мен"ЧОвек може да допусне грешки но приципите му остават завинаги.

Стефан..."Твоят приятел ти е задал много точен въпрос. Само дето ти не си му дал никакъв отговор. Ако имаш кураж отговори тук , във форума.
Кратко и простичко. Какво име трябва да носи нашето куче.

Росен....На моят приятел още тогава му казах"Аз съм за чистото и истинско куче"-като до мен беше и Митко от Браниполе,той довърши мисълта като добави-стига с тия имена,това не е най-важното а кучето.Нека ние дадем от нас което е нужно а като си заминем от тази земя да правят каквото искат.
НА твоят въпрос ще ти отговоря ,няма проблем:
................................................................................
..........................................................................ДО преди няколко месеца бях за БОк но ти знаеш моите впечатления от вас-мелези,интриги и лъжи.БОК според вас е правилното име но вие забравихте кучетата и няма дори и за цяр едно да се покаже.НАиситна нямате и ген. материял откъде да вземете освем да купите някое кутре от КК или да откраднете куче КК.
НА КК не им харесвате името но пък имат КУЧЕТА/чисти и автентични/ при тях...
Е,аз допуснах грешка но принципите си за разлика от вас няма да променя -оставам за истинското и чисто наше КАРАКАЧАНСКО/овчарско/куче на БЪЛГАРИЯ

до Н.АТАНАСОВ
СЪжалявам че така стана но колкото и да се преструвам не мога да бягам от истината-ако и ти обичаш нашите кучета и искаш да ги запазиш колкото мен -ще ме разбереш...

ех хайде от мен,/нали знаеш последните се смеят най-сладко/.....
чао БОКАДЖИИ
User's Signature

#92 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 10:58 PM

АБЕ ШАРО,стига си говорил смехории "обиколих целия свят и се прибрах заради кучетата" .Кой ти ги гледа през това време кучетата?Бил си член БОК пък сигурно си се скарал с някой и си решил ,че другите са по истински и отиваш при тях.Ти си точно като името на развъдника дето жонглираш с него .САМОТО МУ ИМЕ ПОДСКАЗВА ,ЧЕ Е КРЪСТЕН НА ТИТОВОТО ВРЕМЕ , КОГАТО БРАТЯТА СЪРБИ СИ ПЕЕХА ЕДНА ПЕСЕН В ЕДИН ВИЦ ; И ТУК МИ Е ДОБРЕ И ТАМ МИ Е ДОБРЕ.Стига си ги растягал едни исъщи във всички теми.!!

#93 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 11:14 PM

judge,когато човек се отнася сериозно към работата си или към хобито си винаги търси истината и не престава докото я намери независимо ,колко време ще му отнеме.

Така ,че Шаро е прав и достатъчно достоен да сподели всичко това във форума,а на практика не е длъжен.

Потърси и ти истината вместо го упрекваш,ако имаш истинска цел разбира се!

#94 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 11:19 PM

Шаро си е Шаро, а Вие ми отговорете за чистия генен матеиал!!!!!!!!!

#95 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 11:43 PM

Не чист ,а ценен генетичен материал!

#96 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 12:27 AM

judge,

С никого не съм се карал от БОК и нямам намерение да го правя.След като в БОк с никого не мога да намеря обща тема за кучета и не съм егоист като тях за да променя облика на нашето куче само за 15 години,в смисъл с никого не мога да следвам каузата за истински кучета -то те остават безинтересни за мен.
Относно чужбина -не съм казал измислици а е истина.Сигурно и няма да ми повярваш че купих 32 кучета нали?.Е да то болните за тези кучета сме малко и се броим на пръсти.
п.с.......развесели ме с името ТИТо но р-к ТИТО си е ТИТО ...и докато съм жив аз ще си остане ТИТО и ще си правим много титовчета за да им се радват хората...
User's Signature

#97 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 12:51 AM

" Росен...Казах го и пак ще го кажа.Българин съм и то патриот-обиколих целият свят и се върнах в БЪлгария заради нея и заради кучетата ми..."

Опа-а-а-а "колега",
чета , чета, постингите и когато чашата на лъжите ти прелее Шаро , съм длъжен да споделя истината.

Надълго и нашироко си ми обяснявал по Скейпа, от Холанд, как не искаш повече да си обикновен шофьор в Холандия ,
а да се завърнеш и да започнеш бизнес в БГ с холандските
гранули "Вобра"...
Как си щял да обхванеш в мрежа развъдниците и ветеринарните лекари в БГ...как те ще ти пласират стоката..., как ще потекат мангизите...
Всичко е интереси и пари,
Няма патриотизъм.
Не и заради кучетата ти.
Уличница се става само първия път...после всичко е лесно и се повтаря.
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#98 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 12:53 AM

ХЕхЕХехх,много интересно стана ,,,

Събрали се Бокаджии от другата срана както следва:

- един професор,който идея си няма как изглежда истинско куче /който горкия искаше да му пращам снимки на истински кучета за да ги публикува и пише един куп неверни неща
-един мераклия /на който съм обеснявал как изглежда нашето куче/ който купува каракачански кучета и злодее срещу тях

-един баш майстор на БОк който за цял живот е имал 3-4 кучета и е мисля председател на сегашният БОк Силистра който се състои от 2 шарени кучета и 2 човека.

---- да ми говорят те на мен за кучета....НЕзнам дали тези господа могат да пишат добре но знам със сигурност че от овчарски кучета понятие си нямат.НО нека си мислят че имат,тя надеждата последна умирала.Благодаря им все пак за топлото изпращане...
User's Signature

#99 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 01:07 AM

Благодаря ПЕтков,

Заболя ви истината ли или не можете да го преживеете.
Първо,аз незнам какво съм ти казвал но си спомням как ти искаше информация за развъдници на каракачански кучета и затова те пратих при тогавашният ТИТО в МАнолско конаре .КАзах ти го и по тел. да ти го кажа и тук .Припомни си лекциите които съм ти изнасял за кучета по скаип,и като застанеш пред твоите кучета ги сравни с кутрето от Валя.Предполагам ще откриеш голяма разлика/не само в цветовете/.
И второто мнението което съм си изградил за теб не е много различно с мнението и на АТанасов за теб.НЕ един път сме си говорили .А дано нека ти потръгне бизнеса с кучета по ВАрна че там мелезията е малко .Има още накъде.
Колкото и да говорите както и да го правите -кервана си върви и това е.Всички знаят защо говорите за мен по този начин,няма да учудите никой,или да направите впечатление .
User's Signature

#100 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 01:47 AM

Винаги има първи път. Нямах намерение да пиша тук , но ми домъчня много за ШАРО. НЕ МИСЛИ ШАРО , ТОВА Е СЛОЖЕН ПРОЦЕС , КАКТО И ПИСАНЕТО. А И ЧЕТЕНЕТО.ЗАЩОТО АКО МОЖЕШЕ ДА ЧЕТЕШ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ , ЧЕ КЛУБА В СИЛИСТРА ИМА 21 РЕДОВНИ ЧЛЕНОВЕ И ОКОЛО 40 КУЧЕТА. И ЧЕ НЕ КОЛИЧЕСТВОТО Е ВАЖНО.
И КАКВА СТАНА ТЯ ? КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ СМИСЛЕННО НА ПЕТКОВ -ДАЙ ДА ВКАРАМЕ ЕДНА МАЛКА ИНТРИЖКА ПЪК ДА ВИДИМ НЯМА ЛИ ДА МИНЕ. ПЛОСКО ШАРО , ПЛОСКО. И ЖАЛКО. ДО ПРЕДИ ЕДИН ЧАС НАРИЧАШЕ БЕЗИДЕЙНИЯ ПРОФЕСОР СВОЙ ПРИЯТЕЛ.
БРАВОС!

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема