Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#3481 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 June 2008 - 05:50 PM

Като не те яд,какво повтаряш субсидиите та субсидиите.Никой не гледа животни пък каквито и да били за субсидии.Ако на тях чака ще ги умори от глад.Аз също съм богата, и финансово и душевно и откъм Приятели,което за мен е най важно.Сеира сте вие,драскачите,дето две изречение по темата за кучетата не можете да вържете.Затова силата ви е в плюенето,за да изпъкнете.Даже с различен цвят пишете,та да ви забележат.Ако г..а ми беше лаком,както ти твърдиш,щях да продавам кутрета,много от пишещите тук харесват кучетата ми и искат да си купят от тях.Ама аз ги подарявам,не ги продавам.

#3482 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 05:55 PM

Карамане,давай за патките,то за кучетата е видно ,че дума не можеш да обелиш :huh:

#3483 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 05:58 PM

B)
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#3484 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:01 PM

Цитат

С теб нали се разбрахме нещо.Вече прекаляваш . ще си хапиш ....
Ти май си свикнал като обиждаш да ти мълчат.Ти си тоя дето прекаляваш.Какво ще си хапя,проблема си е мой

#3485 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:06 PM

Цитат

Градски ,
тя е зомбирана и елементарна.  ;) Злобее и не разбира че все повече колеги я избягват и не искат да си кореспондират с нея.
Ако не разбира българския пиши и на турски или гръцки. Белким схване за какво иде реч.
;D

И кво се фукат тука шалварите  с подаряването, като си беше признала тук във форума че ПОДАРЯВА САМО КУЧЕТА КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО !!!

Неин Цитат :

"...Това дето го показвам,се доказва всеки ден и или става Куче или го подарявам на някой.На няколко пъти ,вече се случва да подарявам най красивите кучета,които като ги гледаш ти пълнят сърцето с външния си вид,обаче сърце нямат..."

Егати и безочието дандиево.
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3486 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:07 PM

Цитат

Цитат

Ти май си свикнал като обиждаш да ти мълчат.Ти си тоя дето прекаляваш.Какво ще си хапя,проблема си е мой

Данди, като писах на Илдю за патките по никакъв начин не съм изкал да те обидя.
Като почна да плюеш, тогава се осетих . За днес се извинявам . Уговорката си остава. Ако мога ще ги изчистя.
User's Signature

#3487 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:07 PM

Хей, вий сичките.

Първо, много ви блатгодаря, че сте са замислили за меня.

данди, няма да стане със свинята домашен любимец. аз искам да ма храни, пък ти казах, че в случая не става.

петков, може да донесе две-три пера, ша си ги забуча да мязам на паун, белким анна дето са и 3 из отзад ма хареса, че нещо ма кастри.

карамане, за патките не знам, ама към гъските имама слабост. за меня те са едни от най-умните птици. имал съм и го казвам със сигурност. само че, както ти казах - не моя да коля. господ йехова не ми дава  :'(

до ся са занимавах с ремзиоглу, че нещо са мъчи да ми дигни адреналина  :angry:
User's Signature

Качена снимка

#3488 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:13 PM

[quote author=karaman link=topic=3872.msg435473#msg435473 date=1214668713]
:o

Аз точно за гъшия дроб ми беше мисълта, ама някой хора не сванаха.
User's Signature

#3489 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:35 PM

Аз каквото трябваше направих.Щом си решила така
User's Signature

#3490 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:40 PM

Цитат

Ок,прекратявам.И ти извинявай,ако съм те обидила или криворазбрала

#3491 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:41 PM

Цитат

Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.

User's Signature

Качена снимка

#3492 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 06:51 PM

Петков,думите са мои,това се прави от всички овчари.Те не търпят кучета дето не стават за работни.Повечето баш тия ги продават.Аз не подарявам само тия дето не стават обаче.Имам достатъчно дето стават,за да подарявам и от тях.Ама ако си имаше понятие от тия неща,щеше да си наясно.Има кучета дето са супер,ама не се вписват в дадена работна група(глутница).Знаеш ли защо?А пък дали колегите избягват мен или такива като теб,дето нищо свястно не са написали да сега,освен злобни подмятания и подигравки,те си знаят най добре.Шалвари не нося,православна християнка съм,а и не деля хората според вярата им,други са ми критериите.Турски наоколо не се говори,гръцски още по малко..виж във Варна доста турска реч може да чуеш,не че има значение де.

#3493 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 07:05 PM

Цитат

Цитат

Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.

Илде, трети път пиша че с Данди не изкам да се заяждам. След време ще покажа черно на бяло че съм прав за всичко дето пиша.

За това което ма питаш мисля че беше на ОС в С. ЗАГОРА. На предния семинар в ПЛОВДИВ беше само мъж.

Ще врътна един, два телефона и ще ти пиша точно кои са биле учените гости. Трябва да съм точен.
Сега излизам, като се върна ще ти отговоря.-
User's Signature

#3494 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 07:24 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Илде, трети път пиша че с Данди не изкам да се заяждам. След време ще покажа черно на бяло че съм прав за всичко дето пиша.

За това което ма питаш мисля че беше на ОС в С. ЗАГОРА. На предния семинар в ПЛОВДИВ беше само мъж.

Ще врътна един, два телефона и ще ти пиша точно кои са биле учените гости. Трябва да съм точен.
Сега излизам, като се върна ще ти отговоря.-

Карамане, аз учените ги знам ама не разбрах кой бил тоз Психопат, дет са изпокарал с тях и те си тръгнали.
User's Signature

Качена снимка

#3495 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 09:15 PM

"... Не за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като БОК иначе дядо ми цял живот е гледал овце и имаше кучета които по нищо не приличат на сегашните..."

Поздрав за един от хората дето се наемат пак!

Останалите да са живи и здрави и да правят все така реклама на темата!

#3496 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 10:12 PM

Илде, имена да пиша ли?
User's Signature

#3497 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 10:55 PM

Цитат

Цитат

Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора  на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004  или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА  и др  от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.

User's Signature

#3498 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 11:39 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора  на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004  или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА  и др  от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.

Някои така наречени "привърженици" на каракаченските кучета тук много се напъваха да
омаложажат и принизят факта с опита да се  направят евтини ДНК изледвания на набедените за каракаченски кучета.
И сега ИСТИНАТА  бе написана. :->)

И страхът от тази истина - да излезе наяве  каква аджеба е Цистата кръв на каракаценките е накарала
техни псевдо босове да подскочат като ужилени против тестовете.  :o
И с право !
Защото ако те бяха направени тогава щяха да лъснат генчета на санбернарчета , кавказчета, улични превъзходни, ципоноси и не ципоноси,с каски и без каски , от горната и долната маала ....приплодници обусловили прехвалената им Циста "арииска"  раса... :rolleyes: дето като събереш две псета все едно си събрал  папуас от Нова Гвинея и ескимос от Аляска. ;D
Цирка е отворен ! Програмата е пълна ! Вярвай им народе ! Сицко е Цисто ! Моля на опашката... ;)
Има за сиЦки...И дори дандита така "благородно"  :'( си подаряват боклуците които са "без сърце"  и за друго не стават :o...Фукнята да върви.  :->):rolleyes: :->)

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3499 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 08:06 AM

Ето така трябва да се прави.
Да се казват нещата право в очите!

А всъшност коя точно година е било и кой са били хората?
На мен ми става малко неясно.

Как беше... една жена каза.

Като има такава възможност, дай да забравим глупостите правени в миналото и да започнем отначало.
Всичко - КК, БОК  на изследвания и каквото си покаже го признаваме за истина.
И няма място за спекулации.

Пък гледам, че можем да си купим и ДНК. Така ще пооправим тук таме по нещо.

И после и хората дето за две години си врътнаха гъза на 180% и смениха вижданията ще бъдат доволни.Че даже няма да се  извиняват за това, което са говорили цял живот. :huh:

#3500 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 08:52 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Леле-е-е-е!  :o

Значи в тоз случай да реагира някои по такъв начин има няколко причини:

Първо 100% тряа да й Психопат да откажи таз оферта.

Второ пък тряа да яй Психопат ако сърбежа му й, че някои наистина знаят, а той само си въбразява.

Трето тука вече сигур ней Психопат ами просто му са бърка лична далавера и няма как да зацепи нещо от плащането.

Не знам, туи са хипотези. Ма да откажите на Сотиров и на Гичева зарад един Психопат определено сичките сте луди за връзване. Че Гичева й една от най-добрите, ако не и най-добрата по отношение на тез проучвания. Ужас!!! Луди, луди не за връзване ами за бесене  :huh:

User's Signature

Качена снимка

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена