Dog.bg Форуми : Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

#141 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 February 2011 - 10:35 AM

Мили хора, момичето е вече модерно :af_089: Вчера си я взехме около 17 часа от вета, после стояхме в колата до около19, за да не я местим, защото й беше замаяно още. Приемните й стопани й бяха запалили печка на дърва, което много ме успокои, защото беше важно да не е на атмосферни влияния. Днес още не съм я виждала, но при първа възможност ще я посетя, а малко по-късно през деня ще ходим и на преглед, за да ни потвърдят, че всичко е наред.
Василена, ще си имаш истинска героиня вкъщи, която дори веднъж не изскимтя. Прекрасно същество е и отива при прекрасни хора - какво повече да иска човек :smile:
Тарат, ти си моето вдъхновение :rc_036:

ПП: Забравих да кажа - кастрацията е 65 лв., в сметката си имах 80. Остават 15 лв.
User's Signature

Качена снимка

#142 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 12:54 AM

За всички, които се интересуват от съдбата на Чери бързам да кажа, че тя е повече от добре. Приемните й батко и кака са просто страхотни - глезят си я и това си даде своите резултати. Ако човек не знае, не би предположил, че е преживяла такава манипулация. Днес бяхме на вет, биха ни някакви инжекции и ни прегледаха - лекарите също се зарадваха да я видят толкова веселка и добре.
Сега преминаваме към следващата задача. Търсим начин да се превозим до София, където, вече знаете, Чери я очаква прекрасно семейство само за нея.
User's Signature

Качена снимка

#143 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 08:08 AM

Мамината душица, вече нямам търпение да я олигавя АЗ :db_046:

#144 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2011 - 03:15 PM

Здравейте! Искам да се похваля с това, че Чери вече е в много добра форма. Остава хубавия финал - да я съберем с бъдещото й семейство. Към този момент аз не мога да кажа кога ще имам възможност да пътувам за съжаление. Моля, посъветвйте ме има ли куриерска фирма, която предлага превоз на животно. Също така ние бихме могли да я закараме до Варна или някъде другаде в Източна България, от където да пътува за София.
User's Signature

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   magitt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2011 - 03:19 PM

Лео експрес превозват животни.
User's Signature

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2011 - 03:38 PM

Благодаря, сега им разглеждам сайта, но не намирам нужната ми информация. Ако сте ползвали услугите им, споделете си впечатленията.
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   magitt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2011 - 04:19 PM

Една приятелка изпраща кученце по тях.Трябва да имате клетка в която да я транспортират.Казаха ми, че имали добро отношение.Кученцето пътува Ст.Загора-Видин.Пристигнало е без проблем.И не трябва да се е хранило не помня колко часа преди това.Клетката я връщат до ден-два.Не е скъпо.За малко кученце и за това разстояние сумата е била около 8лева.
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2011 - 10:18 AM

Благодаря за информацията :smile: Хубаво е, че има варианти.
Имам предложение за транспорт на 12, т. е. утре. Спешно ми трябва клетка на заем. Нямам възможност да отделя пари и да купя в момента.
User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2011 - 01:34 PM

Здравейте приятели,
Чарли е намерила транспорт, но все още не може да се намери клетка. Спешно е, ако може помогнете, утре ще пътува, ако намериме :md_064:

#150 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 February 2011 - 07:30 PM

Намерихте ли клетка?В тази,която имаме (не мога да кажа в м-нта размерите) се побираше голдън на 5 месеца прав.Не мога по снимките да преценя дали Лейди ще се побере.Ако проявявате интерес ми пишете да ви изпратя телефона на майка ми.
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#151 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2011 - 07:52 PM

/Проявявам интерес и то огромен. Моля те, обади ми се или ми дай телефона си аз да ти звънна. МОят е 0893/ 410 560
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 02:18 PM

Здравейте, приятели! Прекрасни новини от нас - Чери вече е софиянче, обичано и много глезенко. В събота я изпратихме с приятел на Приятели на животните - Бургас. Галя, ако четеш форума сърдечни благодарности, че ни се довери и с такава грижа и отношение превози Чери към новия й живот :rc_036: Благодаря и на Приятели на животните, които се сетиха за нас :rc_036: , а също и на butci, която ни предложи своя клетка :rc_036:
Благодарности и на всички останали, които ни подкрепиха, няма да изреждам имена, защото не искма да пропусна някого :rc_036: :rc_036: :rc_036:
Но най-вече благодаря на Ники и Василена, които приеха Чери за част от семейството си с толкова желание и обич:rc_036: :rc_036: :rc_036: Не можех и да мечтая за това. Пожелавам ви безброй положителни емоции и от щастие да не се отървете цял живот!
Вече получих страхотни снимки от Ники и Василена, но ще оставя на нея да реши кои да качи и кога :smile: Е, хайде, само едничка ще ви покажа, не мога да се сдържа просто :ab_041:

ПП: Мисля, че може да ни преместите при хубавите истории :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 February 2011 - 02:25 PM

:af_089: :be_107: браво
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   El` Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 04:49 PM

:zz_223: :rc_036:
Добре дошла в София :ab_041:

#155 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 06:10 PM

Здравейте :re_037: ,
бях забравила какво е да гледаш бебе, а нашата мацка си е типично бебе. Като и се скараш за някоя беля, която е замислила, пуска онзи лигав мазен поглед и тича да се бута да я галиш. Ти се опитваш да останеш сериозен, но при мен не се получава, почвам да се хиля, Ники устоява малко повече от мен де, но и там ефекта е същия. Тактиката при свършена вече беля е отново невинен поглед придружен с жално скимтене, с което отново бия отбой :ab_041:
Малко ми е трудно придвижването в нас, госпожицата е все по-мен и ми прави ОТК на всичко, което захвана да правя. Личи си на снимката как не успях да застеля леглото, борбата бе безмилосто - жестока и аз се отказах за по-късно :ab_041: Естествено това по-късно е когато Ники е в кухнята и тя е плътно до него. С обличането сме същата работа, все се опитва да ми гепи дрехата която ще обличам :ab_041:
Днес и надробих пилешки супник с малко хляб, естесвено бяха изчистени лошите кокали, за да нямаме инфекция. Просто го омете за нула време, гледам паницата и се чудя аз слагах ли и въобще да яде, така беше измита, че чак лъщеше, но виждайки 10 минутното облизване след това се уверих, че все пак е имало нещо в нея. Това хич не я спря при всяко минаване покрай нея да я облизва отново и отново.
Имам някакво бегло чувство, че диетите, които правех през последните години без успех, ще бъдат сложени в джоба от тази мома :ab_041:
За снимките е малко мисия невъзможна, ще се опитам да направя и по-добри, стига да седи мирна :ab_041:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#156 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 06:16 PM

Я гледай как се е уредило момичето :dog:, май добре се чувства на матрачето :wub:. На всички спомогнали това да стане факт :rc_036:, а на новото й семейство пожелавам дълги години да ги радва с хубави моменти и дано те ни ги показват на нас във вид на снимчици!

#157 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 06:22 PM

Честит ви звяр, да ви радва дълги години. Замислих се за нещо. Това "Ходи подир нас, ходи подир нас..."
Я погледнете темата за страха от раздялата, за всеки случай.
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#158 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 07:47 PM

Милото ми сладурче как се е излегнало и спинка :wub: Василенка, :rc_036: Моля те да поддържаш темичката със снимчици и информация как сте :smile: Това е една от невероятните истории в този форум с щастлив край, дано има все повече такива хора като вас, за да има и такива истории :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#159 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 February 2011 - 08:13 PM

Чарли, голяма радост я сполетя Лейди, дано винаги всичко да е наред с нея.Моля,не забравяй и малтретирания пойнтер, поддържай му темата, това е единственият шанс да намери и той дом и стопани. Като е на двор ще трябва и кастрация.
User's Signature

Качена снимка

#160 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2011 - 09:49 PM

О няма проблем, май ще сме пълни с нови изпълнения. Последното, което ме метна в тъча:
Прибирам се днес от работа, хапнахме следобедна закуска, Ники се опъна на една страна, Чери на друга, ами доспа ми се и на мен, така сладко си спинкаха, че ме заразиха. Реших и аз да положа бедър, естествено те станали по-някое време и отишли на разходка, чувам в просъница като се прибират как се подканят към банята и пак съм заспала, да ама след малко решили, че трябва да ставам и ме викат, аз се правя, че не чувам, не ми се става, ох още малко да си подремна. И Ники и вика на Чери айде дигай Васи, стига спала и излезе от стаята, викам си да, да на акъла и пак заспивам. Не знам колко време е минало, ама не е било много и се започва едно закачане на косата ми, някой я дърпа, бута ме, души ми лицето и не ме оставя. Е няма начин, започвам да хлипам, ааааааа стига, тя ме гледа учудено, като видя, че се глезя се започна една игра в леглото и ща не ща станах :ab_041:
GAG има нещо такова, макар и вече голяма като излиза някой от нас, започва яко скимтене. Сама сме я оставяли само два пъти и то за по 1 час. Направо не ми се мисли какво ще е утре като и двамата сме на работа. Ще я потърся тази тема :ba_025:

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни