Здравейте

,
бях забравила какво е да гледаш бебе, а нашата мацка си е типично бебе. Като и се скараш за някоя беля, която е замислила, пуска онзи лигав мазен поглед и тича да се бута да я галиш. Ти се опитваш да останеш сериозен, но при мен не се получава, почвам да се хиля, Ники устоява малко повече от мен де, но и там ефекта е същия. Тактиката при свършена вече беля е отново невинен поглед придружен с жално скимтене, с което отново бия отбой
Малко ми е трудно придвижването в нас, госпожицата е все по-мен и ми прави ОТК на всичко, което захвана да правя. Личи си на снимката как не успях да застеля леглото, борбата бе безмилосто - жестока и аз се отказах за по-късно

Естествено това по-късно е когато Ники е в кухнята и тя е плътно до него. С обличането сме същата работа, все се опитва да ми гепи дрехата която ще обличам
Днес и надробих пилешки супник с малко хляб, естесвено бяха изчистени лошите кокали, за да нямаме инфекция. Просто го омете за нула време, гледам паницата и се чудя аз слагах ли и въобще да яде, така беше измита, че чак лъщеше, но виждайки 10 минутното облизване след това се уверих, че все пак е имало нещо в нея. Това хич не я спря при всяко минаване покрай нея да я облизва отново и отново.
Имам някакво бегло чувство, че диетите, които правех през последните години без успех, ще бъдат сложени в джоба от тази мома
За снимките е малко мисия невъзможна, ще се опитам да направя и по-добри, стига да седи мирна