Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1721 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 April 2008 - 01:34 PM

Цитат

Диамандиев, погледни форума от вчера - който е висок "високо ум не вирее, на ниско мухлясва, който живее в полето е мамул, в балкана пущиняк" и т.н. Това ли искаш да четеш във форума?
Какво значение има личността, висок нисък, грозен, дебел къде живее и с какво име се подвизава - истинско или с ник /повечето са с ник във форума /?  За мен по важен е спора, защитата на позицията и това,  което човек е приел за своя истина.
Еми аз не казвам ли това..? Не предразполага ли такива изказвания от анонимници. А колкото до мен , аз съм доказал че ценя повече човека от колкото интереса от него....но няма смисъл да отделяме повече време за това. В краина сметка въпрос на преценка и възпитание е отношението ни в форума.

#1722 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 April 2008 - 02:37 PM

диамандиев ,да цитирам ли всички неанонимници?модератора само знае колко простащини и обиди е изтрил на такива хора?...лично ти за мен си анонмик ,защото колкото и да ми се представяш и егн и снимка ,пак нищо ниама да ми говори?..точно ти си културен много наистина .ма пък съм убеден че дори и да влизаш с ник пак ще си същия,това си е характер ,култура ,такива неща .
Петков ,културен ли е? Попов ?.да продължавам ли ?

специално за теб ,казвам се михаил петров ....но държа да се обръщаш с ника ми
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1723 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 April 2008 - 03:45 PM

Цитат

диамандиев ,да цитирам ли всички неанонимници?модератора само знае колко простащини и обиди е изтрил на такива хора?...лично ти за мен си анонмик ,защото колкото и да ми се представяш и егн и снимка ,пак нищо ниама да ми говори?..точно ти си културен много наистина .ма пък съм убеден че дори и да влизаш с ник пак ще си същия,това си е характер ,култура ,такива неща .
Петков ,културен ли е? Попов ?.да продължавам ли ?

специално за теб ,казвам се михаил петров ....но държа да се обръщаш с ника ми
Ще ти отговоря и спирам на тая тема , не за друго а защото не е по темата и се отплеснахме малко повече. Отговорноста е лична. Това го пише общо взето във всеки законТака че не е нужно да ми цитираш никои, всеки сам отговаря за себе си. Прав си че човек и дори да е с истинското си име пак може да не си стока. И че характера е важен, но човек които застава зад името си , вече знае и не се крие от казаното от него. Малко по трудно е за такива хора защото думите казани от тях се свързват с името. И обратно анонимника , спокоен от /това че се е скрил/ , може по спокоино да си позволи всичко, дори и да убижда вулгарно. Не ме притеснява момента да убидя някои или някои да ме убиди....Но общо взето мнението ми за анонимниците е такова.....

#1724 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 05:32 PM

цитан Минка -........... Не съм съгласна, че Седевчеви се стремят да са всичко в КК. Единият се е оттеглил и присъства само като член, а на ОС в Стара Загора Атила сам предложи всички от ръководсвото, включително и той да се оттеглят и да се даде път на нови хора, както е според устава от 2001 година /за не повече от пет години/.

цитат Караман - Минке,пак са те подвели.Това беше просто тактика.Пишеш така все едно си бил(а) там.И аз бях там.Доколкото си спомням единствената жена беше ДАНДИ и  тя беше избрана в УС.Ако наистина си бил(а) там няма смисъл да обсъждаме с подробности какво станало там,зашото не искаш да  го проумееш.

Караман,  да вярно е бях там. Това е факт, който със собствените си очи и уши видях и чух. Отговори вярно ли или лъжа. Ти искаш да ме убедиш да не вярвам на видяното и чутото от мен, а на твоите думи. Повтарям и ти обяснявам защо не съм съгласен /а/ , че Седевчеви се стремят да са всикчо в КК. 

#1725 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 05:39 PM

Цитат

Караман, питаш къде остана Светлин Стоев? С.С. е име при КК. Това е човек със заслуги, които никой не може и не отрича. Той е човекът, който в годините успя да обедини и устои и съхрани идеята за КК. Това е човек, който заслужава нужното признание. Има различни начини да му се оттдаде заслуженото и да се впише в историята на КК.
Не приемам обаче, две неща. Първо, той да  е всичко в КК - и касиер и председател, на когото никой не може да поиска какъвто и да било отчет. Второ - да се превъща председателството в пожизнена длъжност. Дори на държавно ниво,  отговорна длъжност се заема за не повече от два мандата. Останалото е диктатура.

Караман остави без коментар написаното от мен за С.С. Старая се да бъде обективен/а и не отричам положителните неща. Не изкарвам като вас всичко в МАКК само черно и подмолно.

#1726 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 05:46 PM

цитат Минка - Питане към Муртап - След като постоянно се позоваваш на решенията на съда и устава, искам да те попитам - от първият устав на МАКК от 2001 година има ли точка според, която Председателят и членовете на УС могат да заемат тези постове за не повече от пет години? Уставът е приет през 2001 година, сега сме 2008-ма. Кой нарушава устава? Кой го променя, за да направи типично по комунистически поста Председател пожизнен? Това също ли се прави в интерес на кучето или защитава нечий личен интерес?

Чл. 32 от т. 5 от устава гласи "Първият управителен съвет определен в учредителния протокол в състав от три члена е с мандат от пет години".

Муртапе, цитатът точен ли има ли го в устава или си го измислям. Отговори поне с да или не, а хората ще си напряват извода, кой не спазва устава и нека всеки реши за себе си това устав за всички ли е или не важи само за богоизбрани.

#1727 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:01 PM

007,това звучи меко казано несериозно.Закона е такъв ,че мандат не може да е по голям от 5г.А колко мандата по 5 г. има човек право,никъде не личи от твоето писане.Преди да спориш вникни в смисъла и тогава опонирай.И престани да пишеш от мъжко женски род,нали си жена ,кого заблуждаваш!?
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#1728 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:05 PM

Цитат

007,това звучи меко казано несериозно.Закона е такъв ,че мандат не може да е по голям от 5г.А колко мандата по 5 г. има човек право,никъде не личи от твоето писане.Преди да спориш вникни в смисъла и тогава опонирай.И престани да пишеш от мъжко женски род,нали си жена ,кого заблуждаваш!?

мислиш ли, че е спазен устава и от 2001 година до 2007 година са пет години?

#1729 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:13 PM

Цитат

Цитат

007,не ми се влиза в спор,просто исках да те предпазя от грешката,но ти не си ме разбрала.Сега ще ти дам пример.По закон всеки упр.съвет и председателя могат да имат мандат най-много 5г.ако от устава не е предвидено по малко.Но колко пъти може да се избира някой в УС,НИКЪДЕ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ,СПОРЕД ,КАКТО СИ ГО НАПИСАЛА.Ето аз съм за трети мандат председател и всеки от тях е за 5 г.
User's Signature

#1730 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:23 PM

След като повдигнах въпроса за съвместяването на длъжостите председател и касиер се чувствам задължена да кажа каквото знам и евентуално да се предизвика диспут. При учредяването на МАКК за касиер и избран според мен един почтен човек запален по идеята за КК. Той със собствени средства финансира регистрацията на организацията в съда. Бил е  първият спонсор и касиер. След спорове и разногласия в началото на лятото на 2002 година той се оттегля огорчен, като предава касата на Председателя. Име не мога да спомена, защото не съм упълномощена. Той и сега е фен на КК има пет, и както други бивши членове се оттегли обиден, но без да всява раздори. Някой запита ли този човек, защо се получи така и каква е неговата истина? От тогава касата се държеше от Председателя и длъжността Касиер се изпълняваше от него до март 2006 година. Тогава я предаде на змията Вучков, без никакъв лев и никакъв отчет. Затова твърдя, че тази длъжност почти 4 години е съвместявана от Председателя.  
Затова има неопровержими доказателства ,които ще бъдат представени на компетентните органи.
Дами и господа, от сегашния МОКК и бивши членове на МАКК на кого внасяхте в продължение на четири години членски внос и защо сега сте очудени. Какъв отчет получихте за вашите и други пари? Ако не сте плащали членски внос значи не сте били членове  на МАКК и не може да се прехвърляте в пакет в МОКК.

#1731 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:26 PM

Първият управителен съвет и Председател са избрани през 2001 година. Според устава, закона като цетираш ти отчетно-изборно съброние и избиране / или преизбиране / трябваше да се състои не по-късно от 2006 година. Това са точно пет години. А не 2007 г. Такова събрание през 2006 г. нямаше. Това твърдя.

#1732 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:30 PM

Аз не взимам отношение по тези въпроси ,защото не съм в тази организация.Аз само принципно обясних въпроса за мандата.Другото си е ваша работа.
п.с.Не си права, ти твърдеше,че не можел да е повече председател и питаше доживотен ли ще е.Може,ако обаче хората го избират.
User's Signature

#1733 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 06:44 PM

Минке,заплоди ли Мира?
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1734 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 07:00 PM

Цитат

Цитат

МОД, не му обръщай внимание.Той откъде да знае, че 2004г. след изложението в Сливен всички отидохме  в С.Загора  и се проведе ОС в Тракийския университет.На ОС беше избран С. Стоев за председател.
User's Signature

#1735 Потребителят е офлайн   eni4ar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 07:37 PM

Абе 007 ти не се уморяваш,само каса,чл.внос... и т.н.За нас вече е уморително да обесняваме и да даваме отговор на абсурдните ти постулати.Странно е че говориш само за пари и то за пари по времето когато всички давахме за изложби,  за идеи и то от джоба си,а най вече С.Стоев  подарявал картини,организирал 14 национални изложби,водил ги е...Ами питай Атила С. за 11 000 къде и как са изхарчени/той отчет така и не даде/ ;) :rolleyes: :angry:
  Стига вече с глупостите си! :huh: :huh:
Сподели ,ако обичаш за изложбата в София на 19.04 организирана от изгонените от МОКК/МАКК/, чуваме за 40-50 кучета,"грандиозно"... :->) :->) :->) :sos:

#1736 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 07:40 PM

Еничар,миналогодишния Селекционен Преглед са 20-25 кучета ли беше?

#1737 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 08:20 PM

Цитат на ШАРО(ТИТО) от 2006г.                                                                                                                            "Имам въпрос към МАД МАКС?-Тъй като тя  и всички нейни приятели говорят ,че всички БОК са мелези ,а техните КК са чисти........Приятелко ,моля те попитай Седефчеви за произхода на техния така известен в нашите среди(санбернар)Китан или Каракитан  незнам точно как се казва....?Попитай ги моля те какъв е бащата или дядото на това куче.Попитай ги също дали нямат една снимка  на брата на това куче.Нека да го покажат и него.И последният въпрос е - попитай ги какви кутрета ще даде кучето  с една санбернарка и дали кутретата няма да спечелят в ринг за санбернари-1во място"                                                                                                                                            След тези тежки думи, след направения филм за мелеза Китан не мога да си обясня за каква идея говорим,за какво куче.Шаро,с този филм ти затри минимум 15г от техния съзнателен живот .Кой нормален човек ще повярва в идеите ви.КАТО МИНКА ЛИ.                                                                                                                                                  Някой може ли да ми обясни какво може да свърже ШАРО И Седефчеви.                                                                                                                        ШАРО,с този филм ти заложи такава  :huh:БОМБА ,че като гръмне ще ОСМЪРДИ не само БГ ,а целия БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ.
User's Signature

#1738 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 08:23 PM

Който познае до колко време ще избухне  :oБОМБАТА печели почерпка от мен.
User's Signature

#1739 Потребителят е офлайн   eni4ar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 08:26 PM

Миналата година бяха 120-130 кучета и поне 2000 човека публика.Водещ беше С.Стоев/както обикновено/,тази година Вергилчо,абе шоу... :->) :P :->)

#1740 Потребителят е офлайн   eni4ar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 08:30 PM

Надяваме се тази вечер Караман щото тръпнем... ;D ;) ;D

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87